Barion Pixel GYIK 2 – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

GYIK 2

Gyakran Ismételt kérdések

Itt találod a választ a leggyakoribb kérdésekre. Kattints arra a kérdésre, amely érdekel és kérlek olvasd el a választ figyelmesen!

Általános Kérdések - ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ügyfélszolgálati cím: support@galikklara.com

Írtam e-mailt és nem kaptam választ, miért?

Ellenőrizd kérlek, hogy kérdésedre kapsz-e a választ a Gyakori Kérdések alatt. Amennyiben igen, akkor sajnos nem válaszolunk, mert itt megtalálod a megoldást. Ha nem kaptál választ, akkor kérlek, küldd el még egyszer a leveled.

Mikor kapok választ a levelemre?

Amennyiben a Gyakori Kérdések nem tartalmazza a választ a kérdésedre, úgy a válaszra 2-3 munkanapot is várnod kell. Köszönjük a türelmedet!

Hol érem el az ügyfélszolgálatot?

Nem rendelkezünk telefonos ügyfélszolgálattal, csak és kizárólag e-mailben tartjuk a kapcsolatot. Kérjük, minden esetben a support@galikklara.com címre küld el a kérésedet/kérdésedet!

Írtam messengeren, de nem kaptam választ, miért?

Nem rendelkezünk a facebookon ügyfélszolgálattal, csak és kizárólag e-mailben tartjuk a kapcsolatot. Kérjük, minden esetben a support@galikklara.com címre küld el a kérésedet/kérdésedet!

Nem veszik fel a telefonszámot, amit megadtak a programokhoz, miért?

Nem rendelkezünk telefonos ügyfélszolgálattal, csak és kizárólag e-mailben tartjuk a kapcsolatot. A telefonszám csak a program napján a megadott időintervallumban a technikai problémák megoldására szolgál. Kérjük, minden esetben a support@galikklara.com címre küld el a kérésedet/kérdésedet!

Amennyiben e-mailt írsz, kérlek kövesd és vedd figyelembe az alábbi instrukciókat:

A bemutatkozás után kérlek, írd le a problémát/kérdésedet részletesen és érthetően Ha technikai problémád van, kérlek fotózd le mit látsz, mert csak akkor tudjuk kivizsgálni és segíteni a megoldásban A tárgyban írt egysoros levelekre köszönés nélkül nem biztos, hogy tudunk válaszolni, mert ha nem írod le részletesen a hibát, akkor megoldást sem tudunk nyújtani. Amennyiben további információra van szükségünk és nem jön tőled válasz 5 munkanapon belül, az ügyedet lezártnak tekintjük. A programok napján a programok előtt 30 perccel beérkezett levelekre tudunk válaszolni, tekintettel arra, hogy utána már a programra történő előkészületek zajlanak. Kérlek, ezt vedd figyelembe, ha a programmal kapcsolatban írsz.

Meditációk, Online Tréningek

Hogyan tudok regisztrálni az oldalra?

Ezen az oldalon nem tudsz regisztrálni, átköltöztünk egy kajabi oldalra, amin a tagok vagy a vásárlók tudják használni a megvásárolt tartalmakat. Az új oldal címe: akademia.galikklara.com

Problémám van a regisztrációval, mit tegyek?

Ezen az oldalon nem tudsz regisztrálni, átköltöztünk egy kajabi oldalra, amin a tagok vagy a vásárlók tudják használni a megvásárolt tartalmakat. Az új oldal címe: akademia.galikklara.com

Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?

Ezen az oldalon nem tudsz bejelentkezni, átköltöztünk egy kajabi oldalra, amin a tagok vagy a vásárlók tudják használni a megvásárolt tartalmakat. Az új oldal címe: akademia.galikklara.com. Ha van érvényes regisztrációd az oldalon, akkor kérj jelszóemlekéeztetőt. Amennyiben nem érkezik meg az új jelszóról a levél, írj a support@galikklara.com címre.

Hogyan tudom megvásárolni a tanfolyamokat?

A kurzus.galikklara.com oldalon lévő linkekre kattintva tudsz regisztrálni vagy megvásárolni a tanfolyamokat. Ez át fog irányítani egy kajabi felületre, ahol el tudod végezni a regisztrációt/vásárlást. Fontos, hogy iratkozz fel azon az oldalon a hírlevélre, hogy megkapd a tanfolyamokkal kapcsolatos leveleinket.

Hogyan nézhetem meg a megvásárolt tanfolyamokat?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel és a jelszavaddal az akademia.galikklara.com portálra és már hozzá is férsz a megvásárolt kurzushoz.

Mi a teendő ha vásárláskor nem történik semmi a “Megveszem” vagy a “Tovább” gomb megnyomásakor nem történik semmi?

Mozilla Firefox böngésző helyett használd a Google Chrome böngészőt, valamint próbáld meg törölni a cookie-kat!

Nézd meg a videós tutorialt ITT!

Meddig nézhetem meg a megvásárolt tanfolyamokat?

Mindegyik tanfolyamnak van egy határideje, ameddig korlátlanul megnézheted. Ez a határidő általában 60-90 nap, de ezt a kurzus leírásában megtalálod mindenhol. A hatáidő lejárta után az adott kurzus eltűnik a megvásárolt kurzusok közül.

Meddig van hozzáférésem az Örömteli Élet Mindfulness Meditációkhoz?

Az Örömteli Élet Mindfulness Meditációkat a vásárlásod pillanatától kezdve egy teljes évig éred el.

Hogyan hallgathatom a meditációkat?

A felhasználóneveddel és a jelszavaddal az weboldalra belépve tudod hallgatni a meditációkat bárhol és bármikor, amikor szeretnéd. Néz meg a videós tutorialt itt (Hogyan kezeld a weboldalt): https://akademia.galikklara.com/products/kapcsolatok-akademiaja

Honnan tudom, hogy mikor melyik meditációt mikor kell használnom?

A vásárlás után hozzáférsz egy bővített leíráshoz minden csomaghoz, ami tartalmazza a jótékony hatásokat, a tudományos hátterét a gyakorlatnak, tippeket és pontos használati utasítást. Így mindig tudni fogod, hogy pontosan melyikre lesz szükséged.

Meddig használhatom a meditációkat?

Egy évig használhatod korlátlanul a meditációkat a weboldalra belépve. Amikor lejár az egy éves előfizetés, eldöntheted, hogy meghosszabbítod vagy sem.

Mennyi időt vesz igénybe egy nap?

A meditációk átlag 10 percesek, naponta min. 20-60 perc meditáció ajánlott a legjobb eredmény eléréséért, de te döntesz szabadon, hogy mennyi időt szeretnél rá szánni.

Mit tegyek, ha nem használnak a gyakorlatok?

Ritka esetben előfordulhat, hogy úgy érzed, hogy a rendszeres meditáció nem hozta el számodra a kívánt eredményt. Ekkor érdemes a tudatalattival mélyebben foglalkozni, ugyanis lehet, hogy valami van a mélyben, ami feloldásra vár azért, hogy egy teljesebb életet tudj élni. Erre is kínálunk lehetőséget az Egységben Élni csoportos programok illetve az Egyéni konzultációk során (www.galikklara.com). A napi meditációkat akkor se hagyd abba, ha nem tapasztalsz azonnal változást, mindenki teljesen egyedi, mindenkinek más mennyiségű időre van szüksége a változáshoz.

Mi történik, ha frissül új meditációval a csomag?

Az új meditációért nem számolunk fel külön költséget, az éves előfizetésben benne van az ára a folyamatos frissítésnek is. Érkeznek majd új meditációk, megerősítések és gyakorlatok is folyamatosan.

A spirituális utamon járok már egy ideje, mit tud nekem adni ez a meditációs album?

Erősíti a spirituális kapcsolódását, illetve mélyíti az eddig megszerzett tudásodat is. A rendkívül hatékony gyakorlatokkal egyre gyorsabb és könnyebben mozdulsz el a céljaid felé, bármi legyen is az.

Hol írhatok a tapasztalataimról?

Csatlakozz az Egység Közösség Facebook csoporthoz és oszd meg velünk a tapasztalataidat! Egy szerető és összetartó közösség tagjává válsz így, ahol örömmel olvassuk a élményeidet.

Ha nem látom a tanfolyamot, amit megvettem, mi a teendőm?

Ellenőrizd kérlek, hogy be tudsz-e lépni a regisztrált email címeddel az akademia.galikklara.com oldalra, amiről megvásároltad a kurzust. Amennyiben igen, és nem látod ott a vásárolt tanfoylamat, kérlek írj nekünk a support@galikklara.com email címre a részletes leírását a problémának és fotót a képernyőről is küld el kérlek. Ennek hiányában nem tudunk segíteni.

Nem tudok belépni az oldalra, mi lehet a probléma?

Kérlek, bizonyosodj meg róla, hogy a megfelelő weboldalra jelentkezel be! Az új weboldalunk az akademia.galikklara.com oldalon található, csak itt tudod elérni az anyagainkat. Ha ezt megtetted, és még mindig nem tudsz belépni kérj jelszóemlékeztetőt a fiókhoz tartozó e-mail címedre!

Kapcsolatok Akadémiája

Hogyan tudok csatlakozni a Kapcsolatok Akadémiájához?

A Kapcsolatok Akadémiájához csak akkor tudsz csatlakozni, mikor a kapuk nyitva vannak, ami évente általában 2x történik meg. Azért, hogy biztos ne maradj le a nyitásról regisztrálj és iratkozz fel a hírlevélre!

Mikortól férek hozzá a tagoknak szóló tartalmakhoz?

Azonnal, amint a Stripe levonta az első havi tagdíjat a kártyádról.

Mi a teendő ha vásárláskor nem történik semmi a “Megveszem” vagy a “Tovább” gomb megnyomásakor nem történik semmi?

Mozilla Firefox böngésző helyett használd a Google Chrome böngészőt, valamint próbáld meg törölni a cookie-kat!

Nézd meg a videós tutorialt ITT!

Mikor vonják le a havidíjat a kártyámról?

Amennyiben adott hónap 1. és 15. napja között léptél be az Akadémiára a levonásod minden hónapban azon a napon is lesz. A tranzakció azoknak akik adott hónap 16 és utolsó napja között léptek be minden hónap 15-én történik meg. Amennyiben a Kapcsolatok Akadémia tagságodat a hónap 16. és utolsó napja között vásároltad meg, akkor a levonás a 2. hónaptól átállításra kerül 15-re, így a második hónapban tört összeget von le a rendszer időarányosan. a 3. hónaptól minden hónap 15-én kerül a havi tagdíj levonásra.

Hogyan tudom a bankkártya adataimat módosítani?

Kérlek a bankkártya adataidat mindenképp a következő havi levonás előtt frissítsd amennyiben szükséges.

Videósegédlet: 

Mit csináljak, ha nem tudok bankkártyával fizetni?

A havi Kapcsolatok Akadémia tagságot csak bankkártyával van lehetőséged megvásárolni a portálon keresztül. Éves tagság vásárlása esetén tudjuk csak biztosítani az átutalás lehetőségét. Ez esetben keress bennünket a support@galikklara.com emai címen

Mikor lesznek a havi élő online programok?

A havi élő online programok minden hónap utolsó szombatján kerülnek megrendezésre. Ha erről eltérünk akkor időben tájékoztatjuk a tagokat.

Hogyan tudok csatlakozni a havi élő online programokhoz?

Minden hónap 16-án ezeket a portálon is megtalálod a havi tananyagoknál, valamit a program előtt egy nappal is kapsz egy emlékeztető e-mailt a kódokkal. Ezt csak akkor kapod meg, ha a kajabi rendszerében - a tagság megvásárlásakor - feliratkoztál a hírlevélre. Amennyiben nem érkezik meg ez a levél, írj a support@galikklara.com címre

Mi történik, ha nem tudok csatlakozni az online élő havi programhoz?

Ha nem tudsz résztvenni a szombati programokon két programrész pótlására lehetőséget biztosítunk a következő hétfőn. Ha erről eltérünk akkor időben tájékoztatjuk a tagokat. Aki szombaton 1 órával a kezdés után nincs bejelentkezve a programra, automatikusan küldjük számára a pótlásról az információkat.

Meddig tudok belépni a hétfői ismétlésre, hogy részt tudjak venni?

A programok egymásra épülnek, ezért ismétléshez 20:00 óráig lehet csatlakozni.

Részt vehetek a szombati programon és a hétfői esőnapon is?

Nem. A szombati programra 1 órával a kezdés után legkésőbb be kell lépni, aki addig nem érkezik meg, csak az "esőnapon" vehet részt. Mivel a folyamatok egymásra épülnek, nincs lehetőség ekkor ezen, máskor azon részt venni. Akkor érdemes az esőnapot teljesen részt venni.

Ha nem tudok részt venni az élő és pótnapokon, akkor érdemes tag maradni?

Abszolút igen, mert a különleges és erőteljes online tanfolyam, a meditációk, kihívások és tartalmak nagyon sokat adnak a belső önismereti úthoz. Az élő folyamatokat a következő évben lehet pótolni, mert minden évben ugyanazok lesznek a transzformációs folyamatok.

Ha a negyedéves élő transzlégzés workshopon nem tudok részt venni, visszanézhető?

Nem a program nem visszanézhető, mert a transzlégzés élőben zajlik

Hol találom az anyagokat?

A Kapcsolatok Akadémiája anyagokat az akademia.galikklara.com oldalon találod. Jelentkezz be itt és az oldalsávban megtekintheted a videós segédanyagot arról, hogy mit hol találsz a portálon belül.

Hogyan kérdezhetek Kláritól Kapcsolatok Akadémiája tagként?

Minden hónapban névtelen kérdőívben van lehetőséged kérdezni Kláritól, amire Klári a zárt facebook csoportban élőben válaszol és ennek a felvétele felkerül a portálra az adott havi anyagokhoz

Megoszthatom másokkal az anyagokat?

Természetesen nem, ezek az anyagok csakis Neked szólnak. Kérlek vedd figyelembe mennyi munka van egy-egy kurzusban vagy meditációban és ne terjeszd azokat semmilyen formában.

Nem indulnak el a videók, mit csináljak?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel és a jelszavaddal az akademia.galikklara.com-ra Kattints a “Beállítások” fülre. Kattints a “Számlázási info” fülre. Itt láthatod az aktív előfizetésed. Kattints a 3 pontra, majd az előfizetés lemondására. Kattints a feliratkozás visszavonása gombra. Kattints az ok gombra. Videó segédlet:

Le tudom menteni a videókat?

A videókat nem tudod lementeni, de az előfizetésed alatt korlátlanul visszanézheted őket.

Hogyan tudom megszüntetni a tagságot?

 1. Jelentkezz be a felhasználóneveddel és a jelszavaddal az akademia.galikklara.com-ra
 2. Kattints a “Beállítások” fülre.
 3. Kattints a “Számálási info” fülre.
 4. Itt láthatod az aktív előfizetésed. Kattints a 3 pontra, majd az előfizetés lemondására.
 5. Kattints a feliratkozás visszavonása gombra.
 6. Kattints az ok gombra.

Ha kilépek az Akadémiából tudok újra csatlakozni?

A következő nyitáskor igen. 

Események, Élő Online Programok

Hogyan tudok regisztrálni a programokra?

 1. Nyisd meg az esemény linkjét, vagy töltsd be a www.galikklara.com oldalt, és kattints az “Események” fülre és válaszd ki azt az eseményt amelyik érdekel.
 2. Kattints a “Megveszem” gombra.
 3. Itt látod a kosadar tartalmát, kattints a “Tovább a pénztárhoz” gombra.
 4. Töltsd ki az adataidat.
 5. Fogadd el a feltételeket és kattints a “Megrendelés elküldése” gombra.
 6. Ha sikeres a megrendelésed megjelenik a “Köszönjük! A rendelést megkaptuk.” felirat.

Nézd meg a videós tutorialt ITT!

Be kell regisztrálnom az oldalra, hogy jelentkezzek a programokra?

Nem, nem kell regisztrálnod.

Lejárt a jelentkezési határidő a programra, hogyan tudok részt venni?

Sajnos a jelentkezési határidő lejárta után nem tudunk részvételi lehetőséget biztosítani a programon.

Mikor kapom meg a belépési kódokat a programra, amire jelentkeztem?

Az online programokról a kódot legkésőbb a program előtti napon, az élő programokról az informcáiókat a program előtti héten küldjük ki. Ha nem kaptad meg a kódot a porgram előtti napon mindkeéppen írj nekünk a support@galikklara.com email címre

Jelentkeztem a programra, de nem jött meg a belépő kód a belépéshez, mit tegyek?

Az online programokról a kódot legkésőbb a program előtti napon, az élő programokról az informcáiókat a program előtti héten küldjük ki. Ha nem kaptad meg a kódot a porgram előtti napon mindkeéppen írj nekünk a support@galikklara.com email címre

Nem kaptam számlát, mit tegyek?

Automatikusan kell számlát kapnod a vásárlás után, ha bármi miatt ezt nem kaptad meg, haladéktalanul jelezd nekünk a support@galikklara.com címre, hogy az esetleges technikai problémát tudjuk javítani.

A rendszer nem fogadja el a számlázási címemet, mi lehet a probléma?

A rendszer helyes működése érdekében fontos, hogy egy sorba írd az utca nevét és a házszámot. Kérlek ellenőrizd, hogyan adtad meg a címedet.

Tudatos Tervező

Külföldre szeretnék Tudatos Tervezőt rendelni, mi a teendőm?

Az oktató videó linkje a vásárlást visszaigazoló levélben van, kérlek abban ellenőrizd. Ha bármilyen ok miatt nem érkezett meg, írj az support@galikklara.com címre.

Nem kaptam meg az oktató videót, mi a teendőm?

Az oktató videó linkje a vásárlást visszaigazoló levélben van, kérlek abban ellenőrizd. Ha bármilyen ok miatt nem érkezett meg, írj az klari@tudatostrevezo.hu címre.

Nem kaptam számlát, mit tegyek?

Automatikusan kell számlát kapnod a vásárlás után, ha bármi miatt ezt nem kaptad meg, haladéktalanul jelezd nekünk a support@galikklara.com címre, hogy az esetleges technikai problémát tudjuk javítani.

A rendszer nem fogadja el a számlázási címemet, mi lehet a probléma?

A rendszer helyes működése érdekében fontos, hogy egy sorba írd az utca nevét és a házszámot. Kérlek ellenőrizd, hogyan adtad meg a címedet.

Lehet-e utalással vagy utánvéttel fizetni?

Nem, csak bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Amennyiben e-mailt írsz, kérlek kövesd és vedd figyelembe az alábbi instrukciókat:

 

A bemutatkozás után kérlek, írd le a problémát/kérdésedet részletesen és érthetően. Ha technikai problémád van, kérlek fotózd le mit látsz, mert csak akkor tudjuk kivizsgálni és segíteni a megoldásban. A tárgyban írt egysoros levelekre köszönés nélkül nem biztos, hogy tudunk válaszolni, mert ha nem írod le részletesen a hibát, akkor megoldást sem tudunk nyújtani. Amennyiben további információra van szükségünk és nem jön tőled válasz 5 munkanapon belül, az ügyedet lezártnak tekintjük.

Nem érkezett meg a rendelésem, mit tegyek?

Amennyiben 1 hét után sem kaptad meg a csomagot, kérlek küldd el a vásárlás visszaigazoló levelet a support@galikklara.com email címre és kivizsgáljuk a problémát.