Barion Pixel GYIK – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

GYIK

Gyakran feltett kérdések

Ha gondod van a bejelentkezéssel vagy a meditációkhoz való hozzáféréssel,
kérlek, olvasd végig ezeket a gyakori kérdéseket, mert sok kérdésre megkaphatod a választ belőlük. 

Hogyan hallgathatom a meditációkat?

A felhasználóneveddel és a jelszavaddal az weboldalra belépve tudod hallgatni a meditációkat bárhol és bármikor, amikor szeretnéd.

Bejelentkeztem, de nem találom a meditációkat. Mit tegyek?

Az Online Tanfolyamok menüpont alatt megtalálsz minden jelenleg elérhető kurzust. A tanfolyamba belépve a TARTALOM fül alatt részletes leírást találsz minden csomaghoz, a meditációkhoz külön-külön. A leírás tartalmazza, hogy mire ajánlom az adott meditációt, a gyakorlat tudományos hátterét és azt, hogy mikor javasolt végezni. Mielőtt elkezdesz meditálni, olvasd el minden csomaghoz a leírást, hogy tudd, mikor melyik a leghatékonyabb eszköz! Bármilyen eszközön hallgatod a meditációkat, mentsd el a Kedvencek közé, hogy pillanatok alatt be tudj lépni a weboldalra, ha szükséged van bármelyik gyakorlatra

Mit tegyek, ha problémám van a bejelentkezéssel?

Kérjük, kövesd az alábbi lépéseket, ha nem sikerül bejelentkezni az oldalra: - Még nincs fiókod? Ellenőrizd, hogy regisztráltál-e már az oldalon, mert a meditációk és a kurzusok csak regisztrált felhasználóknak érhetők el. - Már regisztráltál? Ellenőrizd, hogy jól írtad-e be az email címed és a jelszavad. - Ha nem vagy biztos a bejelentkezési adataidban, kattints a fenti "Elfejeltetted a jelszavadat?" szövegre, hogy új jelszót kérj. - Ha az oldal hibát ír ki, kövesd az utasításokat, és frissítsd az oldalt.

Hogyan tudok új jelszót igényelni?

Új jelszót a felhasználóneved vagy az e-mail címed segítségével tudsz igényelni. KATTINTS IDE, ha elfelejtetted a jelszavadat. A rendszer automatikusan küld majd neked egy emailt a jelszó visszaállításához szükséges linkkel.

Meddig használhatom a meditációkat?

Egy évig használhatod korlátlanul a meditációkat a weboldalra belépve. Amikor lejár az egy éves előfizetés, eldöntheted, hogy meghosszabbítod vagy sem.

Mi történik, ha frissül új meditációval a csomag?

Az új meditációért nem számolunk fel külön költséget, az éves előfizetésben benne van az ára a folyamatos frissítésnek is. Érkeznek majd új meditációk, megerősítések és gyakorlatok is folyamatosan.

Hol írhatok a tapasztalataimról?

Csatlakozz az Egység Közösség facebook csoporthoz és oszd meg velünk a tapasztalataidat! Egy szerető és összetartó közösség tagjává válsz így, ahol örömmel olvassuk a élményeidet.

Hogyan tudok segítséget kérni, ha nem találom itt a megoldást?

Ha technikai hibát tapasztalsz és az oldal többszöri frissítés után sem működik az elvárt módon, akkor kérjük, hogy várj 5-10 percet és próbáld újra megnyitni az oldalt. Erre azért kérünk, mert lehetséges, hogy karbantartási munkákat végzünk a szerveren. Ha a hiba továbbra is fennáll, akkor a ITT TUDOD FELVENNI VELÜNK A KAPCSOLATOT. Az e-mailben, kérjük, pontosan írd le, hogy milyen hibát tapasztalsz, mikor jelentkezett a probléma és, ha tudsz csatolj képernyőképet, hogy minél hamarabb megtaláljuk a probléma okát. Az e-mailekre a legtöbb esetben 2-3 napon belül válaszolunk.