Barion Pixel KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA – leállítva – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA – leállítva

INDUL A

KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY AZT AZ ÉLETET ÉLD, AMIRE MINDIG IS VÁGYTÁL?

MEGNYITJA KAPUIT A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA

Eljött az idő! Kedves barátom, TANULJ és FEJLŐDJ az egyik legerőteljesebb és leghatékonyabb technikával, mely a világon egyedülállóan úgy lett felépítve, hogy a leggyorsabban tartós és hatásos eredményt érjen el NÁLAD. Legyél kiegyensúlyozott, találd meg Önmagad! Legyél egy fantasztikus zárt közösség tagja!
CSATLAKOZZ ÉS TAPASZTALD MEG TE IS A TELJES ÉRZELMI TRANSZFORMÁCIÓT!

3 pillér, ami támogatja a visszafordíthatatlan változást!

1.

Online tanfolyam, ahol megkapod az elméleti tudást

2.

Transzformációs folyamatok (Kibővítettek Kapcsolatok Programsorozat®)

3.

21 napos kihívások, hogy rögzüljön az átalakulás az idegi struktúrában

“A KÜLVILÁG A BELVILÁG KIVETÜLÉSE, EZÉRT, HA ELINDULSZ BEFELÉ ÉS KIGYOMLÁLOD A TUDATOSSÁGODBÓL A RÉGI SÉRELMEKET, A NEGATÍV MEGGYŐZŐDÉSEKET, HITRENDSZEREKET, KORLÁTOZÓ PROGRAMOKAT, KONDÍCIÓKAT, AKKOR NEM CSAK BELSŐLEG LESZEL BOLDOG, DE A KÜLVILÁGBAN IS SIKEREKET FOGSZ ELÉRNI, MERT AZ ÉLETÜNK ALAPJA A KAPCSOLATAINK.”

EZEKTŐL A LÁTHATATLAN LÁNCOKTÓL SZABADULUNK MEG A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA PROGRAMSOROZAT TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATAINAK SEGÍTSÉGÉVEL. Tapasztald meg Te is a változást!

Figyelem! Csak limitált számú nyitott hely érhető el! Le ne maradj!

CSATLAKOZZ
LEGKÉSŐBB
2021. május 28. 12:00 ÓRÁIG!

HOGYAN VÁLTOZTATJA MEG

A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA TAGSÁG

AZ ÉLETED?

Van az a mondás, hogy minden az agyban dől el. A tudományos kutatások már felfedték, hogy 95%-át az életünknek a tudatalatti programok határozzák meg, csupán 5%-a az életünknek tudatosan meghatározható. 95%-át az életünknek azok a programok határozzák meg, amelyeket életünk első 6-7 évében alakultak. Tudományos tény az is, hogy ezeket az első éveinket egyfajta hipnotikus állapotban, mélyebb tudati állapotban töltjük. Figyeljük a körülöttünk lévő embereket, letöltjük a környezetünkből áradó információkat, és ezek alapján alakulnak ki a benyomásaink, hitrendszereink és a tudatalatti viselkedésformáink, a kondicionáltság, ahogy az életetünket éljük. Ezért van óriási hatással ránk a mai napig tudattalan szinten (95%-ban) a gyermekkorunk, egészen a fogantatásunktól kezdve. Amikor ezek a programok negatívak, akkor képesek vagyunk szabotálni a saját boldogságunkat és a sikereinket. Ekkor úgy érezzük, mintha minden törekvésünk ellenére egy láthatlan lánc lenne rajtunk és nem tudunk kilépni az adott problémából, ami az életünkben van, nem tudjuk irányítani az életünket, bármit is teszünk.

mit tartalmaz a tagság?

Mit_tartalmaz_a_tagsagi

A programok előtti érzéseik:

Szomorúság
63%
Elégedetlenség
68%
Szorongás
66%
Bizonytalanság
66%
Kimerültség
45%
Reménytelenség
55%
Frusztráció
62%
Álmatlanság
43%
Harag, düh
48%

A programok után az alábbi javulást érzékelték:

Szomorúság
9%
Elégedetlenség
5%
Szorongás
11%
Bizonytalanság
11%
Kimerültség
4%
Reménytelenség
4%
Frusztráció
2%
Álmatlanság
2%
Harag, düh
9%

2. ONLINE TANFOLYAMOK - ELMÉLET

Minden hónapban egy online - előre felvett - tananyagot fogsz kapni, ami segíteni fog fejlődni és felkészülni a havi élő transzformációs folyamatra.

3. HAVI KIHÍVÁSOK - POZITÍV PROGRAMOZÁS

Minden hónapban indítunk egy közös kihívást, hogy együtt-közösen ültessük a gyakorlatba a tanultakat, alakítsuk át tudatosan az idegi struktúrákat és programozzuk magunkat a pozitív gondolkodásra és egy boldogabb életre.

5. TÁMOGATÓ ZÁRT KÖZÖSSÉG

Egy nagy szerető családként utazunk együtt ezen a belső utazáson, ahol mindenki támogatva van és nem hagyunk senkit egyedül.

6. BÓNUSZ: EXCLUSIVE INTERJÚK

Különleges vendégekkel készítek interjút, mely segíti a fejlődést és tágítja a nézőpontodat, segítséget nyújthat a mindennapokban. Ezek az interjúk csak a tagoknak lesznek elérhetőek.

7. BÓNUSZ: EGYEDI KEDVEZMÉNYEK

Egyedi kedvezményeket nyújtunk csak a tagoknak a weboldalon lévő online tanfolyamokból, a Tudatos Tervezőből, ezzel is támogatva a további fejlődést és álmaid megvalósítását. Együttműködő partnereinknél is jelentős kedvezményekben részesülnek a tagjaink.

A tagságot bármikor el lehet hagyni, de belépni egy évben csak kétszer lehet, amikor erre megnyitjuk a lehetőséget.

KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT® - TELJES ÉRZELMI TRANSZFORMÁCIÓ

A programok után az alábbi javulást érzékelték:

Hálaérzet növekedése
Produktivitás növekedése
Harmónia növekedése
Optimizmus növekedése
Elégedettség növekedése
Boldogság növekedése
Depresszió csökkenés
Hálaérzet növekedése
93%
Produktivitás növekedése
85%
Harmónia növekedése
84%
Optimizmus növekedése
80%
Elégedettség növekedése
80%
Boldogság növekedése
75%
Depresszió csökkenés
65%

MEGTAPASZTALOD MILYEN, AMIKOR MEGTÖRTÉNIK

Ne feledd, a programok végére már nem leszel ugyanaz az ember! A belső átalakulás, amin keresztülmész, pozitív hatással lesz minden életterületedre és így képes leszel egy ÚJ ÉLETET, EGY ÚJ SORSOT TEREMTENI önmagad számára. Készen állsz? TARTS VELÜNK!

Hova FOGSZ ELJUTNI A KÖVETKEZŐ 12 HÓNAPBAN?

HAVI TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATOK

több önbizalom

GYÓGYULNAK A KAPCSOLATAID

ELMOZDULSZ A VÁGYOTT ÉLETED IRÁNYÁBA

online közösség

ERRE AD HATÉKONY MEGOLDÁST A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA TAGSÁG!

Sokszor érezhetjük, hogy annak ellenére, hogy megpróbálunk pozitívan gondolkodni, mégis ugyanazok a negatív események és érzések ismétlődnek az életünkben és megragadva érezhetjük magunkat egy-egy élethelyzetben. Ez nagyon sok energiát visz el, amit arra is fordíthatnánk, hogy építjük az új életünket.

De hogyan szerezhetnénk vissza az energiánkat és az életerőnket?

A hosszantartó pozitív változáshoz szükség van arra, hogy a múltbeli stresszt, fájdalmakat, félelmeket, traumákat feloldjuk, és új, pozitív programot tegyünk a magunkévá.

De kiknek is ajánlom igazán?

MINDENKINEK! Mert,

minden spirituális útba/vallásba beilleszthető!
azoknak is javasolt, akik semmilyen módon nem tartják magukat spirituálisnak, hiszen ez egy vallásmentes, tudományos kutatásokon alapuló módszer, melyet nemzetközileg a legsikeresebb emberek is alkalmaznak, és általa kimagasló eredményeket értek el, mind egyéni, családi és vállalati szinten (pl. Tony Robbins)
mindenki rendelkezik kapcsolatokkal, tudatalatti elmével, aggyal. Ezek a megfelelő eszközökkel alakíthatóak a vágyaink szerint. Ezért érdemes ezeken folyamatosan dolgozni.
bármilyen céllal érkezel, azt kapod tőle, amire szükséged van, függetlenül a programok témájától, mert a tudatalattit veszi célba, így feloldódik az a gát, ami eddig akadályként jelent meg az életedben

Az első, márciusi programról
2021. március 27. 10:00-16:00

AZ ÉLETÜNK ALAPJA 1-2: SZÜLEINK

Életünk alapját a szüleink és a hozzá fűződő kapcsolatunk határozza meg. A születésünktől kezdve a szüleink, illetve akikkel felnőttünk, kondicionáltak arra bennünket, hogy milyen gondolataink, érzéseink és véleményünk legyen a világról, a nőkről, férfiakról, a bőségről, arról, hogy kik vagyunk és mire vagyunk képesek, stb.

Amikor igaznak hisszük azt, amit mondtak vagy mutattak nekünk az életről, akkor mindez egy tudattalan programmá, sokszor korlátozó hitrendszerré alakul és akadályoz bennünket abban, hogy azt az életet éljük, amire születtünk.

Március havi program részletes tartalma:

AZ ÉLETÜNK ALAPJA 1.
ÉDESANYA ÉS A NŐKKEL VALÓ KAPCSOLAT

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

A megbántódásainkat életünk kezdete óta hordozzuk magunkban, és senki nem tanította, hogy mihez kezdjük a sérelmeinkkel, csalódásainkkal, fájdalmainkkal. Ebben az 1 órás tanfolyamban szeretném megtanítani Neked, hogy miért létfontosságú megbocsátanunk, bármilyen dolgot is vétettek ellenünk és hogyan lehetséges ez a gyógyulási folyamat. A saját tapasztalataimon keresztül mutatom be, hogy minden lehetséges, ha eldöntjük, hogy a kezünkbe vesszük az életünk és nem hagyjuk, hogy a fájdalom irányítson bennünket.

Az édesanyánk számunkra a nő az életünkben. Nőként azonosulunk vele vagy ellenállunk neki, de mindkét esetben ugyanazt teremtjük meg az életünkben, pedig néha pont az ellenkezőjét szeretnénk, de mivel ott van a tudatalatti érzelmi ellenállás vagy azonosulás, bármennyire próbálunk másképp viselkedni, kudarcot vallunk. Az előző generációk nem voltak olyan szerencsések, hogy annyi eszköz álljon a rendelkezésükre az öngyógyításra, mint napjainkban, ezért szükséges a gyógyulás útjára lépni, és így képesek vagyunk az előző generációkat is felszabadítani az érzelmi terhek, traumák alól, melyek átadódnak generációról generációra.

Minden elvásárást, amit a szüleink nem teljesítettek be számunkra, megjelenik a kapcsolatainkban. Ha ez édesanyával függ össze, akkor a nőkkel való kapcsolatban.

Nőként a saját nőiségünkre, női szerepünkre (energiánkra), az anyaságunkra, a nőkkel való kapcsolatunkra (barátnő, munkatárs, rokon, stb), és a lány gyermekünkre van hatással ez a kapcsolat az életünkben.

Férfiként szintén a nőkkel való kapcsolatban, a szerelmi életben léphetnek fel problémák, valamint a lánygyermekkel lehetségesek kapcsolódási proglémák, ha az édesanyánkkal való kapcsolatunk nem egészséges.

Mindkét nem esetében az egészségre és az életünkben felmerülő szükségtelen akadályokra van negatív hatással, ha ez a kapcsolat érzelmileg terhelt.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-1-1/

A minket megelőző 7 generáció élete, döntései, érzelmei, sérelmei, traumái hatással vannak az életünkre. Habár nincs tudomásunk arról, hogy mi történt velük, a történelemkönyvek segítségével megismerhetjük a múltbeli tragikus eseményeket, régimódi társadalmi szerepeket, szokásokat, elnyomásokat, amelyeknek minden bizonnyal érzelmi hatása volt a nőkre az előző hét generációban. Minden ami ott és akkor történt, minden ami ott és akkor nem került feldolgozásra, feloldásra, benne van a sejtjeidben és a tudatalattidban, mely erőteljesen befolyásolja az életedet. Ebben a program részben a nők által átélt érzelmi traumák felszabadítása történik egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Nőként lehetséges, hogy megszűnik a szexuális vágy vagy negatív érzések kötődhetnek a szexualitáshoz, a házassághoz, a női szerepekhez.

Férfiként szintén lehetséges, hogy egy tudatalatti probléma jelenik meg a nőkkel való kapcsolatban, olyan helyzetekbe kerülhet a férfi, ahol újra ismétlődik a generációs női sérelem, és probléma adódik az egészséges párkapcsolat kialakításában is.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk a nőkkel való kapcsolatban, nőként önmagunkkal, férfiként az ellenkező nemmel. Egy pozitív programot ültetünk el melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Az első hónapban a 21 napos Manifesztációs Kihívást kapják a tagok, melyhez korlátlanul hozzáférnek, mivel a Mindfulness Meditációk Mindennapra albumhoz addig korlátlanul hozzáférnek, amíg aktív tagok a Kapcsolatok Akadémiájában. Nem baj, ha már elvégezted korábban a kihívást, ismétléssel válik valami szokássá, csináld újra!

Ez a kurzus BEFEKTETÉS A JÖVŐDBE!

Ez egy TELJESEN ÚJ és EGYEDÜLÁLLÓ program Magyarországon!  2 napos INTENZÍV és TRANSZFORMATÍV kurzus, utoljára Velem!

A kurzus elvégzésével ÁTENGEDD az életed a teljesen ÚJ FANTASZTIKUS ÉLET FELÉ, áttranszformálod AZ ÉLETED egy SIKERES és BOLDOG, BETELJESEDETT életté (hiszen sose lesz már olyan mint előtte) ! Meg fogom tanítani azokat a módszereket, amelyek segítségével:

  • Megteremtheted életed LEGNAGYOBB VÁGYAIT!
  • Bármilyen körülmények között ELÉRHETED A CÉLJAIDAT!
  • ELTŰNIK A STRESSZ, a szorongás az életedből, ami egyre több ember, család életét teszi tönkre!

FONTOS! Magad mögött hagyod a rossz, a múltból gyökerező, visszahúzó nézőpontokat, szokásokat, beidegződéseket, hiedelmeket, érzelmeket! Esélyt adsz MAGADNAK a jobb élethez, a változáshoz!

Ebben a 2 napos intenzív kurzusban megtanítalak rá, hogyan TARTSD FENN FOLYAMATOSAN A POZITÍV ÁLLAPOTOD!

Tudattalan szokássá válik a boldog, kiegyensúlyozott belső állapot és az ebből az állapotból történő teremtés, a MANIFESZTÁCIÓ is.

BŐVEBB INFORMÁCIÓK A KURZUSRÓL: ITT 

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!
EXCLUSIVE AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY
A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ
(minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

az áprilisi programról
2021. április 24. 10:00-16:00

április havi program részletes tartalma:

AZ ÉLETÜNK ALAPJA 1.
ÉDESApa ÉS A férfiakkal VALÓ KAPCSOLAT

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

A mostani generáción látszik leginkább, hogy kissé elcsúsztak a férfi női szerepek a párkapcsolatban és sokszor a férfiaknak nehéz visszatalálni a férfi energiához, a nőknek pedig felébreszteni önmagukban a szunnyadó női minőségeket. Ebben az 1 órás tanfolyamban szeretném megtanítani Neked, hogy miért létfontosságú ezeket az energiákat egyensúlyba hozni, életre kelteni a saját nemünkhöz tartozó energetikai minőséget és így megteremteni önmagunknak és a családunknak azt a családi közösséget, mely egészséges egyensúlyon és alapokon nyugszik.

Az édesapánk számunkra a férfi az életünkben. Férfiként azonosulunk vele vagy ellenállunk neki, de mindkét esetben ugyanazt teremtjük meg az életünkben, pedig néha pont az ellenkezőjét szeretnénk, de mivel ott van a tudatalatti érzelmi ellenállás vagy azonosulás, bármennyire próbálunk másképp viselkedni, kudarcot vallunk. Az előző generációk nem voltak olyan szerencsések, hogy annyi eszköz álljon a rendelkezésükre az öngyógyításra, mint napjainkban, ezért szükséges a gyógyulás útjára lépni, és így képesek vagyunk az előző generációkat is felszabadítani az érzelmi terhek, traumák alól, melyek átadódnak generációról generációra.

Minden elvásárást, amit a szüleink nem teljesítettek be számunkra, megjelenik a kapcsolatainkban. Ha ez édesapával függ össze, akkor a férfiakkal való kapcsolatban.

Férfiként a saját férfiasságunkra, férfi szerepünkre (energiánkra), az apaságunkra, a férfiakkal való kapcsolatunkra (barát, munkatárs, rokon, stb), és a fiú gyermekünkre van hatással ez a kapcsolat az életünkben.

Nőként szintén a férfiakkall való kapcsolatban, a szerelmi életben léphetnek fel problémák, valamint a fiú gyermekkel lehetségesek kapcsolódási problémák, ha az édesapánkkal való kapcsolatunk nem egészséges.

Mindkét nem esetében az anyagiakra, karrierre és az elköteleződésre (bármilyen területen) lehet negatív hatással, ha ez a kapcsolat érzelmileg terhelt.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-1-1/

A minket megelőző 7 generáció élete, döntései, érzelmei, sérelmei, traumái hatással vannak az életünkre. Habár nincs tudomásunk arról, hogy mi történt velük, a történelemkönyvek segítségével megismerhetjük a múltbeli tragikus eseményeket, régimódi társadalmi szerepeket, szokásokat, elnyomásokat, amelyeknek minden bizonnyal érzelmi hatása volt a férfiakra is az előző hét generációban. Minden ami ott és akkor történt, minden ami ott és akkor nem került feldolgozásra, feloldásra, benne van a sejtjeidben és a tudatalattidban, mely erőteljesen befolyásolja az életedet. Ebben a program részben a férfiak által átélt érzelmi traumák felszabadítása történik egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Férfiként lehetséges, hogy megszűnik a szexuális vágy vagy negatív érzések kötődhetnek a szexualitáshoz, a házassághoz, a férfi szerepekhez vagy nem aktív a férfi energia.

Nőként szintén lehetséges, hogy egy tudatalatti probléma jelenik meg a férfiakkal való kapcsolatban, ezért probléma adódik az egészséges párkapcsolat kialakításában is.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk a férfiakkal való kapcsolatban, férfiként önmagunkkal, nőként az ellenkező nemmel. Egy pozitív programot ültetünk el melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Az második hónapban  21 napos Hála Kihívást végzünk azért, hogy elültessük a hála magvait a szívünkben a szüleink felé és kigyomláljuk az elvárásainkat, melyek eltávolítanak bennünket egymástól a kapcsolatainkban.

ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!
EXCLUSIVE AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY
A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ
(minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)

a májusi programról
2021. május 29. 10:00-16:00

május havi program részletes tartalma

szerelmi életünk

(A program részletei a fülekre nyomva lenyílnak)

Miért végződik olyan sok párkapcsolat vagy házasság kudarccal? Mi az, ami miatt nem képesek a partnerek együtt boldogan élni? Ebben az 1 órás tanfolyamban felfedem, hogy mi a legnagyobb oka annak, hogy a partnerek elfordulnak, elszigetelődnek egymástól a “mézes hetek” után és csalódottan vágnak bele új kapcsolatba. Ha nem tanuljuk meg, hogyan legyünk képesek egy hosszú távú kapcsolatot életben tartani, hiába keresünk másik kapcsolatot, sajnos azt is előbb vagy utóbb bukásra ítéljük. De ha megfogadod a tanácsom, akkor ezt képes leszel megelőzni.

A párkapcsolat egy igazi tükör a számunkra. Ez az a kapcsolat mely önmagunk megismerésének nagyon hatékony eszköze lehet, hiszen ebben a kapcsolatban hajlamosak azok a dolgok felszínre törni, melyeket nem ismerünk vagy nem fogadtunk el önmagunkban az életünk során. Párkapcsolati kudarcaink elvezethetnek önmagunkhoz, ezért fontos feloldani a párkapcsolatunkban/volt párkapcsolatokban egymásnak okozott sérelmeket, fájdalmakat és megbocsátani egymásnak. Amíg ez nem történik meg, addig a múltbeli gondolatok, érzelmek és tapasztalatok újra és újra ismétlődnek annyi kapcsolatban, amennyibe csak belelépünk.

Ezen a programon nem csak önmagadat és a párodat/volt párodat gyógyítod, hanem mindenkit a családban, így képesek vagyunk az előző generációkat is felszabadítani az érzelmi terhek, traumák alól, melyek átadódnak generációról generációra és megelőzni azt, hogy a következő generáció magával vigye ezt a fájdalmat a párkapcsolat területére,

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-2-1/

Sokszor láthatatlan akadályok állják utunkat a közös boldogság felé vezető úton, amikor egy párkapcsolatba belelépünk. Ott vannak a szüleink által be nem teljesült elvásárások, a feldolgozatlan fájdalmaink a múlt kapcsolataiból, valamint a korlátozó hitrendszereink magával a szerelmi kapcsolattal kapcsolatban, stb. Itt az ideje ezeket feloldalni!

Ebben a program részben egy ősi indiai gyakorlattal eltávolítjuk azokat az akadályokat, amelyek gátolnak bennünket a boldog párkapcsolat kialakításában, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, csalódásaitól megteremtjük azt a párkapcsolati minőséget, amit tapasztalni szeretnénk a párkapcsolatunkban. Egy pozitív programot ültetünk el melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG!!!
MÁJUSBAN ÉLŐ KÉRDEZZ-FELELEK KLÁRIVAL ONLINE A PROGRAMOKON KÍVÜL!
EXCLUSIVE AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY
A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ
(minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár!)
ÁLLANDÓ 40% KEDVEZMÉNY!!!
A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE, csak a tagságival rendelkező közösség tagoknak jár!

06 - JÚNIUS
GENERÁCIÓS MINTÁK FELOLDÁSA

a további hónapok témái

Transzformáció nélkül:

07 - július
ÖLELD ÁT ÖNMAGAD SZERETETTEL!

08 - augusztus
TALÁLD MEG A HELYED A VILÁGBAN!

09 - szeptember
A SZÍVÜNK MEGGYÓGYÍTÁSA

10 - október
A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓ FELSZABADÍTÁSA

11 - november
EGÉSZSÉGES ÉNKÉP KIALAKÍTÁSA

12 - december
BŐSÉGTUDAT KIALAKÍTÁSA

2022-ben is folytatódik az Akadémia, új és erőteljes programokkal.

tudj meg mindent
a kapcsolatok programsorozat®-ról

Sokszor érezhetjük, hogy annak ellenére, hogy megpróbálunk pozitívan gondolkodni, mégis ugyanazok a negatív események és érzések ismétlődnek az életünkben és megragadva érezhetjük magunkat egy-egy élethelyzetben. Ez nagyon sok energiát visz el, amit arra is fordíthatnánk, hogy építjük az új életünket. De hogyan szerethetnénk vissza az energiánkat és az életerőnket? A hosszantartó pozitív változáshoz szükség van arra, hogy a múltbeli stresszt, fájdalmakat, félelmeket, traumákat feloldjuk, és új, pozitív programot tegyünk a magunkévá.

MENNYIBE KERÜL NEKED, HOGY ÁLMAID ÉLETÉT ÉLHESD? AJÁNLATOK

Havi mindössze
9.990 Ft

A tagsági csomag tartalma:

összérték 55.817 Ft helyett
MOST CSAK

9.990 Ft/hó
3 havi mindössze
26.973 Ft (29.970 Ft helyett)

A tagsági csomag tartalma:

összérték 167.451 Ft/3 hó helyett
MOST CSAK

26.973 Ft/3 hó (10% kedvezménnyel!)

a résztvevők
videós megosztása

korábbi résztvevőink véleményei

A Kapcsolatok Akadémiához akkor tudsz csatlakozni, amikor megnyitjuk erre a lehetőséget. Erre egy évben maximum kétszer kerül sor, de mivel maximáljuk a tagok létszámát, ezért lehetséges, hogy csak egyszer kerül rá sor. Ezért is ajánljuk, hogy ne lépj ki az előfizetéses rendszerből, mert a programok tematikusan egymásra épülnek és a tapasztalatok is azt mutatják, hogy úgy a leghatékonyabb a módszer, ha minden életterületen megtörténik a transzformáció.

Amennyiben nem tudod megoldani a bankkártyás fizetést, de mindenképpen szeretnél velünk tartani, javasoljuk, hogy állíts be egy családon belüli bankkártyát, ha meg tudod oldani. Ha nincs erre lehetőséged, akkor kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com címen és tájékoztatunk a teendőkről. Tekintettel arra, hogy minden automatikusan történik (fizetés, számlázás, stb.)  a weboldalon, ezért csak kivételes esetekben engedélyezzük ezt az opciót, mert jelentős adminisztrációs terhet ró ránk a nem automatikusan történő fizetések manuális követése.

Minden hónap 15. napján történik a levonás és a 16. napon küldjük ki a tárgyhavi programot és a tagi tartalmakat.

Ebben az esetben kapsz egy értesítő levelet és kérjük, kövesd az abban leírtakat. Ha nem érkezett meg a levél, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com címen.

A tárgyhavi tagsági díj beérkezését követő naptól addig, ameddig fizeted a havi előfizetési díjat.

Az online élő programok minden hónap utolsó szombatján lesznek. Ha ettől bármi ok miatt eltérünk, időben tájékoztatjuk a tagokat. A változás jogát fenntartjuk.

Az élő online események zoom rendszeren keresztül kerülnek megtartásra. A www.zoom.us oldalon tudod letölteni az alkalmazást és kérjük, a program előtt teszteld le, hogy működik-e minden rendesen, ne a program napján derüljön ki a hiba, mert akkor lehet, hogy nem tudsz részt venni az adott alkalmon.

Kérjük, hogy próbálj meg részt venni ezeken az alkalmakon, mert Klári csak havi 1 élő bejelentkezést tud biztosítani, így nem szeretnénk, ha bárki lemaradna ezekről az erőteljes folyamatokról. Amennyiben nem várt dolog miatt nem tudsz részt venni, kérlek írj az info@galikklara.com címre és igyekszünk megoldást biztosítani a számodra. Vedd figyelembe, hogy ezek az alkalmak élőben a legerőteljesebbek, tekintettel Klári és a csoport jelenlétére és az energiák összeadódására.

A www.kurzus.galikklara.com oldalra történő regisztráció után a Profil/Megvásárolt kurzusaim menüpont alatt találod azokat a tanfolyamokat, amelyek csak tagoknak elérhetőek.

Az Előfizetések menüpontra kattintva éred el az előfizetésedet, itt tudsz módosításokat végrehajtani.
A www.kurzus.galikklara.com oldalra történő belépés után a Profil/Megvásárolt kurzusaimra kattintva, az Előfizetések menüpont alatt az Előfizetés megszakítása gomb segítségével tudod bármikor lemondani az előfizetést. Ez esetben a tárgyhó 14. napjáig hozzáférsz a tagi tartalmakhoz, de utána már nem lesz erre lehetőséged. Visszalépni a tagságba pedig csak akkor tudsz, amikor erre újra megnyitjuk a lehetőséget.

ismerj meg minket
és legyél a közösségünk tagja!

Kövesd az Egységben Élni oldalt
a Facebookon!

Meditációs tippekért a mindennapokban

Kövesd az Egységben Élni oldalt
az Instagramon!

Meditációs tippekért a mindennapokban

Csatlakozz az
Egység Közösséghez!

Legyél egy szerető és támogató közösség tagja!