Barion Pixel Életmód Magazin – Régi – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

Életmód Magazin – Régi

életmód  magazin 

Kerdves Barátom!

Az Egységben Élni Online Magazin minden hónap 15-én újabb számmal jelenik meg. Ez a magazin azért jött létre, hogy még több hasznos információt, segítséget nyújtsak Neked a tudatos, egészséges és boldog élet megteremtéséhez. Minden kiadás tartalmaz egy videós interjút vagy podcast-ot egy szakértővel, egy rövid írásbeli kérdezz-feleleket egy másik szakértővel az adott témában, egy blogszerű írást tőlem, illetve hasznos link-, cikk- és könyvajánlókat

Remélem hozzájárulunk ezzel is a szebb mindennapjaidhoz.

Szeretettel,
Klári

Szeptemberi  témánk a zene gyógyító erejéről és zeneterápia módszeréről szól, beszélgetünk a zene kapcsán a stressz csökkentésről, a meditációk erejéről a nemrég megjelent Mindfulness Meditációk Mindennapra albumról, és a zene gyógyító oldaláról is a zeneterápia által.

A gyógyító zene témakörben Honyecz Ferenccel hárfaművésszel hallgathattok meg egy interjút, akivel már többen találkozhattatok már, hiszen 2018-óta állandó meghívott vendégként járul hozzá a jótékonysági rendezvényeinkhez. További érdekes cikket olvashattok másik szakértővel: Kassai Réka–  zeneterapeuta lesz mostani vendégünk, aki beszél a zeneterápia hatásáról, milyen betegségeket lehetséges gyógyítani, és kinek ajánlott ez a módszer. Tudatos tippjeimet is megosztom veletek, a zenével kapcsolatban, milyen hatása van a lélekre a zenének és hogyan tudod tudatosan használni, hogy elősegítse a relaxációt és a pihenést!

szeptemberi magazin: a zene gyógyító  ereje  

augusztusi magazin:Tudatos életvezetés  

Augusztusi  témánk a tudatos életvezetésről és az egészséges mentális állapotunk megőrzéséről szól.

Meghallgathatjátok  Zalatnai Brigittával készült interjút, akit sokan Palcsó Brigittaként ismertek, akinek pályája igen széles utat járt be, a Magyar Televíziótól a sprituális műsorgyártásig. A vele készült interjúban szó esik majd arról is, hogy milyen tapasztalatai vannak a Kapcsolatok programsorozat és a Tudatos Tervezővel kapcsolatban. Nagy szeretettel ajánlom könyvét is,  Te + Én Tükör címmel, melyhez most TE is hozzájuthatsz! Nézd meg a videót és tudd meg, hogyan érheted el. A mentális egészségünk megőrzése témában egy másik szakértővel olvashattok interjút: Czifra Noémivel, akit Nóciként ismerhettünk a Való Világból. Életútjáról és a mentálhigiénés segítő szakma szépségeiről osztja meg Veletek tapasztalatait. Tippjeimet is olvashatod a tudatos életvezetésről, amiket Te is be építhetsz a mindennapjaidba, támogatva ezzek az Önismereti utadat. Próbáld ki, és ÉREZD JÓL  MAGAD! 

Júliusi témánk a vállalkozói létről és a tudatos időbeosztásról, és hatékonyságról szól, legyen az a munkánk beosztása, vagy a szabadidőnkben töltött hobbink, amit megpróbálunk beiktatni a mindennapokba.

Vállalkozás témában meghallgathatjátok Dallos Zoltánnal készült interjút akinek könyvét is ajánlom Alkalmazottból vállalkozó címmel, illetve feliratkozhatsz ITT a: mentorprogramjára és hírlevelére is mely inspirációt ad. témában illetve másik szakértővel is olvashattok interjút: Kocsis Ferenc Árpád- a Biztosító Magazin tulajdonosa és főszerkesztője lesz mostani vendégünk. Tudatos tervezési tippjeimet is megosztom veletek, hogy nekem mi vált be a mindennapokban, ami segít, hogy eredményesen rendszerezzek a munkában és a privát életben egyaránt!

Júliusi magazin: tudatos  időbeosztás  

júniusi magazin: egészséges életmód  

Az első témának az egészséges életmódot választottam, mert ez nagy hatással van a mindennapjainkra. A korona vírus miatt sokan nem tudtunk elmenni külső helyszínekre mozogni, viszont most is nagyon fontos, hogy a testünkkel megfelelően bánjunk, ha sokáig szeretnénk élni. Meghallgathatjátok Nagy Amarillával készült interjút az egészséges élet és mozgás témában illetve másik szakértővel is olvashattok interjút: Pölös Zsófia – pilates edzővel. Életmód tippjeimet is megosztom veletek, nekem mi vált be a mindennapokban, ami segít, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet éljek!

iratkozz fel az online   magazinra!  

Engedd meg magadnak, hogy jól érezd magad!

A hírlevélre való feliratkozás után hozzá is férsz azokhoz meditációkhoz,
amik segítenek lecsökkenteni stresszt a mindennapokban
és segítenek megteremteni a szíved vágyát!

A regisztráció után már azonnal hozzá is férsz azokhoz meditációkhoz,
amik segítenek lecsökkenteni stresszt a mindennapokban
és segítenek megteremteni a szíved vágyát!