Barion Pixel KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA – 2. ÉVFOLYAM – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA – 2. ÉVFOLYAM

Üdvözöllek 

A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJÁN!

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY AZT AZ ÉLETET ÉLD, AMIRE MINDIG IS VÁGYTÁL?

CSATLAKOZZ A MÁSODIK ÉVFOLYAMHOZ FEBRUÁRBAN!

Eljött az idő kedves barátom, hogy TANULJ és FEJLŐDJ az egyik legerőteljesebb és leghatékonyabb technikával, mely a világon egyedülállóan úgy lett felépítve, hogy a leggyorsabban tartós és hatásos eredményt érjen el NÁLAD. Legyél kiegyensúlyozott, találd meg Önmagad! Legyél egy fantasztikus zárt közösség tagja!
CSATLAKOZZ ÉS TAPASZTALD MEG TE IS A TELJES ÉRZELMI TRANSZFORMÁCIÓT!

3 pillér, ami támogatja a visszafordíthatatlan változást!

1.

Online tanfolyam, ahol megkapod az elméleti tudást

2.

Transzformációs folyamatok (Kibővítettek Kapcsolatok Programsorozat®)

3.

21 napos kihívások, hogy rögzüljön az átalakulás az idegi struktúrában

“A KÜLVILÁG A BELVILÁG KIVETÜLÉSE, EZÉRT, HA ELINDULSZ BEFELÉ ÉS KIGYOMLÁLOD A TUDATOSSÁGODBÓL A RÉGI SÉRELMEKET, A NEGATÍV MEGGYŐZŐDÉSEKET, HITRENDSZEREKET, KORLÁTOZÓ PROGRAMOKAT, KONDÍCIÓKAT, AKKOR NEM CSAK BELSŐLEG LESZEL BOLDOG, DE A KÜLVILÁGBAN IS SIKEREKET FOGSZ ELÉRNI, MERT AZ ÉLETÜNK ALAPJA A KAPCSOLATAINK.”

EZEKTŐL A LÁTHATATLAN LÁNCOKTÓL SZABADULUNK MEG A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA PROGRAMSOROZAT TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATAINAK SEGÍTSÉGÉVEL. Tapasztald meg Te is a változást!

Figyelem! Csak rövid ideig és csak limitált számú nyitott hely érhető el! Ne maradj le!

CSATLAKOZZ
LEGKÉSŐBB
2021. május 28. 12:00 ÓRÁIG!

HOGYAN VÁLTOZTATJA MEG

A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA TAGSÁG

AZ ÉLETED?

Van az a mondás, hogy minden az agyban dől el. A tudományos kutatások már felfedték, hogy 95%-át az életünknek a tudatalatti programok határozzák meg, csupán 5%-a az életünknek tudatosan meghatározható. 95%-át az életünknek azok a programok határozzák meg, amelyeket életünk első 6-7 évében alakultak. Tudományos tény az is, hogy ezeket az első éveinket egyfajta hipnotikus állapotban, mélyebb tudati állapotban töltjük. Figyeljük a körülöttünk lévő embereket, letöltjük a környezetünkből áradó információkat, és ezek alapján alakulnak ki a benyomásaink, hitrendszereink és a tudatalatti viselkedésformáink, a kondicionáltság, ahogy az életetünket éljük. Ezért van óriási hatással ránk a mai napig tudattalan szinten (95%-ban) a gyermekkorunk, egészen a fogantatásunktól kezdve. Amikor ezek a programok negatívak, akkor képesek vagyunk szabotálni a saját boldogságunkat és a sikereinket. Ekkor úgy érezzük, mintha minden törekvésünk ellenére egy láthatlan lánc lenne rajtunk és nem tudunk kilépni az adott problémából, ami az életünkben van, nem tudjuk irányítani az életünket, bármit is teszünk.

mit tartalmaz a tagság?

Mit_tartalmaz_a_tagsagi

A programok előtti érzéseik:

Szomorúság
63%
Elégedetlenség
68%
Szorongás
66%
Bizonytalanság
66%
Kimerültség
45%
Reménytelenség
55%
Frusztráció
62%
Álmatlanság
43%
Harag, düh
48%

A programok után az alábbi javulást érzékelték:

Szomorúság
9%
Elégedetlenség
5%
Szorongás
11%
Bizonytalanság
11%
Kimerültség
4%
Reménytelenség
4%
Frusztráció
2%
Álmatlanság
2%
Harag, düh
9%

2. ONLINE TANFOLYAMOK - ELMÉLET

Minden hónapban egy online - előre felvett - tananyagot fogsz kapni, ami segíteni fog fejlődni és felkészülni a havi élő transzformációs folyamatra.

3. HAVI KIHÍVÁSOK - POZITÍV PROGRAMOZÁS

Minden hónapban indítunk egy közös kihívást, hogy együtt-közösen ültessük a gyakorlatba a tanultakat, alakítsuk át tudatosan az idegi struktúrákat és programozzuk magunkat a pozitív gondolkodásra és egy boldogabb életre.

5. TÁMOGATÓ ZÁRT KÖZÖSSÉG

Egy nagy szerető családként utazunk együtt ezen a belső utazáson, ahol mindenki támogatva van és nem hagyunk senkit egyedül.

6. BÓNUSZ: EXKLUZÍV INTERJÚK

Különleges vendégekkel készítek interjút, mely segíti a fejlődést és tágítja a nézőpontodat, segítséget nyújthat a mindennapokban. Ezek az interjúk csak a tagoknak lesznek elérhetőek.

7. BÓNUSZ: EGYEDI KEDVEZMÉNYEK

Egyedi kedvezményeket nyújtunk csak a tagoknak a weboldalon lévő online tanfolyamokból, a Tudatos Tervezőből, ezzel is támogatva a további fejlődést és álmaid megvalósítását. Együttműködő partnereinknél is jelentős kedvezményekben részesülnek a tagjaink.

A tagságot bármikor el lehet hagyni, de belépni egy évben csak kétszer lehet, amikor erre megnyitjuk a lehetőséget.

KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT® - TELJES ÉRZELMI TRANSZFORMÁCIÓ

A programok után az alábbi javulást érzékelték:

Hálaérzet növekedése
Produktivitás növekedése
Harmónia növekedése
Optimizmus növekedése
Elégedettség növekedése
Boldogság növekedése
Depresszió csökkenés
Hálaérzet növekedése
93%
Produktivitás növekedése
85%
Harmónia növekedése
84%
Optimizmus növekedése
80%
Elégedettség növekedése
80%
Boldogság növekedése
75%
Depresszió csökkenés
65%

MEGTAPASZTALOD MILYEN, AMIKOR MEGTÖRTÉNIK

Ne feledd, a programok végére már nem leszel ugyanaz az ember! A belső átalakulás, amin keresztülmész, pozitív hatással lesz minden életterületedre és így képes leszel egy ÚJ ÉLETET, EGY ÚJ SORSOT TEREMTENI önmagad számára. Készen állsz? TARTS VELÜNK!

2021-ben az utolsó belépési lehetőséget biztosítjuk CSAK azoknak, akik szerepelnek a hírlevél listánkon. Idén erre már nem lesz lehetőséged. Olvass tovább, milyen fantasztikus programokban lesz részed, ha csatlakozol 2021.09.24-én 12 óráig!

Hova FOGSZ ELJUTNI A KÖVETKEZŐ 12 HÓNAPBAN?

HAVI TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATOK

több önbizalom

GYÓGYULNAK A KAPCSOLATAID

ELMOZDULSZ A VÁGYOTT ÉLETED IRÁNYÁBA

online közösség

ERRE AD HATÉKONY MEGOLDÁST A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA TAGSÁG!

Sokszor érezhetjük, hogy annak ellenére, hogy megpróbálunk pozitívan gondolkodni, mégis ugyanazok a negatív események és érzések ismétlődnek az életünkben és megragadva érezhetjük magunkat egy-egy élethelyzetben. Ez nagyon sok energiát visz el, amit arra is fordíthatnánk, hogy építjük az új életünket.

De hogyan szerezhetnénk vissza az energiánkat és az életerőnket?

A hosszantartó pozitív változáshoz szükség van arra, hogy a múltbeli stresszt, fájdalmakat, félelmeket, traumákat feloldjuk, és új, pozitív programot tegyünk a magunkévá.

De kiknek is ajánlom igazán?

MINDENKINEK! Mert,

minden spirituális útba/vallásba beilleszthető!
azoknak is javasolt, akik semmilyen módon nem tartják magukat spirituálisnak, hiszen ez egy vallásmentes, tudományos kutatásokon alapuló módszer, melyet nemzetközileg a legsikeresebb emberek is alkalmaznak, és általa kimagasló eredményeket értek el, mind egyéni, családi és vállalati szinten (pl. Tony Robbins)
mindenki rendelkezik kapcsolatokkal, tudatalatti elmével, aggyal. Ezek a megfelelő eszközökkel alakíthatóak a vágyaink szerint. Ezért érdemes ezeken folyamatosan dolgozni.
bármilyen céllal érkezel, azt kapod tőle, amire szükséged van, függetlenül a programok témájától, mert a tudatalattit veszi célba, így feloldódik az a gát, ami eddig akadályként jelent meg az életedben

a februári programról

2022.02.26. 10:00-17:00

február havi program részletes tartalma:

AZ ÉLETÜNK ALAPJA 1. ÉDESANYA ÉS A NŐKKEL VALÓ KAPCSOLAT

Esőnap: 2022.02.28.

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Már nagyon sokat tanultatok az elmúlt egy évben arról, milyen hatással van az életünkre a korai gyermekkorunk. Ebben az online tanfolyamban arról fogunk tanulni, mi is igazából a trauma (új megközelítésből), milyen hatása van a feldolgozatlan traumáknak az egész életünkre. Ezeknek a traumáknak a gyökere legtöbbször a szülőkkel való kapcsolatainkból ered, mert sajnos a szüleinknek lehetséges, hogy nem volt lehetősége feldolgozni az őket ért traumákat, sérüléseket, megfelelően kezelni az érzelmi tölteteket, így ezeket sajnos tudat alatt tovább is adták nekünk.

Ebben az 1 órában részletesen megvizsgáljuk a gyermekkori traumák fajtáit valamint azt, hogy milyen szülői viselkedés milyen traumát képes okozni, így megérthetjük az életünkben jelenlévő problémáinkat, nehézségeket. Megismerjük azokat a módokat, ahogy a legjobb tudásunk szerint megpróbáltunk megbirkózni velük a múltban, néha sajnos eredménytelenül. Természetesen elhozom a hatékony megoldást a tanfolyam végén és a havi kihívás alatt egy külön erre a programra írt meditációt fogunk egy hónapig gyakorolni.

Az édesanyánk számunkra a nő az életünkben. Nőként azonosulunk vele vagy ellenállunk neki, de mindkét esetben ugyanazt teremtjük meg az életünkben, pedig néha pont az ellenkezőjét szeretnénk, de mivel ott van a tudatalatti érzelmi ellenállás vagy azonosulás, bármennyire próbálunk másképp viselkedni, kudarcot vallunk. Az előző generációk nem voltak olyan szerencsések, hogy annyi eszköz álljon a rendelkezésükre az öngyógyításra, mint napjainkban, ezért szükséges a gyógyulás útjára lépni, és így képesek vagyunk az előző generációkat is felszabadítani az érzelmi terhek, traumák alól, melyek átadódnak generációról generációra.

Minden elvásárást, amit a szüleink nem teljesítettek be számunkra, megjelenik a kapcsolatainkban. Ha ez édesanyával függ össze, akkor a nőkkel való kapcsolatban.

Nőként a saját nőiségünkre, női szerepünkre (energiánkra), az anyaságunkra, a nőkkel való kapcsolatunkra (barátnő, munkatárs, rokon, stb), és a lány gyermekünkre van hatással ez a kapcsolat az életünkben.

Férfiként szintén a nőkkel való kapcsolatban, a szerelmi életben léphetnek fel problémák, valamint a lánygyermekkel lehetségesek kapcsolódási proglémák, ha az édesanyánkkal való kapcsolatunk nem egészséges.

Mindkét nem esetében az egészségre és az életünkben felmerülő szükségtelen akadályokra van negatív hatással, ha ez a kapcsolat érzelmileg terhelt.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-1-1/ 

A minket megelőző 7 generáció élete, döntései, érzelmei, sérelmei, traumái hatással vannak az életünkre. Habár nincs tudomásunk arról, hogy mi történt velük, a történelemkönyvek segítségével megismerhetjük a múltbeli tragikus eseményeket, régimódi társadalmi szerepeket, szokásokat, elnyomásokat, amelyeknek minden bizonnyal érzelmi hatása volt a nőkre az előző hét generációban. Minden ami ott és akkor történt, minden ami ott és akkor nem került feldolgozásra, feloldásra, benne van a sejtjeidben és a tudatalattidban, mely erőteljesen befolyásolja az életedet.

Ebben a programrészben a nők által átélt érzelmi traumák felszabadítása történik egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Nőként lehetséges, hogy megszűnik a szexuális vágy vagy negatív érzések kötődhetnek a szexualitáshoz, a házassághoz, a női szerepekhez.

Férfiként szintén lehetséges, hogy egy tudatalatti probléma jelenik meg a nőkkel való kapcsolatban, olyan helyzetekbe kerülhet a férfi, ahol újra ismétlődik a generációs női sérelem, és probléma adódik az egészséges párkapcsolat kialakításában is.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk a nőkkel való kapcsolatban, nőként önmagunkkal, férfiként az ellenkező nemmel. Egy pozitív programot ültetünk el melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

 

Ebben a hónapban a 30 napos Kihívásban a havi tanfolyammal összefüggő ÚJ vezetett meditációt végezzük 30 napon keresztül együtt. Ez segíteni fog abban, hogy még tudatosabbak legyünk önmagunkkal kapcsolatban, képesek legyünk kilépni a robotpilóta üzemmódból és dönteni az életünk felett.

Megismerjük, hogy hogyan tudjuk gyakorlatiasan úgy beosztani az időnket, hogy mindenre legyen elegendő minőségi idő és jól érezzük magunkat a mindennapokban.

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges  a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer.

Ez a kurzus BEFEKTETÉS A JÖVŐDBE!

Ez egy TELJESEN ÚJ és EGYEDÜLÁLLÓ program Magyarországon!  2 napos INTENZÍV és TRANSZFORMATÍV kurzus, utoljára Velem!

A kurzus elvégzésével ÁTENGEDD az életed a teljesen ÚJ FANTASZTIKUS ÉLET FELÉ, áttranszformálod AZ ÉLETED egy SIKERES és BOLDOG, BETELJESEDETT életté (hiszen sose lesz már olyan mint előtte) ! Meg fogom tanítani azokat a módszereket, amelyek segítségével:

  • Megteremtheted életed LEGNAGYOBB VÁGYAIT! 
  • Bármilyen körülmények között ELÉRHETED A CÉLJAIDAT! 
  • STRESSZMENTESEN, szorongás nélkül indulhatsz el a víziód felé vezető úton
  • Minden TITKOMAT elárulom, amivel manifesztálom az életem

FONTOS! Magad mögött hagyod a rossz, a múltból gyökerező, visszahúzó nézőpontokat, szokásokat, beidegződéseket, hiedelmeket, érzelmeket! Esélyt adsz MAGADNAK a jobb élethez, a változáshoz!

Ebben a 2 napos intenzív kurzusban megtanítalak rá, hogy hogyan teremts hatékonyan és tudattalan szokássá válik a boldog, kiegyensúlyozott belső állapot és az ebből az állapotból a MANIFESZTÁCIÓ is. 

BŐVEBB INFORMÁCIÓK A KURZUSRÓL: A kurzusról hamarosan a www.galikklara.com oldalon, az Események fül alatt találsz információt.

 

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

EXCLUSIVE AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY
A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ
(minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

a márciusi programról

2022.04.02. 10:00-17:00

MÁRCIUS havi program részletes tartalma:

AZ ÉLETÜNK ALAPJA 2. ÉDESAPA ÉS A FÉRFIAKKAL VALÓ KAPCSOLAT

Esőnap: 2022.04.04.

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

A születésünk folyamata megpecsételi a sorsunkat, melyre tudatosan nem tudunk visszaemlékezni. Ezen a tanfolyamon bemutatom azokat a traumákat, melyek láthatatlan akadályokat gördíthetnek az egyén életében minden életterületen. Lehetséges, hogy valaki a karrierben vagy a pénzügyekben van megakadva, valaki a kapcsolatai terén, vagy egészséggel kapcsolatban akad problémája. A tanfolyam segítségével felismerhetjük a saját tudatalatti programunkat, így tudatos erőfeszítésekkel felül tudjuk írni ezeket és egy új sorsot teremteni magunknak.

Az édesapánk számunkra a férfi az életünkben. Férfiként azonosulunk vele vagy ellenállunk neki, de mindkét esetben ugyanazt teremtjük meg az életünkben, pedig néha pont az ellenkezőjét szeretnénk, de mivel ott van a tudatalatti érzelmi ellenállás vagy azonosulás, bármennyire próbálunk másképp viselkedni, kudarcot vallunk. Az előző generációk nem voltak olyan szerencsések, hogy annyi eszköz álljon a rendelkezésükre az öngyógyításra, mint napjainkban, ezért szükséges a gyógyulás útjára lépni, és így képesek vagyunk az előző generációkat is felszabadítani az érzelmi terhek, traumák alól, melyek átadódnak generációról generációra.

Minden elvásárást, amit a szüleink nem teljesítettek be számunkra, megjelenik a kapcsolatainkban. Ha ez édesapával függ össze, akkor a férfiakkal való kapcsolatban.

Férfiként a saját férfiasságunkra, férfi szerepünkre (energiánkra), az apaságunkra, a férfiakkal való kapcsolatunkra (barát, munkatárs, rokon, stb), és a fiú gyermekünkre van hatással ez a kapcsolat az életünkben.

Nőként szintén a férfiakkall való kapcsolatban, a szerelmi életben léphetnek fel problémák, valamint a fiú gyermekkel lehetségesek kapcsolódási problémák, ha az édesapánkkal való kapcsolatunk nem egészséges.

Mindkét nem esetében az anyagiakra, karrierre és az elköteleződésre (bármilyen területen) lehet negatív hatással, ha ez a kapcsolat érzelmileg terhelt.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-1-1/

A minket megelőző 7 generáció élete, döntései, érzelmei, sérelmei, traumái hatással vannak az életünkre. Habár nincs tudomásunk arról, hogy mi történt velük, a történelemkönyvek segítségével megismerhetjük a múltbeli tragikus eseményeket, régimódi társadalmi szerepeket, szokásokat, elnyomásokat, amelyeknek minden bizonnyal érzelmi hatása volt a férfiakra is az előző hét generációban. Minden ami ott és akkor történt, minden ami ott és akkor nem került feldolgozásra, feloldásra, benne van a sejtjeidben és a tudatalattidban, mely erőteljesen befolyásolja az életedet.

Ebben a programrészben a férfiak által átélt érzelmi traumák felszabadítása történik egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Férfiként lehetséges, hogy megszűnik a szexuális vágy vagy negatív érzések kötődhetnek a szexualitáshoz, a házassághoz, a férfi szerepekhez vagy nem aktív a férfi energia.

Nőként szintén lehetséges, hogy egy tudatalatti probléma jelenik meg a férfiakkal való kapcsolatban, ezért probléma adódik az egészséges párkapcsolat kialakításában is.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk a férfiakkal való kapcsolatban, férfiként önmagunkkal, nőként az ellenkező nemmel. Egy pozitív programot ültetünk el melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

Ebben a hónapban a 30 napos Kihívásban a havi tanfolyammal összefüggő ÚJ vezetett meditációt végezzük 30 napon keresztül együtt. Ez segíteni fog abban, hogy még tudatosabbak legyünk önmagunkkal kapcsolatban, képesek legyünk kilépni a robotpilóta üzemmódból és dönteni az életünk felett.

  +  ÉLŐ WORKSHOP KLÁRIVAL, KÉRDEZZ-FELELEK, SPECIÁLIS VIVATION LÉGZÉS FOLYAMATTAL ÉLŐBEN ONLINE A PROGRAMOKON KÍVÜL!

Workshop témája: 

Mentsd el a dátumot: 2022.03.09. kedd 18:30-21:45

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges  a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer.

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

HAVI AJÁNLAT: KEDVEZMÉNY A KÖVETKEZŐ TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMSOROZATRA

Írd fel a dátumot: 2022.03.18. (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

HAVI AJÁNLAT: KEDVEZMÉNY AZ ONLINE BOLDOG EMBERT KÉPZŐ KURZUSRA

Írd fel a dátumot: 2022.04.09-10. (55.000 Ft helyett 44.000 Ft CSAK TAGOKNAK)

az áprilisi programról

2022.04.30. 10:00-17:00

április havi program részletes tartalma:

BOLDOG PÁRKAPCSOLAT

Esőnap: 2022.05.02.

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Sokszor azt érezzük, hogy olyan kapcsolatokat vonzunk az életünkbe, melyek károsak számunkra vagy ugyanaz a fájdalmas tapasztalás idmétlődik a párkapcsolatunkban újra és újra. Ebben a tanfolyamba felfedem azokat az okokat, amiért újra és újra ugyanolyan kapcsolatokat válsztunk és megismertetem a gyógyulás útját ezekből a traumás kötödésektől.

A párkapcsolat egy igazi tükör a számunkra. Ez az a kapcsolat mely önmagunk megismerésének nagyon hatékony eszköze lehet, hiszen ebben a kapcsolatban hajlamosak azok a dolgok felszínre törni, melyeket nem ismerünk vagy nem fogadtunk el önmagunkban az életünk során. Párkapcsolati kudarcaink elvezethetnek önmagunkhoz, ezért fontos feloldani a párkapcsolatunkban/volt párkapcsolatokban egymásnak okozott sérelmeket, fájdalmakat és megbocsátani egymásnak. Amíg ez nem történik meg, addig a múltbeli gondolatok, érzelmek és tapasztalatok újra és újra ismétlődnek annyi kapcsolatban, amennyibe csak belelépünk.

Ezen a programon nem csak önmagadat és a párodat/volt párodat gyógyítod, hanem mindenkit a családban, így képesek vagyunk az előző generációkat is felszabadítani az érzelmi terhek, traumák alól, melyek átadódnak generációról generációra és megelőzni azt, hogy a következő generáció magával vigye ezt a fájdalmat a párkapcsolat területére,

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-2-1/ 

Sokszor láthatatlan akadályok állják utunkat a közös boldogság felé vezető úton, amikor egy párkapcsolatba belelépünk. Ott vannak a szüleink által be nem teljesült elvásárások, a feldolgozatlan fájdalmaink a múlt kapcsolataiból, valamint a korlátozó hitrendszereink magával a szerelmi kapcsolattal kapcsolatban, stb. Itt az ideje ezeket feloldalni!

Ebben a programrészben egy ősi indiai gyakorlattal eltávolítjuk azokat az akadályokat, amelyek gátolnak bennünket a boldog párkapcsolat kialakításában, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, csalódásaitól megteremtjük azt a párkapcsolati minőséget, amit tapasztalni szeretnénk a párkapcsolatunkban. Egy pozitív programot ültetünk el melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

Ebben a hónapban a 30 napos Kihívásban a havi tanfolyammal összefüggő ÚJ vezetett meditációt végezzük 30 napon keresztül együtt. Ez segíteni fog abban, hogy még tudatosabbak legyünk önmagunkkal kapcsolatban, képesek legyünk kilépni a robotpilóta üzemmódból és dönteni az életünk felett.

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges  a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer.

EGYEDÜLÁLLÓ 20% KEDVEZMÉNY A BOLDOG EMBERT KÉPZŐ KURZUSRA

(55.000 Ft helyett 44.000 Ft CSAK TAGOKNAK)

Dátum: 2022.04.09-10. 

BŐVEBB INFORMÁCIÓK A KURZUSRÓL: a kurzusról hamarosan www.galikklara.com oldalon, az Események fül alatt találsz információt.

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

EXCLUSIVE AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY
A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ
(minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

a MÁJUSI programról

2022.05.28. 10:00-17:00

május havi program részletes tartalma:

SZABAD VAGYOK A MÚLTTÓL

Esőnap: 2022.05.30.

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Ebben a tanfolyamban tanulunk részletesen arról, hogy milyen hatása van előző generációknak, előző életeknek, párhuzamos dimenzióknak a jelen életünkre és hogy mit tehetünk, hogy a negatív hatásoktól megszabaduljunk. A tananyagot Dr. Komin Vlagyimirrel készítjük.

Az előző 7 generáció élete, döntései, karmája erőteljes hatással van az életünkre. Az ezekben a generációkban lévő párkapcsolati nehézségek, fájdalmas és feldolgozatlan veszteségek, tragédiák sejtszinten is jelen vannak az életünkben. Az Auschwitzi túlélők leszármazottainál dokumentálták először, hogy a traumás érzelmek, a szorongás és a félelem, minden ok nélkül megjelentek az életükben. Életünkre nagyon sok minden van hatással, amiről nincs tudatosan információnk, az egyik ilyen az őseink karmája, illetve az előző életeinkben tapasztalt feldolgozatlan érzelmek, melyek láthatatlan akadályokat gördítenek a boldogságunk, a boldog párkapcsolat útjába. Ezen a programon bepillantást nyerhetünk és fel is oldhatjuk ezeket az akadályokat.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-2-2/

A minket megelőző 7 generáció élete, döntései, érzelmei, sérelmei, traumái hatással vannak az életünkre. Habár nincs tudomásunk arról, hogy mi történt velük, a történelemkönyvek segítségével megismerhetjük a múltbeli tragikus eseményeket, régimódi társadalmi szerepeket, szokásokat, elnyomásokat, amelyeknek minden bizonnyal érzelmi hatása volt a nőkre az előző hét generációban. Minden ami ott és akkor történt, minden ami ott és akkor nem került feldolgozásra, feloldásra, benne van a sejtjeidben és a tudatalattidban, mely erőteljesen befolyásolja az életedet.

Ebben a programrészben az előző 7 generációban átélt érzelmi traumák felszabadítása történik egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk tapasztalni az életünkben. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramozunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen. Ez a programozás nem csak a saját életünkre lesz hatással, hanem az egész lélek körünkre és az utánunk érkező generációkra is.

30 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Ebben a hónapban 30 napos Moola Mantra Kihívást végzünk azért, mert a május hónap Indiában a Moola Mantra hónapja. A Moola Mantra egy olyan erőteljes mantra, mely segítségével könnyen kapcsolódhatsz a Forrásodhoz és megteremtheted magadnak azt, amit csak szeretnél.

2013-ban Vera segítségével találták meg az indiai pálmalevelem, amelyben nagyon sok hasznos információ volt az életemmel kapcsolatban. Szeretném veletek is megismertetni, hogy miben tud segíteni és irányt mutatni, ha megtalálod a saját pálmaleveled.

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges  a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer.

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

HAVI AJÁNLAT: KEDVEZMÉNY A KÖVETKEZŐ TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMSOROZATRA

Írd fel a dátumot: 2022.06.14. (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

a JÚNIUSI programról

2022.06.19. 10:00-17:00

JÚNIUS havi program részletes tartalma:

SZERETEM MAGAM

Esőnap: 2022.06.20. és 07.25.

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Ebben a tanfolyamban folytatjuk és mélyítjük a belső gyermekünkkel való kapcsolatunkat azért, hogy képesek legyünk megadni önmagunk számára azt, amit lehet, hogy sosem kaptunk meg, elfogadni, szeretni és gondoskodni a bennünk élő gyermekről. A belső gyermekkel való munka egy soha véget nem érő utazás, melyben egyre jobban megismerjük önmagunkat és segít, hogy egy nagyobb szeretetet fedezhessünk fel önmagunk és az egész világ iránt. A tanfolyamban részletesen tanulhatsz a gyermekkori kötődési stílusokról, a kötődési stílusok és a gyermekkori hiedelmek hatásáról a felnőtt életünkre, szokásainkra, megismered a belső gyermeki archetípusokat, így közelebb kerülsz a belső gyermekedhez és az igazi önmagadhoz, így az igazi gyógyulás is elkezdődik.

A mai rohanó világunkban annyi felé figyelünk, hogy néha megfeledkezünk saját magunkról. A fontossági sorrendben valahol a végén vagyunk a sok-sok feladatnak és emiatt sok konfliktus és probléma jelenthet meg az életünkben. Általában ez azért van, mert nem szeretjük magunkat, harcolunk magunkkal, meg akarunk változni, hogy mások elfogadjanak és szeressenek minket. De az igazság az, ha mi nem szeretjük saját magunkat, akkor sajnos nem fogjuk érezni a hozzánk áramló szeretetet sem és így kimutatni sem tudjuk megfelelően a saját szeretetünket. Ha állandóan kritizáljuk magunkat, akkor másokkal is ugyanezt fogjuk tenni és kivetítjük a saját belső harcunkat másokra és az egész világra. Az igazság az, hogy tökéletesek vagyunk, úgy ahogyan vagyunk, csak fel kell fedezni önmagunkat és bármit is találunk, szeretettel átölelni. Ezen a programon lerántjuk a leplet önmagunkról, abbahagyjuk a belső háborút, és felébresztjük a szeretetet önmagunk iránt, így többé nem kell kívülről várnunk az elfogadást és a visszaigazolást, hanem jól érezzük magunkat a bőrünkben.


Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-3/

Amikor képesek vagyunk kapcsolódni az Egyetemes Intelligenciához/a saját Forrásunkhoz, akkor egy igazi hazatalálásban lesz részünk. Megérkezünk a feltétel nélküli szeretetbe, a szinkronicitás világába, ahol biztonságban érezhetjük magunkat és minden vágyunk megvalósul. Az ember arra vágyik, hogy legyen valaki, aki mindig mellette van, akire bármikor számíthat. Ezt a kapcsolatot építjük fel ebben a programrészben, hogy soha többé ne érezd magad egyedül és képes legyél használni a magasabb tudatosság erejét a mindennapjaidban, így egy sokkal örömtelibb és teljesebb életben lesz részed.

Ebben a nagyon szentséges és erőteljes programrészben a saját Forrásoddal való köteléked alakul ki vagy erősödik, egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk az önmagunkkl való kapcsolatban. Egy pozitív programot ültetünk el melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

Ebben a hónapban a 30 napos Kihívásban a havi tanfolyammal összefüggő ÚJ vezetett meditációt végezzük 30 napon keresztül együtt. Ez segíteni fog abban, hogy még tudatosabbak legyünk önmagunkkal kapcsolatban, képesek legyünk kilépni a robotpilóta üzemmódból és dönteni az életünk felett.

  +  ÉLŐ WORKSHOP KLÁRIVAL, KÉRDEZZ-FELELEK, SPECIÁLIS VIVATION LÉGZÉS FOLYAMATTAL ÉLŐBEN ONLINE A PROGRAMOKON KÍVÜL!

Workshop témája: A Tudatosság felébresztése a mindennapokban

Mentsd el a dátumot: 2022.06.08. szerda 18:30-21:45

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges  a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer.

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

HAVI AJÁNLAT: KEDVEZMÉNY A KÖVETKEZŐ TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMSOROZATRA

Írd fel a dátumot: 2022.06.14. (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

a JÚLIUSI programról

2022.07.30. 10:00-17:00

július havi program részletes tartalma

biztonságos határok kiakalítása

Esőnap: 2022.08.08. és 08.22.

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Annyi mindennek és mindenkinek próbálunk megfelelni, hogy sokszor elfelejtjük azt, hogy számunkra mi a jó és feláldozzuk az időnket, az energiánkat, az életünket másokért és ezáltal kimerültnek, elhasználtnak, enerváltnak érezzük magunkat. Nem önzőség egészséges határokat meghúzni. Ebben a tanfolyamban elmesélem a saját tapasztalataimat is és segítek abban, hogy képes legyél önmagadat előtérbe helyezni és megelőzd az egészségügyi problémákat amiket a határok hiánya okozhat. Bemutatom a “behálózás” elméletét, a határok típusait, segítek, hogy hogyan állítsd fel határokat és hogyan tartsd fenn őket úgy, hogy ne legyen bántó senki számára és egy egészséges, boldog és teljes életet tudj élni.

A testvérünkkel való kapcsolatunk ugyanolyan létfontosságú, mint a szüleinkkel való kapcsolatunk. Ha nincs testvéred, akkor egy olyan unokatestvéreddel vagy barátoddal végezheted el a programot, akit testvéredként szerettél. Ezekben a kapcsolatokban alakul ki az a program, melynek óriási hatása lesz a világban és a csapatban elfoglalt helyünkre. Ha folyamatosan összehasonlítottak a testvéreddel, vagy úgy érezted, őt jobban szeretik a szüleid, mint téged, vagy a kistesó miatt háttérbe szorultál, esetleg középső gyermekként elhanyagoltak, stb., akkor bizonyára küzdesz a mai napig komplexusokkal és még mindig meg akarsz felelni a külvilág elvárásainak különböző tettekkel, amiktőlegy idő után nagyon kimerültnek érezheted magad.Ha elvesztetted a testvéredet/barátodat, akkor ezen a programon lehetséges feloldani mindazt, amit az életében nem tudtatok megoldani.

Ezen a programon nem csak önmagadat és a testvéredet/barátodat gyógyítod, hanem mindenkit a családban, így képesek vagyunk az előző generációkat is felszabadítani az érzelmi terhek, traumák alól, melyek átadódnak generációról generációra és megelőzni azt, hogy a következő generáció magával vigye ezt a fájdalmat. 

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-5/  

Mindannyian szeretnénk békében élni, állandóan az ok nélküli örömöt és a feltétel nélküli állapotot tapasztalni. Szeretnénk elérni az egység állapotot, amit Buddha, Jézus, Krishna, stb., de valamiért mégis azon vesszük észre magunkat, hogy újra a szenvedés állapotában vagyunk. Azon kapjuk magunkat, hogy nem vagyunk képesek feltétel nélkül szeretni, hanem folyamatosan azt látjuk és érezzük, hogy minden gondolatunk csak önmagunk körül forog, csak magunkra gondolunk. Mindig csak ÉN, ÉN, és ÉN. Amíg ott ez az állandó megrögzött ÉNközpontúság, addig nem tapasztalhatod meg az életet úgy, ahogyan az van, és nem tudsz kapcsolódni az emberekhez, sem a világhoz önmagad körül.

Ezen a programrészen tudatába kerülünk ezeknek a játszmáknak, elfogadjuk önmagunkat és megtanuljuk, hogy a jövőben hogyan váljunk tudatossá, hogyan kezeljük ezeket a játszmákat úgy, hogy elkerüljük a romboló, kényszerítő és ismétlődő hatásaikat.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, csalódásaitól megteremtjük azt a minőséget, amit tapasztalni szeretne a belső gyermekünk, így a felnőtt énünk is megteremtheti azt a kapcsolódást önmagunkkal kapcsolatban, és csapatban is. Egy pozitív programot ültetünk el melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

Ebben a hónapban a 30 napos Kihívásban a havi tanfolyammal összefüggő ÚJ vezetett meditációt végezzük 30 napon keresztül együtt. Ez segíteni fog abban, hogy még tudatosabbak legyünk önmagunkkal kapcsolatban, képesek legyünk kilépni a robotpilóta üzemmódból és dönteni az életünk felett.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges  a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer.

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

HAVI AJÁNLAT: KEDVEZMÉNY A KÖVETKEZŐ TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMSOROZATRA

Írd fel a dátumot: 2022.08.01. (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

HAVI AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY a személyesen tartandó 1 NAPOS ÚJJÁSZÜLETÉSI programra

Írd fel a dátumot: 2022.08.13-14. (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

az augusztusi programról

2022.08.27. 10:00-17:00

augusztus havi program részletes tartalma:

megnyitom a szívem a szeretet előtt

Esőnap: 2022.08.29. és 09.19.

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Ebben a tanfolyamban megtanulod, hogy mit jelen a szív tudatosság és segítek abban, hogy kezd el szívből élni. Az élet értelme a szeretet és a boldogság megtapasztalása, azonban sokszor ennek az ellenkezőjét tapasztaljuk. Megérdemeljük, hogy megnyissuk a szívünket a szeretet előtt és megtapasztaljuk azt a határtalan szeretetet, amire mindig így vágytunk. A tanfolyamban szó lesz a belső intuíciónkról, az agy és a szív közötti kapcsolatról, valamint arról hogyan kapcsolódj a szívedhez.

Megbocsátani a sérelmeket az életünkben az egyik legnehezebb, de legnemesebb folyamat. Sajnos az emberek évekig, évtizedekig képesek a szívükben cipelni a fájdalmakat, amiket mások okoztak nekik és ezzel rengeteg csodálatos élménytől fosztják meg magukat, a szenvedés állapotában tartják magukat, elveszítenek kapcsolatokat és képtelenek megbocsátani vagy bocsánatot kérni. Ez az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetünk az életünk során. Minden ember követ el hibát az életében és mindenki megérdemli a megbocsátást. Ezen az alkalmon gyógyítjuk a sebzett szívünket, elengedünk, megbocsátunk, hogy legyen hely a szívünkben a szeretetnek. Ha kivirágzik a szíved, akkor szépséges kapcsolataid lesznek, és az élet így sokkal szebb tapasztalás lesz a Te számodra, és a környezeted számára is.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-4/

Sokszor láthatatlan akadályok állják utunkat a szeretet és a boldogság felé vezető úton. Ott vannak a téves hitrendszereink a szeretetről, az elvárások, a feldolgozatlan fájdalmaink, a megbántódásaink, a bűntudat és a szenvedésünk. Itt az ideje ezeket feloldani!

Ebben a programrészben egy ősi indiai gyakorlattal eltávolítjuk azokat az akadályokat, amelyek gátolnak bennünket az igaz szeretet megtapasztalásában, amelyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, a megbántódásoktól, bűntudattól megteremtjük azt a szeretet, amit szeretnénk tapasztalni az életünkben. Egy pozitív programot ültetünk el, amelyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramozunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen. Ez a programozás nem csak a saját életünkre lesz hatással, hanem az egész lélek körünkre és az utánunk érkező generációkra is.

Ebben a hónapban a 30 napos Kihívásban a havi tanfolyammal összefüggő ÚJ vezetett meditációt végezzük 30 napon keresztül együtt. Ez segíteni fog abban, hogy még tudatosabbak legyünk önmagunkkal kapcsolatban, képesek legyünk kilépni a robotpilóta üzemmódból és dönteni az életünk felett.

Győzd le a maximalizmust!

A maximalizmus üldözése nagyon káros, és sokan szenvedünk attól, hogy mégis tudatalatt hajszoljuk. Ebben az interjúban arról beszélgetünk, hogy hogyan lehet letenni ezt és egy kiegyensúlyozott életet élni.

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges  a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer.

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

HAVI AJÁNLAT: KEDVEZMÉNY A KÖVETKEZŐ TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMSOROZATRA

Írd fel a dátumot: 2022.08.01. (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

HAVI AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY a személyesen tartandó 1 NAPOS ÚJJÁSZÜLETÉSI programra

Írd fel a dátumot: 2022.08.13-14. (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

a szeptemberi programról

2022.09.24. 10:00-17:00

szeptember havi program részletes tartalma:

FIGYELEMBE VESZEM A GYERMEKEM/BELSŐ GYERMEKEM

Esőnap: 2022.10.10.

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Gyerekkorunkban sokunknak nem tanították meg, hogy hogyan bánjunk az érzelmeinkkel, ezért megtanultunk úgy bánni velük, ahogy azt láttuk a szüleinktől vagy ahogyan éppen abban a pillanatban tudtuk. Tanuljunk meg az érzéseinkkel egy holisztikus módon bánni, hogy az elmenekülés és elnyomás helyett fel tudjuk oldani és visszavenni az irányítást az életünk felett. Ameddig az impulzív érzelmeink irányítanak bennünket, addig nem lehetséges, hogy szépséges kapcsolataink és ragyogó egészségünk legyen. Ebben a tanfolyamban megismered a 6 alap (belső) érzelmet, azt ezt követően (külső) kiterjesztett érzelmeket és segítek, hogy megtanuld az érzelmeidet TUDATOSAN kifejezni, hogy gyakorold a tudatos éberséget, ami az alapja a gyógyulási utunknak. Az érzelmeink a tanítóink, itt az ideje, hogy jobban megismerjük őket és általuk önmagunkat.

Ezen a nagyon különleges folyamaton nem csak magunkat gyógyítjuk, hanem a gyermekünket és a vele való kapcsolatunkat is. Ha nincs gyermek az életünkben, akkor a belső gyermekünk szívét gyógyíthatjuk meg.

Ha már van gyermekünk és nem tudtuk neki megadni neki érzelmileg, anyagilag mindazt, amit szerettünk volna, vagy a kapcsolatunk nem felhőtlen, és emiatt konfliktus van bennünk/köztünk, a program segítségével feloldhatjuk a sérüléseket, a megbántódást, ami bennünk és gyermekünkben van. A tudatunk össze van kapcsolva a gyermekünk tudatával, ezért a programon történő tisztulás automatikusan kihat gyermekünkre is, így kapcsolatunk javítását segítheti elő. 

Ha bármi ok miatt elvesztettük a gyermekünket, akkor ez a program segíthet meggyógyítani ezt a sérülést önmagunkban, megbocsátani magunknak és elengedni az eltávozott lelket. Ezután a program után a szülők számtalan csodáról számoltak már be, hogy a gyermekek viselkedése hogyan változott meg egy pillanat alatt és gyógyultak be a sebeik. Gyere és gyógyítsd meg a (belső) gyermekedet!


Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-6/

Amikor az önismereti útra lépünk, lépésről lépésre felfedezzük az igazi önmagunkat. Szükség van rá, hogy megértsük, mit miért vagy mit miért nem teszünk meg az életünkben. Ezek az erők határozzák meg a cselekedeinket, így a sorsunkat is. Amíg nem kerülsz tudatába ezeknek az erőknek és nem veszed a kezedbe az irányítást, addig tudattalanul szabotálhatod az életed és úgy érezheted, valami láthatatlan lánc visszatart attól, hogy azt az életet éld, amit szeretnél, abban a kapcsolatban élj, amire vágysz vagy azt a munkát végezd, ami beteljesedést adna. Ezeknek az erőknek a megismerése által nem csak magadat, hanem a gyermekedet is képes leszel jobban megismerni és segíteni őt a boldog és teljes élet felé vezető úton.
Ezen a programrészen elméleti és gyakorlati elemek is lesznek, ezért készíts magad mellé papírt és tollat.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk a (belső) gyermekünkkel való kapcsolatban. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

Ebben a hónapban a 30 napos Kihívásban a havi tanfolyammal összefüggő ÚJ vezetett meditációt végezzük 30 napon keresztül együtt. Ez segíteni fog abban, hogy még tudatosabbak legyünk önmagunkkal kapcsolatban, képesek legyünk kilépni a robotpilóta üzemmódból és dönteni az életünk felett.

+  ÉLŐ WORKSHOP KLÁRIVAL, KÉRDEZZ-FELELEK, SPECIÁLIS VIVATION LÉGZÉS FOLYAMATTAL ÉLŐBEN ONLINE A PROGRAMOKON KÍVÜL!

Workshop témája: A boldog emberek szokásai 

Mentsd el a dátumot: 2022.09.08. csütörtök 18:30-21:45

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges  a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer.

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

EXKLUZÍV AJÁNLAT: 30% KEDVEZMÉNY a TUDATOS SZÜLŐSÉG MŰVÉSZETE online kurzusra, mely 2022.09.16. és 2022.10.15. között lesz csak megvásárolható

az októberi programról

2022.10.29. 10:00-17:00

október havi program részletes tartalma:

a testem a lelkem temploma

Esőnap: 2022.11.07.

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Ebben a tanfolyamban tanulunk arról, hogy hogyan tudunk energetikailag visszatalálni az egyensúlyunkhoz a mindennapjainkban. Amikor nem vagyunk egyensúlyban, az a hatással van ránk fizikailag, spirituálisan és érzelmileg is. Mindez elindít egy lavinát és az egészségünk, a kapcsolataink, az életminőségünk látja a kárát. Ebben a tanfolyamban segítek abban, hogy hogyan tudsz visszatérni az energetikai egyensúlyhoz mindennap és ezáltal sokkal jobban érezni magad a bőrödben. Mindennap alkalmazható eszközöket kapsz ahhoz, hogy visszatalálj a fizikai, érzelmi és spirituális egyensúlyhoz és meg tudd őrizni és védeni a saját energiádat, így a legtöbbet tudod kihozni magadból.

Minden érzésünk és tapasztaltunk ott rejlik a sejtjeinkben. Akkor is hatással vannak az életünkre, amikor nem is emlékszünk rájuk. Az ember képes meggyógyítani és meg is betegíteni önmagát. Minden fel nem dolgozott érzelmi töltetnek van fizikai tünete a testünkben. Néha az érzelmi tölteteink és a tudatalatti fogadalmaink/hitrendszereink miatt tudattalanul betegítjük meg magunkat vagy büntetjük a testünket, így rövidítjük a saját életünket. Fontos, hogy megtanuljunk úgy bánni a testünkkel, ahogy megérdemli, meghallgatni, feloldani, amit elnyomtunk oly sok éven át, és szeretettel átölelni, hogy hű társunk és támogatónk legyen egy hosszú életen keresztül. Ezen a nagyon erőteljes folyamaton feloldhatjuk azokat az elnyomott érzéseket, téves nézőpontokat, amik miatt harcolunk önmagunkkal és a testünkkel. A program után a testünk egy csodálatos hely lesz számunkra, amely sokáig szolgál minket egészségesen.


Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-7/

A különleges program során tanításokat veszünk át Indiából az egészségről és egy különleges rituáléval megemeljük az egészség-tudatosságunkat. A különleges Arogya Deeksha segítségével elindulhatunk egy nagyobb egészség,- és test-tudatosság felé, így ennek következményeként rendeződhetnek a testi, lelki, és érzelmi egészségügyi problémáink is. Az Arogya jelentése: egészség. A jó egészség több tényező eredménye, a belső és külső világunk is hat rá. Ennek a program a célja az egész testünk, az elménk és érzelmeink helyreállítása, hogy a lehető legjobb állapotba kerüljünk. Amikor rendelkezünk egy egészséges testtel, akkor tapasztalhatjuk meg igazán az életet, a beteljesült létállapotot.

Ebben a nagyon szentséges és erőteljes programrészben emeljük az egészség és test-tudatosságodat egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben – megszabadulva az elnyomott érzésektől és a téves nézőpontoktól – megteremtjük azt az egészséges egyensúlyt, amit tapasztalni szeretnénk az életünkben. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

Ebben a hónapban a 30 napos Kihívásban a havi tanfolyammal összefüggő ÚJ vezetett meditációt végezzük 30 napon keresztül együtt. Ez segíteni fog abban, hogy még tudatosabbak legyünk önmagunkkal kapcsolatban, képesek legyünk kilépni a robotpilóta üzemmódból és dönteni az életünk felett.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges  a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer.

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

HAVI AJÁNLAT: KEDVEZMÉNY a következő HALOTTAK NAPI ŐSÖK MEGSZABADÍTÁSA programra

Írd fel a dátumot: 2022.11.01. (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

HAVI AJÁNLAT: KEDVEZMÉNY a következő TÍZMILLIÓSZOROS NAPI programsorozatra.

Írd fel a dátumot: 2022.11.15. (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

a novemberi programról

2022.11.26. 10:00-17:00

november havi program részletes tartalma:

MEGÉRDEMLEM A BŐSÉGET

Esőnap: 2022.11.28.

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

A rohanó világunkban sokszor cselekszünk egy robotpilóta üzemmódból és nem kapcsolódunk az igazi önvalónkkal. Ebben a tanfolyamban segítek abban, hogy kilépj a túlélő üzemmódból és felfedezd az igazi lényedet, felébreszd az intuíciódat és a kreativitásodat és békébe kerülj önmagaddal. Gyerekkorunk óta elrejtjük az igazi énünket, mert félünk, hogy nem fognak szeretni önmagunkért. Amikor felfedezzük a kapcsolódást az igazi énünkkel, akkor minden értelmet nyer, ráébredünk a saját egyediségünkre, és meg tudjuk élni az életünket a maga teljességében.

Amikor bőségben élünk, mindig minden hozzánk áramlik, amikor arra szükségünk van. Tudjuk és érezzük, hogy az egész Univerzum bőség, amelyből számunkra és minden embernek jut elég, ha képesek vagyunk befogadni. Ahhoz, hogy be tudjuk fogadni, el tudjuk fogadni ezt a bőséget, fel kell oldanunk azokat a negatív hiedelem rendszereket, azokat a negatív mentális és generációs programokat, amik ezt akadályozzák. Sokan tévesen azt gondolják, a spirituális élet nem fér össze a bőséggel, és azoknak, akik belső utat járnak, nélkülözniük kell. Sokan olyan szegény körülmények között nőttek fel, hogy azt gondolják tévesen, az élet a nélkülözésről szól, vagy azt látták a szülőktől, hogy csak kemény munka árán lehet pénzt keresni, s tudat alatt ezek a programok nem engedik, hogy bőségben, jólétben éljenek. Lehet, hogy előző életünkben tettünk olyan dolgot, amik ebben az életünkben akadályozzák a pénzügyeinket. Ezen a programon teszünk egy lépést azért, hogy nagyobb kaput nyissunk a hozzánk áramló bőségnek. 

 

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-8/ 

A program során tanításokat veszünk át az Indiából a bőségről: hogyan tudjuk a bőség segítségével megvalósítani az álmainkat, hogyan segítjük a saját jólétünkkel a társadalom jólétét is, melyek azok a dolgok, illetve korlátozó hiedelmek, amelyek gátolhatják a jólét beáramlását az életünkbe, melyek azok a törvények, amelyek a bőségünket irányítják.

Ennek a tudásnak a birtokában folyamatosan tudjuk ellenőrizni az életünkben, hol lehetünk elakadva akkor, amikor nem úgy áramlik a bőség, ahogy kellene, és tudatosan ki tudjuk javítani ezeket az elakadásokat.

Ha szeretnél az anyagi helyzetedben elmozdulást, változást és emelkedést, vegyél részt ezen a programon. Az Indiában tanult, nagyon erőteljes program és a különleges Bőség Áldás/Deeksha fogadása lehetővé teszi a bőség tudatosságunk emelkedését, a jólét beáramlását az életünkbe, mind anyagi, mind érzelmi, mentális és spirituális területen.

Ebben a nagyon szentséges és erőteljes programrészben emeljük az bőség-tudatosságunkat egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben – miután megszabadultunk a múltbeli láthatatlan akadályoktól és téves nézőpontoktól – megteremtjük azt a bőséget, amit szeretnénk tapasztalni az életünkben. Egy pozitív programot ültetünk el, amelyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramozunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen. Ez a programozás nem csak a saját életünkre lesz hatással, hanem az egész lélek körünkre és az utánunk érkező generációkra is.

Ebben a hónapban a 30 napos Kihívásban a havi tanfolyammal összefüggő ÚJ vezetett meditációt végezzük 30 napon keresztül együtt. Ez segíteni fog abban, hogy még tudatosabbak legyünk önmagunkkal kapcsolatban, képesek legyünk kilépni a robotpilóta üzemmódból és dönteni az életünk felett.

Óriási megtiszteltetés számomra, hogy az egyik mesterem elvállalta a felkérést, hogy interjút készítsek vele. 2013 óta tanulok tőle és Magyarország egyik legkiemelkedőbb terapeutájának tartom. Nagy boldogság számomra, hogy hiteles forrásból kaphattok információt a légzéssel kapcsolatban. Tekints amolyan tananyagnak ezeket az interjúkat, mert segítenek abban, hogy megértsd mi történik benne a transzformációk során. 

Téma: Bőség, pénz és siker, valamint a születési mátrixok szerepe 

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges  a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer.

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

a decemberi programról

2022.12.17. 10:00-17:00

December havi program részletes tartalma:

AZ ELENGEDÉS MŰVÉSZETE

Esőnap: 2022.12.19.

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Ezen a tanfolyamon tanulunk a ragaszkodás káros hatásairól az életünkben. Elkezdjük egyre jobban felfedezni az egónkat, és felismerni, amikor átveszi az irányítást. Tudatosan képesek vagyunk megállítani az egó játszmáit, amikor sarokba szorít és képesek leszünk elengedni mindazt, amin már nem tudunk változtatni, aminek lejárt az ideje és elfogadni azt, hogy az életben semmi sem állandó, minden folyamatosan változásban van. Amikor ez megtörténik az életünk egy sokkal teljesebb és kellemesebb tapasztalás lesz. A gyász, az elengedés az élet része, meg kell tanulnunk ezzel egy holisztikus módon bánni. Ebben a tanfolyamban újra keretezzük a gyász és az elengedés fogalmát, megtanuljuk hogyan éljük meg az érzelmeinket és gyógyítsuk meg magunkat az ilyen helyzetekből.

Amikor megbántanak bennünket, akkor általában csak azzal vagyunk elfoglalva, hogy nekünk mennyire fáj az, amit okoztak. Ennek következményeként eltávolodunk a másiktól, sőt a legtöbb emberi kapcsolatunktól, mert annyira félünk, hogy újra megsebeznek bennünket. Így sokszor magányosnak, depressziósnak és egyedül érezzük magunkat. Pedig ez nem így van! Ám a múlt sebei nem engedik, hogy kinyíljon a szívünk az új és örömteli tapasztalásoknak és kapcsolatoknak. Boldogtalanná válunk, szenvedünk és ebből a szenvedés állapotból kapcsolódunk az emberekhez, akik fontosak nekünk. Minden ember minden pillanatban megpróbálja a legjobbat nyújtani, de ezt sokszor nem vagyunk képesek látni. Azt gondoljuk, hogy a másik ember szándékosan bántott minket és ezért kizárjuk az életünkből, képesek vagyunk, 10-20-30 évig is haragudni a másikra, s fenntartani a szenvedés állapotát, mely rombol bennünket és a családunkat is. A fájdalom még több fájdalmat szül, a szeretet még több szeretetet. Az élet túl rövid ahhoz, hogy a haragra vesztegessük az időnket!

Ezen a programon megnézzük, hogy mi az igazság a megbántódásunk mögött, amikor látjuk az igazságot, a megbocsátás csak akkor tud megtörténni. Normál tudatállapotban nem látjuk a teljes képet, mert a gondolataink lekorlátozódnak saját magunkra, csak magunkkal és a saját sérelmünkkel vagyunk elfoglalva. Amikor egy megváltozott tudatállapotba kerülünk és a tudatosságunk határtalanná válik, akkor leszünk képesek látni a valóságot és meggyógyítani önmagunkat, valamint a másik embert is, aki egy boldogtalan állapotában megsebzett minket. Amikor a sebek meggyógyulnak, akkor lesz az életünk teljes és jelentőségteli, felfedezzünk az életünk igazi értelmét.

Az életünkben lévő legtöbb probléma a kapcsolatainkból jön. Mindegyik kapcsolat egy tükör a számunkra, amelyben még jobban megismerhetjük önmagunkat. Azonban a problémáinkat legtöbbször a külvilágban próbáljuk megoldani, ezért nem is járunk hosszú távon sikerrel. Mert a probléma alapvetően BENNÜNK van, AZT KELL MEGGYÓGYÍTANI.

A program célja, hogy helyrehozzuk a saját programunkat és ezáltal meggyógyítsuk a kapcsolatainkat (akár egy konkrét kapcsolatra fókuszálva is, aki lehet bárki az életedből). Tanításokat veszünk át arról, mit tükröznek a kapcsolati problémák önmagunkról, és hogyan tudunk közelebb kerülni a párunkhoz, szeretteinkhez, barátainkhoz.

Ha van az életben egy olyan kapcsolat is, amelyen hiába dolgoztál, hiába próbáltad meggyógyítani, mégsem sikerült, akkor ez a program segíthet abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és a másikhoz.

Ebben a nagyon szentséges és erőteljes programrészben teszünk azért, hogy csodálatos kapcsolataid legyenek, melyekben képessé válsz felfedezni az igazi szeretet, egy indiai szertartás keretein belül, melyre Indiában kaptam a beavatásomat.

Az év hozott mindenki számára óriási változásokat, szépséges dolgokat, s hozott kevésbé kellemes dolgokat is, sok-sok új kihívás elé néztünk, amik sokkal erősebbé, tisztábbá, tudatosabbá tettek minket. Ahhoz, hogy tiszta célokkal, víziókkal vágjunk neki az Újévnek,  meg kell békélnünk a múltunkkal, és azzal, ami már mögöttünk van, akármilyen is volt. Ezen a programon áttekintjük az elmúlt évünket, elfogadjuk, s elengedjük azt, ami már mögöttünk van, hogy így könnyebben befogadóvá váljunk arra, amit tartogat nekünk az élet a következő évben. Ha ott a múlt, amely elevenen él benned, és még mindig ragaszkodsz hozzá, akkor nem tudnak beáramolni az új lehetőségek az életedbe, akármennyire is szeretnéd. Megháláljuk a fejlődést, az ajándékokat, amiket kaptunk! Amit adsz az életben, azt kapod vissza. Adjunk örömöt és boldogságot az embereknek magunk körül, s akkor ez tér vissza hozzánk is.

Ebben a hónapban a 30 napos Kihívásban a havi tanfolyammal összefüggő ÚJ vezetett meditációt végezzük 30 napon keresztül együtt. Ez segíteni fog abban, hogy még tudatosabbak legyünk önmagunkkal kapcsolatban, képesek legyünk kilépni a robotpilóta üzemmódból és dönteni az életünk felett.

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

   + DECEMBER ÉLŐ KÉRDEZZ-FELELEK, SPECIÁLIS FOLYAMAT AJÁNDÉK  VIVATION WORKSHOP KLÁRIVAL ÉLŐBEN ONLINE A PROGRAMOKON KÍVÜL!

A workshop témája: Elengedés a manifesztációban

Mentsd el a dátumot: 2021.12.01. csütörtök 18:30-21:30

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges  a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer.

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

HAVI AJÁNLAT: MEGLEPETÉS KARÁCSONYI AJÁNDÉK!

+1 AJÁNDÉK MEDITÁCIÓ CSAK TAGOKNAK!

MENNYIBE KERÜL NEKED, HOGY ÁLMAID ÉLETÉT ÉLHESD? AJÁNLATOK

Havi mindössze
9.990 Ft

A tagsági csomag tartalma:

összérték 74.787 Ft/hó helyett

MOST CSAK

9.990 Ft/hó

3 havi mindössze
26.973 Ft (29.970 Ft helyett)

A tagsági csomag tartalma:

összérték 224.361 Ft/3 hó helyett

MOST CSAK

26.973 Ft/3 hó

(10% kedvezménnyel!)

tudj meg mindent
a kapcsolatok programsorozat®-ról

Sokszor érezhetjük, hogy annak ellenére, hogy megpróbálunk pozitívan gondolkodni, mégis ugyanazok a negatív események és érzések ismétlődnek az életünkben és megragadva érezhetjük magunkat egy-egy élethelyzetben. Ez nagyon sok energiát visz el, amit arra is fordíthatnánk, hogy építjük az új életünket. De hogyan szerethetnénk vissza az energiánkat és az életerőnket? A hosszantartó pozitív változáshoz szükség van arra, hogy a múltbeli stresszt, fájdalmakat, félelmeket, traumákat feloldjuk, és új, pozitív programot tegyünk a magunkévá.

a résztvevők
videós megosztása

KORÁBBI
RÉSZTVEVŐINK VÉLEMÉNYEI

korábbi résztvevőink véleményei

GYAKRAN
FELTETT KÉRDÉSEK

A Kapcsolatok Akadémiához akkor tudsz csatlakozni, amikor megnyitjuk erre a lehetőséget. Erre egy évben maximum kétszer kerül sor, de mivel maximáljuk a tagok létszámát, ezért lehetséges, hogy csak egyszer kerül rá sor. Ezért is ajánljuk, hogy ne lépj ki az előfizetéses rendszerből, mert a programok tematikusan egymásra épülnek és a tapasztalatok is azt mutatják, hogy úgy a leghatékonyabb a módszer, ha minden életterületen megtörténik a transzformáció.

Amennyiben nem tudod megoldani a bankkártyás fizetést, de mindenképpen szeretnél velünk tartani, javasoljuk, hogy állíts be egy családon belüli bankkártyát, ha meg tudod oldani. Ha nincs erre lehetőséged, akkor kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com címen és tájékoztatunk a teendőkről. Tekintettel arra, hogy minden automatikusan történik (fizetés, számlázás, stb.)  a weboldalon, ezért csak kivételes esetekben engedélyezzük ezt az opciót, mert jelentős adminisztrációs terhet ró ránk a nem automatikusan történő fizetések manuális követése.

Minden hónap 15. napján történik a levonás és a 16. napon küldjük ki a tárgyhavi programot és a tagi tartalmakat.

Ebben az esetben kapsz egy értesítő levelet és kérjük, kövesd az abban leírtakat. Ha nem érkezett meg a levél, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com címen.

A tárgyhavi tagsági díj beérkezését követő naptól addig, ameddig fizeted a havi előfizetési díjat.

Az online élő programok minden hónap utolsó szombatján lesznek. Ha ettől bármi ok miatt eltérünk, időben tájékoztatjuk a tagokat. A változás jogát fenntartjuk.

Az élő online események zoom rendszeren keresztül kerülnek megtartásra. A www.zoom.us oldalon tudod letölteni az alkalmazást és kérjük, a program előtt teszteld le, hogy működik-e minden rendesen, ne a program napján derüljön ki a hiba, mert akkor lehet, hogy nem tudsz részt venni az adott alkalmon.

Kérjük, hogy próbálj meg részt venni ezeken az alkalmakon, mert Klári csak havi 1 élő bejelentkezést tud biztosítani, így nem szeretnénk, ha bárki lemaradna ezekről az erőteljes folyamatokról. Amennyiben nem várt dolog miatt nem tudsz részt venni, kérlek írj az info@galikklara.com címre és igyekszünk megoldást biztosítani a számodra. Vedd figyelembe, hogy ezek az alkalmak élőben a legerőteljesebbek, tekintettel Klári és a csoport jelenlétére és az energiák összeadódására.

A www.kurzus.galikklara.com oldalra történő regisztráció után a Profil/Megvásárolt kurzusaim menüpont alatt találod azokat a tanfolyamokat, amelyek csak tagoknak elérhetőek.

Az Előfizetések menüpontra kattintva éred el az előfizetésedet, itt tudsz módosításokat végrehajtani.
A www.kurzus.galikklara.com oldalra történő belépés után a Profil/Megvásárolt kurzusaimra kattintva, az Előfizetések menüpont alatt az Előfizetés megszakítása gomb segítségével tudod bármikor lemondani az előfizetést. Ez esetben a tárgyhó 14. napjáig hozzáférsz a tagi tartalmakhoz, de utána már nem lesz erre lehetőséged. Visszalépni a tagságba pedig csak akkor tudsz, amikor erre újra megnyitjuk a lehetőséget.

ismerj meg minket
és legyél a közösségünk tagja!

Kövesd az Egységben Élni oldalt
a Facebookon!

Meditációs tippekért a mindennapokban

Kövesd az Egységben Élni oldalt
az Instagramon!

Meditációs tippekért a mindennapokban

Csatlakozz az
Egység Közösséghez!

Legyél egy szerető és támogató közösség tagja!