Barion Pixel Kapcsolatok 6: A Gyermekünkkel való kapcsolat gyógyítása [ONLINE] – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára
Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Kapcsolatok 6: A Gyermekünkkel való kapcsolat gyógyítása [ONLINE]

2020.04.27. @ 18:30 - 21:30

4000Ft-tól

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ONLINE – KAPCSOLATOK 6:
GYERMEKÜNKKEL/GYERMEKEINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

Gyógyítsd meg a gyermeked!

Szeretnénk a gyermekeinknek a legjobbat adni, azonban ez sajnos nem mindig sikerül. A negatív mentális programok, az érzelmi tölteteink, vagy a generációs programok, vagy anyagi lehetőségeink miatt lehetséges, hogy fájdalmat okoztunk a gyermekünknek? Lehetséges, hogy mi is továbbadtuk azt az “örökséget”, amit a szüleinktől kaptunk? Ha szeretnéd, hogy a gyermekedben ezek a sérelmek, fájdalmak meggyógyuljanak és szeretnél megszabadulni ezektől a mintáktól, akkor tegyél egy óriási lépést érte és gyere el, gyógyítsd meg a kapcsolatodat a gyermekeddel. Ha nincs gyermeked, akkor dolgozhatsz egy hozzád közel álló gyermekkel való kapcsolatodon vagy a saját belső gyermekeddel.

Amennyiben szülők vagyunk, akkor az életünkben ez az a kapcsolat, amelyben folyamatosan azt kérdezzük magunktól: “A megfelelő dolgot tettem?” “Mit kellene tennem most?”, stb. Ez az a kapcsolat, amely rendkívüli örömet és rendkívüli fájdalmat is okozhat Neked.

Amikor ránézünk az életünkre a Kapcsolatok programsorozat alatt, meglátjuk, hogy rengeteg sérülést hoztunk a gyerekkorunkból. Tudatosan vagy tudat alatt, de a gyermekeinkkel ugyanúgy bánunk, mint ahogy velünk bántak a szüleink. Ha sok öröm volt a gyermekkorban, akkor pozitív mintákat, ha sok fájdalom, akkor negatív mintákat viszünk tovább az életünkben.

Ha már van gyermekünk és nem tudtuk neki megadni neki érzelmileg, anyagilag mindazt, amit szerettünk volna, vagy a kapcsolatunk nem felhőtlen, és ez miatt konfliktus van bennünk/köztünk, akkor a program segítségével feloldhatjuk a sérüléseket, a megbántódást, ami bennünk és gyermekünkben van. Tudatunk össze van kapcsolva gyermekünk tudatával, ezért a programon történő tisztulás automatikusan kihat gyermekünkre is, így kapcsolatunk javítását segítheti elő. (A program csak azoknak ajánlott, akiknek van már gyermekük.)

Ha szeretnél BAJNOK SZÜLŐ LENNI, akkor vegyél részt a július 18-19-én tartandó 2 napos kurzusra, és tanuld meg a SZÜLŐSÉG/NEVELÉS MŰVÉSZETÉT , hogy egy boldog gyermeket nevelj, sérülések nélkül.[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1570371568670{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-color: #ffcaa6 !important;}”]Miért érdemes dolgozni a gyermekünkkel való kapcsolaton?

 • Tudat alatt ugyanazokat a mintákat adjuk át a gyermekeinknek, amiket mi is kaptunk gyermekkorunkban (ez lehet pozitív és negatív)
 • Nem csak a kinézetünket hagyjuk örökül a gyermekeinkre, hanem az érzelmeinket, a fájdalmainkat, a félelmeinket, stb.
 • Ha a szüleinkkel való kapcsolatunkban sérelmeket hordozunk, akkor előbb vagy utóbb ez a sérelem megjelenik a gyermekünkkel való kapcsolatunkban is,
 • Ha úgy érzed, hogy problémás a gyermek viselkedése vagy érzelmi trauma érte őt (akár az anyaméhben),
 • Ha szeretnéd, hogy a gyermeked később gyönyörű ajándékot adjon neked: a feltétel nélküli szeretetét.

Miért gyere el?

 • Mert ezen az erőteljes programon és a különleges folyamat segítségével feloldhatod a sérelmeket, fájdalmakat, konfliktusokat ebben a kapcsolatban,
 • Gyógyítjuk a gyermekedet és a hozzá fűződő kapcsolatodat, ezáltal a gyermekek kivirágoznak (tapasztalati úton igazolható)
 • Nagyszerű szülővé válsz, akik képes a gyermekét teljesen és feltétel nélkül szeretni és elfogadni,
 • Megismered a gyermeked és képes leszel támogatni őt, hogy beteljesítse a célját.
 • Egy szereteten, tiszteleten, biztonságon alapuló életet tudsz létrehozni a gyermeked számára és pozitív programokkal táplálni őt,
 • Ha Te boldog vagy, akkor a gyermeked is egy boldog emberi lénnyé cseperedik.

Gyere el és ismerd meg a gyermeked![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][sc_button icon=”fa-info-circle” link=”https://galikklara.com/esemenyek/” style=”1″]Tovább a programokhoz[/sc_button][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL:

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

VISSZAJELZÉSEK az online résztvevőktől a 2020.03.16-i Megbocsátás, elengedés után:

“Elképesztően jó volt! Klárinak úgyis írok e-mailt. Eddigi legerősebb programom volt az elmúlt 4 évben.”

“Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! “

“Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

“Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. “

“Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a leg katartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

“Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  “

“Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

Jelentkezés menete:

MINDEN PROGRAM ESETÉBEN A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A PROGRAM NAPJÁN 12 ÓRA, UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA. KÉRJÜK, EZT VEDD FIGYELEMBE!

FONTOS INFORMÁCIÓ! AKI MÁR ELŐZŐLEG, TEHÁT 2020. MÁRCIUS 16-IG RENDEZTE/KIFIZETTE BÁRMELYIK PROGRAMOT, NEM KELL ÚJRA JELENTKEZNIE, MERT ÉRVÉNYES A KORÁBBI JELENTKEZÉSE!

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napjáin 12 óráig meg kell érkeznie)
  2. ha nem tudsz online utalni az MKB fiókokban készpénzzben tudod befizetni a program díját 
  3. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Fontos információ az ismétlői kedvezményhez!: Kérjük, hogy csak akkor válaszd az Ismétlői jegyet, ha minimum 9 különböző programon már legalább Egyszer részt vettél a Kapcsolatok Programsorozatban, és a kettő, amit kihagytál a Testvérünkkel való kapcsolat és a Gyermekünkkel való kapcsolat gyógyítása. Az ismétlői kedvezményeket minden alkalommal a jelenléti ívek alapján ellenőrizzük, így mennyiben tévesen választottad azt, a helyszínen rendezned kell a különbözetet. A megértésedet köszönjük!

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

Részletek

Dátum:
2020.04.27.
Időpont:
18:30 - 21:30
Összeg:
4000Ft-tól
Esemény kategória:

Helyszín

Order on Tuesday 1st December 2020 09:45:55 AM