Barion Pixel 2. A 21 Napos Ingyenes Meditációs Kihívás bemutatása [LEÍRÁS] – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

2. A 21 Napos Ingyenes Meditációs Kihívás bemutatása [LEÍRÁS]

21 napos INGYENES Meditációs Kihívás a vágyaink valóra váltásáért és egy szép, békés belső állapot megteremtéséért!

21 napon keresztül együtt meditálunk és a közös gyakorlással megsokszorozzuk a meditáció hatását, erejét, a 21 nap pedig segít abban, hogy a meditáció beépüljön a napirendünkbe, hogy a rutin szokássá váljon.

Miért fontos ez számodra?

Cikkek, tanulmányok, könyvek százezrei foglalkoznak azzal, milyen jótékony hatásai vannak a meditációnak. Rengeteg tudományos kutatás – köztük az ELTE munkatársai által vezetett – is bebizonyította már például, hogy a meditáció csökkenti a stresszt, pontosabban a kortizol nevű stresszhormon szintjét a vérben. Ha valamit, ami ilyen jó hatással van rád, képes vagy a mindennapjaid részévé tenni, azzal biztosítod a testi-érzelmi-mentális jóléted folyamatos fenntartását, azaz végső soron a boldogságodat.

A 21 napos kihívás során 3 meditációval fogunk dolgozni.

1. Tudatos Légzés Meditáció – A légzés maga az élet. Híd a test és a tudat között. Tudatos légzés nélkül nem lehet mélyre hatolni sem a testműködés, sem a tudat (önismeret, öntapasztalás) világába. A tudatos légzés pár jótékony hatása a számos közül: aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, javítja a tüdő és kardiovaszkuláris funkciókat, rendbe hozza a test alvási ciklusát, lassítja az öregedés folyamatát, bekapcsolja a géneket, amik segítenek a gyulladás elleni küzdelemben, csökkenti a szabadgyököket, harmonizálja az endokrin rendszert.

2. Hála Meditáció – A gyakorlat során nem csak a rezgésszintünk emelkedik, hanem ráébredünk az életünkben lévő határtalan bőségre. A hála kifejezése nem csak a depresszió és a szorongás ellenszere, hanem még több csodát és szinkronicitást hoz az életünkbe. Sri Bhagavan azt mondja, az egyik legegyszerűbb módja a tudatalattinkban futó negatív programok megváltoztatásának, ha hálásak vagyunk. Ez a gyakorlat eddig csak azoknak volt elérhető, akik előfizettek a teljes Mindfulness Meditációk Mindennapra Albumra. Most pedig ingyen hozzáférsz 30 napig!

3. Vágyak Megteremtése Meditáció – Ez a gyakorlat abban segít, hogy megfogalmazzunk egy konkrét szándékot az új életünkre, bármelyik életterületünkre vonatkozóan, és létrehozzuk azt önmagunk számára. A meditáció során összehangoljuk magunkat az Univerzális Intelligenciával, így képessé válunk befogadni azt, amire vágyunk.

A Hála Meditáció tökéletes kiegészítése a Tudatos Légzés és a Vágyak Megteremtése meditációknak, hogy a 21 nap alatt a 3 meditáció együttes gyakorlásával minden oldalról megtámogassuk testi-érzelmi-mentális jólétünk emelését, és egy szinkronicitásokkal teli, kiegyensúlyozott és boldog új életet építsünk fel magunknak.

3 héten keresztül fogunk együtt meditálni, amihez 3 csodálatos, jól megtervezett meditációt használunk, és mindeközben 3 különböző, rendkívül fontos életterületre fogunk koncentrálni – minden héten más-más téma kerül a fókuszba.

Mi ez a 3 terület és mit adhat Neked a Kihívás ezeken a területeken?

 1. hét – EGÉSZSÉG:

A túlhajszoltságban, az állandó rohanásban sokszor hajlamosak vagyunk megfeledkezni a testi, érzelmi és mentális egészségünkről. Nem eszünk táplálóan, nem pihenünk eleget, nem mozgunk eleget, nem foglalkozunk az érzéseinkkel, a mentális egészségünkkel.  Állandó stresszben élünk. Pedig úgy tartja a mondás is, ha egészség van, minden van. Nem véletlenül kezdünk tehát ezzel a témával, hiszen a tavasszal kitörő koronavírus járvány minden eddiginél élesebben megmutatta, mennyire fontos, hogy még nagyobb fókuszt kapjon ez a terület az életünkben.

A mindennapi meditáció során csökken a stressz hormon szintje a szervezetünkben, erősödik az immunrendszerünk, csökkenek a szabadgyökök és ezzel a szövetkárosodás, jobban alszunk, emelkedik a tudatosságunk, az intelligenciánk, növekszik az érzelmi stabilitásunk.

 2. hét – BŐSÉG:

Az Univerzum maga a bőség. Minden a rendelkezésünkre áll, amire szükségünk van, csak ezt sokszor nem látjuk, nem hisszük el. A negatív érzéseink, gondolataink irányítanak minket, és ezért nem engedjük a bőséget beáramlani az életünkbe. E helyett azt teremtjük meg magunknak, amitől félünk: az anyagi gondokat, a küszködést, a lehetőségek hiányát. A bőség fogalma sok mindent takar, ide tartozik az egészség, a virágzó kapcsolataink is például, de mi ezen a héten kifejezetten az anyagi bőséggel fogunk foglalkozni. A koronavírus-járvány jelentős hatással volt és lesz is még sok ember anyagi helyzetére, megélhetésére, ezért nagyon fontos, hogy képesek legyünk egy szép állapotból bőséget teremteni magunk és a szeretteink számára, és ne hagyjuk, hogy a külső körülmények uralják a bőséggel kapcsolatos gondolatainkat.

A napi meditációk segítenek, hogy egy szép állapotból teremtsük a bőséget, hogy azt teremtsük, amit szeretnénk, ne pedig a félelmeinket. A meditációk segítségünkre lesznek a vágyaink megteremtésében és abban is, hogy meglássuk, mennyi mindenünk van már, amiért hálásak lehetünk. A hála érzése még nagyobb bőséget és rengeteg szinkronicitást fog bevonzani az életünkbe.

 3. hét – PÁRKAPCSOLAT:

Az ember társas lény, kapcsolatban, közösségben tud igazán boldog lenni. Így nem meglepő, hogy párkapcsolatra vágyunk, szeretnénk megtalálni azt az embert, akivel úgy érezzük, érdemes leélni az életünket. Ennek az egyik fontos alapköve, hogy egyáltalán elhiggyük, megérdemeljük a boldog párkapcsolatot! Amire figyelnünk kell, hogy milyen állapotból teremtjük meg ezt a párkapcsolatot. Nagyon sokszor előfordul, hogy hiányérzetből szeretnénk társat teremteni, mert a párunktól várjuk azt a szeretetet, amit önmagunktól nem kapunk meg. Vagy összehasonlításból, külső nyomás és elvárások mentén keresünk magunknak párt.

A napi meditáció segítségünkre lesz, hogy ne hiányérzetből, kényszerből, irigységből, összehasonlításból, hanem egy szép belső állapotból teremtsünk magunknak olyan párkapcsolatot, olyan párkapcsolati minőséget, amire mindig is vágytunk.

ÉLŐ BEJELENTKEZÉSEK:

2020.11.30. 21:00 óra

2020.12.07. 21:00 óra

2020.12.14. 21:00 óra

Az élő bejelentkezések a Zárt facebook csoportban történnek, ezért javasoljuk, hogy lépj be a csoportba, hogy részt vehess ezeken a csodálatos lehetőségeken.

AJÁNDÉK INGYENES Vágyak Megteremtése Workshop!

2020.12.22-én este 20:00 órától a Zárt facebook csoportban és youtube-on Klári tart csak Nektek egy workshopot arról, hogyan tudjátok fenntartani a csodálatos állapotot a mindennapjaitokban. Gyere és tanulj Kláritól!