Barion Pixel KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY AZT AZ ÉLETET ÉLD, AMIRE MINDIG IS VÁGYTÁL?

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY AZT AZ ÉLETET ÉLD, AMIRE MINDIG IS VÁGYTÁL?

Sokszor érezheted azt, hogy annak ellenére, hogy megpróbálsz pozitívan gondolkodni, mégis ugyanazok a negatív események és érzések ismétlődnek az életedben, és beleragadtál egy-egy élethelyzetben. Ez nagyon sok energiát visz el, amit arra is fordíthatnál, hogy az új életedet építed.

De hogyan szerezhetnéd vissza az energiádat és az életerődet? A hosszan tartó pozitív változáshoz arra van szükség, hogy a múltbeli stresszt, fájdalmakat, félelmeket, traumákat feloldjuk, és új, pozitív programot tegyünk a magunkévá.

EZT A TELJES ÉRZELMI TRANSZFORMÁCIÓT GARANTÁLJA NEKED A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA!

Nézd meg a videót, és ismerd meg az Akadémia részleteit illetve az egész programsorozat megalkotóját, Gálik Klárit.

Hova FOGSZ ELJUTNI A KÖVETKEZŐ HÓNAPokBAN, HA CSATLAKOZOL A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJÁHOZ?

Kiegyensúlyozott leszel, megtalálod önmagad

Több önbizalmad lesz

Gyógyulnak a kapcsolataid

Elmozdulsz a vágyott életed irányába

Segítő, online közösség tagja leszel

Tanulj és fejlődj az egyik legerőteljesebb és leghatékonyabb technikával, amely a világon egyedülállóan úgy lett felépítve, hogy a leggyorsabban tartós és hatásos eredményt érjen el NÁLAD. Legyél kiegyensúlyozott, találd meg önmagad, legyél egy fantasztikus zárt közösség tagja!

Figyelem: csak limitált számú nyitott hely érhető el, ne maradj le!

Az Akadémia hamarosan zárja kapuit, később már nem tudsz csatlakozni. Már csak ennyi idő van, hogy jelentkezz:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Transzformáció nélkül a változás és a pozitív létállapot nem lehet tartós: visszatér az érzés, hogy nem vagy elég jó, rövid időn belül újra elégedetlen leszel, sóvárogsz a szeretet és a siker után, a beteljesedés érzésének hiányát fogod érezni.

Az Akadémia 3 pillére, amely támogatja
a visszafordíthatatlan változást az életedben

1.

Online tanfolyam, ahol megkapod az elméleti tudást

2.

Transzformációs folyamatok (a kibővített Kapcsolatok Programsorozat®)

3.

21 napos kihívások, hogy rögzüljön az átalakulás az idegi struktúrában

Kinek ajánlom a Kapcsolatok Akadémiáját?

MINDENKINEK! Mert mindenki rendelkezik kapcsolatokkal, tudatalatti elmével, aggyal. Ezek a megfelelő eszközökkel alakíthatók a vágyaink szerint. Ezért érdemes ezeken folyamatosan dolgozni.

Bármilyen céllal érkezel az Akadémiába, azt kapod tőle, amire szükséged van, függetlenül a programok témájától, mert a tudatalattit veszi célba, így feloldódik az a gát, ami eddig akadályként jelent meg az életedben.

A programsorozat minden spirituális útba és vallásba beilleszthető, de azoknak is javasolt, akik semmilyen módon nem tartják magukat spirituálisnak, hiszen ez egy vallásmentes, tudományos kutatásokon alapuló módszer, amelyet nemzetközileg a legsikeresebb emberek is alkalmaznak, és általa kimagasló eredményeket értek el, mind egyéni, családi és vállalati szinten (pl. Tony Robbins).

Tudj meg mindent a Kapcsolatok programsorozat®-ról

MIT TARTALMAZ A TAGSÁG?

1.

Részt vehetsz a kibővített Kapcsolatok Programsorozat® eseményein.

Ahol az átalakulás megtörténik! Minden hónapban 5-6 órás élő transzformációs esemény, ahol 3 programban lesz részed, hogy megszabadulj a korlátozó tudatalatti programoktól, felszabadítsd a szíved és elkezd a saját életed teremteni úgy, ahogy szeretnéd.
>>> Nézd meg a programsorozat részletes leírását.

2.

Online tanfolyamon vehetsz részt havonta, ahol megkapod az elméleti tudást.
Minden hónapban egy online – előre felvett – tananyagot fogsz kapni, ami segíteni fog fejlődni és felkészülni a havi élő transzformációs folyamatra.

3.

21 napos kihívásokat teljesíthetsz, hogy rögzüljön az átalakulás az idegi struktúrában.

Minden hónapban indítunk egy közös kihívást, hogy együtt, közösen ültessük a gyakorlatba a tanultakat, alakítsuk át tudatosan az idegi struktúrákat és programozzuk magunkat a pozitív gondolkodásra és egy boldogabb életre. Teljesen új meditációkhoz kapsz exkluzív hozzáférést, ami kizárólag a tagoknak jár.

4.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához

A tagság ideje alatt ingyenesen hozzáférsz a 15 meditációt tartalmazó albumhoz.
>>>Nézd meg az Örömteli Élet Mindfulness Meditációk album részleteit.

5.

Megkapod az Örömteli Élet Mindfulness Meditációk albumot

A meditációk segítségével a mindennapjaidban fenntarthatod a stresszmentes, nyugodt és csodálatos állapotot. A tagság ideje alatt ingyenesen hozzáférsz a 20 meditációt tartalmazó albumhoz.
>>>Nézd meg az Örömteli Élet Mindfulness Meditációk album részleteit.

6.

Havi, a mindennapokba beépíthető testmozgást biztosítunk

A rendszeres mozgás szükséges  a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához. A mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer.

7.

Havi asztrológiai előrejelzést kapsz

Segítünk, hogy a legtudatosabban haladhass az önismereti utadon, Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

8.

Egy támogató, zárt, öngyógyító közösség tagja leszel

Nagy szerető családként veszünk részt együtt ezen a belső utazáson, ahol mindenkit támogatunk, és senki nem marad egyedül.

9.

Exkluzív interjúk tananyagok elismert szakértőkkel

Különleges vendégekkel készítek interjúkat, tananyagokat, melyek segítik a fejlődést, és tágítják a nézőpontodat. Ezek az interjúk, tananyagok csak a tagoknak elérhetőek. Szakértőink között szerepelnek többek között: Pirner Alma – holisztikus egészség coach és az Absolutely Woman Club alapítója, Dr. Komin Vlagyimir – légzésterapeuta, Neisz Andrea – asztrológus.

10.

Negyedévente Élő Workshop Klárival + különleges folyamattal

Ezen az élő alkalmon mindig készülök egy témával, az előzetesen beküldött kérdések megválaszolásra kerülnek, majd egy különleges Vivation légzés folyamaton mennek keresztül a résztvevők, mely segít az elnyomott érzelmek, a stressz könnyed feloldásában és felszabadításában, és az öröm állapotba vezet.

11.

Egyedi kedvezményekben részesülsz
Egyedi kedvezményeket kapsz a weboldalon lévő online tanfolyamokból, a Tudatos Tervezőből, ezzel is támogatva a további fejlődésedet és álmaid megvalósítását. Együttműködő partnereinknél is jelentős kedvezményekben részesülnek a tagjaink.

A tagságot bármikor el lehet hagyni, de belépni egy évben csak kétszer lehet, amikor erre megnyitjuk a lehetőséget.

Hogyan változtatja meg a KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA tagság az életed?

A résztvevők a programok után ezeken a területeken éreztek javulást:

Hálaérzet növekedése
Produktivitás növekedése
Harmónia növekedése
Optimizmus növekedése
Elégedettség növekedése
Boldogság növekedése
Depresszió csökkenés
Hálaérzet növekedése
Produktivitás növekedése
Harmónia növekedése
Optimizmus növekedése
Elégedettség növekedése
Boldogság növekedése
Depresszió csökkenés

Légy Te is az Akadémia tagja! Szabadulj meg a láthatatlan láncoktól a programsorozat transzformációs folyamatainak segítségével, tapasztald meg a változást. 

Egy év múlva már nem leszel ugyanaz az ember: a belső átalakulás, amin keresztülmész, pozitív hatással lesz minden életterületedre, és így képes leszel egy új életet, egy új sorsot teremteni önmagad számára. Készen állsz? TARTS VELÜNK!

Miért működik a Kapcsolatok Akadémiája?

Van az a mondás, hogy minden az agyban dől el. A tudományos kutatások már felfedték, hogy 95%-át az életünknek a tudatalatti programok határozzák meg, csupán 5%-a az életünknek tudatosan meghatározható. 95%-át az életünknek azok a programok határozzák meg, amelyeket életünk első 6-7 évében alakultak.

Tudományos tény az is, hogy ezeket az első éveinket egyfajta hipnotikus állapotban, mélyebb tudati állapotban töltjük. Figyeljük a körülöttünk lévő embereket, letöltjük a környezetünkből áradó információkat, és ezek alapján alakulnak ki a benyomásaink, hitrendszereink és a tudatalatti viselkedésformáink, a kondicionáltság, ahogy az életünket éljük. Ezért van óriási hatással ránk a mai napig tudattalan szinten (95%-ban) a gyermekkorunk, egészen a fogantatásunktól kezdve.

Amikor ezek a programok negatívak, akkor képesek vagyunk szabotálni a saját boldogságunkat és a sikereinket. Ekkor úgy érezzük, mintha minden törekvésünk ellenére egy láthatatlan lánc lenne rajtunk, és nem tudunk kilépni az adott problémából, ami az életünkben van, nem tudjuk irányítani az életünket, bármit is teszünk.

Ha elindulsz befelé és kigyomlálod a tudatosságodból a régi sérelmeket, a negatív meggyőződéseket, hitrendszereket, a korlátozó programokat, kondíciókat, akkor nem csak belsőleg leszel boldog, de a külvilágban is sikereket fogsz elérni. A Kapcsolatok Akadémiája ebben segít Neked.

MENNYIBE KERÜL, HOGY ÁLMAID ÉLETÉT ÉLHESD?

AJÁNLATOK

Havi mindössze
9.990 Ft

A tagsági csomag tartalma:

összérték 68.317 Ft helyett MOST CSAK

9.990 Ft/hó

Havi mindössze
9.990 Ft

A tagsági csomag tartalma:

összérték 55.817 Ft helyett
MOST CSAK

9.990 Ft/hó
3 havi mindössze
26.973 Ft (29.970 Ft helyett)

A tagsági csomag tartalma:

összérték 167.451 Ft/3 hó helyett
MOST CSAK

26.973 Ft/3 hó (10% kedvezménnyel!)

MI TÖRTÉNIK A KAPCSOLATOK AKADÉMIA 1. ÉVÉBEN?

Ismerd meg a 11 hónap részletes programját!

A Kapcsolatok Akadémia egy folyamatos fejlődés. Az első év az alapozás minden életterületen. A következő évfolyamokban pedig mélyítjük a tudást folyamatosan és a transzformáció is, mint a hagyma héja, egyre mélyebb és mélyebb lesz, így egyre nagyobb hatást gyakorolva a mindennapi életünkre. Ez egy hosszú távú elköteleződés számodra, ami hosszú távon kifizetődik, csak ne add fel. Ehhez minden segítséget és támogatást megadunk a tagoknak az egész év folyamán.

Kattints a képekre a részletes tartalomért!

1. havi program részletes tartalma

AZ ÉLETÜNK ALAPJA 1.: ÉDESANYA ÉS A NŐKKEL VALÓ KAPCSOLAT

ÉLŐ PROGRAM DÁTUMA: 2023. 02. 25.
ISMÉTLÉS/ESŐNAP: 2023. 02. 27.

Életünk alapját a szüleink és a hozzájuk fűződő kapcsolatunk határozza meg. A születésünktől kezdve ők kondicionáltak arra bennünket, hogy milyen gondolataink, érzéseink és véleményünk legyen a világról, a nőkről, férfiakról, a bőségről, arról, hogy kik vagyunk, és mire vagyunk képesek, stb.

Amikor igaznak hisszük azt, amit mondtak vagy mutattak nekünk az életről, akkor mindez egy tudattalan programmá, sokszor korlátozó hitrendszerré alakul és akadályoz bennünket abban, hogy azt az életet éljük, amire születtünk.

(A program részletei a fülekre kattintva lenyílnak.)

Ebben a tanfolyamban megismerjük, hogy mik vannak hatással a szexualitásunkra, hogyan alakul ki a szexuális ritmus, ennek milyen hatása van a párok közötti együttlétre. Érinteni fogjuk a szexuális problémák néhány lehetséges okát, a születésünk és az előző generációk szerepét ezen a területen. El fogjuk tüntetni azt a tévhitet, hogy ha valaki spirituális úton jár, akkor le kell mondania a szexuális örömökről. Ez a lelki egyesülés a spirituális tapasztalás része, így nem lemondani kell róla, hanem tudatosan használni ezt az energiát.

Az édesanyánk számunkra a nő az életünkben. Minden elvárás, amit a szüleink nem teljesítettek be számunkra, megjelenik a kapcsolatainkban. Ha ez az édesanyával függ össze, akkor a nőkkel való kapcsolatban.

 • Nőként a saját nőiségünkre, női szerepünkre (energiánkra), az anyaságunkra, a nőkkel való kapcsolatunkra (barátnő, munkatárs, rokon, stb.), és a lánygyermekünkre van hatással ez a kapcsolat az életünkben.
 • Férfiként szintén a nőkkel való kapcsolatban, a szerelmi életben léphetnek fel problémák, valamint a lánygyermekkel lehetségesek kapcsolódási problémák, ha az édesanyánkkal való kapcsolatunk nem egészséges.
 • Mindkét nem esetében az egészségre és az életünkben felmerülő szükségtelen akadályokra van negatív hatással, ha ez a kapcsolat érzelmileg terhelt.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-1-1/

A minket megelőző 7 generáció élete, döntései, érzelmei, sérelmei, traumái hatással vannak az életünkre. Minden, ami ott és akkor történt, minden, ami ott és akkor nem került feldolgozásra, feloldásra, benne van a sejtjeidben és a tudatalattidban, mely erőteljesen befolyásolja az életedet.

 • Nőként lehetséges, hogy megszűnik a szexuális vágy, vagy negatív érzések kötődhetnek a szexualitáshoz, a házassághoz, a női szerepekhez.
 • Férfiként szintén lehetséges, hogy egy tudatalatti probléma jelenik meg a nőkkel való kapcsolatban, olyan helyzetekbe kerülhet a férfi, ahol újra ismétlődik a generációs női sérelem, és probléma adódik az egészséges párkapcsolat kialakításában is.

Ebben a programrészben a nők által átélt érzelmi traumák felszabadítása történik egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben, megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól, megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk a nőkkel való kapcsolatban, nőként önmagunkkal, férfiként az ellenkező nemmel. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

30 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Ebben hónapban a 30 napos Szeretet Kihívást kapják a tagok, melyhez korlátlanul hozzáférnek, amíg aktív tagok a Kapcsolatok Akadémiájában.

Siri Lindley kétszeres thriatlon világbajnok, ráktúlélő és Tony Robbins világhírű coach állandó előadója, a Believe Ranck & Rescue szervezet alapítója, aminek a segítségével lovakat mentenek, life coach és triatlon edző. 2021 óta a személyes coach-om.

Ebben az interjúban Siri mesél arról, hogy mi a sikerének és a boldog életének a titka. Megosztja velünk hogyan lett kétszeres világbajnok úgy, hogy 23 évesen tanult meg úszni és azt mondták neki, hogy nem lesz belőle senki, illetve hogyan győzte le a leukémiát, milyen napi rutinoknak köszönheti a gyógyulását és azt a boldog és beteljesedett életet, amit ma él. Sosem találkoztam nála boldogabb és energikus előadóval. Célja, hogy minden embert motiváljon abban, hogy elérje a céljait.

Gyura Barbara évek óta szakértője a nárcisztikus személyiségzavarnak, és részletesen beszél nekünk erről a témáról. Sokan kértétek, hogy foglalkozzunk ezzel a Kapcsolatok Akadémiáján, azt gondolom, hogy Barbara személyében megtaláltuk a megfelelő szakértőt, aki hitelesen és sok évnyi tapasztalattal tud segíteni ebben a témában.

Egy új év vár ránk és fontos tudnunk, hogy kollektív szinten mi várható 2023-ban. Ezzel a tudással képesek leszünk felkészülni a ránk váró könnyebb és nehezebb időszakokra, valamint tudatosak leszünk arra vonatkozóan is, hogy nem mindig bennünk van a hiba, nem mi csináltunk valamit rosszul, hanem a csillagok állása miatt is előfordulhatnak néha nehezebb pillanatok. Ezek a nehezebb pillanatok fantasztikus táptalajt biztosítanak az önismereti munkának és a belső gyógyulásnak. Neisz Andrea segítségével megismerhetjük a 2023-as évünket kollektív szinten. Természetesen egyéni szinten mindenkinek személyre szabott csillagállásai vannak, ez a tanfolyam az egyéni asztrológiai konzultációt nem helyettesíti.

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához

A rendszeres mozgás szükséges  a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Tóth Cintia jógaoktató és légzéstréner. (Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer videói is elérhetők a tagok számára.)

Ez a kurzus befektetés a jövődbe!

Ez egy TELJESEN ÚJ és EGYEDÜLÁLLÓ program Magyarországon: 2 napos intenzív és transzformatív kurzus. Elvégzésével átengeded az életed a teljesen új fantasztikus élet felé, áttranszformálod az életed egy sikeres és boldog, beteljesedett életté (hiszen sose lesz már olyan, mint előtte)! Megtanulod azokat a módszereket, amelyek segítségével:

 • megteremtheted életed LEGNAGYOBB VÁGYAIT.
 • bármilyen körülmények között ELÉRHETED A CÉLJAIDAT.
 • ELTŰNIK A STRESSZ, a szorongás az életedből, ami egyre több ember, család életét teszi tönkre.
 • magad mögött hagyod a múltban gyökerező, rossz, visszahúzó nézőpontokat, szokásokat, beidegződéseket, hiedelmeket, érzelmeket. Esélyt adsz magadnak a jobb élethez, a változáshoz.

Ebben a 2 napos intenzív kurzusban megtanulod, hogyan TARTSD FENN FOLYAMATOSAN A POZITÍV ÁLLAPOTOD! Tudattalan szokássá válik a boldog, kiegyensúlyozott belső állapot, és az ebből az állapotból történő teremtés, a manifesztáció is.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ A KURZUSRÓL: ITT 

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

EXKLUZÍV AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ (Minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

2. HAVI PROGRAM RÉSZLETES TARTALMA

AZ ÉLETÜNK ALAPJA 2.: ÉDESAPA ÉS A FÉRFIAKKAL VALÓ KAPCSOLAT

ÉLŐ PROGRAM DÁTUMA: 2023. 04. 01.
ISMÉTLÉS/ESŐNAP: 2023. 04. 03.

Életünk alapját a szüleink és a hozzájuk fűződő kapcsolatunk határozza meg. A születésünktől kezdve ők kondicionáltak arra bennünket, hogy milyen gondolataink, érzéseink és véleményünk legyen a világról, a nőkről, férfiakról, a bőségről, arról, hogy kik vagyunk, és mire vagyunk képesek, stb.

Amikor igaznak hisszük azt, amit mondtak vagy mutattak nekünk az életről, akkor mindez egy tudattalan programmá, sokszor korlátozó hitrendszerré alakul és akadályoz bennünket abban, hogy azt az életet éljük, amire születtünk.

(A program részletei a fülekre kattintva lenyílnak.)

Korábban már 2 tanfolyamban is tanultunk a belső gyermekünkről és ezen a kurzuson még mélyebbre ásunk. Megtanuljuk, hogy hogyan teljesítsük a belső gyermekünk szükségleteit. Az újranevelés fogalma azt jelenti, hogy mi magunk válunk a szerető és gondoskodó szülőnkké, akivel lehet, hogy sosem rendelkeztünk korábban, így képesek leszünk megtanulni azt, hogy hogyan adjunk meg magunknak mindezt, amit nem kaptunk meg gyermekkorunkban. Kérlek, mielőtt megnézed ezt a kurzust, végezd el az előző évfolyamokban lévő belső gyermekkel kapcsolatos tanfolyamokat, mert egymásra épülnek az anyagok.

Az édesapánk számunkra a férfi az életünkben. Minden elvárás, amit a szüleink nem teljesítettek be számunkra, megjelenik a kapcsolatainkban. Ha ez édesapával függ össze, akkor a férfiakkal való kapcsolatban.

 • Férfiként a saját férfiasságunkra, férfi szerepünkre (energiánkra), az apaságunkra, a férfiakkal való kapcsolatunkra (barát, munkatárs, rokon, stb.), és a fiúgyermekünkre van hatással ez a kapcsolat az életünkben.
 • Nőként szintén a férfiakkal való kapcsolatban, a szerelmi életben léphetnek fel problémák, valamint a fiúgyermekkel lehetségesek kapcsolódási problémák, ha az édesapánkkal való kapcsolatunk nem egészséges.
 • Mindkét nem esetében az anyagiakra, karrierre és az elköteleződésre (bármilyen területen) lehet negatív hatással, ha ez a kapcsolat érzelmileg terhelt.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-1-1/

A minket megelőző 7 generáció élete, döntései, érzelmei, sérelmei, traumái hatással vannak az életünkre. Minden, ami ott és akkor történt, minden, ami ott és akkor nem került feldolgozásra, feloldásra, benne van a sejtjeidben és a tudatalattidban, mely erőteljesen befolyásolja az életedet.

 • Férfiként lehetséges, hogy megszűnik a szexuális vágy, vagy negatív érzések kötődhetnek a szexualitáshoz, a házassághoz, a férfi szerepekhez vagy nem aktív a férfi energia.
 • Nőként szintén lehetséges, hogy egy tudatalatti probléma jelenik meg a férfiakkal való kapcsolatban, ezért probléma adódik az egészséges párkapcsolat kialakításában is.

Ebben a programrészben a férfiak által átélt érzelmi traumák felszabadítása történik egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben, megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól, megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk a férfiakkal való kapcsolatban, férfiként önmagunkkal, nőként az ellenkező nemmel. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét. A második hónapban 21 napos Hála Kihívást végzünk azért, hogy elültessük a hála magvait a szívünkben a szüleink felé és kigyomláljuk az elvárásainkat, melyek eltávolítanak bennünket egymástól a kapcsolatainkban.

 +  ÉLŐ WORKSHOP KLÁRIVAL, KÉRDEZZ-FELELEK, SPECIÁLIS VIVATION LÉGZÉS FOLYAMATTAL ÉLŐBEN ONLINE A PROGRAMOKON KÍVÜL!

Workshop témája: 

Mentsd el a dátumot: 2023.03.01. szerda 18:30-21:45

Óriási megtiszteltetés számomra, hogy az egyik mesterem elvállalta a felkérést, hogy interjút készítsek vele. 2013 óta tanulok tőle, és Magyarország egyik legkiemelkedőbb terapeutájának tartom. Nagy boldogság számomra, hogy hiteles forrásból kaphattok információt a légzéssel kapcsolatban.

Mire kapsz választ az interjúban?

1. Vologya személyes története
2. Mi a légzésterápia? Mire jó?
3. Miben különbözik más terápiáktól?
4. Milyen problémák megoldásában segíthet?
5. Regressziós hipnózis vs. légzésterápia
6. Mit jelent a megváltozott tudatállapot?
7. Hogyan lélegezzünk jól?
Tekintsd amolyan tananyagnak ezeket az interjúkat, mert segítenek abban, hogy megértsd, mi történik benne a transzformációk során. 

Megismerjük, hogy hogyan tudjuk gyakorlatiasan úgy beosztani az időnket, hogy mindenre legyen elegendő minőségi idő és jól érezzük magunkat a mindennapokban. 

Ebben az online tanfolyamban arról fogunk tanulni, mi is igazából a trauma (új megközelítésből), milyen hatása van a feldolgozatlan traumáknak az egész életünkre. Ezeknek a traumáknak a gyökere legtöbbször a szülőkkel való kapcsolatainkból ered, mert sajnos a szüleinknek lehetséges, hogy nem volt lehetősége feldolgozni az őket ért traumákat, sérüléseket, megfelelően kezelni az érzelmi tölteteket, így ezeket sajnos tudat alatt tovább is adták nekünk.

Ebben az 1 órában részletesen megvizsgáljuk a gyermekkori traumák fajtáit valamint azt, hogy milyen szülői viselkedés milyen traumát képes okozni, így megérthetjük az életünkben jelenlévő problémáinkat, nehézségeket. Megismerjük azokat a módokat, ahogy a legjobb tudásunk szerint megpróbáltunk megbirkózni velük a múltban, néha sajnos eredménytelenül. Természetesen elhozom a hatékony megoldást a tanfolyam végén és a havi kihívás alatt egy külön erre a programra írt meditációt fogunk egy hónapig gyakorolni. (A tagok számára már elérhető.)

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához

A rendszeres mozgás szükséges a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Tóth Cintia jógaoktató és légzéstréner. (Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer videói is elérhetők a tagok számára.)

Ez a kurzus befektetés a jövődbe!

Ez egy TELJESEN ÚJ és EGYEDÜLÁLLÓ program Magyarországon: 2 napos intenzív és transzformatív kurzus. Elvégzésével átengeded az életed a teljesen új fantasztikus élet felé, áttranszformálod az életed egy sikeres és boldog, beteljesedett életté (hiszen sose lesz már olyan, mint előtte)! Megtanulod azokat a módszereket, amelyek segítségével:

 • megteremtheted életed LEGNAGYOBB VÁGYAIT.
 • bármilyen körülmények között ELÉRHETED A CÉLJAIDAT.
 • ELTŰNIK A STRESSZ, a szorongás az életedből, ami egyre több ember, család életét teszi tönkre.
 • magad mögött hagyod a múltban gyökerező, rossz, visszahúzó nézőpontokat, szokásokat, beidegződéseket, hiedelmeket, érzelmeket. Esélyt adsz magadnak a jobb élethez, a változáshoz.

Ebben a 2 napos intenzív kurzusban megtanulod, hogyan TARTSD FENN FOLYAMATOSAN A POZITÍV ÁLLAPOTOD! Tudattalan szokássá válik a boldog, kiegyensúlyozott belső állapot, és az ebből az állapotból történő teremtés, a manifesztáció is.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ A KURZUSRÓL: ITT

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

EXKLUZÍV AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ (Minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

3. HAVI PROGRAM RÉSZLETES TARTALMA

SZERELMI ÉLETÜNK

ÉLŐ PROGRAM DÁTUMA: 2023. 04. 29.
ISMÉTLÉS/ESŐNAP: 2023. 05. 02.

A párkapcsolat egy igazi tükör a számunkra. Ez az a kapcsolat, mely önmagunk megismerésének nagyon hatékony eszköze lehet, hiszen ebben a kapcsolatban hajlamosak azok a dolgok felszínre törni, melyeket nem ismerünk vagy nem fogadtunk el önmagunkban az életünk során. Párkapcsolati kudarcaink elvezethetnek önmagunkhoz, ezért fontos feloldani a párkapcsolatunkban/volt párkapcsolatokban egymásnak okozott sérelmeket, fájdalmakat, és megbocsátani egymásnak. Amíg ez nem történik meg, addig a múltbeli gondolatok, érzelmek és tapasztalatok újra és újra ismétlődnek annyi kapcsolatban, amennyibe csak belelépünk.

(A program részletei a fülekre kattintva lenyílnak.)

Sokszor nem tudjuk hogyan kell odafigyelni a másikra és nem vagyunk képesek felismerni, hogy mire vágyik a másik. A párkapcsolatokban lévő konfliktusok nagy része abból ered, hogy csak a magunk boldogságára, szükségleteire fókuszálunk és nem tudjuk boldoggá tenni a partnerünket. Ebben a tanfolyamban tanulunk arról, hogy mi az igazi odafigyelés és hogyan tud ez közelebb vinni a párunkhoz, illetve hogyan tudom megadni neki azt, amire igazán szüksége van, és így egy magasabb szintre emelni a kapcsolatot.

A párkapcsolat egy igazi tükör a számunkra. Ez az a kapcsolat mely önmagunk megismerésének nagyon hatékony eszköze lehet, hiszen ebben a kapcsolatban hajlamosak azok a dolgok felszínre törni, melyeket nem ismerünk vagy nem fogadtunk el önmagunkban az életünk során. Párkapcsolati kudarcaink elvezethetnek önmagunkhoz, ezért fontos feloldani a párkapcsolatunkban/volt párkapcsolatokban egymásnak okozott sérelmeket, fájdalmakat és megbocsátani egymásnak. Amíg ez nem történik meg, addig a múltbeli gondolatok, érzelmek és tapasztalatok újra és újra ismétlődnek annyi kapcsolatban, amennyibe csak belelépünk.

Ezen a programon nem csak önmagadat és a párodat/volt párodat gyógyítod, hanem mindenkit a családban, így képesek vagyunk az előző generációkat is felszabadítani az érzelmi terhek, traumák alól, melyek átadódnak generációról generációra és megelőzni azt, hogy a következő generáció magával vigye ezt a fájdalmat a párkapcsolat területére,

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-2-1/ 

Sokszor láthatatlan akadályok állják utunkat a közös boldogság felé vezető úton, amikor egy párkapcsolatba belépünk. Ott vannak a szüleink által be nem teljesült elvárások, a feldolgozatlan fájdalmaink a múltbeli kapcsolatokból, valamint a korlátozó hitrendszereink magával a szerelmi kapcsolattal kapcsolatban, stb. Itt az ideje ezeket feloldani!

Ebben a programrészben egy ősi indiai gyakorlattal eltávolítjuk azokat az akadályokat, amelyek gátolnak bennünket a boldog párkapcsolat kialakításában, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben, megszabadulva a múlt sebeitől, csalódásaitól, megteremtjük azt a párkapcsolati minőséget, amit tapasztalni szeretnénk a párkapcsolatunkban. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.
Ebben a hónapban a 21 napos Nagyobb Intimitásért Kihívást kapják a tagok, melyhez korlátlanul hozzáférnek, amíg aktív tagok a Kapcsolatok Akadémiájában.

Óriási megtiszteltetés számomra, hogy az egyik mesterem elvállalta a felkérést, hogy interjút készítsek vele. 2013 óta tanulok tőle és Magyarország egyik legkiemelkedőbb terapeutájának tartom. Nagy boldogság számomra, hogy hiteles forrásból kaphattok információt a légzéssel kapcsolatban. Tekintsd amolyan tananyagnak ezeket az interjúkat, mert segítenek abban, hogy megértsd mi történik benne a transzformációk során.

Téma: Szexuális mátrixok – szexualitás

INTERJÚ PIRNER ALMÁVAL arról, hogyan legyünk egyszerre sikeresek, boldogok, vonzóak és éljünk egy teljes életet. Egyensúly család-munka és nőiség között. Férfiaknak is ajánlott az interjú. 

Dr. KOMIN VLAGYIMIR (becenevén VOLOGYÁVAL), aki légzésterapeutaként tevékenykedik Magyarországon és Klári mestere 2014 óta. Ebben az interjúban szeretnénk mélyebben megismertetni veletek a LÉGZÉSTERÁPIA csodáját, valamint azt, hogy hogyan segíthet ez a módszer a PÁRKAPCSOLATI PROBLÉMÁK MEGÉRTÉSÉBEN ÉS MEGOLDÁSÁBAN.

Téma: Párkapcsolatunk megértése és gyógyítása a légzésterápia és a komini elmélet segítségével 1. rész

A születésünk folyamata megpecsételi a sorsunkat, melyre tudatosan nem tudunk visszaemlékezni. Ezen a tanfolyamon bemutatom azokat a traumákat, melyek láthatatlan akadályokat gördíthetnek az egyén életében minden életterületen. Lehetséges, hogy valaki a karrierben vagy a pénzügyekben van megakadva, valaki a kapcsolatai terén, vagy egészséggel kapcsolatban akad problémája. A tanfolyam segítségével felismerhetjük a saját tudatalatti programunkat, így tudatos erőfeszítésekkel felül tudjuk írni ezeket és egy új sorsot teremteni magunknak. 

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához

A rendszeres mozgás szükséges a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Tóth Cintia jógaoktató és légzéstréner. (Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer videói is elérhetők a tagok számára.)

Ez a kurzus befektetés a jövődbe!

Ez egy TELJESEN ÚJ és EGYEDÜLÁLLÓ program Magyarországon: 2 napos intenzív és transzformatív kurzus. Elvégzésével átengeded az életed a teljesen új fantasztikus élet felé, áttranszformálod az életed egy sikeres és boldog, beteljesedett életté (hiszen sose lesz már olyan, mint előtte)! Megtanulod azokat a módszereket, amelyek segítségével:

 • megteremtheted életed LEGNAGYOBB VÁGYAIT.
 • bármilyen körülmények között ELÉRHETED A CÉLJAIDAT.
 • ELTŰNIK A STRESSZ, a szorongás az életedből, ami egyre több ember, család életét teszi tönkre.
 • magad mögött hagyod a múltban gyökerező, rossz, visszahúzó nézőpontokat, szokásokat, beidegződéseket, hiedelmeket, érzelmeket. Esélyt adsz magadnak a jobb élethez, a változáshoz.

Ebben a 2 napos intenzív kurzusban megtanulod, hogyan TARTSD FENN FOLYAMATOSAN A POZITÍV ÁLLAPOTOD! Tudattalan szokássá válik a boldog, kiegyensúlyozott belső állapot, és az ebből az állapotból történő teremtés, a manifesztáció is.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ A KURZUSRÓL: ITT

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

EXKLUZÍV AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY A KÉT NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ (Minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

A résztvevők így éreztek az Akadémia előtt:
Szomorúság
63%
Elégedetlenség
68%
Szorongás
66%
Bizonytalanság
66%
Kimerültség
45%
Reménytelenség
55%
Frusztráció
62%
Álmatlanság
43%
Harag, Düh
29%
A programok után az alábbi javulást érzékelték:
Szomorúság
9%
Elégedetlenség
5%
Szorongás
11%
Bizonytalanság
11%
Kimerültség
4%
Reménytelenség
4%
Frusztráció
2%
Álmatlanság
Álmatlanság 2%
Harag, Düh
9%

Az Akadémia tagjaként megtapasztalod milyen, amikor megtörténik:

 • 1. LÉPÉS: a múltbeli sérelmek, csalódások és fájdalmak feloldása
 • 2. LÉPÉS: az előző generációs sérelmek feloldása
 • 3. LÉPÉS: a következő generációk felszabadítása (a generációk által átadott érzelmi terhektől)
 • 4. LÉPÉS: a korlátozó hiedelmeink feloldása, átalakítása
 • 5. LÉPÉS: a korábbi nézőpontunk teljes átalakulása, a másik személy és az adott (traumát okozó) esemény megértése, elfogadása, megbocsátása
 • 6. LÉPÉS: egy új és teljes jövő megteremtése, a kapcsolatok gyógyítása, az álomkarrier elérése (a testi és lelki egészségünkért)

A résztvevők videós megosztása

MEGNYITJA KAPUIT A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA

Eljött az idő! Kedves barátom, TANULJ és FEJLŐDJ az egyik legerőteljesebb és leghatékonyabb technikával, mely a világon egyedülállóan úgy lett felépítve, hogy a leggyorsabban tartós és hatásos eredményt érjen el NÁLAD. Legyél kiegyensúlyozott, találd meg Önmagad, legyél egy fantasztikus csapat tagja! CSATLAKOZZ ÉS TAPASZTALD MEG TE IS A TELJES ÉRZELMI TRANSZFORMÁCIÓT!

Figyelem: Csak limitált számú nyitott hely érhető el, ne maradj le!

Hozzájárulás
Havi mindössze
9.990 Ft

A tagsági csomag tartalma:

összérték 68.317 Ft helyett MOST CSAK

9.990 Ft/hó

KAPCSOLATOK AKADÉMIA

kapui jelenleg ZÁRVA vannak.

Iratkozz fel az értesítő listámra, hogy első kézből értesülhess az Akadémia következő megnyitásáról!

Gyakran feltett kérdések

A Kapcsolatok Akadémiájához csak akkor tudsz csatlakozni, mikor a kapuk nyitva vannak, ami évente általában 2x történik meg. Azért, hogy biztos ne maradj le a nyitásról regisztrálj és iratkozz fel a hírlevélre!

Ha nincs bankkártyád használd egy ismerősöd vagy családtagod bankkártyáját, másképp sajnos nem tudsz csatlakozni az Akadémiához. Merülhetnek fel problémák ERSTE, illetve K&H bankkártyákkal a fizetés során, ezért kérjük, ha rendelkezel más bankkártyával, akkor inkább azt használd. Amennyiben problémád merült fel és nem tudtad elvégezni az újra regisztrációt, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com e.mail címen.

A tranzakció minden hónap 15-én történik meg.

Ezesetben kapsz egy levelet, arról, hogy hol tudod manuálisan befizetni a díjat. Ha esetleg ezt a levelet nem kaptad meg, ezt a “Profilom” menüpontból elérhető Előfizetéseim” menüpontban teheted meg a “Megszüntet” gombra kattintva.

A tárgyhavi tagsági díj beérkezését követő naptól addig, ameddig fizeted a havi előfizetési díjat.

A havi élő online programok minden hónap utolsó szombatján kerülnek megrendezésre. Ha erről eltérünk akkor időben tájékoztatjuk a tagokat.

Ha nem tudsz résztvenni a szombati programokon két programrész pótlására lehetőséget biztosítunk a következő hétfőn. Ha erről eltérünk akkor időben tájékoztatjuk a tagokat.

Kérlek jelezd, ha tudod, hogy a szombati programon nem tudsz részt venni, és 1-2 nappal a program ismétlése előtt küldjük a belépő kódokat.

Amennyiben az élő programon nem tudsz részt venni, akkor egy “esőnapot” biztosítunk, ahol az élő program felvétele kerül lejátszásra, (de csak az 1. és a 3. programé). Így a transzformációs folyamatokról nem maradsz le. Azoknak tudjuk ezt a lehetőséget biztosítani, akik az élő program napján 11 óráig nem lépnek be a programra. Az “esőnap” általában az élő programot követő első hétfőn este történik, kivételes esetekben a második hétfő este, melyről a tagokat előre tájékoztatjuk. Vedd figyelembe, hogy ezek az alkalmak élőben a legerőteljesebbek, tekintettel Klári és a csoport jelenlétére és az energiák összeadódására.

 1. Jelentkezz be a felhasználóneveddel és a jelszavaddal a kurzus.galikklara.com-ra. A böngésződ rögtön a “Profilom/Megvásárolt” kurzusaim oldalra fog irányítani, ám ha ez valamiért nem történne meg kattints felül erre a menüpontra.
 2. Kattints az Akadémia fülre.
 3. Kattints arra a tanfolyamra vagy meditációra, amelyiket meg szeretnéd nézni.
 4. Amint rájuk kattintasz a videók azonnal elindulnak.
 1. Jelentkezz be a felhasználóneveddel és a jelszavaddal a kurzus.galikklara.com-ra
 2. A böngésződ rögtön a “Profilom/Megvásárolt” kurzusaim oldalra fog irányítani, ám ha ez valamiért nem történne meg kattints felül erre a menüpontra.
 3. Kattints a “Profilom” fülre.
 4. Kattints az “Előfizetéseim” fülre.
 5. Itt láthatod a Kapcsolatok Akadémiája tagságot. A műveletek mellett kattints a “Megszüntet” gombra.

Közösséghez tartozni jó

Csatlakozz Te is!

Kövesd az Egységben Élni oldalt a Facebookon

Meditációs tippekért a mindennapokban

Kövesd az Egységben Élni oldalt az Instagramon

Meditációs tippekért a mindennapokban

Csatlakozz az Egység Közösséghez

Legyél egy szerető és támogató közösség tagja.