Barion Pixel KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA – NYÁR – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA – NYÁR

Üdvözöllek 

A KAPCSOLATOK AKADÉMIJÁN!

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY AZT AZ ÉLETET ÉLD, AMIRE MINDIG IS VÁGYTÁL?

MÁRCIUSBAN MEGNYITOTTA KAPUIT A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA

Eljött az idő kedves barátom, hogy TANULJ és FEJLŐDJ az egyik legerőteljesebb és leghatékonyabb technikával, mely a világon egyedülállóan úgy lett felépítve, hogy a leggyorsabban tartós és hatásos eredményt érjen el NÁLAD. Legyél kiegyensúlyozott, találd meg Önmagad! Legyél egy fantasztikus zárt közösség tagja!
CSATLAKOZZ ÉS TAPASZTALD MEG TE IS A TELJES ÉRZELMI TRANSZFORMÁCIÓT!

3 pillér, ami támogatja a visszafordíthatatlan változást!

1.

Online tanfolyam, ahol megkapod az elméleti tudást

2.

Transzformációs folyamatok (Kibővítettek Kapcsolatok Programsorozat®)

3.

21 napos kihívások, hogy rögzüljön az átalakulás az idegi struktúrában

“A KÜLVILÁG A BELVILÁG KIVETÜLÉSE, EZÉRT, HA ELINDULSZ BEFELÉ ÉS KIGYOMLÁLOD A TUDATOSSÁGODBÓL A RÉGI SÉRELMEKET, A NEGATÍV MEGGYŐZŐDÉSEKET, HITRENDSZEREKET, KORLÁTOZÓ PROGRAMOKAT, KONDÍCIÓKAT, AKKOR NEM CSAK BELSŐLEG LESZEL BOLDOG, DE A KÜLVILÁGBAN IS SIKEREKET FOGSZ ELÉRNI, MERT AZ ÉLETÜNK ALAPJA A KAPCSOLATAINK.”

EZEKTŐL A LÁTHATATLAN LÁNCOKTÓL SZABADULUNK MEG A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA PROGRAMSOROZAT TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATAINAK SEGÍTSÉGÉVEL. Tapasztald meg Te is a változást!

Figyelem! Csak rövid ideig és csak limitált számú nyitott hely érhető el! Ne maradj le!

CSATLAKOZZ
LEGKÉSŐBB
2021. május 28. 12:00 ÓRÁIG!

HOGYAN VÁLTOZTATJA MEG

A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA TAGSÁG

AZ ÉLETED?

Van az a mondás, hogy minden az agyban dől el. A tudományos kutatások már felfedték, hogy 95%-át az életünknek a tudatalatti programok határozzák meg, csupán 5%-a az életünknek tudatosan meghatározható. 95%-át az életünknek azok a programok határozzák meg, amelyeket életünk első 6-7 évében alakultak. Tudományos tény az is, hogy ezeket az első éveinket egyfajta hipnotikus állapotban, mélyebb tudati állapotban töltjük. Figyeljük a körülöttünk lévő embereket, letöltjük a környezetünkből áradó információkat, és ezek alapján alakulnak ki a benyomásaink, hitrendszereink és a tudatalatti viselkedésformáink, a kondicionáltság, ahogy az életetünket éljük. Ezért van óriási hatással ránk a mai napig tudattalan szinten (95%-ban) a gyermekkorunk, egészen a fogantatásunktól kezdve. Amikor ezek a programok negatívak, akkor képesek vagyunk szabotálni a saját boldogságunkat és a sikereinket. Ekkor úgy érezzük, mintha minden törekvésünk ellenére egy láthatlan lánc lenne rajtunk és nem tudunk kilépni az adott problémából, ami az életünkben van, nem tudjuk irányítani az életünket, bármit is teszünk.

mit tartalmaz a tagság?

Mit_tartalmaz_a_tagsagi

A programok előtti érzéseik:

Szomorúság
63%
Elégedetlenség
68%
Szorongás
66%
Bizonytalanság
66%
Kimerültség
45%
Reménytelenség
55%
Frusztráció
62%
Álmatlanság
43%
Harag, düh
48%

A programok után az alábbi javulást érzékelték:

Szomorúság
9%
Elégedetlenség
5%
Szorongás
11%
Bizonytalanság
11%
Kimerültség
4%
Reménytelenség
4%
Frusztráció
2%
Álmatlanság
2%
Harag, düh
9%

2. ONLINE TANFOLYAMOK - ELMÉLET

Minden hónapban egy online - előre felvett - tananyagot fogsz kapni, ami segíteni fog fejlődni és felkészülni a havi élő transzformációs folyamatra.

3. HAVI KIHÍVÁSOK - POZITÍV PROGRAMOZÁS

Minden hónapban indítunk egy közös kihívást, hogy együtt-közösen ültessük a gyakorlatba a tanultakat, alakítsuk át tudatosan az idegi struktúrákat és programozzuk magunkat a pozitív gondolkodásra és egy boldogabb életre.

5. TÁMOGATÓ ZÁRT KÖZÖSSÉG

Egy nagy szerető családként utazunk együtt ezen a belső utazáson, ahol mindenki támogatva van és nem hagyunk senkit egyedül.

6. BÓNUSZ: EXCLUSIVE INTERJÚK

Különleges vendégekkel készítek interjút, mely segíti a fejlődést és tágítja a nézőpontodat, segítséget nyújthat a mindennapokban. Ezek az interjúk csak a tagoknak lesznek elérhetőek.

7. BÓNUSZ: EGYEDI KEDVEZMÉNYEK

Egyedi kedvezményeket nyújtunk csak a tagoknak a weboldalon lévő online tanfolyamokból, a Tudatos Tervezőből, ezzel is támogatva a további fejlődést és álmaid megvalósítását. Együttműködő partnereinknél is jelentős kedvezményekben részesülnek a tagjaink.

A tagságot bármikor el lehet hagyni, de belépni egy évben csak kétszer lehet, amikor erre megnyitjuk a lehetőséget.

KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT® - TELJES ÉRZELMI TRANSZFORMÁCIÓ

A programok után az alábbi javulást érzékelték:

Hálaérzet növekedése
Produktivitás növekedése
Harmónia növekedése
Optimizmus növekedése
Elégedettség növekedése
Boldogság növekedése
Depresszió csökkenés
Hálaérzet növekedése
93%
Produktivitás növekedése
85%
Harmónia növekedése
84%
Optimizmus növekedése
80%
Elégedettség növekedése
80%
Boldogság növekedése
75%
Depresszió csökkenés
65%

MEGTAPASZTALOD MILYEN, AMIKOR MEGTÖRTÉNIK

Ne feledd, a programok végére már nem leszel ugyanaz az ember! A belső átalakulás, amin keresztülmész, pozitív hatással lesz minden életterületedre és így képes leszel egy ÚJ ÉLETET, EGY ÚJ SORSOT TEREMTENI önmagad számára. Készen állsz? TARTS VELÜNK!

Hova FOGSZ ELJUTNI A KÖVETKEZŐ 12 HÓNAPBAN?

HAVI TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATOK

több önbizalom

GYÓGYULNAK A KAPCSOLATAID

ELMOZDULSZ A VÁGYOTT ÉLETED IRÁNYÁBA

online közösség

ERRE AD HATÉKONY MEGOLDÁST A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA TAGSÁG!

Sokszor érezhetjük, hogy annak ellenére, hogy megpróbálunk pozitívan gondolkodni, mégis ugyanazok a negatív események és érzések ismétlődnek az életünkben és megragadva érezhetjük magunkat egy-egy élethelyzetben. Ez nagyon sok energiát visz el, amit arra is fordíthatnánk, hogy építjük az új életünket.

De hogyan szerezhetnénk vissza az energiánkat és az életerőnket?

A hosszantartó pozitív változáshoz szükség van arra, hogy a múltbeli stresszt, fájdalmakat, félelmeket, traumákat feloldjuk, és új, pozitív programot tegyünk a magunkévá.

De kiknek is ajánlom igazán?

MINDENKINEK! Mert,

minden spirituális útba/vallásba beilleszthető!
azoknak is javasolt, akik semmilyen módon nem tartják magukat spirituálisnak, hiszen ez egy vallásmentes, tudományos kutatásokon alapuló módszer, melyet nemzetközileg a legsikeresebb emberek is alkalmaznak, és általa kimagasló eredményeket értek el, mind egyéni, családi és vállalati szinten (pl. Tony Robbins)
mindenki rendelkezik kapcsolatokkal, tudatalatti elmével, aggyal. Ezek a megfelelő eszközökkel alakíthatóak a vágyaink szerint. Ezért érdemes ezeken folyamatosan dolgozni.
bármilyen céllal érkezel, azt kapod tőle, amire szükséged van, függetlenül a programok témájától, mert a tudatalattit veszi célba, így feloldódik az a gát, ami eddig akadályként jelent meg az életedben

a júniusi programról
2021. június 26. 10:00-16:00

június havi program részletes tartalma:

MEGSZABADULÁS - 1.
GENERÁCIÓS MINTÁK FELOLDÁSA

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Össze vagyunk kapcsolódva a tudatosságunkban a családunkkal és számos fontos emberrel az életünkben. A saját boldogságunk vagy esetleges boldogtalanságunk hatással van erre a körre és az ő állapotuk is hatással van a mi életünkre. Amikor a lélek körben fájdalom, szenvedés tapasztalható, a lélek kör minden egyes tagját érinti valamilyen formában. Ebben az online tanfolyamban szeretném megtanítani Neked, hogy miért fontos a saját lélek körünkkel foglalkozni, hogyan lehetséges önmagunk gyógyításán keresztül pozitív hatással lenni az egész rendszerre. egyensúlyon és alapokon nyugszik.

Az előző 7 generáció élete, döntései, karmája erőteljes hatással van az életünkre. Az ezekben a generációkban lévő párkapcsolati nehézségek, fájdalmas és feldolgozatlan veszteségek, tragédiák sejtszinten is jelen vannak az életünkben. Az Auschwitzi túlélők leszármazottainál dokumentálták először, hogy a traumás érzelmek, a szorongás és a félelem, minden ok nélkül megjelentek az életükben. Életünkre nagyon sok minden van hatással, amiről nincs tudatosan információnk, az egyik ilyen az őseink karmája, illetve az előző életeinkben tapasztalt feldolgozatlan érzelmek, melyek láthatatlan akadályokat gördítenek a boldogságunk, a boldog párkapcsolat útjába. Ezen a programon bepillantást nyerhetünk és fel is oldhatjuk ezeket az akadályokat.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-2-2/

A minket megelőző 7 generáció élete, döntései, érzelmei, sérelmei, traumái hatással vannak az életünkre. Habár nincs tudomásunk arról, hogy mi történt velük, a történelemkönyvek segítségével megismerhetjük a múltbeli tragikus eseményeket, régimódi társadalmi szerepeket, szokásokat, elnyomásokat, amelyeknek minden bizonnyal érzelmi hatása volt a nőkre az előző hét generációban. Minden ami ott és akkor történt, minden ami ott és akkor nem került feldolgozásra, feloldásra, benne van a sejtjeidben és a tudatalattidban, mely erőteljesen befolyásolja az életedet. Ebben a program részben az előző 7 generációban átélt érzelmi traumák felszabadítása történik egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk tapasztalni az életünkben. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramozunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen. Ez a programozás nem csak a saját életünkre lesz hatással, hanem az egész lélek körünkre és az utánunk érkező generációkra is.

Az elmúlt években több száz embernek segített ez a program. Legyél Te a következő!

Ha szeretnéd a kezedbe venni a sorsodat, egy hatalmasat lépni a céljaid, a boldogságod, a vágyaid irányába, és ezentúl nem csak kapni, de megosztani is szeretnéd az Egység Áldás (deeksha)* csodáját, akkor várlak szeretettel ezen a csodálatos belső utazáson. 

(Ez a tanfolyam a indiai spirituális iskola ajándéka, ahol 2010 óta tanulok és ami 2010-ben teljesen megváltotta az életem. 2012 óta már én is taníthatom ezt a varázslatos 3 napos utazást, melynek során megismerkedhettek ti is az indiai tanításokkal és megtapasztalhatjátok ti azt a csodát, amit én.)

Jó hír! Ismétlők 50% kedvezménnyel vehetnek részt a teljes árhoz képest.

BŐVEBB INFORMÁCIÓK A KURZUSRÓL: a kurzusról május 17-e után a www.galikklara.com oldalon, az Események fül alatt találsz információt.

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Ebben a hónapban 21 napos Hála Kihívást végzünk azért, hogy elültessük a hála magvait a szívünkben a szüleink és őseink felé és az Egyetemes Intelligencia felé, és kigyomláljuk az elvárásainkat, melyek eltávolítanak bennünket egymástól a kapcsolatainkban.

 

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG!!!
JÚNIUSBAN ÉLŐ KÉRDEZZ-FELELEK KLÁRIVAL ONLINE A PROGRAMOKON KÍVÜL!

Mentsd el a dátumot 🙂 : 2021.06.08. kedd 19:00-21:00

EXCLUSIVE AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY
A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ
(minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

a júliusi programról
2021. július 31. 10:00-16:00

július havi program részletes tartalma

ÖLELD ÁT ÖNMAGAD SZERETETTEL

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

A emberek többsége állandó harcot vív magával legbelül. Önmagunkkal vagyunk a legkritikusabbak és képesek vagyunk ezzel fájdalmat okozni magunknak. Sokszor elfelejtünk a számunkra legfontosabb emberrel szeretettel törődni és róla gondoskodni: SAJÁT MAGUNKKAL. Nem érezzük magunkat elég értékesnek ahhoz, hogy az elsődleges prioritást élvezzük az életünkben, így kívülről próbálunk visszaigazolást szerezni az emberektől, eredményektől, külsőségektől. Amikor ezt nem kapjuk meg, rálépünk a boldogtalanság ösvényére. Igenis ÉRTÉKESEK vagyunk! Ezen a kurzuson szeretném megtanítani neked, hogy hogyan fogadd el és szeresd magad úgy, ahogy van és válj a saját szerető szülőddé, mert így képes leszel egy sokkal boldogabb és teljesebb életet élni.

A mai rohanó világunkban annyi felé figyelünk, hogy néha megfeledkezünk saját magunkról. A fontossági sorrendben valahol a végén vagyunk a sok-sok feladatnak és emiatt sok konfliktus és probléma jelenthet meg az életünkben. Általában ez azért van, mert nem szeretjük magunkat, harcolunk magunkkal, meg akarunk változni, hogy mások elfogadjanak és szeressenek minket. De az igazság az, ha mi nem szeretjük saját magunkat, akkor sajnos nem fogjuk érezni a hozzánk áramló szeretetet sem és így kimutatni sem tudjuk megfelelően a saját szeretetünket. Ha állandóan kritizáljuk magunkat, akkor másokkal is ugyanezt fogjuk tenni és kivetítjük a saját belső harcunkat másokra és az egész világra. Az igazság az, hogy tökéletesek vagyunk, úgy ahogyan vagyunk, csak fel kell fedezni önmagunkat és bármit is találunk, szeretettel átölelni. Ezen a programon lerántjuk a leplet önmagunkról, abbahagyjuk a belső háborút, és felébresztjük a szeretetet önmagunk iránt, így többé nem kell kívülről várnunk az elfogadást és a visszaigazolást, hanem jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-3/

Sokszor láthatatlan akadályok állják utunkat a közös boldogság felé vezető úton, amikor egy párkapcsolatba belelépünk. Ott vannak a szüleink által be nem teljesült elvásárások, a feldolgozatlan fájdalmaink a múlt kapcsolataiból, valamint a korlátozó hitrendszereink magával a szerelmi kapcsolattal kapcsolatban, stb. Itt az ideje ezeket feloldalni!

Ebben a program részben egy ősi indiai gyakorlattal eltávolítjuk azokat az akadályokat, amelyek gátolnak bennünket a boldog párkapcsolat kialakításában, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk az önmagunkkall való kapcsolatban. Egy pozitív programot ültetünk el melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

 

+ CSAK MOST, EGYEDÜLÁLLÓ 20% KEDVEZMÉNY A SZÜLŐSÉG MŰVÉSZETE 2 NAPOS KURZUSRA kizárólag a tagságival rendelkezőknek és új résztvevőknek!

Az évben ez már a 3. TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAM.

Teremts ezen a napon tízmilliószoros erővel Te is, ezért speciális kedvezményt adunk kizárólag a tagságival rendelkezőknek, hogy bátran éljenek ennek a fantasztikus napnak a különleges erejével!

Az aznapi programről hamarosan bővebben …

A 2 NAPOS KURZUSRA kizárólag a tagságival rendelkezőknek és új résztvevőknek jár a 30% kedvezmény!

A programről hamarosan bővebben …

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

BÓNUSZ AJÁNLAT: INTERJÚ PIRNER ALMÁVAL

Téma: Hogyan lehetünk egyszerre SIKERESEK, BOLDOGOK, VONZÓAK és éljünk teljes életet.

(Egyensúly család-munka és nőiség között. Férfiaknak is ajánlott az interjú!)

aZ AUGUSZTUSI programról
2021. augusztus 28. 10:00-16:00

TALÁLD MEG A HELYED A VILÁGBAN

augusztus havi program részletes tartalma:

TALÁLD MEG A HELYED A VILÁGBAN

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Mindannyiunkban él egy gyermek, melynek a sérült részei gyógyulásra várnak.

Egy olyan gyermek, akit lehet, hogy elhanyagoltak, lehet, hogy bántottak vagy nem azt kapta a szüleitől, a világtól, amit szeretett volna: szeretetet, biztonságot, támogatást. Lehetséges, hogy nem volt része a teljes elfogadásban és a feltétel nélküli szeretetben, abban a támogatásban mely minden kisgyermek természetes vágya. Amennyiben ezeket nem kaptuk meg gyermekként, felnőttként megpróbáljuk ezt megszerezni más kapcsolatainkban, ami sajnos nem lehetséges. A megoldás arra, hogy szeretetteljes kapcsolataink legyenek és így hosszantartóan boldogok legyünk, ha meggyógyítjuk ezeket a sebeket, elvárásokat, csalódásokat, amiket elszenvedtünk, így többé nem elvárunk a kapcsolatainkban, hanem szeretetet és elfogadást teszünk bele és azt is kapjuk vissza.

A testvérünkkel való kapcsolatunk ugyanolyan létfontosságú, mint a szüleinkkel való kapcsolatunk. Ha nincs testvéred, akkor egy olyan unokatestvéreddel vagy barátoddal végezheted el a programot, akit testvéredként szerettél. Ezekben a kapcsolatokban alakul ki az a program, melynek óriási hatása lesz a világban és a csapatban elfoglalt helyünkre. Ha folyamatosan összehasonlítottak a testvéreddel, vagy úgy érezted, őt jobban szeretik a szüleid, mint téged, vagy a kistesó miatt háttérbe szorultál, esetleg középső gyermekként elhanyagoltak, stb., akkor bizonyára küzdesz a mai napig komplexusokkal és még mindig meg akarsz felelni a külvilág elvárásainak különböző tettekkel, amiktőlegy idő után nagyon kimerültnek érezheted magad.Ha elvesztetted a testvéredet/barátodat, akkor ezen a programon lehetséges feloldani mindazt, amit az életében nem tudtatok megoldani. 

 

Ezen a programon nem csak önmagadat és a testvéredet/barátodat gyógyítod, hanem mindenkit a családban, így képesek vagyunk az előző generációkat is felszabadítani az érzelmi terhek, traumák alól, melyek átadódnak generációról generációra és megelőzni azt, hogy a következő generáció magával vigye ezt a fájdalmat.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-5/ 

Mindannyian szeretnénk békében élni, állandóan az ok nélküli örömöt és a feltétel nélküli állapotot tapasztalni. Szeretnénk elérni az egység állapotot, amit Buddha, Jézus, Krishna, stb., de valamiért mégis azon vesszük észre magunkat, hogy újra a szenvedés állapotában vagyunk. Azon kapjuk magunkat, hogy nem vagyunk képesek feltétel nélkül szeretni, hanem folyamatosan azt látjuk,és érezzük, hogy minden gondolatunk csak önmagunk körül forog, csak magunkra gondolunk. Mindig csak ÉN, ÉN, és ÉN. Amíg ott ez az állandó megrögzött ÉNközpontúság, addig nem tapasztalhatod meg az életet, úgy ahogyan az van, és nem tudsz kapcsolódni az emberekhez, sem a világhoz önmagad körül.

 

Ezen a programrészen tudatába kerülünk ezeknek a játszmáknak, elfogadjuk önmagunkat és megtanuljuk, hogy a jövőben hogyan váljunk tudatossá, hogyan kezeljük ezeket a játszmákat úgy, hogy elkerüljük a romboló, kényszerítő és ismétlődő hatásaikat.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, csalódásaitól megteremtjük azt a minőséget, amit tapasztalni szeretnénk a kapcsolatainkban, csapatban. Egy pozitív programot ültetünk el melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

30 napos Energiaszint emelő kihívást végzünk azért, hogy visszanyerjük, felemeljük az energiaszintünket és a beindítsuk a testünk gyógyulási mechanizmusait és az segítsük az immunrendszer megfelelő működését.

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

EXCLUSIVE AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY
A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ
(minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

+ FANTASZTIKUS LEHETŐSÉG!!!

A TAGSÁGGAL BÓNUSZKÉNT hozzáférsz a korábbi +2 teljes 1 órás ONLINE TANFOLYAMHOZ és 1 teljes WORKSHOP-hoz is azonnal:

1. Megbocsátás művészete online tanfolyam – értéke: 5990 Ft

2. Családi energetika – férfi és női szerepek tanfolyam – értéke 5990 Ft

3. Győzd le a halogatást workshop – értéke 5990 Ft  (a Tudatos Tervező füzethez kiegészítő termék)

 

BÓNUSZ AJÁNLAT: INTERJÚ MERETEI BOGLÁRKÁVAL a Cleansanity megálmodójával

Téma: A fenntartható fogyásról, egészséges életmódról, az egészséges énképről és a tudatos gyermekvállalásról.

09 - SZEPTEMBER A SZÍVÜNK MEGGYÓGYÍTÁSA

a további hónapok témái

Transzformáció nélkül:

08 - augusztus
TALÁLD MEG A HELYED A VILÁGBAN!

10 - október
A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓ FELSZABADÍTÁSA

11 - november
EGÉSZSÉGES ÉNKÉP KIALAKÍTÁSA

12 - december
BŐSÉGTUDAT KIALAKÍTÁSA

2022-ben is folytatódik az Akadémia, újabb és erőteljesebb programokkal.

tudj meg mindent
a kapcsolatok programsorozat®-ról

Sokszor érezhetjük, hogy annak ellenére, hogy megpróbálunk pozitívan gondolkodni, mégis ugyanazok a negatív események és érzések ismétlődnek az életünkben és megragadva érezhetjük magunkat egy-egy élethelyzetben. Ez nagyon sok energiát visz el, amit arra is fordíthatnánk, hogy építjük az új életünket. De hogyan szerethetnénk vissza az energiánkat és az életerőnket? A hosszantartó pozitív változáshoz szükség van arra, hogy a múltbeli stresszt, fájdalmakat, félelmeket, traumákat feloldjuk, és új, pozitív programot tegyünk a magunkévá.

MENNYIBE KERÜL NEKED, HOGY ÁLMAID ÉLETÉT ÉLHESD? AJÁNLATOK

Havi mindössze
9.990 Ft

A tagsági csomag tartalma:

összérték 74.787 Ft helyett

MOST CSAK

9.990 Ft/hó

3 havi mindössze
26.973 Ft (29.970 Ft helyett)

A tagsági csomag tartalma:

összérték 224.361 Ft/3 hó helyett MOST CSAK

26.973 Ft/3 hó

(10% kedvezménnyel!)

a résztvevők
videós megosztása

KORÁBBI
és RÉSZTVEVŐINK VÉLEMÉNYEI

korábbi résztvevőink véleményei

GYAKRAN
FELTETT KÉRDÉSEK

A Kapcsolatok Akadémiához akkor tudsz csatlakozni, amikor megnyitjuk erre a lehetőséget. Erre egy évben maximum kétszer kerül sor, de mivel maximáljuk a tagok létszámát, ezért lehetséges, hogy csak egyszer kerül rá sor. Ezért is ajánljuk, hogy ne lépj ki az előfizetéses rendszerből, mert a programok tematikusan egymásra épülnek és a tapasztalatok is azt mutatják, hogy úgy a leghatékonyabb a módszer, ha minden életterületen megtörténik a transzformáció.

Amennyiben nem tudod megoldani a bankkártyás fizetést, de mindenképpen szeretnél velünk tartani, javasoljuk, hogy állíts be egy családon belüli bankkártyát, ha meg tudod oldani. Ha nincs erre lehetőséged, akkor kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com címen és tájékoztatunk a teendőkről. Tekintettel arra, hogy minden automatikusan történik (fizetés, számlázás, stb.)  a weboldalon, ezért csak kivételes esetekben engedélyezzük ezt az opciót, mert jelentős adminisztrációs terhet ró ránk a nem automatikusan történő fizetések manuális követése.

Minden hónap 15. napján történik a levonás és a 16. napon küldjük ki a tárgyhavi programot és a tagi tartalmakat.

Ebben az esetben kapsz egy értesítő levelet és kérjük, kövesd az abban leírtakat. Ha nem érkezett meg a levél, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com címen.

A tárgyhavi tagsági díj beérkezését követő naptól addig, ameddig fizeted a havi előfizetési díjat.

Az online élő programok minden hónap utolsó szombatján lesznek. Ha ettől bármi ok miatt eltérünk, időben tájékoztatjuk a tagokat. A változás jogát fenntartjuk.

Az élő online események zoom rendszeren keresztül kerülnek megtartásra. A www.zoom.us oldalon tudod letölteni az alkalmazást és kérjük, a program előtt teszteld le, hogy működik-e minden rendesen, ne a program napján derüljön ki a hiba, mert akkor lehet, hogy nem tudsz részt venni az adott alkalmon.

Kérjük, hogy próbálj meg részt venni ezeken az alkalmakon, mert Klári csak havi 1 élő bejelentkezést tud biztosítani, így nem szeretnénk, ha bárki lemaradna ezekről az erőteljes folyamatokról. Amennyiben nem várt dolog miatt nem tudsz részt venni, kérlek írj az info@galikklara.com címre és igyekszünk megoldást biztosítani a számodra. Vedd figyelembe, hogy ezek az alkalmak élőben a legerőteljesebbek, tekintettel Klári és a csoport jelenlétére és az energiák összeadódására.

A www.kurzus.galikklara.com oldalra történő regisztráció után a Profil/Megvásárolt kurzusaim menüpont alatt találod azokat a tanfolyamokat, amelyek csak tagoknak elérhetőek.

Az Előfizetések menüpontra kattintva éred el az előfizetésedet, itt tudsz módosításokat végrehajtani.
A www.kurzus.galikklara.com oldalra történő belépés után a Profil/Megvásárolt kurzusaimra kattintva, az Előfizetések menüpont alatt az Előfizetés megszakítása gomb segítségével tudod bármikor lemondani az előfizetést. Ez esetben a tárgyhó 14. napjáig hozzáférsz a tagi tartalmakhoz, de utána már nem lesz erre lehetőséged. Visszalépni a tagságba pedig csak akkor tudsz, amikor erre újra megnyitjuk a lehetőséget.

ismerj meg minket
és legyél a közösségünk tagja!

Kövesd az Egységben Élni oldalt
a Facebookon!

Meditációs tippekért a mindennapokban

Kövesd az Egységben Élni oldalt
az Instagramon!

Meditációs tippekért a mindennapokban

Csatlakozz az
Egység Közösséghez!

Legyél egy szerető és támogató közösség tagja!