Barion Pixel Tízmilliószoros Napi Program: Hazatérés a Teljességbe [ONLINE] – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára
Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Tízmilliószoros Napi Program: Hazatérés a Teljességbe [ONLINE]

2020.06.05. @ 18:30 - 22:00

5000Ft-tól

ONLINE – TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMOK – FÓKUSZBAN:

Hazatérés az Teljességbe 3 programmal

Szeretettel invitálunk Titeket a június 5-én (pénteken) tartandó (online) Tízmilliószoros napi programunkra, melynek részleteit az alábbiakban találjátok.

Használd ki ennek a nagyon erőteljes napnak az erejét, hogy megtisztítsd magad azoktól a blokkoktól, téves nézőpontoktól, múltbeli sérelmektől, amik megakadályoznak abban, hogy kapcsolódj saját magadhoz és a Forrásodhoz/Univerzális Intelligenciához és megteremts mindazt, AMIT IGAZÁN SZERETNÉL!

Ebben a mostani változó helyzetben különösen fontos, hogy szeretettel, megbecsüléssel és törődéssel forduljunk önmagunkhoz. Preethaji szerint a depresszió gyökere az a harc, amit önmagunkkal vívunk. Ahhoz, hogy ez a háború véget érjen, rá kell nézned a belső állapotodra. Ha nem élünk békében önmagunkkal, akkor elkezdjük kritizálni önmagunkat és ez szépen lassan a bennünk lévő állandó konfliktus kiterjed a külvilágra, a családunkra és az emberekre is az életünkben. Így válsz a saját ellenségeddé. A program során visszatérünk önmagunkhoz, a Forrásunkhoz, a belső békénkhez, hogy a bennünk felébredő szeretet és elfogadás tápláljon bennünket is, és a körülöttünk élőket is. Ez rendkívül fontos ahhoz, hogy mentálisan és fizikailag is egészségesek legyünk.

A nehéz időkben sokszor megfeledkezünk arról, hogy nem vagyunk egyedül. A mindenütt jelen lévő Univerzális Intelligencia vagy a Forrásunk mindig védelmez bennünket. Hajlamosak vagyunk erről megfeledkezni a mindennapjainkban. Pedig a Forrásod mindig veled van, óv és védelmez téged, és alig várja, hogy teljesítse a kívánságaidat. Bármilyen hitrendszered is legyen, ez a program a saját Forrásodhoz, Belső Vezetődhöz fog sokkal közelebb vissza. Ez egy igazi hazatérés.

A Tízmilliószoros napok ereje

Az Indiából hozott gyakorlatok és a tízmilliószoros napok erejével gyorsabban manifesztálhatod (válthatod valóra) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

 A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra is igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.

 

1. PROGRAM:

Visszatérés Önmagunkhoz – Új Meditációs Folyamat

Az önmagunkkal való kapcsolatunk tükröződik vissza minden kapcsolatunkban az életünkben. Ahogyan önmagunkhoz kapcsolódunk, oly módon kapcsolódunk a világhoz is magunk körül.

A fogantatásunktól kezdve értek bennünket pozitív vagy negatív hatások, melynek következtében különböző döntésekre jutottunk önmagunkkal és az élettel kapcsolatban, s ezek a mai napig ismétlődnek az életünkben, valamint a feldolgozatlan sérelmek negatív érzelmi töltetként raktározódtak el a testünkben és a tudatosságunkban. 

Amíg nem oldjuk meg a bennünk lévő érzelmi tölteteket, a múltból hozott negatív és fájdalmas beidegződéseket, addig nem lehetünk szabadok. Addig a múlt irányítja az életünket, s mint egy számítógépes program, újra és újra ugyanott találjuk magunkat, egy csalódott és fájdalmas helyzetben, amiből úgy látjuk, hogy nincs kiút.

A programnak ezen részén visszatérünk az igazi lényünkhöz, és lebontjuk magunk körül azokat a gátakat, amik miatt nem tudtunk önmagunkhoz szeretettel és elfogadással kapcsolódni. Amikor szeretettel átöleljük önmagunkat, akkor a világ is átölel bennünket és úgy érezzük, hogy az egész Univerzum támogat minket. 

A Jövőd a Te kezedben van, bármikor megváltoztathatod a Sorsod! Tarts velünk ezen a gyönyörűséges utazáson, hogy szabaddá válj a múltadtól és legyen egy varázslatos jövőd!

Ez a program nem egyenlő a Kapcsolatok Programsorozat: Önmagunkkal való kapcsolat gyógyítása programmal, más aspektusból gyógyítjuk önmagunkat. A Kapcsolatok Programsorozat mellé tökéletes kiegészítés.

 

2. PROGRAM:

A Forrással/Univerzális Intelligánciával való kötelék Kurzus Indiából

(Haladó Egység Tréner program)

Egész életünkben azt szeretnénk, ha valaki segítene nekünk. Valaki, aki mindig ott van mellettünk, ha szükségünk van rá. Folyamatosan keresünk egy barátot, akivel megbeszélhetjük a problémáinkat, és aki csak ránk figyel. Ez a barát a mi Forrásunk/Istenink/Kollektív Tudat/a Belső Vezetőnk/Gurunk/az Univerzum (ami a saját hited szerint természetes Neked), akivel elvesztettük a kapcsolatot vagy még nem olyan erős, mint amilyen erősnek szeretnénk, és nem tudunk hozzá mindig kapcsolódni.

Sokan azt gondolják, hogy ahhoz, hogy az Univerzális Intelligencia/a Jelenlét ott legyen a mindennapokban, reggeltől estig meditálni kell, a fizikai dolgokat, a munkát, a kapcsolatokat hanyagolni kell, s egy életen át tartó gyakorlással lehet csak elérni az állandó Égi kapcsolatot. A program során kitisztíthatjuk ezeket a téves hiedelmeket és megtalálhatjuk azt a módot, ahogyan a számodra legkényelmesebben tudsz az Forrásodhoz kapcsolódni, megtapasztalni az életedben, bárhol is legyél, bármit is csinálj. 

A programon tanításokat veszünk át Indiából, megnézzük azokat a fontos tényezőket az életünkben, melyek akadályoznak bennünket a kapcsolódásban. Megtanuljuk, hogy hogyan hívjuk meg, és hogyan kommunikáljunk a saját Forrásoddal, a Te Legjobb Barátoddal, és hogyan kérj tőle segítséget a hétköznapokban. 

A haladó tréner kurzuson tanult gyönyörűséges program segít abban, hogy könnyen kapcsolódjunk össze a Forrással/Magasabb Tudatossággal, és ne érezzük magunkat egyedül a világban. Ha az Isteni számodra egy barát, akkor az életedben minden vágyad nagyon gyorsan válik valóra.

Ezt a progromot csak Indiában végzett Haladó Egység Tréner vezetheti

3. PROGRAM:

Teremtés Felsőfokon

A programon egy Indiából hozott nagyon erőteljes gyakorlattal megteremtjük azt, amit szeretnénk. Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK! A program végén minden résztvevő Bhagya deekshát fog kapni.

Ennek a különleges deekshának meg van a különleges ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) átalakítsa egy szerencsés időszakká, így az emberek sorsa is meg tud változni, akik befogadják ezt a deekshát.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is. 

Amire szükséged lesz: 

 • jó minőségű internetkapcsolatra,
 • töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
 • a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
 • némítsd le magad a folyamat alatt végig,
 • nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
 • javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
 • papír zsebkendő, törölköző, víz 

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL:

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

VISSZAJELZÉSEK az online résztvevőktől a 2020.03.16-i Megbocsátás, elengedés után:

“Elképesztően jó volt! Klárinak úgyis írok e-mailt. Eddigi legerősebb programom volt az elmúlt 4 évben.”

“Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! “

“Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

“Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. “

“Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a leg katartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

“Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  “

“Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

Jelentkezés menete:

MINDEN PROGRAM ESETÉBEN A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A PROGRAM NAPJÁN 12 ÓRA, UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA. KÉRJÜK, EZT VEDD FIGYELEMBE!

A HÍVÁSHOZ VALÓ CSATLAKOZÁS ADATAIT A JELENTKEZÉS LEZÁRÁSA UTÁN 12:00-13:00 ÓRA KÖZÖTT KÜLDJÜK EMAILEN.

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napján 12 óráig  meg kell érkeznie) – ha nem tudsz online utalni az MKB fiókokban készpénzzben tudod befizetni a program díját 
  2. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

Részletek

Dátum:
2020.06.05.
Időpont:
18:30 - 22:00
Összeg:
5000Ft-tól
Esemény kategória:

Helyszín

Order on Tuesday 1st December 2020 09:45:55 AM