Barion Pixel KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA – TÉL – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA – TÉL

Üdvözöllek 

A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJÁN!

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY AZT AZ ÉLETET ÉLD, AMIRE MINDIG IS VÁGYTÁL?

SZEPTEMBERBEN IS MEGNYITOTTA KAPUIT A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA

Eljött az idő kedves barátom, hogy TANULJ és FEJLŐDJ az egyik legerőteljesebb és leghatékonyabb technikával, mely a világon egyedülállóan úgy lett felépítve, hogy a leggyorsabban tartós és hatásos eredményt érjen el NÁLAD. Legyél kiegyensúlyozott, találd meg Önmagad! Legyél egy fantasztikus zárt közösség tagja!
CSATLAKOZZ ÉS TAPASZTALD MEG TE IS A TELJES ÉRZELMI TRANSZFORMÁCIÓT!

3 pillér, ami támogatja a visszafordíthatatlan változást!

1.

Online tanfolyam, ahol megkapod az elméleti tudást

2.

Transzformációs folyamatok (Kibővítettek Kapcsolatok Programsorozat®)

3.

21 napos kihívások, hogy rögzüljön az átalakulás az idegi struktúrában

“A KÜLVILÁG A BELVILÁG KIVETÜLÉSE, EZÉRT, HA ELINDULSZ BEFELÉ ÉS KIGYOMLÁLOD A TUDATOSSÁGODBÓL A RÉGI SÉRELMEKET, A NEGATÍV MEGGYŐZŐDÉSEKET, HITRENDSZEREKET, KORLÁTOZÓ PROGRAMOKAT, KONDÍCIÓKAT, AKKOR NEM CSAK BELSŐLEG LESZEL BOLDOG, DE A KÜLVILÁGBAN IS SIKEREKET FOGSZ ELÉRNI, MERT AZ ÉLETÜNK ALAPJA A KAPCSOLATAINK.”

EZEKTŐL A LÁTHATATLAN LÁNCOKTÓL SZABADULUNK MEG A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA PROGRAMSOROZAT TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATAINAK SEGÍTSÉGÉVEL. Tapasztald meg Te is a változást!

Figyelem! Csak rövid ideig és csak limitált számú nyitott hely érhető el! Ne maradj le!

CSATLAKOZZ
LEGKÉSŐBB
2021. május 28. 12:00 ÓRÁIG!

HOGYAN VÁLTOZTATJA MEG

A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA TAGSÁG

AZ ÉLETED?

Van az a mondás, hogy minden az agyban dől el. A tudományos kutatások már felfedték, hogy 95%-át az életünknek a tudatalatti programok határozzák meg, csupán 5%-a az életünknek tudatosan meghatározható. 95%-át az életünknek azok a programok határozzák meg, amelyeket életünk első 6-7 évében alakultak. Tudományos tény az is, hogy ezeket az első éveinket egyfajta hipnotikus állapotban, mélyebb tudati állapotban töltjük. Figyeljük a körülöttünk lévő embereket, letöltjük a környezetünkből áradó információkat, és ezek alapján alakulnak ki a benyomásaink, hitrendszereink és a tudatalatti viselkedésformáink, a kondicionáltság, ahogy az életetünket éljük. Ezért van óriási hatással ránk a mai napig tudattalan szinten (95%-ban) a gyermekkorunk, egészen a fogantatásunktól kezdve. Amikor ezek a programok negatívak, akkor képesek vagyunk szabotálni a saját boldogságunkat és a sikereinket. Ekkor úgy érezzük, mintha minden törekvésünk ellenére egy láthatlan lánc lenne rajtunk és nem tudunk kilépni az adott problémából, ami az életünkben van, nem tudjuk irányítani az életünket, bármit is teszünk.

mit tartalmaz a tagság?

Mit_tartalmaz_a_tagsagi

A programok előtti érzéseik:

Szomorúság
63%
Elégedetlenség
68%
Szorongás
66%
Bizonytalanság
66%
Kimerültség
45%
Reménytelenség
55%
Frusztráció
62%
Álmatlanság
43%
Harag, düh
48%

A programok után az alábbi javulást érzékelték:

Szomorúság
9%
Elégedetlenség
5%
Szorongás
11%
Bizonytalanság
11%
Kimerültség
4%
Reménytelenség
4%
Frusztráció
2%
Álmatlanság
2%
Harag, düh
9%

2. ONLINE TANFOLYAMOK - ELMÉLET

Minden hónapban egy online - előre felvett - tananyagot fogsz kapni, ami segíteni fog fejlődni és felkészülni a havi élő transzformációs folyamatra.

3. HAVI KIHÍVÁSOK - POZITÍV PROGRAMOZÁS

Minden hónapban indítunk egy közös kihívást, hogy együtt-közösen ültessük a gyakorlatba a tanultakat, alakítsuk át tudatosan az idegi struktúrákat és programozzuk magunkat a pozitív gondolkodásra és egy boldogabb életre.

5. TÁMOGATÓ ZÁRT KÖZÖSSÉG

Egy nagy szerető családként utazunk együtt ezen a belső utazáson, ahol mindenki támogatva van és nem hagyunk senkit egyedül.

6. BÓNUSZ: EXKLUZÍV INTERJÚK

Különleges vendégekkel készítek interjút, mely segíti a fejlődést és tágítja a nézőpontodat, segítséget nyújthat a mindennapokban. Ezek az interjúk csak a tagoknak lesznek elérhetőek.

7. BÓNUSZ: EGYEDI KEDVEZMÉNYEK

Egyedi kedvezményeket nyújtunk csak a tagoknak a weboldalon lévő online tanfolyamokból, a Tudatos Tervezőből, ezzel is támogatva a további fejlődést és álmaid megvalósítását. Együttműködő partnereinknél is jelentős kedvezményekben részesülnek a tagjaink.

A tagságot bármikor el lehet hagyni, de belépni egy évben csak kétszer lehet, amikor erre megnyitjuk a lehetőséget.

KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT® - TELJES ÉRZELMI TRANSZFORMÁCIÓ

A programok után az alábbi javulást érzékelték:

Hálaérzet növekedése
Produktivitás növekedése
Harmónia növekedése
Optimizmus növekedése
Elégedettség növekedése
Boldogság növekedése
Depresszió csökkenés
Hálaérzet növekedése
93%
Produktivitás növekedése
85%
Harmónia növekedése
84%
Optimizmus növekedése
80%
Elégedettség növekedése
80%
Boldogság növekedése
75%
Depresszió csökkenés
65%

MEGTAPASZTALOD MILYEN, AMIKOR MEGTÖRTÉNIK

Ne feledd, a programok végére már nem leszel ugyanaz az ember! A belső átalakulás, amin keresztülmész, pozitív hatással lesz minden életterületedre és így képes leszel egy ÚJ ÉLETET, EGY ÚJ SORSOT TEREMTENI önmagad számára. Készen állsz? TARTS VELÜNK!

2021-ben az utolsó belépési lehetőséget biztosítjuk CSAK azoknak, akik szerepelnek a hírlevél listánkon. Idén erre már nem lesz lehetőséged. Olvass tovább, milyen fantasztikus programokban lesz részed, ha csatlakozol 2021.09.24-én 12 óráig!

Hova FOGSZ ELJUTNI A KÖVETKEZŐ 12 HÓNAPBAN?

HAVI TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATOK

több önbizalom

GYÓGYULNAK A KAPCSOLATAID

ELMOZDULSZ A VÁGYOTT ÉLETED IRÁNYÁBA

online közösség

ERRE AD HATÉKONY MEGOLDÁST A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA TAGSÁG!

Sokszor érezhetjük, hogy annak ellenére, hogy megpróbálunk pozitívan gondolkodni, mégis ugyanazok a negatív események és érzések ismétlődnek az életünkben és megragadva érezhetjük magunkat egy-egy élethelyzetben. Ez nagyon sok energiát visz el, amit arra is fordíthatnánk, hogy építjük az új életünket.

De hogyan szerezhetnénk vissza az energiánkat és az életerőnket?

A hosszantartó pozitív változáshoz szükség van arra, hogy a múltbeli stresszt, fájdalmakat, félelmeket, traumákat feloldjuk, és új, pozitív programot tegyünk a magunkévá.

De kiknek is ajánlom igazán?

MINDENKINEK! Mert,

minden spirituális útba/vallásba beilleszthető!
azoknak is javasolt, akik semmilyen módon nem tartják magukat spirituálisnak, hiszen ez egy vallásmentes, tudományos kutatásokon alapuló módszer, melyet nemzetközileg a legsikeresebb emberek is alkalmaznak, és általa kimagasló eredményeket értek el, mind egyéni, családi és vállalati szinten (pl. Tony Robbins)
mindenki rendelkezik kapcsolatokkal, tudatalatti elmével, aggyal. Ezek a megfelelő eszközökkel alakíthatóak a vágyaink szerint. Ezért érdemes ezeken folyamatosan dolgozni.
bármilyen céllal érkezel, azt kapod tőle, amire szükséged van, függetlenül a programok témájától, mert a tudatalattit veszi célba, így feloldódik az a gát, ami eddig akadályként jelent meg az életedben

a decemberi programról

2021.12.18. 10:00-16:30

BŐSÉGTUDAT KIALAKÍTÁSA: HOGYAN ÉLJ BŐSÉGBEN

december havi program részletes tartalma:

A BŐSÉGTUDAT KIALAKÍTÁSA

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Különböző hitrendszerekkel és nézőpontokkal rendelkezünk bőséggel kapcsolatban, melyek nagyon mély berögződésekké alakultak. Tudat alatt ezek formálják a kapcsolatunkat a pénzzel, a bőséggel. A pénz is egy energia, mely megfelelően áramlik, ha képesek vagyunk beengedni az életünkbe. Sokszor akármennyire szeretnénk, ebben megakadályoznak bennünket a negatív hitrendszerek és berögződések valamint az, hogy nem jó a kapcsolatunk a pénzzel.

Ebben az online tanfolyamban szeretném megmutatni Neked, hogyan tudod jóbarátoddá tenni a pénz energiát, ennek segítségével pedig bőséget teremteni az életedbe.

Amikor bőségben élünk, mindig minden hozzánk áramlik, amikor arra szükségünk van. Tudjuk és érezzük, hogy az egész Univerzum bőség, amelyből számunkra és minden embernek jut elég, ha képesek vagyunk befogadni. Ahhoz, hogy be tudjuk fogadni, el tudjuk fogadni ezt a bőséget, fel kell oldanunk azokat a negatív hiedelem rendszereket, azokat a negatív mentális és generációs programokat, amik ezt akadályozzák. Sokan tévesen azt gondolják, a spirituális élet nem fér össze a bőséggel, és azoknak, akik belső utat járnak, nélkülözniük kellSokan olyan szegény körülmények között nőttek fel, hogy azt gondolják tévesen, az élet a nélkülözésről szól, vagy azt látták a szülőktől, hogy csak kemény munka árán lehet pénzt keresni, s tudat alatt ezek a programok nem engedik, hogy bőségben, jólétben éljenek. Lehet, hogy előző életünkben tettünk olyan dolgot, amik ebben az életünkben akadályozzák a pénzügyeinket. Ezen a programon teszünk egy lépést azért, hogy nagyobb kaput nyissunk a hozzánk áramló bőségnek. 

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-8/

A program során tanításokat veszünk át az Indiából a bőségről: hogyan tudjuk a bőség segítségével megvalósítani az álmainkat, hogyan segítjük a saját jólétünkkel a társadalom jólétét is, melyek azok a dolgok, illetve korlátozó hiedelmek, amelyek gátolhatják a jólét beáramlását az életünkbe, melyek azok a törvények, amelyek a bőségünket irányítják.

Ennek a tudásnak a birtokában folyamatosan tudjuk ellenőrizni az életünkben, hol lehetünk elakadva akkor, amikor nem úgy áramlik a bőség, ahogy kellene, és tudatosan ki tudjuk javítani ezeket az elakadásokat.

Ha szeretnél az anyagi helyzetedben elmozdulást, változást és emelkedést, vegyél részt ezen a programon. Az Indiában tanult, nagyon erőteljes program és a különleges Bőség Áldás/Deeksha fogadása lehetővé teszi a bőség tudatosságunk emelkedését, a jólét beáramlását az életünkbe, mind anyagi, mind érzelmi, mentális és spirituális területen.

Ebben a nagyon szentséges és erőteljes program részben emeljük az bőség-tudatosságunkat egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a program részben – miután megszabadultunk a múltbeli láthatatlan akadályoktól és téves nézőpontoktól – megteremtjük azt a bőséget, amit szeretnénk tapasztalni az életünkben. Egy pozitív programot ültetünk el, amelyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramozunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen. Ez a programozás nem csak a saját életünkre lesz hatással, hanem az egész lélek körünkre és az utánunk érkező generációkra is.

21 napon keresztül meditációkkal és gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Ebben a hónapban 21 napos Elismerés Kihívást végzünk azért, hogy megtapasztaljuk az igazi hála és elismerés érzést a szívünkben. A hála és az elismerés érzés gyakorlásával az Univerzum bősége megnyílik előttünk és nem csak jól érezzük magunkat, hanem bevonzzuk mindazt, amit szeretnénk.

 

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

+ DECEMBERBEM ÉLŐ KÉRDEZZ-FELELEK, SPECIÁLIS FOLYAMAT AJÁNDÉK WORKSHOP KLÁRIVAL ÉLŐBEN ONLINE A PROGRAMOKON KÍVÜL!

Workshop témája: Elengedés

Mentsd el a dátumot: 2021.12.08. szerda 18:30-21:45

EXCLUSIVE AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY
A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ
(minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

a JANUÁRI programról

2022.01.29. 10:00-17:00

JANUÁR havi program részletes tartalma:

ÉN TEREMTEM AZ ÉLETEM

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

A 2022-es év asztrológiai előrejelzése (asztrológus: Neisz Andrea)

Egy új év vár ránk és fontos tudnunk, hogy kollektív szinten mi várható 2022-ben. Ezzel a tudással képesek leszünk felkészülni a ránk váró könnyebb és nehezebb időszakokra, valamint tudatosak leszünk arra vonatkozóan is, hogy nem mindig bennünk van a hiba, nem mi csináltunk valamit rosszul, hanem a csillagok állása miatt is előfordulhatnak néha nehezebb pillanatok. Ezek a nehezebb pillanatok fantasztikus táptalajt biztosítanak az önismereti munkának és a belső gyógyulásnak. Neisz Andrea segítségével megismerhetjük a 2022-es évünket kollektív szinten. Természetesen egyéni szinten mindenkinek személyre szabott csillagállásai vannak, ez a tanfolyam az egyéni asztrológiai konzultációt nem helyettesíti.

Az életünk a gondolataink eredménye, a gondolataink pedig a hitrendszereink eredménye. Ahhoz, hogy megváltozzon a gondolkodásunk, a mélyen gyökerező hitrendszereinket kell átalakítanunk. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, egy erőteljes transzformáción kell keresztül mennünk. Mik azok, amik miatt nem álmaid életét éled? Milyen gondolatok és hitrendszerek akadályoznak meg ebben? Mit hittél el magadról és a képességeidről, a világról gyerekkorod óta? Mindezek a mai napig tudat alatt szabotálják a beteljesedett életed. Ezen a teljesen új programon dolgozunk mindazokon a negatív elképzeléseken, amik korlátozzák a lehetőségeidet a mindennapjaidban, felülírjuk a régi romboló gondolkodásmódot, melyek még mindig eltávolítanak attól az élettől, amire egész életedben vágytál. 

Ha szeretnél tiszta célokkal nekivágni az évnek és szeretnéd, hogy a 2022-es év az életed eddigi legjobb éve legyen, minden szinten, akkor ez a rész Neked szól. Ebben a programrészben szeretnék segíteni Neked, hogy a negatív hitrendszereket feloldva GYAKORLATIASAN is megtervezd a 2022-es évet minden fontos életterületen. Tiszta célokat állítunk fel és segítek abban, hogy el is érd ezeket gyorsabban, mint gondolnád.

Hozd magaddal a Tudatos Terveződet, ha van, mert szükséged lehet rá. Az sem baj ha nincs Tudatos Terveződ, akkor is meg tudod tervezni az évedet velem.

Ebben a programrészben megszabadulva a gátló tényezőktől, megteremtjük azt a csodálatos évet, amire vágyunk. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Ebben a hónapban 21 napos Legszebb Pillanataink Kihívást végzünk azért, hogy gyakoroljuk mindennap a legszebb pillanataink megtapasztalását, melynek óriási pozitív hatása van az agyunkra és a bőség tudatosságunkra is. 21 nap után már látni fogjuk milyen bőségben élünk már most is, és ennek köszönhetően az életünk egy csodálatos változáson megy keresztül.

Dr. KOMIN VLAGYIMIR (becenevén VOLOGYÁVAL), aki légzésterapeutaként tevékenykedik Magyarországon és Klári mestere 2014 óta. Ebben folytatjuk a PÁRKAPCSOLAT témakörét és mélyebbre ásunk, hogy segítsünk a felmerülő problémák hatékony megoldásában.

Téma: Párkapcsolatunk megértése és gyógyítása a légzésterápia és a komini elmélet segítségével II. rész

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

EXKLUZÍV INTERJÚ: DR. KOMIN VLAGYIMIR

Téma: Párkapcsolatunk megértése és gyógyítása a légzésterápia és a komini elmélet segítségével II. rész

Dr. Komin Vlagyimir (becenevén Vologya), légzésterapeutaként tevékenykedik Magyarországon és Klári mestere 2014 óta. Ebben az interjúban szeretnénk mélyebben megismertetni veletek a LÉGZÉSTERÁPIA csodáját, valamint azt, hogy hogyan segíthet ez a módszer a PÁRKAPCSOLATI PROBLÉMÁK MEGÉRTÉSÉBEN ÉS MEGOLDÁSÁBAN.

a februári programról

2021.02.26. 10:00-17:00

február havi program részletes tartalma:

AZ ÉLETÜNK ALAPJA 1. ÉDESANYA ÉS A NŐKKEL VALÓ KAPCSOLAT

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Már nagyon sokat tanultatok az elmúlt egy évben arról, milyen hatással van az életünkre a korai gyermekkorunk. Ebben az online tanfolyamban arról fogunk tanulni, mi is igazából a trauma (új megközelítésből), milyen hatása van a feldolgozatlan traumáknak az egész életünkre. Ezeknek a traumáknak a gyökere legtöbbször a szülőkkel való kapcsolatainkból ered, mert sajnos a szüleinknek lehetséges, hogy nem volt lehetősége feldolgozni az őket ért traumákat, sérüléseket, megfelelően kezelni az érzelmi tölteteket, így ezeket sajnos tudat alatt tovább is adták nekünk. Ebben az 1 órában részletesen megvizsgáljuk a gyermekkori traumák fajtáit valamint azt, hogy milyen szülői viselkedés milyen traumát képes okozni, így megérthetjük az életünkben jelenlévő problémáinkat, nehézségeket. Megismerjük azokat a módokat, ahogy a legjobb tudásunk szerint megpróbáltunk megbirkózni velük a múltban, néha sajnos eredménytelenül. Természetesen elhozom a hatékony megoldást a tanfolyam végén és a havi kihívás alatt egy külön erre a programra írt meditációt fogunk egy hónapig gyakorolni.

Az édesanyánk számunkra a nő az életünkben. Nőként azonosulunk vele vagy ellenállunk neki, de mindkét esetben ugyanazt teremtjük meg az életünkben. Pedig néha pont az ellenkezőjét szeretnénk, de mivel ott van a tudatalatti érzelmi ellenállás vagy azonosulás, bármennyire próbálunk másképp viselkedni, kudarcot vallunk. Az előző generációk nem voltak olyan szerencsések, hogy annyi eszköz álljon a rendelkezésükre az öngyógyításra, mint napjainkban, ezért szükséges a gyógyulás útjára lépni, és így képesek vagyunk az előző generációkat is felszabadítani az érzelmi terhek, traumák alól, melyek átadódnak generációról generációra.

Minden elvásárás, amit a szüleink nem teljesítettek be számunkra, megjelenik a kapcsolatainkban. Ha ez édesanyával függ össze, akkor a nőkkel való kapcsolatban.

Nőként a saját nőiségünkre, női szerepünkre (energiánkra), az anyaságunkra, a nőkkel való kapcsolatunkra (barátnő, munkatárs, rokon, stb), és a lány gyermekünkre van hatással ez a kapcsolat az életünkben.

Férfiként szintén a nőkkel való kapcsolatban, a szerelmi életben léphetnek fel problémák, valamint a lánygyermekkel lehetségesek kapcsolódási proglémák, ha az édesanyánkkal való kapcsolatunk nem egészséges.

Mindkét nem esetében az egészségre és az életünkben felmerülő szükségtelen akadályokra van negatív hatással, ha ez a kapcsolat érzelmileg terhelt.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-1-1/ 

A minket megelőző 7 generáció élete, döntései, érzelmei, sérelmei, traumái hatással vannak az életünkre. Habár nincs tudomásunk arról, mi történt velük, a történelemkönyvek segítségével megismerhetjük a múltbeli tragikus eseményeket, régimódi társadalmi szerepeket, szokásokat, elnyomásokat, amelyeknek minden bizonnyal érzelmi hatása volt a nőkre az előző hét generációban. Minden ami ott és akkor történt, minden ami ott és akkor nem került feldolgozásra, feloldásra, benne van a sejtjeidben és a tudatalattidban, mely erőteljesen befolyásolja az életedet. Ebben a program részben a nők által átélt érzelmi traumák felszabadítása történik egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Nőként lehetséges, hogy megszűnik a szexuális vágy vagy negatív érzések kötődhetnek a szexualitáshoz, a házassághoz, a női szerepekhez.

Férfiként szintén lehetséges, hogy egy tudatalatti probléma jelenik meg a nőkkel való kapcsolatban, olyan helyzetekbe kerülhet a férfi, ahol újra ismétlődik a generációs női sérelem, és probléma adódik az egészséges párkapcsolat kialakításában is.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk a nőkkel való kapcsolatban, nőként önmagunkkal, férfiként az ellenkező nemmel. Egy pozitív programot ültetünk el melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

Ebben a hónapban a 30 napos Kihívásban a havi tanfolyammal összefüggő ÚJ vezetett meditációt végezzük 30 napon keresztül együtt. Ez segíteni fog abban, hogy még tudatosabbak legyünk önmagunkkal kapcsolatban, képesek legyünk kilépni a robotpilóta üzemmódból és dönteni az életünk felett.

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

EXCLUSIVE AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY
A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ
(minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

MENNYIBE KERÜL NEKED, HOGY ÁLMAID ÉLETÉT ÉLHESD? AJÁNLATOK

Havi mindössze
9.990 Ft

A tagsági csomag tartalma:

összérték 74.787 Ft/hó helyett

MOST CSAK

9.990 Ft/hó

3 havi mindössze
26.973 Ft (29.970 Ft helyett)

A tagsági csomag tartalma:

összérték 224.361 Ft/3 hó helyett

MOST CSAK

26.973 Ft/3 hó

(10% kedvezménnyel!)

tudj meg mindent
a kapcsolatok programsorozat®-ról

Sokszor érezhetjük, hogy annak ellenére, hogy megpróbálunk pozitívan gondolkodni, mégis ugyanazok a negatív események és érzések ismétlődnek az életünkben és megragadva érezhetjük magunkat egy-egy élethelyzetben. Ez nagyon sok energiát visz el, amit arra is fordíthatnánk, hogy építjük az új életünket. De hogyan szerethetnénk vissza az energiánkat és az életerőnket? A hosszantartó pozitív változáshoz szükség van arra, hogy a múltbeli stresszt, fájdalmakat, félelmeket, traumákat feloldjuk, és új, pozitív programot tegyünk a magunkévá.

a résztvevők
videós megosztása

KORÁBBI
RÉSZTVEVŐINK VÉLEMÉNYEI

korábbi résztvevőink véleményei

GYAKRAN
FELTETT KÉRDÉSEK

A Kapcsolatok Akadémiához akkor tudsz csatlakozni, amikor megnyitjuk erre a lehetőséget. Erre egy évben maximum kétszer kerül sor, de mivel maximáljuk a tagok létszámát, ezért lehetséges, hogy csak egyszer kerül rá sor. Ezért is ajánljuk, hogy ne lépj ki az előfizetéses rendszerből, mert a programok tematikusan egymásra épülnek és a tapasztalatok is azt mutatják, hogy úgy a leghatékonyabb a módszer, ha minden életterületen megtörténik a transzformáció.

Amennyiben nem tudod megoldani a bankkártyás fizetést, de mindenképpen szeretnél velünk tartani, javasoljuk, hogy állíts be egy családon belüli bankkártyát, ha meg tudod oldani. Ha nincs erre lehetőséged, akkor kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com címen és tájékoztatunk a teendőkről. Tekintettel arra, hogy minden automatikusan történik (fizetés, számlázás, stb.)  a weboldalon, ezért csak kivételes esetekben engedélyezzük ezt az opciót, mert jelentős adminisztrációs terhet ró ránk a nem automatikusan történő fizetések manuális követése.

Minden hónap 15. napján történik a levonás és a 16. napon küldjük ki a tárgyhavi programot és a tagi tartalmakat.

Ebben az esetben kapsz egy értesítő levelet és kérjük, kövesd az abban leírtakat. Ha nem érkezett meg a levél, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com címen.

A tárgyhavi tagsági díj beérkezését követő naptól addig, ameddig fizeted a havi előfizetési díjat.

Az online élő programok minden hónap utolsó szombatján lesznek. Ha ettől bármi ok miatt eltérünk, időben tájékoztatjuk a tagokat. A változás jogát fenntartjuk.

Az élő online események zoom rendszeren keresztül kerülnek megtartásra. A www.zoom.us oldalon tudod letölteni az alkalmazást és kérjük, a program előtt teszteld le, hogy működik-e minden rendesen, ne a program napján derüljön ki a hiba, mert akkor lehet, hogy nem tudsz részt venni az adott alkalmon.

Kérjük, hogy próbálj meg részt venni ezeken az alkalmakon, mert Klári csak havi 1 élő bejelentkezést tud biztosítani, így nem szeretnénk, ha bárki lemaradna ezekről az erőteljes folyamatokról. Amennyiben nem várt dolog miatt nem tudsz részt venni, kérlek írj az info@galikklara.com címre és igyekszünk megoldást biztosítani a számodra. Vedd figyelembe, hogy ezek az alkalmak élőben a legerőteljesebbek, tekintettel Klári és a csoport jelenlétére és az energiák összeadódására.

A www.kurzus.galikklara.com oldalra történő regisztráció után a Profil/Megvásárolt kurzusaim menüpont alatt találod azokat a tanfolyamokat, amelyek csak tagoknak elérhetőek.

Az Előfizetések menüpontra kattintva éred el az előfizetésedet, itt tudsz módosításokat végrehajtani.
A www.kurzus.galikklara.com oldalra történő belépés után a Profil/Megvásárolt kurzusaimra kattintva, az Előfizetések menüpont alatt az Előfizetés megszakítása gomb segítségével tudod bármikor lemondani az előfizetést. Ez esetben a tárgyhó 14. napjáig hozzáférsz a tagi tartalmakhoz, de utána már nem lesz erre lehetőséged. Visszalépni a tagságba pedig csak akkor tudsz, amikor erre újra megnyitjuk a lehetőséget.

ismerj meg minket
és legyél a közösségünk tagja!

Kövesd az Egységben Élni oldalt
a Facebookon!

Meditációs tippekért a mindennapokban

Kövesd az Egységben Élni oldalt
az Instagramon!

Meditációs tippekért a mindennapokban

Csatlakozz az
Egység Közösséghez!

Legyél egy szerető és támogató közösség tagja!