Barion Pixel KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA – ŐSZ – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA – ŐSZ

Üdvözöllek 

A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJÁN!

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY AZT AZ ÉLETET ÉLD, AMIRE MINDIG IS VÁGYTÁL?

SZEPTEMBERBEN IS MEGNYITOTTA KAPUIT A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA

Eljött az idő kedves barátom, hogy TANULJ és FEJLŐDJ az egyik legerőteljesebb és leghatékonyabb technikával, mely a világon egyedülállóan úgy lett felépítve, hogy a leggyorsabban tartós és hatásos eredményt érjen el NÁLAD. Legyél kiegyensúlyozott, találd meg Önmagad! Legyél egy fantasztikus zárt közösség tagja!
CSATLAKOZZ ÉS TAPASZTALD MEG TE IS A TELJES ÉRZELMI TRANSZFORMÁCIÓT!

3 pillér, ami támogatja a visszafordíthatatlan változást!

1.

Online tanfolyam, ahol megkapod az elméleti tudást

2.

Transzformációs folyamatok (Kibővítettek Kapcsolatok Programsorozat®)

3.

21 napos kihívások, hogy rögzüljön az átalakulás az idegi struktúrában

“A KÜLVILÁG A BELVILÁG KIVETÜLÉSE, EZÉRT, HA ELINDULSZ BEFELÉ ÉS KIGYOMLÁLOD A TUDATOSSÁGODBÓL A RÉGI SÉRELMEKET, A NEGATÍV MEGGYŐZŐDÉSEKET, HITRENDSZEREKET, KORLÁTOZÓ PROGRAMOKAT, KONDÍCIÓKAT, AKKOR NEM CSAK BELSŐLEG LESZEL BOLDOG, DE A KÜLVILÁGBAN IS SIKEREKET FOGSZ ELÉRNI, MERT AZ ÉLETÜNK ALAPJA A KAPCSOLATAINK.”

EZEKTŐL A LÁTHATATLAN LÁNCOKTÓL SZABADULUNK MEG A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA PROGRAMSOROZAT TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATAINAK SEGÍTSÉGÉVEL. Tapasztald meg Te is a változást!

Figyelem! Csak rövid ideig és csak limitált számú nyitott hely érhető el! Ne maradj le!

CSATLAKOZZ
LEGKÉSŐBB
2021. május 28. 12:00 ÓRÁIG!

HOGYAN VÁLTOZTATJA MEG

A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA TAGSÁG

AZ ÉLETED?

Van az a mondás, hogy minden az agyban dől el. A tudományos kutatások már felfedték, hogy 95%-át az életünknek a tudatalatti programok határozzák meg, csupán 5%-a az életünknek tudatosan meghatározható. 95%-át az életünknek azok a programok határozzák meg, amelyeket életünk első 6-7 évében alakultak. Tudományos tény az is, hogy ezeket az első éveinket egyfajta hipnotikus állapotban, mélyebb tudati állapotban töltjük. Figyeljük a körülöttünk lévő embereket, letöltjük a környezetünkből áradó információkat, és ezek alapján alakulnak ki a benyomásaink, hitrendszereink és a tudatalatti viselkedésformáink, a kondicionáltság, ahogy az életetünket éljük. Ezért van óriási hatással ránk a mai napig tudattalan szinten (95%-ban) a gyermekkorunk, egészen a fogantatásunktól kezdve. Amikor ezek a programok negatívak, akkor képesek vagyunk szabotálni a saját boldogságunkat és a sikereinket. Ekkor úgy érezzük, mintha minden törekvésünk ellenére egy láthatlan lánc lenne rajtunk és nem tudunk kilépni az adott problémából, ami az életünkben van, nem tudjuk irányítani az életünket, bármit is teszünk.

mit tartalmaz a tagság?

Mit_tartalmaz_a_tagsagi

A programok előtti érzéseik:

Szomorúság
63%
Elégedetlenség
68%
Szorongás
66%
Bizonytalanság
66%
Kimerültség
45%
Reménytelenség
55%
Frusztráció
62%
Álmatlanság
43%
Harag, düh
48%

A programok után az alábbi javulást érzékelték:

Szomorúság
9%
Elégedetlenség
5%
Szorongás
11%
Bizonytalanság
11%
Kimerültség
4%
Reménytelenség
4%
Frusztráció
2%
Álmatlanság
2%
Harag, düh
9%

2. ONLINE TANFOLYAMOK - ELMÉLET

Minden hónapban egy online - előre felvett - tananyagot fogsz kapni, ami segíteni fog fejlődni és felkészülni a havi élő transzformációs folyamatra.

3. HAVI KIHÍVÁSOK - POZITÍV PROGRAMOZÁS

Minden hónapban indítunk egy közös kihívást, hogy együtt-közösen ültessük a gyakorlatba a tanultakat, alakítsuk át tudatosan az idegi struktúrákat és programozzuk magunkat a pozitív gondolkodásra és egy boldogabb életre.

5. TÁMOGATÓ ZÁRT KÖZÖSSÉG

Egy nagy szerető családként utazunk együtt ezen a belső utazáson, ahol mindenki támogatva van és nem hagyunk senkit egyedül.

6. BÓNUSZ: EXKLUZÍV INTERJÚK

Különleges vendégekkel készítek interjút, mely segíti a fejlődést és tágítja a nézőpontodat, segítséget nyújthat a mindennapokban. Ezek az interjúk csak a tagoknak lesznek elérhetőek.

7. BÓNUSZ: EGYEDI KEDVEZMÉNYEK

Egyedi kedvezményeket nyújtunk csak a tagoknak a weboldalon lévő online tanfolyamokból, a Tudatos Tervezőből, ezzel is támogatva a további fejlődést és álmaid megvalósítását. Együttműködő partnereinknél is jelentős kedvezményekben részesülnek a tagjaink.

A tagságot bármikor el lehet hagyni, de belépni egy évben csak kétszer lehet, amikor erre megnyitjuk a lehetőséget.

KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT® - TELJES ÉRZELMI TRANSZFORMÁCIÓ

A programok után az alábbi javulást érzékelték:

Hálaérzet növekedése
Produktivitás növekedése
Harmónia növekedése
Optimizmus növekedése
Elégedettség növekedése
Boldogság növekedése
Depresszió csökkenés
Hálaérzet növekedése
93%
Produktivitás növekedése
85%
Harmónia növekedése
84%
Optimizmus növekedése
80%
Elégedettség növekedése
80%
Boldogság növekedése
75%
Depresszió csökkenés
65%

MEGTAPASZTALOD MILYEN, AMIKOR MEGTÖRTÉNIK

Ne feledd, a programok végére már nem leszel ugyanaz az ember! A belső átalakulás, amin keresztülmész, pozitív hatással lesz minden életterületedre és így képes leszel egy ÚJ ÉLETET, EGY ÚJ SORSOT TEREMTENI önmagad számára. Készen állsz? TARTS VELÜNK!

2021-ben az utolsó belépési lehetőséget biztosítjuk CSAK azoknak, akik szerepelnek a hírlevél listánkon. Idén erre már nem lesz lehetőséged. Olvass tovább, milyen fantasztikus programokban lesz részed, ha csatlakozol 2021.09.24-én 12 óráig!

Hova FOGSZ ELJUTNI A KÖVETKEZŐ 12 HÓNAPBAN?

HAVI TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATOK

több önbizalom

GYÓGYULNAK A KAPCSOLATAID

ELMOZDULSZ A VÁGYOTT ÉLETED IRÁNYÁBA

online közösség

ERRE AD HATÉKONY MEGOLDÁST A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA TAGSÁG!

Sokszor érezhetjük, hogy annak ellenére, hogy megpróbálunk pozitívan gondolkodni, mégis ugyanazok a negatív események és érzések ismétlődnek az életünkben és megragadva érezhetjük magunkat egy-egy élethelyzetben. Ez nagyon sok energiát visz el, amit arra is fordíthatnánk, hogy építjük az új életünket.

De hogyan szerezhetnénk vissza az energiánkat és az életerőnket?

A hosszantartó pozitív változáshoz szükség van arra, hogy a múltbeli stresszt, fájdalmakat, félelmeket, traumákat feloldjuk, és új, pozitív programot tegyünk a magunkévá.

De kiknek is ajánlom igazán?

MINDENKINEK! Mert,

minden spirituális útba/vallásba beilleszthető!
azoknak is javasolt, akik semmilyen módon nem tartják magukat spirituálisnak, hiszen ez egy vallásmentes, tudományos kutatásokon alapuló módszer, melyet nemzetközileg a legsikeresebb emberek is alkalmaznak, és általa kimagasló eredményeket értek el, mind egyéni, családi és vállalati szinten (pl. Tony Robbins)
mindenki rendelkezik kapcsolatokkal, tudatalatti elmével, aggyal. Ezek a megfelelő eszközökkel alakíthatóak a vágyaink szerint. Ezért érdemes ezeken folyamatosan dolgozni.
bármilyen céllal érkezel, azt kapod tőle, amire szükséged van, függetlenül a programok témájától, mert a tudatalattit veszi célba, így feloldódik az a gát, ami eddig akadályként jelent meg az életedben

a szeptemberi programról
2021. szeptember 25. 10:00-16:30

MEGSZABADULÁS A MÚLT FÁJDALMAITÓL: A SZÍVÜNK GYÓGYÍTÁSA

szeptember havi program részletes tartalma:

A SZÍV KIVIRÁGZÁSA

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Különböző hitrendszerekkel és nézőpontokkal rendelkezünk a szeretettel kapcsolatban, amik lehetnek rombolók és építők is. Lehetséges, hogy befogadni vagy épp adni esik nehezünkre ezt a csodálatos érzést. Sokszor csalódunk az életünkben, mert nem azt kaptuk, amit elvártunk, kezdve a szüleinktől egészen a párkapcsolatunkig. Mi az igaz szeretet valójában és mi nem az?

Ebben az online tanfolyamban szeretném megmutatni Neked, hogy mi az igazi szeretet, miért fontos ráébredni az igazi szeretetre az életedben és hogyan tudod ezzel az egész életedet megváltoztatni.

Megbocsátani a sérelmeket az életünkben az egyik legnehezebb, de legnemesebb folyamat. Sajnos az emberek évekig, évtizedekig képesek a szívükben cipelni a fájdalmakat, amiket mások okoztak nekik, és ezzel rengeteg csodálatos élménytől fosztják meg magukat, a szenvedés állapotában tartják magukat, elveszítenek kapcsolatokat és képtelenek megbocsátani vagy bocsánatot kérni. Ez az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetünk az életünk során. Minden ember követ el hibát az életében és mindenki megérdemli a megbocsátást. Ezen az alkalmon gyógyítjuk a sebzett szívünket, elengedünk, megbocsátunk, hogy legyen hely a szívünkben a szeretetnek. Ha kivirágzik a szíved, szépséges kapcsolataid lesznek, és az élet így sokkal szebb tapasztalás lesz a Te számodra és a környezeted számára is.  

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-4/

Sokszor láthatatlan akadályok állják utunkat a szeretet és a boldogság felé vezető úton. Ott vannak a téves hitrendszereink a szeretetről, az elvárások, a feldolgozatlan fájdalmaink, a megbántódásaink, a bűntudat és a szenvedésünk. Itt az ideje ezeket feloldani!

Ebben a program részben egy ősi indiai gyakorlattal eltávolítjuk azokat az akadályokat, amelyek gátolnak bennünket az igaz szeretet megtapasztalásában, amelyre Indiában kaptam a beavatást.

 

Ebben a program részben megszabadulva a múlt sebeitől, a megbántódásoktól, bűntudattól megteremtjük azt a szeretet, amit szeretnénk tapasztalni az életünkben. Egy pozitív programot ültetünk el, amelyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramozunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen. Ez a programozás nem csak a saját életünkre lesz hatással, hanem az egész lélek körünkre és az utánunk érkező generációkra is.

Az elmúlt években több száz embernek segített ez a program. Legyél Te a következő!

Ha szeretnéd a kezedbe venni a sorsodat, egy hatalmasat lépni a céljaid, a boldogságod, a vágyaid irányába, és ezentúl nem csak kapni, de megosztani is szeretnéd az Egység Áldás (deeksha)* csodáját, akkor várlak szeretettel ezen a csodálatos belső utazáson. 

(Ez a tanfolyam a indiai spirituális iskola ajándéka, ahol 2010 óta tanulok és ami 2010-ben teljesen megváltotta az életem. 2012 óta már én is taníthatom ezt a varázslatos 3 napos utazást, melynek során megismerkedhettek ti is az indiai tanításokkal és megtapasztalhatjátok azt a csodát, amit én.)

Jó hír! Ismétlők 50% kedvezménnyel vehetnek részt a teljes árhoz képest.

BŐVEBB INFORMÁCIÓK A KURZUSRÓL: https://galikklara.com/esemenyek/utolso-boldog-embert-kepzo-elvonulas-aldasado-beavatassal/

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Ebben a hónapban 21 napos Megbocsátás Kihívást végzünk azért, hogy gyakoroljuk mindennap a megbocsátás művészetét, és így napról napra érezzük ennek a felszabadító hatását. 21 nap után könnyebb lesz a szívünk és könnyebben képesek leszünk megbocsátani és bocsánatot kérni a számunkra fontos emberektől, így a kapcsolataink egy csodálatos változáson mennek keresztül.

 

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

+ SZEPTEMBERBEN ÉLŐ KÉRDEZZ-FELELEK, SPECIÁLIS FOLYAMAT AJÁNDÉK WORKSHOP KLÁRIVAL ÉLŐBEN ONLINE A PROGRAMOKON KÍVÜL!

Workshop témája: Elköteleződés az önismereti úton – veszélyek és tippek

Mentsd el a dátumot: 2021.09.01. kedd 18:30-21:45

EXCLUSIVE AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY
A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ
(minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

aZ OKTÓBERI programról
2021. OKTÓBER 30. 10:00-16:30

OKTÓBER havi program részletes tartalma:

TISZTELEM A (BELSŐ) GYERMEKEM

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Felnőttként akármennyire nem szeretnénk, újra teremtjük a saját gyerekkorunkat. Akár tervezünk gyermeket, akár van már gyermekünk, akár nincs gyermekünk, mindenképp szülővé válunk a fejlődésünk során: önmagunk szülőjévé. Akármit is tapasztaltunk gyerekkorunkban, azt adjuk tovább az életünkben lévő gyermekeknek és a belső gyermekünknek is. Fontos megértenünk, gyermekként milyen tapasztalatokon mentünk keresztül, ez milyen hatással van a szülői szerepünkre (önmagunkra nézve is), hogyan tudunk egy szerető és pozitív tapasztalása lenni a körülöttünk lévő gyermekeknek és hogyan válhatunk egy boldog és egészséges emberré, aki ezt a pozitív élményt adja tovább a következő generációnak.

Ezen a kurzuson szeretném megtanítani neked, hogyan szeresd jól a gyermekeket, a belső gyermekedet és válj egy szerető szülővé, mert így képes leszel egy sokkal boldogabb és teljesebb életet élni, és ezt teremted meg a szeretteid számára is.

 

Ezen a nagyon különleges folyamaton nem csak magunkat gyógyítjuk, hanem a gyermekünket és a vele való kapcsolatunkat is. Ha nincs gyermek az életünkben, akkor a belső gyermekünk szívét gyógyíthatjuk meg.

Ha már van gyermekünk és nem tudtuk neki megadni neki érzelmileg, anyagilag mindazt, amit szerettünk volna, vagy a kapcsolatunk nem felhőtlen, és emiatt konfliktus van bennünk/köztünk, a program segítségével feloldhatjuk a sérüléseket, a megbántódást, ami bennünk és gyermekünkben van. A tudatunk össze van kapcsolva a gyermekünk tudatával, ezért a programon történő tisztulás automatikusan kihat gyermekünkre is, így kapcsolatunk javítását segítheti elő. 

Ha bármi ok miatt elvesztettük a gyermekünket, akkor ez a program segíthet meggyógyítani ezt a sérülést önmagunkban, megbocsátani magunknak és elengedni az eltávozott lelket. Ezután a program után a szülők számtalan csodáról számoltak már be, hogy a gyermekek viselkedése hogyan változott meg egy pillanat alatt és gyógyultak be a sebeik. Gyere és gyógyítsd meg a (belső) gyermekedet!

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-6/

Amikor az önismereti útra lépünk, lépésről lépésre felfedezzük az igazi önmagunkat. Szükség van rá, hogy megértsük, mit miért vagy mit miért nem teszünk meg az életünkben. Ezek az erők határozzák meg a cselekedeinket, így a sorsunkat is. Amíg nem kerülsz tudatába ezeknek az erőknek és nem veszed a kezedbe az irányítást, addig tudattalanul szabotálhatod az életed és úgy érezheted, valami láthatatlan lánc visszatart attól, hogy azt az életet éld, amit szeretnél, abban a kapcsolatban élj, amire vágysz vagy azt a munkát végezd, ami beteljesedést adna. Ezeknek az erőknek a megismerése által nem csak magadat, hanem a gyermekedet is képes leszel jobban megismerni és segíteni őt a boldog és teljes élet felé vezető úton.

Ezen a programrészen elméleti és gyakorlati elemek is lesznek, ezért készíts magad mellé papírt és tollat.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk a (belső) gyermekünkkel való kapcsolatban. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

21 napon keresztül meditációkkal és gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Ebben a hónapban 21 napos Kapcsolódás Kihívást végzünk azért, hogy megtapasztaljuk az igazi kapcsolódást a szívünkben. A kapcsolódás gyakorlásával a kapcsolataink és az életünk is egy csodálatos tapasztalattá válik.

Úgy tartják, ezen a napon nyitva van egy olyan energiakapu, ami egy évben csak egyszer nyílik ki. Ezen az erőteljes napon közvetlenül kommunikálhatsz az őseiddel, elhunyt szeretteiddel, barátaiddal, és segíteni tudsz neki abban, hogy bárhol is legyenek jelen pillanatban, elinduljanak a teljes megszabadulás felé. Amikor az őseink elérik a megszabadulást (szankszritül: Moksha), akkor a saját és a családunk élete örökre megváltozik és elindulunk egy teljesebb élet felé.


A programról bővebb információ október elején a https://galikklara.com/esemenyek/ oldalon.

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

EXKLUZÍV INTERJÚ: DR. KOMIN VLAGYIMIR

Téma: Párkapcsolatunk megértése és gyógyítása a légzésterápia és a komini elmélet segítségével

Dr. Komin Vlagyimir (becenevén Vologya), légzésterapeutaként tevékenykedik Magyarországon és Klári mestere 2014 óta. Ebben az interjúban szeretnénk mélyebben megismertetni veletek a LÉGZÉSTERÁPIA csodáját, valamint azt, hogy hogyan segíthet ez a módszer a PÁRKAPCSOLATI PROBLÉMÁK MEGÉRTÉSÉBEN ÉS MEGOLDÁSÁBAN.

a novemberi programról
2021. november 27. 10:00-16:30

november havi program részletes tartalma:

SZERETETTEL TÖRŐDÖM ÖNMAGAMMAL ÉS A TESTEMMEL

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Mindannyian tudjuk, milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy egészségesen éljünk, de néhányunknak mégis olyan ez, mint egy lehetetlen küldetés. Tudjuk, hogy valami nem jó a számunkra, mégis megtesszük. Miért nincs energiánk, miért bántjuk a lelkünk templomát, miért nem fogadjuk el a kinézetünket? Ebben az online tanfolyamban megoldást nyújtok arra, hogyan tudsz tartósan egészséges életet teremteni magadnak minden szinten. Bepillantást nyersz az indiai tanokba, mely szerint nem csak egy fizikai test vagyunk, hanem annál sokkal több és megtanulod, hogyan tudod táplálni azt a csodát, amit emberi lénynek hívunk, hogyan tudsz testi, lelki, mentális, és spirituális egyensúlyt teremteni.

Minden érzésünk és tapasztaltunk ott rejlik a sejtjeinkben. Akkor is hatással vannak az életünkre, amikor nem is emlékszünk rájuk. Az ember képes meggyógyítani és meg is betegíteni önmagát. Minden fel nem dolgozott érzelmi töltetnek van fizikai tünete a testünkben. Néha az érzelmi tölteteink és a tudatalatti fogadalmaink/hitrendszereink miatt tudattalanul betegítjük meg magunkat vagy büntetjük a testünket, így rövidítjük a saját életünket. Fontos, hogy megtanuljunk úgy bánni a testünkkel, ahogy megérdemli, meghallgatni, feloldani, amit elnyomtunk oly sok éven át, és szeretettel átölelni, hogy hű társunk és támogatónk legyen egy hosszú életen keresztül. Ezen a nagyon erőteljes folyamaton feloldhatjuk azokat az elnyomott érzéseket, téves nézőpontokat, amik miatt harcolunk önmagunkkal és a testünkkel. A program után a testünk egy csodálatos hely lesz számunkra, amely sokáig szolgál minket egészségesen.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-7/

A különleges program során tanításokat veszünk át Indiából az egészségről és egy különleges rituáléval megemeljük az egészség-tudatosságunkat. A különleges Arogya Deeksha segítségével elindulhatunk egy nagyobb egészség- és test-tudatosság felé, így ennek következményeként rendeződhetnek a testi, lelki, érzelmi és egészségügyi problémáink is. Az Arogya jelentése: egészség. A jó egészség több tényező eredménye, a belső és külső világunk is hat rá. Ennek a program a célja az egész testünk, az elménk és érzelmeink helyreállítása, hogy a lehető legjobb állapotba kerüljünk. Amikor rendelkezünk egy egészséges testtel, akkor tapasztalhatjuk meg igazán az életet, a beteljesült létállapotot.

Ebben a nagyon szentséges és erőteljes programrészben emeljük az egészség és test-tudatosságodat egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben – megszabadulva az elnyomott érzésektől és a téves nézőpontoktól – megteremtjük azt az egészséges egyensúlyt, amit tapasztalni szeretnénk az életünkben. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

21 napon keresztül meditációkkal és gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Ebben a hónapban 21 napos Szerető Együttérzés Kihívást végzünk azért, hogy elültessük a szerető együttérzés magvait a szívünkben önmagunk, a testünk, és a szeretteink iránt. A szerető együttérzés gyakorlásával az egészségünk és a kapcsolataink is pozitív irányban kezdenek változni, így sokkal energikusabbnak és boldogabbnak fogjuk érezni magunkat.

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

EXCLUSIVE AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY
A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ
(minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

+ FANTASZTIKUS LEHETŐSÉG IDÉN UTOLJÁRA!!!

A TAGSÁGGAL BÓNUSZKÉNT hozzáférsz a korábbi + 6 teljes 1 órás ONLINE TANFOLYAMHOZ és 1 teljes WORKSHOP-hoz is azonnal:

1. Megbocsátás művészete online tanfolyam – értéke 5990 Ft

2. Családi energetika – férfi és női szerepek tanfolyam – értéke 5990 Ft

3. Győzd le a halogatást workshop – értéke 5990 Ft  (a Tudatos Tervező füzethez kiegészítő termék)

4. Párkapcsolati problémák gyakori oka és megoldása – értéke 5990 Ft

5. Az életünket alakító erők (családunk és lélekkörünk gyógyítása) – értéke 5990 Ft

6. Az önszeretet felébresztése – értéke 5990 Ft

7. A sérült belső gyermekünk gyógyítása – értéke 5990 Ft

MENNYIBE KERÜL NEKED, HOGY ÁLMAID ÉLETÉT ÉLHESD? AJÁNLATOK

Havi mindössze
9.990 Ft

A tagsági csomag tartalma:

összérték 74.787 Ft/hó helyett

MOST CSAK

9.990 Ft/hó

3 havi mindössze
26.973 Ft (29.970 Ft helyett)

A tagsági csomag tartalma:

összérték 224.361 Ft/3 hó helyett

MOST CSAK

26.973 Ft/3 hó

(10% kedvezménnyel!)

09 - SZEPTEMBER A SZÍVÜNK MEGGYÓGYÍTÁSA

a további hónapok témái

Transzformáció nélkül:

08 - augusztus
TALÁLD MEG A HELYED A VILÁGBAN!

10 - október
A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓ FELSZABADÍTÁSA

11 - november
EGÉSZSÉGES ÉNKÉP KIALAKÍTÁSA

12 - december
BŐSÉGTUDAT KIALAKÍTÁSA

tudj meg mindent
a kapcsolatok programsorozat®-ról

Sokszor érezhetjük, hogy annak ellenére, hogy megpróbálunk pozitívan gondolkodni, mégis ugyanazok a negatív események és érzések ismétlődnek az életünkben és megragadva érezhetjük magunkat egy-egy élethelyzetben. Ez nagyon sok energiát visz el, amit arra is fordíthatnánk, hogy építjük az új életünket. De hogyan szerethetnénk vissza az energiánkat és az életerőnket? A hosszantartó pozitív változáshoz szükség van arra, hogy a múltbeli stresszt, fájdalmakat, félelmeket, traumákat feloldjuk, és új, pozitív programot tegyünk a magunkévá.

a résztvevők
videós megosztása

KORÁBBI
RÉSZTVEVŐINK VÉLEMÉNYEI

korábbi résztvevőink véleményei

GYAKRAN
FELTETT KÉRDÉSEK

A Kapcsolatok Akadémiához akkor tudsz csatlakozni, amikor megnyitjuk erre a lehetőséget. Erre egy évben maximum kétszer kerül sor, de mivel maximáljuk a tagok létszámát, ezért lehetséges, hogy csak egyszer kerül rá sor. Ezért is ajánljuk, hogy ne lépj ki az előfizetéses rendszerből, mert a programok tematikusan egymásra épülnek és a tapasztalatok is azt mutatják, hogy úgy a leghatékonyabb a módszer, ha minden életterületen megtörténik a transzformáció.

Amennyiben nem tudod megoldani a bankkártyás fizetést, de mindenképpen szeretnél velünk tartani, javasoljuk, hogy állíts be egy családon belüli bankkártyát, ha meg tudod oldani. Ha nincs erre lehetőséged, akkor kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com címen és tájékoztatunk a teendőkről. Tekintettel arra, hogy minden automatikusan történik (fizetés, számlázás, stb.)  a weboldalon, ezért csak kivételes esetekben engedélyezzük ezt az opciót, mert jelentős adminisztrációs terhet ró ránk a nem automatikusan történő fizetések manuális követése.

Minden hónap 15. napján történik a levonás és a 16. napon küldjük ki a tárgyhavi programot és a tagi tartalmakat.

Ebben az esetben kapsz egy értesítő levelet és kérjük, kövesd az abban leírtakat. Ha nem érkezett meg a levél, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com címen.

A tárgyhavi tagsági díj beérkezését követő naptól addig, ameddig fizeted a havi előfizetési díjat.

Az online élő programok minden hónap utolsó szombatján lesznek. Ha ettől bármi ok miatt eltérünk, időben tájékoztatjuk a tagokat. A változás jogát fenntartjuk.

Az élő online események zoom rendszeren keresztül kerülnek megtartásra. A www.zoom.us oldalon tudod letölteni az alkalmazást és kérjük, a program előtt teszteld le, hogy működik-e minden rendesen, ne a program napján derüljön ki a hiba, mert akkor lehet, hogy nem tudsz részt venni az adott alkalmon.

Kérjük, hogy próbálj meg részt venni ezeken az alkalmakon, mert Klári csak havi 1 élő bejelentkezést tud biztosítani, így nem szeretnénk, ha bárki lemaradna ezekről az erőteljes folyamatokról. Amennyiben nem várt dolog miatt nem tudsz részt venni, kérlek írj az info@galikklara.com címre és igyekszünk megoldást biztosítani a számodra. Vedd figyelembe, hogy ezek az alkalmak élőben a legerőteljesebbek, tekintettel Klári és a csoport jelenlétére és az energiák összeadódására.

A www.kurzus.galikklara.com oldalra történő regisztráció után a Profil/Megvásárolt kurzusaim menüpont alatt találod azokat a tanfolyamokat, amelyek csak tagoknak elérhetőek.

Az Előfizetések menüpontra kattintva éred el az előfizetésedet, itt tudsz módosításokat végrehajtani.
A www.kurzus.galikklara.com oldalra történő belépés után a Profil/Megvásárolt kurzusaimra kattintva, az Előfizetések menüpont alatt az Előfizetés megszakítása gomb segítségével tudod bármikor lemondani az előfizetést. Ez esetben a tárgyhó 14. napjáig hozzáférsz a tagi tartalmakhoz, de utána már nem lesz erre lehetőséged. Visszalépni a tagságba pedig csak akkor tudsz, amikor erre újra megnyitjuk a lehetőséget.

ismerj meg minket
és legyél a közösségünk tagja!

Kövesd az Egységben Élni oldalt
a Facebookon!

Meditációs tippekért a mindennapokban

Kövesd az Egységben Élni oldalt
az Instagramon!

Meditációs tippekért a mindennapokban

Csatlakozz az
Egység Közösséghez!

Legyél egy szerető és támogató közösség tagja!