Barion Pixel KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA – 11 hónap – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA – 11 hónap

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY AZT AZ ÉLETET ÉLD, AMIRE MINDIG IS VÁGYTÁL?

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY AZT AZ ÉLETET ÉLD, AMIRE MINDIG IS VÁGYTÁL?

Sokszor érezheted azt, hogy annak ellenére, hogy megpróbálsz pozitívan gondolkodni, mégis ugyanazok a negatív események és érzések ismétlődnek az életedben, és beleragadtál egy-egy élethelyzetben. Ez nagyon sok energiát visz el, amit arra is fordíthatnál, hogy az új életedet építed.

De hogyan szerezhetnéd vissza az energiádat és az életerődet? A hosszan tartó pozitív változáshoz arra van szükség, hogy a múltbeli stresszt, fájdalmakat, félelmeket, traumákat feloldjuk, és új, pozitív programot tegyünk a magunkévá.

EZT A TELJES ÉRZELMI TRANSZFORMÁCIÓT GARANTÁLJA NEKED A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA!

Nézd meg a videót, és ismerd meg az Akadémia részleteit illetve az egész programsorozat megalkotóját, Gálik Klárit.

Hova FOGSZ ELJUTNI A KÖVETKEZŐ HÓNAPokBAN, HA CSATLAKOZOL A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJÁHOZ?

Kiegyensúlyozott leszel, megtalálod önmagad

Több önbizalmad lesz

Gyógyulnak a kapcsolataid

Elmozdulsz a vágyott életed irányába

Segítő, online közösség tagja leszel

Tanulj és fejlődj az egyik legerőteljesebb és leghatékonyabb technikával, amely a világon egyedülállóan úgy lett felépítve, hogy a leggyorsabban tartós és hatásos eredményt érjen el NÁLAD. Legyél kiegyensúlyozott, találd meg önmagad, legyél egy fantasztikus zárt közösség tagja!

Figyelem: csak limitált számú nyitott hely érhető el, ne maradj le!

Az Akadémia hamarosan zárja kapuit, később már nem tudsz csatlakozni. Már csak ennyi idő van, hogy jelentkezz:

Nap
Óra
Perc
Másodperc
nap
óra
perc
másodperc

Transzformáció nélkül a változás és a pozitív létállapot nem lehet tartós: visszatér az érzés, hogy nem vagy elég jó, rövid időn belül újra elégedetlen leszel, sóvárogsz a szeretet és a siker után, a beteljesedés érzésének hiányát fogod érezni.

Az Akadémia 3 pillére, amely támogatja
a visszafordíthatatlan változást az életedben

1.

Online tanfolyam, ahol megkapod az elméleti tudást

2.

Transzformációs folyamatok (a kibővített Kapcsolatok Programsorozat®)

3.

21 napos kihívások, hogy rögzüljön az átalakulás az idegi struktúrában

Kinek ajánlom a Kapcsolatok Akadémiáját?

MINDENKINEK! Mert mindenki rendelkezik kapcsolatokkal, tudatalatti elmével, aggyal. Ezek a megfelelő eszközökkel alakíthatók a vágyaink szerint. Ezért érdemes ezeken folyamatosan dolgozni.

Bármilyen céllal érkezel az Akadémiába, azt kapod tőle, amire szükséged van, függetlenül a programok témájától, mert a tudatalattit veszi célba, így feloldódik az a gát, ami eddig akadályként jelent meg az életedben.

A programsorozat minden spirituális útba és vallásba beilleszthető, de azoknak is javasolt, akik semmilyen módon nem tartják magukat spirituálisnak, hiszen ez egy vallásmentes, tudományos kutatásokon alapuló módszer, amelyet nemzetközileg a legsikeresebb emberek is alkalmaznak, és általa kimagasló eredményeket értek el, mind egyéni, családi és vállalati szinten (pl. Tony Robbins).

Tudj meg mindent a Kapcsolatok programsorozat®-ról

MIT TARTALMAZ A TAGSÁG?

1.

Részt vehetsz a kibővített Kapcsolatok Programsorozat® eseményein.

Ahol az átalakulás megtörténik! Minden hónapban 5-6 órás élő transzformációs esemény, ahol 3 programban lesz részed, hogy megszabadulj a korlátozó tudatalatti programoktól, felszabadítsd a szíved és elkezd a saját életed teremteni úgy, ahogy szeretnéd.
>>> Nézd meg a programsorozat részletes leírását.

2.

Online tanfolyamon vehetsz részt havonta, ahol megkapod az elméleti tudást.
Minden hónapban egy online – előre felvett – tananyagot fogsz kapni, ami segíteni fog fejlődni és felkészülni a havi élő transzformációs folyamatra.

3.

21 napos kihívásokat teljesíthetsz, hogy rögzüljön az átalakulás az idegi struktúrában.

Minden hónapban indítunk egy közös kihívást, hogy együtt, közösen ültessük a gyakorlatba a tanultakat, alakítsuk át tudatosan az idegi struktúrákat és programozzuk magunkat a pozitív gondolkodásra és egy boldogabb életre. Teljesen új meditációkhoz kapsz exkluzív hozzáférést, ami kizárólag a tagoknak jár.

4.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához

A tagság ideje alatt ingyenesen hozzáférsz a 15 meditációt tartalmazó albumhoz.
>>>Nézd meg az Örömteli Élet Mindfulness Meditációk album részleteit.

5.

Megkapod az Örömteli Élet Mindfulness Meditációk albumot

A meditációk segítségével a mindennapjaidban fenntarthatod a stresszmentes, nyugodt és csodálatos állapotot. A tagság ideje alatt ingyenesen hozzáférsz a 20 meditációt tartalmazó albumhoz.
>>>Nézd meg az Örömteli Élet Mindfulness Meditációk album részleteit.

6.

Havi, a mindennapokba beépíthető testmozgást biztosítunk

A rendszeres mozgás szükséges  a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához. A mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer.

7.

Havi asztrológiai előrejelzést kapsz

Segítünk, hogy a legtudatosabban haladhass az önismereti utadon, Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

8.

Egy támogató, zárt, öngyógyító közösség tagja leszel

Nagy szerető családként veszünk részt együtt ezen a belső utazáson, ahol mindenkit támogatunk, és senki nem marad egyedül.

9.

Exkluzív interjúk tananyagok elismert szakértőkkel

Különleges vendégekkel készítek interjúkat, tananyagokat, melyek segítik a fejlődést, és tágítják a nézőpontodat. Ezek az interjúk, tananyagok csak a tagoknak elérhetőek. Szakértőink között szerepelnek többek között: Pirner Alma – holisztikus egészség coach és az Absolutely Woman Club alapítója, Dr. Komin Vlagyimir – légzésterapeuta, Neisz Andrea – asztrológus.

10.

Negyedévente Élő Workshop Klárival + különleges folyamattal

Ezen az élő alkalmon mindig készülök egy témával, az előzetesen beküldött kérdések megválaszolásra kerülnek, majd egy különleges Vivation légzés folyamaton mennek keresztül a résztvevők, mely segít az elnyomott érzelmek, a stressz könnyed feloldásában és felszabadításában, és az öröm állapotba vezet.

11.

Egyedi kedvezményekben részesülsz
Egyedi kedvezményeket kapsz a weboldalon lévő online tanfolyamokból, a Tudatos Tervezőből, ezzel is támogatva a további fejlődésedet és álmaid megvalósítását. Együttműködő partnereinknél is jelentős kedvezményekben részesülnek a tagjaink.

A tagságot bármikor el lehet hagyni, de belépni egy évben csak kétszer lehet, amikor erre megnyitjuk a lehetőséget.

Hogyan változtatja meg a
KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA tagság az életed?

A résztvevők a programok után ezeken a területeken éreztek javulást:

Légy Te is az Akadémia tagja! Szabadulj meg a láthatatlan láncoktól a programsorozat transzformációs folyamatainak segítségével, tapasztald meg a változást. 

Egy év múlva már nem leszel ugyanaz az ember: a belső átalakulás, amin keresztülmész, pozitív hatással lesz minden életterületedre, és így képes leszel egy új életet, egy új sorsot teremteni önmagad számára. Készen állsz? TARTS VELÜNK!

Miért működik a Kapcsolatok Akadémiája?

Van az a mondás, hogy minden az agyban dől el. A tudományos kutatások már felfedték, hogy 95%-át az életünknek a tudatalatti programok határozzák meg, csupán 5%-a az életünknek tudatosan meghatározható. 95%-át az életünknek azok a programok határozzák meg, amelyeket életünk első 6-7 évében alakultak.

Tudományos tény az is, hogy ezeket az első éveinket egyfajta hipnotikus állapotban, mélyebb tudati állapotban töltjük. Figyeljük a körülöttünk lévő embereket, letöltjük a környezetünkből áradó információkat, és ezek alapján alakulnak ki a benyomásaink, hitrendszereink és a tudatalatti viselkedésformáink, a kondicionáltság, ahogy az életünket éljük. Ezért van óriási hatással ránk a mai napig tudattalan szinten (95%-ban) a gyermekkorunk, egészen a fogantatásunktól kezdve.

Amikor ezek a programok negatívak, akkor képesek vagyunk szabotálni a saját boldogságunkat és a sikereinket. Ekkor úgy érezzük, mintha minden törekvésünk ellenére egy láthatatlan lánc lenne rajtunk, és nem tudunk kilépni az adott problémából, ami az életünkben van, nem tudjuk irányítani az életünket, bármit is teszünk.

Ha elindulsz befelé és kigyomlálod a tudatosságodból a régi sérelmeket, a negatív meggyőződéseket, hitrendszereket, a korlátozó programokat, kondíciókat, akkor nem csak belsőleg leszel boldog, de a külvilágban is sikereket fogsz elérni. A Kapcsolatok Akadémiája ebben segít Neked.

MENNYIBE KERÜL, HOGY ÁLMAID ÉLETÉT ÉLHESD?

AJÁNLATOK

Havi mindössze
9.990 Ft

A tagsági csomag tartalma:

összérték 68.317 Ft helyett MOST CSAK

9.990 Ft/hó

Havi mindössze
9.990 Ft

A tagsági csomag tartalma:

összérték 55.817 Ft helyett
MOST CSAK

9.990 Ft/hó
3 havi mindössze
26.973 Ft (29.970 Ft helyett)

A tagsági csomag tartalma:

összérték 167.451 Ft/3 hó helyett
MOST CSAK

26.973 Ft/3 hó (10% kedvezménnyel!)

MI TÖRTÉNIK AZ KAPCSOLATOK AKADÉMIA 1. ÉVÉBEN?

Ismerd meg a 11 hónap részletes programját!

A Kapcsolatok Akadémia egy folyamatos fejlődés. Az első év az alapozás minden életterületen. A következő évfolyamokban pedig mélyítjük a tudást folyamatosan és a transzformáció is, mint a hagyma héja, egyre mélyebb és mélyebb lesz, így egyre nagyobb hatást gyakorolva a mindennapi életünkre. Ez egy hosszú távú elköteleződés számodra, ami hosszú távon kifizetődik, csak ne add fel. Ehhez minden segítséget és támogatást megadunk a tagoknak az egész év folyamán.

Kattints a képekre a részletes tartalomért!

1. havi program részletes tartalma

AZ ÉLETÜNK ALAPJA 1.: ÉDESANYA ÉS A NŐKKEL VALÓ KAPCSOLAT

ÉLŐ PROGRAM DÁTUMA: 2024.02.24.
ISMÉTLÉS/ESŐNAP: 2024.02.26.

Életünk alapját a szüleink és a hozzájuk fűződő kapcsolatunk határozza meg. A születésünktől kezdve ők kondicionáltak arra bennünket, hogy milyen gondolataink, érzéseink és véleményünk legyen a világról, a nőkről, férfiakról, a bőségről, arról, hogy kik vagyunk, és mire vagyunk képesek, stb.

Amikor igaznak hisszük azt, amit mondtak vagy mutattak nekünk az életről, akkor mindez egy tudattalan programmá, sokszor korlátozó hitrendszerré alakul és akadályoz bennünket abban, hogy azt az életet éljük, amire születtünk.

(A program részletei a fülekre kattintva lenyílnak.)

Ebben a tanfolyamban megismerjük, hogy mik vannak hatással a szexualitásunkra, hogyan alakul ki a szexuális ritmus, ennek milyen hatása van a párok közötti együttlétre. Érinteni fogjuk a szexuális problémák néhány lehetséges okát, a születésünk és az előző generációk szerepét ezen a területen. El fogjuk tüntetni azt a tévhitet, hogy ha valaki spirituális úton jár, akkor le kell mondania a szexuális örömökről. Ez a lelki egyesülés a spirituális tapasztalás része, így nem lemondani kell róla, hanem tudatosan használni ezt az energiát.

Az édesanyánk számunkra a nő az életünkben. Minden elvárás, amit a szüleink nem teljesítettek be számunkra, megjelenik a kapcsolatainkban. Ha ez az édesanyával függ össze, akkor a nőkkel való kapcsolatban.

 • Nőként a saját nőiségünkre, női szerepünkre (energiánkra), az anyaságunkra, a nőkkel való kapcsolatunkra (barátnő, munkatárs, rokon, stb.), és a lánygyermekünkre van hatással ez a kapcsolat az életünkben.
 • Férfiként szintén a nőkkel való kapcsolatban, a szerelmi életben léphetnek fel problémák, valamint a lánygyermekkel lehetségesek kapcsolódási problémák, ha az édesanyánkkal való kapcsolatunk nem egészséges.
 • Mindkét nem esetében az egészségre és az életünkben felmerülő szükségtelen akadályokra van negatív hatással, ha ez a kapcsolat érzelmileg terhelt.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-1-1/

A minket megelőző 7 generáció élete, döntései, érzelmei, sérelmei, traumái hatással vannak az életünkre. Minden, ami ott és akkor történt, minden, ami ott és akkor nem került feldolgozásra, feloldásra, benne van a sejtjeidben és a tudatalattidban, mely erőteljesen befolyásolja az életedet.

 • Nőként lehetséges, hogy megszűnik a szexuális vágy, vagy negatív érzések kötődhetnek a szexualitáshoz, a házassághoz, a női szerepekhez.
 • Férfiként szintén lehetséges, hogy egy tudatalatti probléma jelenik meg a nőkkel való kapcsolatban, olyan helyzetekbe kerülhet a férfi, ahol újra ismétlődik a generációs női sérelem, és probléma adódik az egészséges párkapcsolat kialakításában is.

Ebben a programrészben a nők által átélt érzelmi traumák felszabadítása történik egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben, megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól, megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk a nőkkel való kapcsolatban, nőként önmagunkkal, férfiként az ellenkező nemmel. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

30 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Ebben hónapban a 30 napos Szeretet Kihívást kapják a tagok, melyhez korlátlanul hozzáférnek, amíg aktív tagok a Kapcsolatok Akadémiájában.

Siri Lindley kétszeres thriatlon világbajnok, ráktúlélő és Tony Robbins világhírű coach állandó előadója, a Believe Ranck & Rescue szervezet alapítója, aminek a segítségével lovakat mentenek, life coach és triatlon edző. 2021 óta a személyes coach-om.

Ebben az interjúban Siri mesél arról, hogy mi a sikerének és a boldog életének a titka. Megosztja velünk hogyan lett kétszeres világbajnok úgy, hogy 23 évesen tanult meg úszni és azt mondták neki, hogy nem lesz belőle senki, illetve hogyan győzte le a leukémiát, milyen napi rutinoknak köszönheti a gyógyulását és azt a boldog és beteljesedett életet, amit ma él. Sosem találkoztam nála boldogabb és energikus előadóval. Célja, hogy minden embert motiváljon abban, hogy elérje a céljait. 

Gyura Barbara évek óta szakértője a nárcisztikus személyiségzavarnak, és részletesen beszél nekünk erről a témáról. Sokan kértétek, hogy foglalkozzunk ezzel a Kapcsolatok Akadémiáján, azt gondolom, hogy Barbara személyében megtaláltuk a megfelelő szakértőt, aki hitelesen és sok évnyi tapasztalattal tud segíteni ebben a témában.

A 2023 évi asztrológiai előrejelzése (asztrológus: Neisz Andrea)

Egy új év vár ránk és fontos tudnunk, hogy kollektív szinten mi várható 2023-ban. Ezzel a tudással képesek leszünk felkészülni a ránk váró könnyebb és nehezebb időszakokra, valamint tudatosak leszünk arra vonatkozóan is, hogy nem mindig bennünk van a hiba, nem mi csináltunk valamit rosszul, hanem a csillagok állása miatt is előfordulhatnak néha nehezebb pillanatok. Ezek a nehezebb pillanatok fantasztikus táptalajt biztosítanak az önismereti munkának és a belső gyógyulásnak. Neisz Andrea segítségével megismerhetjük a 2023-as évünket kollektív szinten. Természetesen egyéni szinten mindenkinek személyre szabott csillagállásai vannak, ez a tanfolyam az egyéni asztrológiai konzultációt nem helyettesíti. 

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához

A rendszeres mozgás szükséges  a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Tóth Cintia jógaoktató és légzéstréner. (Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer videói is elérhetők a tagok számára.)

Ez a kurzus befektetés a jövődbe!

Ez egy TELJESEN ÚJ és EGYEDÜLÁLLÓ program Magyarországon: 2 napos intenzív és transzformatív kurzus. Elvégzésével átengeded az életed a teljesen új fantasztikus élet felé, áttranszformálod az életed egy sikeres és boldog, beteljesedett életté (hiszen sose lesz már olyan, mint előtte)! Megtanulod azokat a módszereket, amelyek segítségével:

 • megteremtheted életed LEGNAGYOBB VÁGYAIT.
 • bármilyen körülmények között ELÉRHETED A CÉLJAIDAT.
 • ELTŰNIK A STRESSZ, a szorongás az életedből, ami egyre több ember, család életét teszi tönkre.
 • magad mögött hagyod a múltban gyökerező, rossz, visszahúzó nézőpontokat, szokásokat, beidegződéseket, hiedelmeket, érzelmeket. Esélyt adsz magadnak a jobb élethez, a változáshoz.

Ebben a 2 napos intenzív kurzusban megtanulod, hogyan TARTSD FENN FOLYAMATOSAN A POZITÍV ÁLLAPOTOD! Tudattalan szokássá válik a boldog, kiegyensúlyozott belső állapot, és az ebből az állapotból történő teremtés, a manifesztáció is.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ A KURZUSRÓL: ITT 

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

EXKLUZÍV AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ (Minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

2. HAVI PROGRAM RÉSZLETES TARTALMA

AZ ÉLETÜNK ALAPJA 2.: ÉDESAPA ÉS A FÉRFIAKKAL VALÓ KAPCSOLAT

ÉLŐ PROGRAM DÁTUMA: 2024.03.23.
ISMÉTLÉS/ESŐNAP: 2024.03.25.

Életünk alapját a szüleink és a hozzájuk fűződő kapcsolatunk határozza meg. A születésünktől kezdve ők kondicionáltak arra bennünket, hogy milyen gondolataink, érzéseink és véleményünk legyen a világról, a nőkről, férfiakról, a bőségről, arról, hogy kik vagyunk, és mire vagyunk képesek, stb.

Amikor igaznak hisszük azt, amit mondtak vagy mutattak nekünk az életről, akkor mindez egy tudattalan programmá, sokszor korlátozó hitrendszerré alakul és akadályoz bennünket abban, hogy azt az életet éljük, amire születtünk.

(A program részletei a fülekre kattintva lenyílnak.)

Korábban már 2 tanfolyamban is tanultunk a belső gyermekünkről és ezen a kurzuson még mélyebbre ásunk. Megtanuljuk, hogy hogyan teljesítsük a belső gyermekünk szükségleteit. Az újranevelés fogalma azt jelenti, hogy mi magunk válunk a szerető és gondoskodó szülőnkké, akivel lehet, hogy sosem rendelkeztünk korábban, így képesek leszünk megtanulni azt, hogy hogyan adjunk meg magunknak mindezt, amit nem kaptunk meg gyermekkorunkban. Kérlek, mielőtt megnézed ezt a kurzust, végezd el az előző évfolyamokban lévő belső gyermekkel kapcsolatos tanfolyamokat, mert egymásra épülnek az anyagok.

Az édesapánk számunkra a férfi az életünkben. Minden elvárás, amit a szüleink nem teljesítettek be számunkra, megjelenik a kapcsolatainkban. Ha ez édesapával függ össze, akkor a férfiakkal való kapcsolatban.

 • Férfiként a saját férfiasságunkra, férfi szerepünkre (energiánkra), az apaságunkra, a férfiakkal való kapcsolatunkra (barát, munkatárs, rokon, stb.), és a fiúgyermekünkre van hatással ez a kapcsolat az életünkben.
 • Nőként szintén a férfiakkal való kapcsolatban, a szerelmi életben léphetnek fel problémák, valamint a fiúgyermekkel lehetségesek kapcsolódási problémák, ha az édesapánkkal való kapcsolatunk nem egészséges.
 • Mindkét nem esetében az anyagiakra, karrierre és az elköteleződésre (bármilyen területen) lehet negatív hatással, ha ez a kapcsolat érzelmileg terhelt.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-1-1/

A minket megelőző 7 generáció élete, döntései, érzelmei, sérelmei, traumái hatással vannak az életünkre. Minden, ami ott és akkor történt, minden, ami ott és akkor nem került feldolgozásra, feloldásra, benne van a sejtjeidben és a tudatalattidban, mely erőteljesen befolyásolja az életedet.

 • Férfiként lehetséges, hogy megszűnik a szexuális vágy, vagy negatív érzések kötődhetnek a szexualitáshoz, a házassághoz, a férfi szerepekhez vagy nem aktív a férfi energia.
 • Nőként szintén lehetséges, hogy egy tudatalatti probléma jelenik meg a férfiakkal való kapcsolatban, ezért probléma adódik az egészséges párkapcsolat kialakításában is.

Ebben a programrészben a férfiak által átélt érzelmi traumák felszabadítása történik egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben, megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól, megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk a férfiakkal való kapcsolatban, férfiként önmagunkkal, nőként az ellenkező nemmel. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét. A második hónapban 21 napos Hála Kihívást végzünk azért, hogy elültessük a hála magvait a szívünkben a szüleink felé és kigyomláljuk az elvárásainkat, melyek eltávolítanak bennünket egymástól a kapcsolatainkban.

 +  ÉLŐ WORKSHOP KLÁRIVAL, KÉRDEZZ-FELELEK, SPECIÁLIS VIVATION LÉGZÉS FOLYAMATTAL ÉLŐBEN ONLINE A PROGRAMOKON KÍVÜL!

Mentsd el a dátumot: 2023.03.01. szerda 18:30-22:00

Óriási megtiszteltetés számomra, hogy az egyik mesterem elvállalta a felkérést, hogy interjút készítsek vele. 2013 óta tanulok tőle, és Magyarország egyik legkiemelkedőbb terapeutájának tartom. Nagy boldogság számomra, hogy hiteles forrásból kaphattok információt a légzéssel kapcsolatban.

Mire kapsz választ az interjúban?

1. Vologya személyes története
2. Mi a légzésterápia? Mire jó?
3. Miben különbözik más terápiáktól?
4. Milyen problémák megoldásában segíthet?
5. Regressziós hipnózis vs. légzésterápia
6. Mit jelent a megváltozott tudatállapot?
7. Hogyan lélegezzünk jól?
Tekintsd amolyan tananyagnak ezeket az interjúkat, mert segítenek abban, hogy megértsd, mi történik benne a transzformációk során. 

Megismerjük, hogy hogyan tudjuk gyakorlatiasan úgy beosztani az időnket, hogy mindenre legyen elegendő minőségi idő és jól érezzük magunkat a mindennapokban. 

Ebben az online tanfolyamban arról fogunk tanulni, mi is igazából a trauma (új megközelítésből), milyen hatása van a feldolgozatlan traumáknak az egész életünkre. Ezeknek a traumáknak a gyökere legtöbbször a szülőkkel való kapcsolatainkból ered, mert sajnos a szüleinknek lehetséges, hogy nem volt lehetősége feldolgozni az őket ért traumákat, sérüléseket, megfelelően kezelni az érzelmi tölteteket, így ezeket sajnos tudat alatt tovább is adták nekünk.

Ebben az 1 órában részletesen megvizsgáljuk a gyermekkori traumák fajtáit valamint azt, hogy milyen szülői viselkedés milyen traumát képes okozni, így megérthetjük az életünkben jelenlévő problémáinkat, nehézségeket. Megismerjük azokat a módokat, ahogy a legjobb tudásunk szerint megpróbáltunk megbirkózni velük a múltban, néha sajnos eredménytelenül. 

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához

A rendszeres mozgás szükséges a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Tóth Cintia jógaoktató és légzéstréner. (Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer videói is elérhetők a tagok számára.)

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

EXKLUZÍV AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ (Minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

3. HAVI PROGRAM RÉSZLETES TARTALMA

SZERELMI ÉLETÜNK

ÉLŐ PROGRAM DÁTUMA: 2024.04.27.
ISMÉTLÉS/ESŐNAP: 2024.04.29.

A párkapcsolat egy igazi tükör a számunkra. Ez az a kapcsolat, mely önmagunk megismerésének nagyon hatékony eszköze lehet, hiszen ebben a kapcsolatban hajlamosak azok a dolgok felszínre törni, melyeket nem ismerünk vagy nem fogadtunk el önmagunkban az életünk során. Párkapcsolati kudarcaink elvezethetnek önmagunkhoz, ezért fontos feloldani a párkapcsolatunkban/volt párkapcsolatokban egymásnak okozott sérelmeket, fájdalmakat, és megbocsátani egymásnak. Amíg ez nem történik meg, addig a múltbeli gondolatok, érzelmek és tapasztalatok újra és újra ismétlődnek annyi kapcsolatban, amennyibe csak belelépünk.

(A program részletei a fülekre kattintva lenyílnak.)

Sokszor nem tudjuk hogyan kell odafigyelni a másikra és nem vagyunk képesek felismerni, hogy mire vágyik a másik. A párkapcsolatokban lévő konfliktusok nagy része abból ered, hogy csak a magunk boldogságára, szükségleteire fókuszálunk és nem tudjuk boldoggá tenni a partnerünket. Ebben a tanfolyamban tanulunk arról, hogy mi az igazi odafigyelés és hogyan tud ez közelebb vinni a párunkhoz, illetve hogyan tudom megadni neki azt, amire igazán szüksége van, és így egy magasabb szintre emelni a kapcsolatot.

Ezen a programon nem csak önmagadat és a párodat/volt párodat gyógyítod, hanem mindenkit a családban, így képes leszel felszabadítani az előző generációkat is az érzelmi terhek, traumák alól, melyek átadódnak generációról generációra, illetve megelőzni azt, hogy a következő generáció magával vigye ezt a fájdalmat a párkapcsolat területére.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-2-1/

Sokszor láthatatlan akadályok állják utunkat a közös boldogság felé vezető úton, amikor egy párkapcsolatba belépünk. Ott vannak a szüleink által be nem teljesült elvárások, a feldolgozatlan fájdalmaink a múltbeli kapcsolatokból, valamint a korlátozó hitrendszereink magával a szerelmi kapcsolattal kapcsolatban, stb. Itt az ideje ezeket feloldani!

Ebben a programrészben egy ősi indiai gyakorlattal eltávolítjuk azokat az akadályokat, amelyek gátolnak bennünket a boldog párkapcsolat kialakításában, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben, megszabadulva a múlt sebeitől, csalódásaitól, megteremtjük azt a párkapcsolati minőséget, amit tapasztalni szeretnénk a párkapcsolatunkban. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.
Ebben a hónapban a 21 napos Nagyobb Intimitásért Kihívást kapják a tagok, melyhez korlátlanul hozzáférnek, amíg aktív tagok a Kapcsolatok Akadémiájában.

Óriási megtiszteltetés számomra, hogy az egyik mesterem elvállalta a felkérést, hogy interjút készítsek vele. 2013 óta tanulok tőle és Magyarország egyik legkiemelkedőbb terapeutájának tartom. Nagy boldogság számomra, hogy hiteles forrásból kaphattok információt a légzéssel kapcsolatban. Tekintsd amolyan tananyagnak ezeket az interjúkat, mert segítenek abban, hogy megértsd mi történik benne a transzformációk során.

Téma: Szexuális mátrixok – szexualitás

INTERJÚ PIRNER ALMÁVAL arról, hogyan legyünk egyszerre sikeresek, boldogok, vonzóak és éljünk egy teljes életet. Egyensúly család-munka és nőiség között. Férfiaknak is ajánlott az interjú. 

Dr. KOMIN VLAGYIMIR (becenevén VOLOGYÁVAL), aki légzésterapeutaként tevékenykedik Magyarországon és Klári mestere 2014 óta. Ebben az interjúban szeretnénk mélyebben megismertetni veletek a LÉGZÉSTERÁPIA csodáját, valamint azt, hogy hogyan segíthet ez a módszer a PÁRKAPCSOLATI PROBLÉMÁK MEGÉRTÉSÉBEN ÉS MEGOLDÁSÁBAN.

Téma: Párkapcsolatunk megértése és gyógyítása a légzésterápia és a komini elmélet segítségével 1. rész

A születésünk folyamata megpecsételi a sorsunkat, melyre tudatosan nem tudunk visszaemlékezni. Ezen a tanfolyamon bemutatom azokat a traumákat, melyek láthatatlan akadályokat gördíthetnek az egyén életében minden életterületen. Lehetséges, hogy valaki a karrierben vagy a pénzügyekben van megakadva, valaki a kapcsolatai terén, vagy egészséggel kapcsolatban akad problémája. A tanfolyam segítségével felismerhetjük a saját tudatalatti programunkat, így tudatos erőfeszítésekkel felül tudjuk írni ezeket és egy új sorsot teremteni magunknak. 

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához

A rendszeres mozgás szükséges a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Tóth Cintia jógaoktató és légzéstréner. (Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer videói is elérhetők a tagok számára.)

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

EXKLUZÍV AJÁNLAT: EGYEDÜLÁLLÓ 20% KEDVEZMÉNY A BOLDOG EMBERT KÉPZŐ KURZUSRA (A kurzusról hamarosan a www.galikklara.com oldalon, az Események fül alatt találsz információt.)

4. HAVI PROGRAM RÉSZLETES TARTALMA

MEGSZABADULÁS - GENERÁCIÓS PÁRKAPCSOLATI MINTÁK FELOLDÁSA

ÉLŐ PROGRAM DÁTUMA: 2024.06.01.
ISMÉTLÉS/ESŐNAP: 2024.06.03.

Számos tényező van hatással az életünkre. Ezek közül az egyik nagyon fontos ilyen tényező az őseink, mert 7 generációra visszamenőleg hatással vannak az életünkre. Ez több mint 100 ember az elmúlt évszázadokból. Mindaz, amit tapasztaltak az életükben,  amin keresztülmentek, amit nem tudtak megoldani és feldolgozni, óriási hatást gyakorol az életünkre a mai napig. Ezek olyan információk, melyekről lehet, hogy nincs tudomásunk, sem emlékünk, sem információnk, azonban a májusi különleges alkalommal több módszerrel is feltárhatjuk az őseink életében történteket és képesek leszünk áttranszformálni a feldolgozatlan tartalmakat és megszabadulni az évszázados terhektől.

(A program részletei a fülekre kattintva lenyílnak.)

Az egó nem egy ellenség, aki ellen küzdenünk kell. Ebben a tanfolyamban megtanuljuk hogyan ismerjük fel és barátkozzunk meg az saját egónkkal. Felfedezzük, hogy hogyan tudjuk tárgyilagosan szemlélni a gondolataink és érzéseink belső világát. Megtanuljuk hogyan legyünk együttérzőek önmagunkhoz és az egónkhoz és hogyan gyakoroljuk az önmegfigyelést. Ezzel a tudással megtanuljuk azonosítani és elmélkedni azokon a különböző egó történeteken, amiket mondunk magunknak a nap során.

Az előző 7 generáció élete, döntései, karmája erőteljes hatással van az életünkre. Az ezekben a generációkban lévő párkapcsolati nehézségek, fájdalmas és feldolgozatlan veszteségek, tragédiák sejtszinten is jelen vannak az életünkben. Az auschwitzi túlélők leszármazottainál dokumentálták először, hogy a traumás érzelmek, a szorongás és a félelem minden ok nélkül megjelentek az életükben. Életünkre nagyon sok minden van hatással, amiről nincs tudatosan információnk, az egyik ilyen az őseink karmája, illetve az előző életeinkben tapasztalt feldolgozatlan érzelmek, melyek láthatatlan akadályokat gördítenek a boldogságunk, a boldog párkapcsolat útjába. Ezen a programon bepillantást nyerhetünk és fel is oldhatjuk ezeket az akadályokat. Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-2-2/

A minket megelőző 7 generáció élete, döntései, érzelmei, sérelmei, traumái hatással vannak az életünkre. Habár nincs tudomásunk arról, hogy mi történt velük, a történelemkönyvek segítségével megismerhetjük a múltbeli tragikus eseményeket, régimódi társadalmi szerepeket, szokásokat, elnyomásokat, amelyeknek minden bizonnyal érzelmi hatása volt a nőkre az előző hét generációban. Minden, ami ott és akkor történt, minden, ami ott és akkor nem került feldolgozásra, feloldásra, benne van a sejtjeidben és a tudatalattidban, mely erőteljesen befolyásolja az életedet. Ebben a program részben az előző 7 generációban átélt érzelmi traumák felszabadítása történik egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk tapasztalni az életünkben. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramozunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen. Ez a programozás nem csak a saját életünkre lesz hatással, hanem az egész lélekkörünkre és az utánunk érkező generációkra is.

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét. Ebben a hónapban 21 napos Moola Mantra Kihívást végzünk azért, mert a május hónap Indiában a Moola Mantra hónapja. A Moola Mantra egy olyan erőteljes mantra, mely segítségével könnyen kapcsolódhatsz a Forrásodhoz és megteremtheted magadnak azt, amit csak szeretnél.

Gyura Barbara évek óta szakértője a nárcisztikus személyiségzavarnak, és részletesen beszél nekünk erről a témáról. Sokan kértétek, hogy foglalkozzunk ezzel a Kapcsolatok Akadémiáján, azt gondolom, hogy Barbara személyében megtaláltuk a megfelelő szakértőt, aki hitelesen és sok évnyi tapasztalattal tud segíteni ebben a témában.

Óriási megtiszteltetés számomra, hogy az egyik mesterem elvállalta a felkérést, hogy interjút készítsek vele. 2013 óta tanulok tőle, és Magyarország egyik legkiemelkedőbb terapeutájának tartom. Nagy boldogság számomra, hogy hiteles forrásból kaphattok információt a légzéssel kapcsolatban. Tekintsd amolyan tananyagnak ezeket az interjúkat, mert segítenek abban, hogy megértsd, mi történik benne a transzformációk során.

Sokszor azt érezzük, hogy olyan kapcsolatokat vonzunk az életünkbe, melyek károsak számunkra vagy ugyanaz a fájdalmas tapasztalás ismétlődik a párkapcsolatunkban újra és újra. Ebben a tanfolyamban felfedem azokat az okokat, amiért újra és újra ugyanolyan kapcsolatokat választunk és megismertetem a gyógyulás útját ezekből a traumás kötödésektől.

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához

A rendszeres mozgás szükséges a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Tóth Cintia jógaoktató és légzéstréner. (Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer videói is elérhetők a tagok számára.)

Írd fel a dátumot: 2023.06.04. 10:00-15:00 (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

EXKLUZÍV AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ (Minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

5. HAVI PROGRAM RÉSZLETES TARTALMA

ÖLELD ÁT MAGAD SZERETETTEL

A emberek többsége állandó harcot vív magával legbelül. Önmagunkkal vagyunk a legkritikusabbak és képesek vagyunk ezzel fájdalmat okozni magunknak. Sokszor elfelejtünk a számunkra legfontosabb emberrel szeretettel törődni és róla gondoskodni: SAJÁT MAGUNKKAL. Nem érezzük magunkat elég értékesnek ahhoz, hogy az elsődleges prioritást élvezzük az életünkben, így kívülről próbálunk visszaigazolást szerezni az emberektől, eredményektől, külsőségektől. Amikor ezt nem kapjuk meg, rálépünk a boldogtalanság ösvényére. Igenis ÉRTÉKESEK vagyunk!

Korábban tanultunk már a traumás kötődésekről, így most ebben az interjúban mélyebbre ásunk a témában. Megismerjük azt, hogy hogyan alakul ki a társfüggőség, miért vonzódik a társfüggő mindig a “rossz” emberekhez? Lehet-e működtetni, vagy megjavítani egy társfüggő párkapcsolatot? Hogyan lehet kilépni ebből az ismétlődő mintából? Ezekre a kérdésekre kapunk választ ebben a tanfolyamban Gyura Barbara nárciszcoach-tól.

A mai rohanó világunkban annyi felé figyelünk, hogy néha megfeledkezünk saját magunkról. A fontossági sorrendben valahol a végén vagyunk a sok-sok feladatnak és emiatt sok konfliktus és probléma jelenthet meg az életünkben. Általában ez azért van, mert nem szeretjük magunkat, harcolunk magunkkal, meg akarunk változni, hogy mások elfogadjanak és szeressenek minket. De az igazság az, ha mi nem szeretjük saját magunkat, akkor sajnos nem fogjuk érezni a hozzánk áramló szeretetet sem és így kimutatni sem tudjuk megfelelően a saját szeretetünket. Ha állandóan kritizáljuk magunkat, akkor másokkal is ugyanezt fogjuk tenni és kivetítjük a saját belső harcunkat másokra és az egész világra. Az igazság az, hogy tökéletesek vagyunk, úgy ahogyan vagyunk, csak fel kell fedezni önmagunkat és bármit is találunk, szeretettel átölelni. Ezen a programon lerántjuk a leplet önmagunkról, abbahagyjuk a belső háborút, és felébresztjük a szeretetet önmagunk iránt, így többé nem kell kívülről várnunk az elfogadást és a visszaigazolást, hanem jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-3/

Amikor képesek vagyunk kapcsolódni az Egyetemes Intelligenciához/a saját Forrásunkhoz, akkor egy igazi hazatalálásban lesz részünk. Megérkezünk a feltétel nélküli szeretetbe, a szinkronicitás világába, ahol biztonságban érezhetjük magunkat és minden vágyunk megvalósul. Az ember arra vágyik, hogy legyen valaki, aki mindig mellette van, akire bármikor számíthat. Ezt a kapcsolatot építjük fel ebben a programrészben, hogy soha többé ne érezd magad egyedül és képes legyél használni a magasabb tudatosság erejét a mindennapjaidban, így egy sokkal örömtelibb és teljesebb életben lesz részed. Ebben a nagyon szentséges és erőteljes program részben a saját Forrásoddal való köteléked alakul ki vagy erősödik, egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk az önmagunkkalvaló kapcsolatban. Egy pozitív programot ültetünk el melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

21 napon keresztül meditációkkal és gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Ebben a hónapban 21 napos Az Ego a Barátom Kihívást végzünk azért, hogy a szeretet és az önbecsülés magvait a szívünkben önmagunk iránt. A önszeretet felébresztésével a kapcsolataink és az életünk is jobbá válik.

  +  ÉLŐ WORKSHOP KLÁRIVAL, KÉRDEZZ-FELELEK, SPECIÁLIS VIVATION LÉGZÉS FOLYAMATTAL ÉLŐBEN ONLINE A PROGRAMOKON KÍVÜL!

Mentsd el a dátumot: 2023.06.12. hétfő 18:30-22:00

Ebben az interjúban tanulunk részletesen arról, hogy milyen hatása van előző generációknak, előző életeknek, párhuzamos dimenzióknak a jelen életünkre és hogy mit tehetünk, hogy a negatív hatásoktól megszabaduljunk. A tananyagot Dr. Komin Vlagyimirrel készítjük. 

Exkluzív interjú Pirner Almával arról, hogyan váltsunk életmódot és éljünk egészséges és teljes életet.  

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához

A rendszeres mozgás szükséges a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Tóth Cintia jógaoktató és légzéstréner. (Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer videói is elérhetők a tagok számára.)

Írd fel a dátumot: 2023.06.04. 10:00-15:00 (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

EXKLUZÍV AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ (Minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

6. HAVI PROGRAM RÉSZLETES TARTALMA

MEGGYÓGYÍTOM A BENNEM ÉLŐ GYERMEKET

ÉLŐ PROGRAM DÁTUMA: 2024.07.20.
ISMÉTLÉS/ESŐNAP: 2024.07.22. és 08.21.

Mindannyiunkban él egy gyermek, melynek a sérült részei gyógyulásra várnak. Egy olyan gyermek, akit lehet, hogy elhanyagoltak, lehet, hogy bántottak vagy nem azt kapta a szüleitől, a világtól, amit szeretett volna: szeretetet, biztonságot, támogatást. Lehetséges, hogy nem volt része a teljes elfogadásban és a feltétel nélküli szeretetben, abban a támogatásban mely minden kisgyermek természetes vágya. Amennyiben ezeket nem kaptuk meg gyermekként, felnőttként megpróbáljuk ezt megszerezni más kapcsolatainkban, ami sajnos nem lehetséges. A megoldás arra, hogy szeretetteljes kapcsolataink legyenek és így hosszantartóan boldogok legyünk, ha meggyógyítjuk ezeket a sebeket, elvárásokat, csalódásokat, amiket elszenvedtünk, így többé nem elvárunk a kapcsolatainkban, hanem szeretetet és elfogadást teszünk bele és azt is kapjuk vissza.

Minden ember rendelkezik egy tudatalatti programmal, ami az életét irányítja. Amikor látunk egy fiatalt túl korán eltávozni, akkor gyakran egy tudatalatti pusztulási program áll a háttérben, ami létrehozhat egészségügyi problémákat vagy baleseteket, amikkel teljesíti az egyén a tudattalanul létrehozott pusztulási programot. Hogyan alakulnak ki ezek a pusztulási programok? Hogyan tudjuk átírni ezt a programot, hogy meghosszabbítsuk és jobbá tegyük az életünket? Ezekre a kérdésekre kapunk választ ebben a tanfolyamban Dr. Komin Vlagyimir légzésterapeutától.

A testvérünkkel való kapcsolatunk ugyanolyan létfontosságú, mint a szüleinkkel való kapcsolatunk. Ha nincs testvéred, akkor egy olyan unokatestvéreddel vagy barátoddal végezheted el a programot, akit testvéredként szerettél. Ezekben a kapcsolatokban alakul ki az a program, melynek óriási hatása lesz a világban és a csapatban elfoglalt helyünkre. Ha folyamatosan összehasonlítottak a testvéreddel, vagy úgy érezted, őt jobban szeretik a szüleid, mint téged, vagy a kistesó miatt háttérbe szorultál, esetleg középső gyermekként elhanyagoltak, stb., akkor bizonyára küzdesz a mai napig komplexusokkal és még mindig meg akarsz felelni a külvilág elvárásainak különböző tettekkel, amiktőlegy idő után nagyon kimerültnek érezheted magad.Ha elvesztetted a testvéredet/barátodat, akkor ezen a programon lehetséges feloldani mindazt, amit az életében nem tudtatok megoldani.

Ezen a programon nem csak önmagadat és a testvéredet/barátodat gyógyítod, hanem mindenkit a családban, így képesek vagyunk az előző generációkat is felszabadítani az érzelmi terhek, traumák alól, melyek átadódnak generációról generációra és megelőzni azt, hogy a következő generáció magával vigye ezt a fájdalmat.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-5/   

Mindannyian szeretnénk békében élni, állandóan az ok nélküli örömöt és a feltétel nélküli állapotot tapasztalni. Szeretnénk elérni az egység állapotot, amit Buddha, Jézus, Krishna, stb., de valamiért mégis azon vesszük észre magunkat, hogy újra a szenvedés állapotában vagyunk. Azon kapjuk magunkat, hogy nem vagyunk képesek feltétel nélkül szeretni, hanem folyamatosan azt látjuk és érezzük, hogy minden gondolatunk csak önmagunk körül forog, csak magunkra gondolunk. Mindig csak ÉN, ÉN, és ÉN. Amíg ott ez az állandó megrögzött ÉNközpontúság, addig nem tapasztalhatod meg az életet úgy, ahogyan az van, és nem tudsz kapcsolódni az emberekhez, sem a világhoz önmagad körül.

Ezen a programrészen tudatába kerülünk ezeknek a játszmáknak, elfogadjuk önmagunkat és megtanuljuk, hogy a jövőben hogyan váljunk tudatossá, hogyan kezeljük ezeket a játszmákat úgy, hogy elkerüljük a romboló, kényszerítő és ismétlődő hatásaikat.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, csalódásaitól megteremtjük azt a minőséget, amit tapasztalni szeretne a belső gyermekünk, így a felnőtt énünk is megteremtheti azt a kapcsolódást önmagunkkal kapcsolatban, és csapatban is. Egy pozitív programot ültetünk el melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét. Ebben a hónapban a tanfolyammal összefüggő új meditációt kapnak a tagok, melyhez korlátlanul hozzáférnek, amíg aktív tagok a Kapcsolatok Akadémiájában.

Exkluzív interjú Andrási Betty pszichológussal arról, hogyan kezeljük a hiperérzékenységet.

A maximalizmus üldözése nagyon káros, és sokan szenvedünk attól, hogy mégis tudatalatt hajszoljuk. Ebben az interjúban arról beszélgetünk, hogy hogyan lehet letenni ezt és egy kiegyensúlyozott életet élni.

Mindannyiunkban él egy gyermek, melynek a sérült részei gyógyulásra várnak. Egy olyan gyermek, akit lehet, hogy elhanyagoltak, lehet, hogy bántottak vagy nem azt kapta a szüleitől, a világtól, amit szeretett volna: szeretetet, biztonságot, támogatást. Lehetséges, hogy nem volt része a teljes elfogadásban és a feltétel nélküli szeretetben, abban a támogatásban mely minden kisgyermek természetes vágyaAmennyiben ezeket nem kaptuk meg gyermekként, felnőttként megpróbáljuk ezt megszerezni más kapcsolatainkban, ami sajnos nem lehetséges. A megoldás arra, hogy szeretetteljes kapcsolataink legyenek és így hosszantartóan boldogok legyünk, ha meggyógyítjuk ezeket a sebeket, elvárásokat, csalódásokat, amiket elszenvedtünk, így többé nem elvárunk a kapcsolatainkban, hanem szeretetet és elfogadást teszünk bele és azt is kapjuk vissza.

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához

A rendszeres mozgás szükséges a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Tóth Cintia jógaoktató és légzéstréner. (Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer videói is elérhetők a tagok számára.)

A havi Teremtés Meditáció az online program után lesz elérhető a tagok számára.

Írd fel a dátumot: 2023.07.21. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

EXKLUZÍV AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY A KÉT NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ (Minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

7. HAVI PROGRAM RÉSZLETES TARTALMA

A SZÍV KIVIRÁGZÁSA

ÉLŐ PROGRAM DÁTUMA: 2024.08.31.
ISMÉTLÉS/ESŐNAP: 2024.09.02. és 09.23.

Egész életünkben arra vágyunk, hogy tapasztaljuk a feltétel nélküli szeretetet a kapcsolatainkban. Ez egy teljesen egészséges vágy, amit be kell teljesíteni a földi életünk során. Viszont felmerül a kérdés, hogy hogyan? Csakis a saját gyógyulásunk során történhet ez meg. Életünk során számos sebet szereztünk, mely nem engedi, hogy kivirágozzon a szívünk és azt a szeretetet tapasztaljuk, amire vágyunk. A szív sebeinek meggyógyítása nélkül a szenvedés lesz az állandó társunk a mindennapokban. Emberi lényként a boldogság, az igaz szeretet és az öröm megtapasztalására születtünk, itt az ideje ledobni a fájdalom láncait és felébreszteni önmagunkban a szeretetet, hogy ezt fogadjuk be és ezt is adjuk a szeretteinknek.

Az előző évben már elkezdtük felfedezni a szív-tudatosságot. Ebben a tanfolyamban megtanuljuk, hogy mit jelent tudatosan a szívből beszélni, mi a “Szív-tudatosságból való kommunikáció”. Megismerjük, hogy miért olyan fontos a szívből jövő kommunikáció és megtanuljuk hogyan tudjuk ezt gyakorolni és beilleszteni a mindennapjainkba. Kérlek, mielőtt megnézed ezt a kurzust, végezd el az előző évfolyamban lévő Szív-tudatosság felébresztése című tanfolyamot, mert egymásra épülnek az anyagok.

Megbocsátani a sérelmeket az életünkben az egyik legnehezebb, de legnemesebb folyamat. Sajnos az emberek évekig, évtizedekig képesek a szívükben cipelni a fájdalmakat, amiket mások okoztak nekik és ezzel rengeteg csodálatos élménytől fosztják meg magukat, a szenvedés állapotában tartják magukat, elveszítenek kapcsolatokat és képtelenek megbocsátani vagy bocsánatot kérni. Ez az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetünk az életünk során. Minden ember követ el hibát az életében és mindenki megérdemli a megbocsátást. Ezen az alkalmon gyógyítjuk a sebzett szívünket, elengedünk, megbocsátunk, hogy legyen hely a szívünkben a szeretetnek. Ha kivirágzik a szíved, akkor szépséges kapcsolataid lesznek, és az élet így sokkal szebb tapasztalás lesz a Te számodra, és a környezeted számára is.  

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-4/

Sokszor láthatatlan akadályok állják utunkat a szeretet és a boldogság felé vezető úton. Ott vannak a téves hitrendszereink a szeretetről, az elvárások, a feldolgozatlan fájdalmaink, a megbántódásaink, a bűntudat és a szenvedésünk. Itt az ideje ezeket feloldani!

Ebben a program részben egy ősi indiai gyakorlattal eltávolítjuk azokat az akadályokat, amelyek gátolnak bennünket az igaz szeretet megtapasztalásában, amelyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a program részben megszabadulva a múlt sebeitől, a megbántódásoktól, bűntudattól megteremtjük azt a szeretet, amit szeretnénk tapasztalni az életünkben. Egy pozitív programot ültetünk el, amelyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramozunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen. Ez a programozás nem csak a saját életünkre lesz hatással, hanem az egész lélek körünkre és az utánunk érkező generációkra is.

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét. Ebben a hónapban a tanfolyammal összefüggő új meditációt kapnak a tagok, melyhez korlátlanul hozzáférnek, amíg aktív tagok a Kapcsolatok Akadémiájában.

Ebben a hónapban exkluzív interjút nézhetnek meg a tagok Pirner Almával.

Téma:  Hogyan tartsuk fent a szenvedélyt a párkapcsolaunkban?

2013-ban Vera segítségével találták meg az indiai pálmalevelem, amelyben nagyon sok hasznos információ volt az életemmel kapcsolatban. Szeretném veletek is megismertetni, hogy miben tud segíteni és irányt mutatni, ha megtalálod a saját pálmaleveled.

Annyi mindennek és mindenkinek próbálunk megfelelni, hogy sokszor elfelejtjük azt, hogy számunkra mi a jó és feláldozzuk az időnket, az energiánkat, az életünket másokért és ezáltal kimerültnek, elhasználtnak, enerváltnak érezzük magunkat. Nem önzőség egészséges határokat meghúzni. Ebben a tanfolyamban elmesélem a saját tapasztalataimat is és segítek abban, hogy képes legyél önmagadat előtérbe helyezni és megelőzd az egészségügyi problémákat amiket a határok hiánya okozhat. Bemutatom a “behálózás” elméletét, a határok típusait, segítek, hogy hogyan állítsd fel határokat és hogyan tartsd fenn őket úgy, hogy ne legyen bántó senki számára és egy egészséges, boldog és teljes életet tudj élni.

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Tóth Cintia jógaoktató és légzéstréner. (Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer videói is elérhetők a tagok számára.)

A havi Teremtés Meditáció az online program után lesz elérhető a tagok számára.

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

EXKLUZÍV AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY A KÉT NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ (Minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

8. HAVI PROGRAM RÉSZLETES TARTALMA

TISZTELEM A (BELSŐ) GYERMEKEM

ÉLŐ PROGRAM DÁTUMA: 2024.09.28.
ISMÉTLÉS/ESŐNAP: 2024.09.30.

Felnőttként akármennyire nem szeretnénk, újra teremtjük a saját gyerekkorunkat. Akár tervezünk gyermeket, akár van már gyermekünk, akár nincs gyermekünk, mindenképp szülővé válunk a fejlődésünk során: önmagunk szülőjévé. Akármit is tapasztaltunk gyerekkorunkban, azt adjuk tovább az életünkben lévő gyermekeknek és a belső gyermekünknek is. Fontos megértenünk, gyermekként milyen tapasztalatokon mentünk keresztül, ez milyen hatással van a szülői szerepünkre (önmagunkra nézve is), hogyan tudunk egy szerető és pozitív tapasztalása lenni a körülöttünk lévő gyermekeknek és hogyan válhatunk egy boldog és egészséges emberré, aki ezt a pozitív élményt adja tovább a következő generációnak.

Ezen a kurzuson szeretném megtanítani neked, hogyan szeresd jól a gyermekeket, a belső gyermekedet és válj egy szerető szülővé, mert így képes leszel egy sokkal boldogabb és teljesebb életet élni, és ezt teremted meg a szeretteid számára is.

Sokan nem merjük felvállalni önmagunkat és ezért mások kedvére teszünk, elnyomjuk a saját szükségleteinket és nem élünk önazonosan. Hogyan lehetne egy olyan életünk, amelyben bátran felvállaljuk magunkat, akárkik is legyünk, azokat a dolgokat tegyük, amik fontosak nekünk és egy olyan életet éljünk, amelyben életünk minden területén önazonosak és boldogok vagyunk? Ezekre a kérdésekre kapunk választ ebben a tanfolyamban Siri Lindley-től, aki a saját tapasztalatai alapján mutatja meg nekünk az autentikus élethez vezető utat. Siri Lindley-t a világ legnagyszerűbb coachai között tartják számon és Tony Robbins állandó vendégelőadója.

Ezen a nagyon különleges folyamaton nem csak magunkat gyógyítjuk, hanem a gyermekünket és a vele való kapcsolatunkat is. Ha nincs gyermek az életünkben, akkor a belső gyermekünk szívét gyógyíthatjuk meg.

Ha már van gyermekünk és nem tudtuk neki megadni neki érzelmileg, anyagilag mindazt, amit szerettünk volna, vagy a kapcsolatunk nem felhőtlen, és emiatt konfliktus van bennünk/köztünk, a program segítségével feloldhatjuk a sérüléseket, a megbántódást, ami bennünk és gyermekünkben van. A tudatunk össze van kapcsolva a gyermekünk tudatával, ezért a programon történő tisztulás automatikusan kihat gyermekünkre is, így kapcsolatunk javítását segítheti elő. 

Ha bármi ok miatt elvesztettük a gyermekünket, akkor ez a program segíthet meggyógyítani ezt a sérülést önmagunkban, megbocsátani magunknak és elengedni az eltávozott lelket. Ezután a program után a szülők számtalan csodáról számoltak már be, hogy a gyermekek viselkedése hogyan változott meg egy pillanat alatt és gyógyultak be a sebeik. Gyere és gyógyítsd meg a (belső) gyermekedet

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-6/ 

Amikor az önismereti útra lépünk, lépésről lépésre felfedezzük az igazi önmagunkat. Szükség van rá, hogy megértsük, mit miért vagy mit miért nem teszünk meg az életünkben. Ezek az erők határozzák meg a cselekedeinket, így a sorsunkat is. Amíg nem kerülsz tudatába ezeknek az erőknek és nem veszed a kezedbe az irányítást, addig tudattalanul szabotálhatod az életed és úgy érezheted, valami láthatatlan lánc visszatart attól, hogy azt az életet éld, amit szeretnél, abban a kapcsolatban élj, amire vágysz vagy azt a munkát végezd, ami beteljesedést adna. Ezeknek az erőknek a megismerése által nem csak magadat, hanem a gyermekedet is képes leszel jobban megismerni és segíteni őt a boldog és teljes élet felé vezető úton. Ezen a programrészen elméleti és gyakorlati elemek is lesznek, ezért készíts magad mellé papírt és tollat.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk a (belső) gyermekünkkel való kapcsolatban. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét. Ebben a hónapban az interjúval összefüggő új meditációt kapnak a tagok, melyhez korlátlanul hozzáférnek, amíg aktív tagok a Kapcsolatok Akadémiájában.

Siri Lindley kétszeres triatlon világbajnok, ráktúlélő és Tony Robbins világhírű coach állandó előadója, a Believe Ranck & Rescue szervezet alapítója, aminek a segítségével lovakat mentenek, life coach és triatlon edző. 2021 óta a személyes coach-om.

Ebben a hónapban exkluzív interjút nézhetnek meg a tagok, melynek témája: Az Autentikus Élet

+  ÉLŐ WORKSHOP KLÁRIVAL, KÉRDEZZ-FELELEK, SPECIÁLIS VIVATION LÉGZÉS FOLYAMATTAL ÉLŐBEN ONLINE A PROGRAMOKON KÍVÜL!

Mentsd el a dátumot: 2023.09.11. hétfő 18:30-22:00

EXKLUZÍV INTERJÚ Meretei Boglárkával a tudatosságról, fogyásról, felkészülés a családalapításra. Bogi a cleansanity.org alapítója és számomra egy nagyon inspiráló és motiváló szakember, aki a saját példáján keresztül mutatja meg, hogy tudatossággal bármit el lehet érni.

Ebben a tanfolyamban megtanulod, hogy mit jelen a szív tudatosság és segítek abban, hogy kezd el szívből élni. Az élet értelme a szeretet és a boldogság megtapasztalása, azonban sokszor ennek az ellenkezőjét tapasztaljuk. Megérdemeljük, hogy megnyissuk a szívünket a szeretet előtt és megtapasztaljuk azt a határtalan szeretetet, amire mindig így vágytunk.

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Tóth Cintia jógaoktató és légzéstréner. (Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer videói is elérhetők a tagok számára.)

A havi Teremtés Felsőfokon Meditáció az online program után lesz elérhető a tagok számára.

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

 

9. HAVI PROGRAM RÉSZLETES TARTALMA

SZERETETTEL TÖRŐDÖM ÖNMAGAMMAL ÉS A TESTEMMEL

ÉLŐ PROGRAM DÁTUMA: 2024.10.26.
ISMÉTLÉS/ESŐNAP: 2024.10.28.

Mindannyian tudjuk, milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy egészségesen éljünk, de néhányunknak mégis olyan ez, mint egy lehetetlen küldetés. Tudjuk, hogy valami nem jó a számunkra, mégis megtesszük. Miért nincs energiánk, miért bántjuk a lelkünk templomát, miért nem fogadjuk el a kinézetünket? Ebben az online tanfolyamban megoldást nyújtok arra, hogyan tudsz tartósan egészséges életet teremteni magadnak minden szinten. Bepillantást nyersz az indiai tanokba, mely szerint nem csak egy fizikai test vagyunk, hanem annál sokkal több és megtanulod, hogyan tudod táplálni azt a csodát, amit emberi lénynek hívunk, hogyan tudsz testi, lelki, mentális, és spirituális egyensúlyt teremteni.

(A program részletei a fülekre kattintva lenyílnak.)

Sokszor azonosulunk az érzelmeinkkel és azt mondjuk, én szomorú vagyok. Pedig az igazság az, hogy nem mi vagyunk a szomorúság, hanem az csak egy tapasztalat. Nem vagyunk egyenlőek az érzelmeinkkel, csak megtapasztaljuk őket. Ebben a kurzusban megtanuljuk, hogy mi a különbség az érzelmek és az érzések között, és megismerjük az érzelmek szerepét. Megtanuljuk a gyakorlatát annak, hogy hogyan válasszuk el magunkat az érzelmeinktől, hogy ne azonosuljunk velük.

Minden érzésünk és tapasztaltunk ott rejlik a sejtjeinkben. Akkor is hatással vannak az életünkre, amikor nem is emlékszünk rájuk. Az ember képes meggyógyítani és meg is betegíteni önmagát. Minden fel nem dolgozott érzelmi töltetnek van fizikai tünete a testünkben. Néha az érzelmi tölteteink és a tudatalatti fogadalmaink/hitrendszereink miatt tudattalanul betegítjük meg magunkat vagy büntetjük a testünket, így rövidítjük a saját életünket. Fontos, hogy megtanuljunk úgy bánni a testünkkel, ahogy megérdemli, meghallgatni, feloldani, amit elnyomtunk oly sok éven át, és szeretettel átölelni, hogy hű társunk és támogatónk legyen egy hosszú életen keresztül. Ezen a nagyon erőteljes folyamaton feloldhatjuk azokat az elnyomott érzéseket, téves nézőpontokat, amik miatt harcolunk önmagunkkal és a testünkkel. A program után a testünk egy csodálatos hely lesz számunkra, amely sokáig szolgál minket egészségesen.

 

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-7/ 

A különleges program során tanításokat veszünk át Indiából az egészségről és egy különleges rituáléval megemeljük az egészség-tudatosságunkat. A különleges Arogya Deeksha segítségével elindulhatunk egy nagyobb egészség,- és test-tudatosság felé, így ennek következményeként rendeződhetnek a testi, lelki, és érzelmi egészségügyi problémáink is. Az Arogya jelentése: egészség. A jó egészség több tényező eredménye, a belső és külső világunk is hat rá. Ennek a program a célja az egész testünk, az elménk és érzelmeink helyreállítása, hogy a lehető legjobb állapotba kerüljünk. Amikor rendelkezünk egy egészséges testtel, akkor tapasztalhatjuk meg igazán az életet, a beteljesült létállapotot. Ebben a nagyon szentséges és erőteljes program részben emeljük az egészség és test-tudatosságodat egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben – megszabadulva az elnyomott érzésektől és a téves nézőpontoktól – megteremtjük azt az egészséges egyensúlyt, amit tapasztalni szeretnénk az életünkben. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét. Ebben a hónapban a tanfolyammal összefüggő új meditációt kapnak a tagok, melyhez korlátlanul hozzáférnek, amíg aktív tagok a Kapcsolatok Akadémiájában.

 Exkluzív interjú Andrási Betty pszichológussal arról, hogyan kezeljük a hiperérzékenységet.

Andici Pilates oktató, Gerinc és Prevenció tréner, Életmód és Táplálkozás tanácsadó.
BESZÉLGETÜNK: 
 • A test és lélek egyensúlyáról, hogyan lehet ezt elérni az elfoglalt mindennapokban
 • Praktikus tanácsokkal segít nekünk, hogyan lehet egészségesen, fitten és boldogan élni akkor is, ha házas vagy és mellékállásod is van
 • Bevezet minket a pilates csodájába

Gyerekkorunkban sokunknak nem tanították meg, hogy hogyan bánjunk az érzelmeinkkel, ezért megtanultunk úgy bánni velük, ahogy azt láttuk a szüleinktől vagy ahogyan éppen abban a pillanatban tudtuk. Tanuljunk meg az érzéseinkkel egy holisztikus módon bánni, hogy az elmenekülés és elnyomás helyett fel tudjuk oldani és visszavenni az irányítást az életünk felett. Ameddig az impulzív érzelmeink irányítanak bennünket, addig nem lehetséges, hogy szépséges kapcsolataink és ragyogó egészségünk legyen. Ebben a tanfolyamban megismered a 6 alap (belső) érzelmet, azt ezt követően (külső) kiterjesztett érzelmeket és segítek, hogy megtanuld az érzelmeidet TUDATOSAN kifejezni, hogy gyakorold a tudatos éberséget, ami az alapja a gyógyulási utunknak. Az érzelmeink a tanítóink, itt az ideje, hogy jobban megismerjük őket és általuk önmagunkat.

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Tóth Cintia jógaoktató és légzéstréner. (Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer videói is elérhetők a tagok számára.)

A havi Teremtés Meditáció az online program után lesz elérhető a tagok számára.

Írd fel a dátumot: 2023.11.01. (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

Írd fel a dátumot: 2022.11.04. (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

EXKLUZÍV AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ (Minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

10. HAVI PROGRAM RÉSZLETES TARTALMA

BŐSÉGTUDAT KIALAKÍTÁSA

ÉLŐ PROGRAM DÁTUMA: 2024.11.30.
ISMÉTLÉS/ESŐNAP: 2024.12.02.

Minden ember vágyik arra, hogy bőségben éljen, hogy minden meglegyen számára, amit csak szeretne. A bőség nem csak az anyagi javakat jelenti, hanem azt, hogy mindenünk megvan, amit csak szeretnénk, akkor, amikor arra szükségünk van. A pénzügyi gazdagságon kívül jelent még szépséges és szeretetteljes kapcsolatokat, nagyszerű egészséget, tudást, csodálatos tapasztalatokat. Amikor az ember azt érzi, szegény, akkor nem a világ működik rosszul, hanem az ember nem képes befogadni a hozzá áramló bőséget. Az Univerzum tele van bőséggel. Amikor körbenézünk a világban, látunk olyan nagyszerű embereket, akik rendkívül szegény családból származva váltak sikeres, boldog és beteljesedett lényekké, mert át tudták alakítani a hozzáállásukat a bőséggel és önmagukkal kapcsolatban, így pedig példaként járnak előttünk abban, hogy BÁRMI LEHETSÉGES. Mindent elérhetünk és megkaphatunk, ha a megfelelő nézőpontból látjuk és éljük az életünket.

(A program részletei a fülekre kattintva lenyílnak.)

Legtöbbször mi szabotáljuk saját magunkat az életünkben az ismétlődő gondolataink és a téves hiedelmek miatt. Ebben a tanfolyamban megismerjük, hogy hogyan alakulnak ki ezek a sokszor téves és gátló meggyőződések, hogyan alakulnak az életünket irányító erőkké és azt, hogy mit tudunk tenni annak érdekében, hogy átírjuk ezeket. Amikor egy hitrendszert sikeresen megváltoztatunk, képesek vagyunk egy új sorsot teremteni magunknak.

Amikor bőségben élünk, mindig minden hozzánk áramlik, amikor arra szükségünk van. Tudjuk és érezzük, hogy az egész Univerzum bőség, amelyből számunkra és minden embernek jut elég, ha képesek vagyunk befogadni. Ahhoz, hogy be tudjuk fogadni, el tudjuk fogadni ezt a bőséget, fel kell oldanunk azokat a negatív hiedelem rendszereket, azokat a negatív mentális és generációs programokat, amik ezt akadályozzák. Sokan tévesen azt gondolják, a spirituális élet nem fér össze a bőséggel, és azoknak, akik belső utat járnak, nélkülözniük kell. Sokan olyan szegény körülmények között nőttek fel, hogy azt gondolják tévesen, az élet a nélkülözésről szól, vagy azt látták a szülőktől, hogy csak kemény munka árán lehet pénzt keresni, s tudat alatt ezek a programok nem engedik, hogy bőségben, jólétben éljenek. Lehet, hogy előző életünkben tettünk olyan dolgot, amik ebben az életünkben akadályozzák a pénzügyeinket. Ezen a programon teszünk egy lépést azért, hogy nagyobb kaput nyissunk a hozzánk áramló bőségnek. 

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-8/ 

A program során tanításokat veszünk át az Indiából a bőségről: hogyan tudjuk a bőség segítségével megvalósítani az álmainkat, hogyan segítjük a saját jólétünkkel a társadalom jólétét is, melyek azok a dolgok, illetve korlátozó hiedelmek, amelyek gátolhatják a jólét beáramlását az életünkbe, melyek azok a törvények, amelyek a bőségünket irányítják.

Ennek a tudásnak a birtokában folyamatosan tudjuk ellenőrizni az életünkben, hol lehetünk elakadva akkor, amikor nem úgy áramlik a bőség, ahogy kellene, és tudatosan ki tudjuk javítani ezeket az elakadásokat.

Ha szeretnél az anyagi helyzetedben elmozdulást, változást és emelkedést, vegyél részt ezen a programon. Az Indiában tanult, nagyon erőteljes program és a különleges Bőség Áldás/Deeksha fogadása lehetővé teszi a bőség tudatosságunk emelkedését, a jólét beáramlását az életünkbe, mind anyagi, mind érzelmi, mentális és spirituális területen. Ebben a nagyon szentséges és erőteljes program részben emeljük az bőség-tudatosságunkat egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a program részben – miután megszabadultunk a múltbeli láthatatlan akadályoktól és téves nézőpontoktól – megteremtjük azt a bőséget, amit szeretnénk tapasztalni az életünkben. Egy pozitív programot ültetünk el, amelyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramozunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen. Ez a programozás nem csak a saját életünkre lesz hatással, hanem az egész lélek körünkre és az utánunk érkező generációkra is.

21 napon keresztül meditációkkal és gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Ebben a hónapban 21 napos A Bőség Könnyen Áramlik Hozzám Kihívást végzünk azért, hogy megtapasztaljuk az igazi hála és elismerés érzést a szívünkben. A hála és az elismerés érzés gyakorlásával az Univerzum bősége megnyílik előttünk és nem csak jól érezzük magunkat, hanem bevonzzuk mindazt, amit szeretnénk.

Ebben a hónapban exkluzív interjút láthatnak a tagok Andrási Betty pszichológussal a stressz és a hormonok összefüggéseiről és a pánikrohamról.

Óriási megtiszteltetés számomra, hogy az egyik mesterem elvállalta a felkérést, hogy interjút készítsek vele. 2013 óta tanulok tőle és Magyarország egyik legkiemelkedőbb terapeutájának tartom. Nagy boldogság számomra, hogy hiteles forrásból kaphattok információt a légzéssel kapcsolatban. Tekints amolyan tananyagnak ezeket az interjúkat, mert segítenek abban, hogy megértsd mi történik benne a transzformációk során.

Téma: Bőség, pénz és siker, valamint a születési mátrixok szerepe ebben.

Ebben a tanfolyamban tanulunk arról, hogy hogyan tudunk energetikailag visszatalálni az egyensúlyunkhoz a mindennapjainkban. Amikor nem vagyunk egyensúlyban, az a hatással van ránk fizikailag, spirituálisan és érzelmileg is. Mindez elindít egy lavinát és az egészségünk, a kapcsolataink, az életminőségünk látja a kárát. Ebben a tanfolyamban segítek abban, hogy hogyan tudsz visszatérni az energetikai egyensúlyhoz mindennap és ezáltal sokkal jobban érezni magad a bőrödben. Mindennap alkalmazható eszközöket kapsz ahhoz, hogy visszatalálj a fizikai, érzelmi és spirituális egyensúlyhoz és meg tudd őrizni és védeni a saját energiádat, így a legtöbbet tudod kihozni magadból.

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Tóth Cintia jógaoktató és légzéstréner. (Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer videói is elérhetők a tagok számára.)

Írd fel a dátumot: 2023.11.04. (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

20% KEDVEZMÉNY A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ (Minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

11. HAVI PROGRAM RÉSZLETES TARTALMA

A KAPCSOLÓDÁS FELÉBRESZTÉSE

ÉLŐ PROGRAM DÁTUMA: 2024.12.21.
ISMÉTLÉS/ESŐNAP: 2024.12.30.

Ezen a tanfolyamon tanulunk a ragaszkodás káros hatásairól az életünkben. Elkezdjük egyre jobban felfedezni az egónkat, és felismerni, amikor átveszi az irányítást. Tudatosan képesek vagyunk megállítani az egó játszmáit, amikor sarokba szorít és képesek leszünk elengedni mindazt, amin már nem tudunk változtatni, aminek lejárt az ideje és elfogadni azt, hogy az életben semmi sem állandó, minden folyamatosan változásban van. Amikor ez megtörténik az életünk egy sokkal teljesebb és kellemesebb tapasztalás lesz.

Mindannyian rendelkezünk árnyoldallal. Ránéztél már a saját árnyoldaladra? Megismered, hogy mi is az “árnyék” igazából, hogyan találkozz az árnyoldaladdal és miért szükséges ez a találkozás a gyógyulási utunk során. Ebben a tanfolyamban megtanulod, hogy hogyan azonosítsd a saját árnyoldaladat és fejlessz ki egy gyakorlatot arra, hogy rendszeresen meglásd, elfogadd és átöleld ezt a gyakran elhanyagolt részedet.

Amikor megbántanak bennünket, akkor általában csak azzal vagyunk elfoglalva, hogy nekünk mennyire fáj az, amit okoztak. Ennek következményeként eltávolodunk a másiktól, sőt a legtöbb emberi kapcsolatunktól, mert annyira félünk, hogy újra megsebeznek bennünket. Így sokszor magányosnak, depressziósnak és egyedül érezzük magunkat. Pedig ez nem így van! Ám a múlt sebei nem engedik, hogy kinyíljon a szívünk az új és örömteli tapasztalásoknak és kapcsolatoknak. Boldogtalanná válunk, szenvedünk és ebből a szenvedés állapotból kapcsolódunk az emberekhez, akik fontosak nekünk. Minden ember minden pillanatban megpróbálja a legjobbat nyújtani, de ezt sokszor nem vagyunk képesek látni. Azt gondoljuk, hogy a másik ember szándékosan bántott minket és ezért kizárjuk az életünkből, képesek vagyunk, 10-20-30 évig is haragudni a másikra, s fenntartani a szenvedés állapotát, mely rombol bennünket és a családunkat is. A fájdalom még több fájdalmat szül, a szeretet még több szeretetet. Az élet túl rövid ahhoz, hogy a haragra vesztegessük az időnket!

Ezen a programon megnézzük, hogy mi az igazság a megbántódásunk mögött, amikor látjuk az igazságot, a megbocsátás csak akkor tud megtörténni. Normál tudatállapotban nem látjuk a teljes képet, mert a gondolataink lekorlátozódnak saját magunkra, csak magunkkal és a saját sérelmünkkel vagyunk elfoglalva. Amikor egy megváltozott tudatállapotba kerülünk és a tudatosságunk határtalanná válik, akkor leszünk képesek látni a valóságot és meggyógyítani önmagunkat, valamint a másik embert is, aki egy boldogtalan állapotában megsebzett minket. Amikor a sebek meggyógyulnak, akkor lesz az életünk teljes és jelentőségteli, felfedezzünk az életünk igazi értelmét.

Az életünkben lévő legtöbb probléma a kapcsolatainkból jön. Mindegyik kapcsolat egy tükör a számunkra, amelyben még jobban megismerhetjük önmagunkat. Azonban a problémáinkat legtöbbször a külvilágban próbáljuk megoldani, ezért nem is járunk hosszú távon sikerrel. Mert a probléma alapvetően BENNÜNK van, AZT KELL MEGGYÓGYÍTANI.

A program célja, hogy helyrehozzuk a saját programunkat és ezáltal meggyógyítsuk a kapcsolatainkat (akár egy konkrét kapcsolatra fókuszálva is, aki lehet bárki az életedből). Tanításokat veszünk át arról, mit tükröznek a kapcsolati problémák önmagunkról, és hogyan tudunk közelebb kerülni a párunkhoz, szeretteinkhez, barátainkhoz.

Ha van az életben egy olyan kapcsolat is, amelyen hiába dolgoztál, hiába próbáltad meggyógyítani, mégsem sikerült, akkor ez a program segíthet abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és a másikhoz.

Ebben a nagyon szentséges és erőteljes programrészben teszünk azért, hogy csodálatos kapcsolataid legyenek, melyekben képessé válsz felfedezni az igazi szeretet, egy indiai szertartás keretein belül, melyre Indiában kaptam a beavatásomat.

Az év hozott mindenki számára óriási változásokat, szépséges dolgokat, s hozott kevésbé kellemes dolgokat is, sok-sok új kihívás elé néztünk, amik sokkal erősebbé, tisztábbá, tudatosabbá tettek minket. Ahhoz, hogy tiszta célokkal, víziókkal vágjunk neki az Újévnek,  meg kell békélnünk a múltunkkal, és azzal, ami már mögöttünk van, akármilyen is volt. Ezen a programon áttekintjük az elmúlt évünket, elfogadjuk, s elengedjük azt, ami már mögöttünk van, hogy így könnyebben befogadóvá váljunk arra, amit tartogat nekünk az élet a következő évben. Ha ott a múlt, amely elevenen él benned, és még mindig ragaszkodsz hozzá, akkor nem tudnak beáramolni az új lehetőségek az életedbe, akármennyire is szeretnéd. Megháláljuk a fejlődést, az ajándékokat, amiket kaptunk! Amit adsz az életben, azt kapod vissza. Adjunk örömöt és boldogságot az embereknek magunk körül, s akkor ez tér vissza hozzánk is.

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Ebben a hónapban 21 napos Elfogadom az Árnyoldalam Kihívást kapják a tagok, melyhez korlátlanul hozzáférnek, amíg aktív tagok a Kapcsolatok Akadémiájában.

   + DECEMBER ÉLŐ KÉRDEZZ-FELELEK, SPECIÁLIS FOLYAMAT AJÁNDÉK  VIVATION WORKSHOP KLÁRIVAL ÉLŐBEN ONLINE A PROGRAMOKON KÍVÜL!

Mentsd el a dátumot: 2023.12.04. hétfő 18:30-22:00

2022. DECEMBERI ÉLŐ KÉRDEZZ-FELELEK, SPECIÁLIS FOLYAMAT AJÁNDÉK  VIVATION WORKSHOP KLÁRIVAL FELVÉTELE

Workshop témája: Elengedés a manifesztációban

A rohanó világunkban sokszor cselekszünk egy robotpilóta üzemmódból és nem kapcsolódunk az igazi önvalónkkal. Ebben a tanfolyamban segítek abban, hogy kilépj a túlélő üzemmódból és felfedezd az igazi lényedet, felébreszd az intuíciódat és a kreativitásodat és békébe kerülj önmagaddal. Gyerekkorunk óta elrejtjük az igazi énünket, mert félünk, hogy nem fognak szeretni önmagunkért. Amikor felfedezzük a kapcsolódást az igazi énünkkel, akkor minden értelmet nyer, ráébredünk a saját egyediségünkre, és meg tudjuk élni az életünket a maga teljességében. 

Segítünk, hogy a legtudatosabban tudj haladni az önismereti utadon Neisz Andrea, asztrológus segítségével.

Havi mantrát kapsz a gondolataid és hiedelmeid átalakításához.

A rendszeres mozgás szükséges a test-lélek-szellem egyensúly fenntartásához, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatsorozattal segít ebben Tóth Cintia jógaoktató és légzéstréner. (Alpár-Major Andrea pilates oktató, gerinc és prevenció trainer videói is elérhetők a tagok számára.)

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

20% KEDVEZMÉNY A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ (Minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

A TOVÁBBI HÓNAPOK TÉMÁI

Generációs minták feloldása

Öleld át önmagad szeretettel

Találd meg a helyed a világban

A szívünk meggyógyítása

A következő generáció felszabadítása

Egészséges énkép kialakítása

Bőségtudat kialakítása

A résztvevők így éreztek az Akadémia előtt:
Szomorúság
63%
Elégedetlenség
68%
Szorongás
66%
Bizonytalanság
66%
Kimerültség
45%
Reménytelenség
55%
Frusztráció
62%
Álmatlanság
43%
Harag, Düh
29%
A programok után az alábbi javulást érzékelték:
Szomorúság
9%
Elégedetlenség
5%
Szorongás
11%
Bizonytalanság
11%
Kimerültség
4%
Reménytelenség
4%
Frusztráció
2%
Álmatlanság
Álmatlanság 2%
Harag, Düh
9%

Az Akadémia tagjaként megtapasztalod milyen, amikor megtörténik:

 • 1. LÉPÉS: a múltbeli sérelmek, csalódások és fájdalmak feloldása
 • 2. LÉPÉS: az előző generációs sérelmek feloldása
 • 3. LÉPÉS: a következő generációk felszabadítása (a generációk által átadott érzelmi terhektől)
 • 4. LÉPÉS: a korlátozó hiedelmeink feloldása, átalakítása
 • 5. LÉPÉS: a korábbi nézőpontunk teljes átalakulása, a másik személy és az adott (traumát okozó) esemény megértése, elfogadása, megbocsátása
 • 6. LÉPÉS: egy új és teljes jövő megteremtése, a kapcsolatok gyógyítása, az álomkarrier elérése (a testi és lelki egészségünkért)

A résztvevők videós megosztása

MEGNYITJA KAPUIT A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA

Eljött az idő! Kedves barátom, TANULJ és FEJLŐDJ az egyik legerőteljesebb és leghatékonyabb technikával, mely a világon egyedülállóan úgy lett felépítve, hogy a leggyorsabban tartós és hatásos eredményt érjen el NÁLAD. Legyél kiegyensúlyozott, találd meg Önmagad, legyél egy fantasztikus csapat tagja! CSATLAKOZZ ÉS TAPASZTALD MEG TE IS A TELJES ÉRZELMI TRANSZFORMÁCIÓT!

Figyelem: Csak limitált számú nyitott hely érhető el, ne maradj le!

Hozzájárulás
Havi mindössze
9.990 Ft

A tagsági csomag tartalma:

összérték 68.317 Ft helyett MOST CSAK

9.990 Ft/hó

Gyakran feltett kérdések

A Kapcsolatok Akadémiájához csak akkor tudsz csatlakozni, mikor a kapuk nyitva vannak, ami évente általában 2x történik meg. Azért, hogy biztos ne maradj le a nyitásról regisztrálj és iratkozz fel a hírlevélre!

Ha nincs bankkártyád használd egy ismerősöd vagy családtagod bankkártyáját, másképp sajnos nem tudsz csatlakozni az Akadémiához. Merülhetnek fel problémák ERSTE, illetve K&H bankkártyákkal a fizetés során, ezért kérjük, ha rendelkezel más bankkártyával, akkor inkább azt használd. Amennyiben problémád merült fel és nem tudtad elvégezni az újra regisztrációt, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com e.mail címen.

A tranzakció minden hónap 15-én történik meg.

Ezesetben kapsz egy levelet, arról, hogy hol tudod manuálisan befizetni a díjat. Ha esetleg ezt a levelet nem kaptad meg, ezt a “Profilom” menüpontból elérhető Előfizetéseim” menüpontban teheted meg a “Megszüntet” gombra kattintva.

A tárgyhavi tagsági díj beérkezését követő naptól addig, ameddig fizeted a havi előfizetési díjat.

A havi élő online programok minden hónap utolsó szombatján kerülnek megrendezésre. Ha erről eltérünk akkor időben tájékoztatjuk a tagokat.

Ha nem tudsz résztvenni a szombati programokon két programrész pótlására lehetőséget biztosítunk a következő hétfőn. Ha erről eltérünk akkor időben tájékoztatjuk a tagokat.

Kérlek jelezd, ha tudod, hogy a szombati programon nem tudsz részt venni, és 1-2 nappal a program ismétlése előtt küldjük a belépő kódokat.

Amennyiben az élő programon nem tudsz részt venni, akkor egy “esőnapot” biztosítunk, ahol az élő program felvétele kerül lejátszásra, (de csak az 1. és a 3. programé). Így a transzformációs folyamatokról nem maradsz le. Azoknak tudjuk ezt a lehetőséget biztosítani, akik az élő program napján 11 óráig nem lépnek be a programra. Az “esőnap” általában az élő programot követő első hétfőn este történik, kivételes esetekben a második hétfő este, melyről a tagokat előre tájékoztatjuk. Vedd figyelembe, hogy ezek az alkalmak élőben a legerőteljesebbek, tekintettel Klári és a csoport jelenlétére és az energiák összeadódására.

 1. Jelentkezz be a felhasználóneveddel és a jelszavaddal a kurzus.galikklara.com-ra. A böngésződ rögtön a “Profilom/Megvásárolt” kurzusaim oldalra fog irányítani, ám ha ez valamiért nem történne meg kattints felül erre a menüpontra.
 2. Kattints az Akadémia fülre.
 3. Kattints arra a tanfolyamra vagy meditációra, amelyiket meg szeretnéd nézni.
 4. Amint rájuk kattintasz a videók azonnal elindulnak.
 1. Jelentkezz be a felhasználóneveddel és a jelszavaddal a kurzus.galikklara.com-ra
 2. A böngésződ rögtön a “Profilom/Megvásárolt” kurzusaim oldalra fog irányítani, ám ha ez valamiért nem történne meg kattints felül erre a menüpontra.
 3. Kattints a “Profilom” fülre.
 4. Kattints az “Előfizetéseim” fülre.
 5. Itt láthatod a Kapcsolatok Akadémiája tagságot. A műveletek mellett kattints a “Megszüntet” gombra.

Közösséghez tartozni jó

Csatlakozz Te is!

Kövesd az Egységben Élni oldalt a Facebookon

Meditációs tippekért a mindennapokban

Kövesd az Egységben Élni oldalt az Instagramon

Meditációs tippekért a mindennapokban

Csatlakozz az Egység Közösséghez

Legyél egy szerető és támogató közösség tagja.