Barion Pixel [ONLINE] Tízmilliószoros Napi Programsorozat – Fókuszban a Bőség Megteremtése – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára
Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

[ONLINE] Tízmilliószoros Napi Programsorozat – Fókuszban a Bőség Megteremtése

2020.11.07. @ 10:00 - 18:00

12000Ft-tól

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI EGÉSZ NAPOS PROGRAMSOROZAT

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_zigzag][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][sc_button link=”https://galikklara.com/cart/?add-to-cart=29113″ size=”big” style=”1″ color=”#81d742″]JELENTKEZEM[/sc_button][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_zigzag][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

FÓKUSZBAN A BŐSÉG MEGTEREMTÉSE EGY CSODÁLATOS BELSŐ ÁLLAPOTBÓL

Ebben a mostani változó helyzetben kiemelten fontos, hogy  rendszeresen foglalkozzunk a belső állapotunkkal, hogy egy szépséges állapotból teremtsük az életünket. Csak rajtunk áll, hogy hogyan viszonyulunk a nehézségekhez, szenvedünk vagy pedig kreatív megoldásokat találunk a problémáinkra.

A nehéz időkben sokszor megfeledkezünk arról, hogy milyen óriási szerepünk van az életünk megteremtésében, ezért ezen a programon kitisztítjuk mindazt, ami akadályoz bennünket a bőség, jólét megteremtésében.

Az Indiából hozott gyakorlatok és a tízmilliószoros napok erejével gyorsabban manifesztálhatod (válthatod valóra) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

 A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra is igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_zigzag][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][sc_button link=”https://galikklara.com/cart/?add-to-cart=29113″ size=”big” style=”1″ color=”#81d742″]MEGVESZEM[/sc_button][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_zigzag][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

1. PROGRAM:  KAPCSOLATOK 8: A BŐSÉGGEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA (10:00-12:00)

(A Kapcsolatok Programsorozat utolsó programja 2020-ban)

Amikor bőségben élünk, akkor mindig minden hozzánk áramlik, amikor arra szükségünk van. Tudjuk és érezzük, hogy az egész Univerzum bőség, amelyből számunkra és minden embernek jut elég, ha képesek vagyunk befogadni. Ahhoz, hogy be tudjuk fogadni, el tudjuk fogadni ezt a bőséget, fel kell oldanunk azokat a negatív hiedelemrendszereket, azokat a negatív mentális és generációs programokat, amik ezt akadályozzák. Ezeket a téves nézőpontokat általában a szüleinktől, gyerekkorunkból, az előző generációkból vagy az előző életeinkből hozzuk. Ahhoz, hogy be tudjuk fogadni, el tudjuk fogadni ezt a bőséget, fel kell oldanunk ezeket a programokat, amik ezt akadályozzák. A hétfői programon teszünk egy lépést azért, hogy nagyobb kaput nyissunk a hozzánk áramló bőségnek.

Sokan tévesen azt gondolják, hogy a spirituális élet nem fér össze a bőséggel, és azoknak, akik belső utat járnak, nélkülözniük kell. Sokan olyan szegény körülmények között nőttek fel, hogy azt gondolják tévesen, az élet a nélkülözésről szól, vagy azt látták a szülőktől, hogy csak kemény munka árán lehet pénzt keresni, s tudat alatt ezek a programok nem engedik, hogy bőségben, jólétben éljenek. Lehet, hogy előző életünkben tettünk olyan dolgot, amik ebben az életünkben akadályozzák a pénzügyeinket.

 A bőséggel való kapcsolatunk gyógyítása segít abban, hogy képesek legyünk kapcsolódni a bőség forrásához, és meg tudjuk teremteni magunk számára azt a bőséget, amire szükségünk van. A bőség nem csak anyagi bőséget jelent, hanem elegendő időt, pihenést, szabadságot az életünkben, a kapcsolatainkban, stb. A program során ráláthatunk a bőséggel kapcsolatos téves és korlátozó hiedelmeinkre, koncepcióinkra, amelyek bekorlátozzák a felénk áramló bőség befogadását, és átalakíthatjuk azokat.

A program után 45 perc ebédszüntetet tartunk.

 

2. PROGRAM: BŐSÉG KURZUS INDIÁBÓL (12:45-14:30)

(Egység Tréner program)

Ez a program a Kapcsolatok programsorozat: Bőséggel való kapcsolat programmal szorosan összefügg és kiegészíti azt.

„Nincsen semmi baj a vágyaid beteljesítésével. Az a legkönnyebb módja a fejlődésnek, ha be tudod teljesíteni a vágyaidat. Azonban a fejlődésnek számos módja van. Meg is tagadhatod minden vágyadat és olyanná válhatsz, aki feladta mindenét. De az Egység több vágyat teljesít. A vágyaid megvalósítása a fejlődés legkönnyebb módja. A bőségteremtés egyáltalán nem rossz. A bőség megteremtése valójában mindenkinek segít. A bőségteremtés beteljesedéshez vezet. A beteljesedés átalakuláshoz vezet. Az átalakulás a Szabadsághoz vezet. A Szabadság a Felébredéshez vezet. A Felébredés pedig az Isten felismeréshez vezet. Ha tehát te a bőség megteremtésére fókuszálsz, akkor egy Spirituális Sadhanat (gyakorlatot) végzel éppen.” Sri Bhagavan, Egység Egyetem

Célunk, hogy minden ember boldog legyen, és bőségben éljen, hogy BETELJESÍTSE ÖNMAGÁT.

A program során tanításokat veszünk át Indiából a bőségről: hogyan tudjuk a bőség segítségével megvalósítani az álmainkat, hogyan segítjük a saját jólétünkkel a társadalom jólétét is, melyek azok a dolgok, illetve korlátozó hiedelmek, amelyek gátolhatják a jólét beáramlását az életünkbe, melyek azok a törvények, amelyek a bőségünket irányítják.

Ennek a tudásnak a birtokában folyamatosan tudjuk ellenőrizni az életünkben, hol lehetünk elakadva, amikor nem úgy áramlik a bőség, ahogy kellene, és tudatosan ki tudjuk javítani ezeket az elakadásokat.

Ha szeretnél az anyagi helyzetedben elmozdulást, változást és emelkedést, akkor  vegyél részt ezen a programon. Az Indiában tanult, nagyon erőteljes program és a különleges Egység Áldás/Deeksha fogadása lehetővé teszi a bőség tudatosságunk emelkedését, a jólét beáramlását az életünkbe, mind anyagi, mind érzelmi, mentális és spirituális területen.

Ha épp vállalkozást indítasz vagy szeretnéd fellendíteni az anyagi helyzetedet, szeretnéd megvalósítani a vágyaidat, stb. akkor várunk erre a nagyon erőteljes programra.

Ezt a programot csak az Egység Egyetemen végzett Egység Tréner vezetheti. 

A program után 15-20 perc szüntetet tartunk.

 

3. PROGRAM: AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA MAHA GANAPATI YANTRÁVAL (14:50-15:50)

(Haladó Egység Tréner program)

Az életed bármely területén léphetnek fel akadályok, amelyekkel minden nap szemben találod magad. Ez lehet bőség, karrier, pénzügyek, siker, párkapcsolat, család, kapcsolatok, egészség, stb. 

Lehet, hogy mindent megteszel azért, hogy bőségben élj, de mégis mindig jönnek különböző akadályok, amik miatt nem találod az utadat, az életfeladatodat, vagy ha meg is találtad, nem tudsz benne sikeres lenni és beteljesedni. Bármi, ami akadályozza az anyagi jóléted beteljesedését, az ezen a programon kitisztulhat.

Ennek a különleges indiai programnak az a fő célja, hogy minden akadály elháruljon az életedből, bármilyen egyéni célod is legyen, és segít könnyen elérni a célodat. A MAHA GANAPATI Yantrán való meditáció segít eltávolítani az akadályokat az életedből (amelyik életterületen szükséged van rá), és segít sikeressé válni mindenben, amit csinálsz.

Ezt a programot csak az Egység Egyetemen végzett Haladó Egység Tréner vezetheti.

A program után 15-20 perc szüntetet tartunk.

 

4. PROGRAM: A SZORONGÁS FELOLDÁSA ÉS TEREMTÉS FELSŐFOKON + BHAGYA DEEKSHA (16:10-18:00)

Mini előadást hallhatsz a szorongásról, a hatékony feloldási technikákról, illetve arról, hogy miért fontos a teremtés előtt egy nyugodt belső állapotban lenni. Először feloldjuk a szorongást, majd a legújabb, tudományos kutatások alapján elkészített TEREMTŐ meditációval megteremtjük, amire vágyunk.

A Bhagya Deekshának, ennek a különleges áldásnak megvan az ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) átalakítsa egy szerencsés időszakká, így azon emberek sorsa is meg tud változni, akik befogadják ezt a deekshát.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_zigzag][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][sc_button link=”https://galikklara.com/cart/?add-to-cart=29113″ size=”big” style=”1″ color=”#81d742″]KOSÁRBA[/sc_button][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_zigzag][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

DÁTUM: 2020. november 7. (szombat) 10:00-18:00 
(Csak az egész napon lehet részt venni, három tervezett szünetet tervezünk)

 A program ára: 12.000 Ft (15.000 Ft helyett)

Időpont: 2020.11.07. (szombat) 10:00-18:00

Helyszín: Otthonod, a zoom applikáción keresztül

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Amire szükséged lesz: 

 • jó minőségű internetkapcsolatra,
 • töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
 • a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
 • némítsd le magad a folyamat alatt végig,
 • nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
 • javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
 • papír zsebkendő, törölköző, víz 

Az első programrész után hosszabb ebédszünetet tartunk és utána is tartunk még két 15-20 perces szünetet.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL:

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

VISSZAJELZÉSEK az online programokról:

“Elképesztően jó volt! Klárinak úgyis írok e-mailt. Eddigi legerősebb programom volt az elmúlt 4 évben.”

“Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! “

“Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

“Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. “

“Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a legkatartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

“Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  “

“Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

Jelentkezés menete:

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A PROGRAM ELŐTTI NAPON 12 ÓRA – 2020.11.06-ÁN 12:00, UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA.

KÉRJÜK, EZT VEDD FIGYELEMBE! A jelentkezés lezárása után 12:00-13:00 között küldjük számodra a programra való belépést azonosítóit.

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napján 12 óráig  meg kell érkeznie) – ha nem tudsz online utalni az Raiffeisen fiókokban készpénzben tudod befizetni a program díját 
  2. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_zigzag][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][sc_button link=”https://galikklara.com/cart/?add-to-cart=29113″ size=”big” style=”1″ color=”#81d742″]JELENTKEZEM[/sc_button][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Részletek

Dátum:
2020.11.07.
Időpont:
10:00 - 18:00
Összeg:
12000Ft-tól

Helyszín