Barion Pixel KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA 2022 februárban leállítva – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA 2022 februárban leállítva

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY AZT AZ ÉLETET ÉLD, AMIRE MINDIG IS VÁGYTÁL?

Sokszor érezheted azt, hogy annak ellenére, hogy megpróbálsz pozitívan gondolkodni, mégis ugyanazok a negatív események és érzések ismétlődnek az életedben, és beleragadtál egy-egy élethelyzetben. Ez nagyon sok energiát visz el, amit arra is fordíthatnál, hogy az új életedet építed.

De hogyan szerezhetnéd vissza az energiádat és az életerődet? A hosszan tartó pozitív változáshoz arra van szükség, hogy a múltbeli stresszt, fájdalmakat, félelmeket, traumákat feloldjuk, és új, pozitív programot tegyünk a magunkévá.

EZT A TELJES ÉRZELMI TRANSZFORMÁCIÓT GARANTÁLJA NEKED A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA!

Nézd meg a videót, és ismerd meg az Akadémia részleteit illetve az egész programsorozat megalkotóját, Gálik Klárit.

Hova FOGSZ ELJUTNI A KÖVETKEZŐ 12 HÓNAPBAN, HA CSATLAKOZOL A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJÁHOZ?

Kiegyensúlyozott leszel, megtalálod önmagad

Több önbizalmad lesz

Gyógyulnak a kapcsolataid

Elmozdulsz a vágyott életed irányába

Segítő, online közösség tagja leszel

Tanulj és fejlődj az egyik legerőteljesebb és leghatékonyabb technikával, amely a világon egyedülállóan úgy lett felépítve, hogy a leggyorsabban tartós és hatásos eredményt érjen el NÁLAD. Legyél kiegyensúlyozott, találd meg önmagad, legyél egy fantasztikus zárt közösség tagja!

Figyelem: csak limitált számú nyitott hely érhető el, ne maradj le!

Transzformáció nélkül a változás és a pozitív létállapot nem lehet tartós: visszatér az érzés, hogy nem vagy elég jó, rövid időn belül újra elégedetlen leszel, sóvárogsz a szeretet és a siker után, a beteljesedés érzésének hiányát fogod érezni.

Az Akadémia 3 pillére, amely támogatja
a visszafordíthatatlan változást az életedben

1.

Online tanfolyam, ahol megkapod az elméleti tudást

2.

Transzformációs folyamatok (a kibővített Kapcsolatok Programsorozat®)

3.

21 napos kihívások, hogy rögzüljön az átalakulás az idegi struktúrában

Kinek ajánlom a Kapcsolatok Akadémiáját?

MINDENKINEK! Mert mindenki rendelkezik kapcsolatokkal, tudatalatti elmével, aggyal. Ezek a megfelelő eszközökkel alakíthatók a vágyaink szerint. Ezért érdemes ezeken folyamatosan dolgozni.

Bármilyen céllal érkezel az Akadémiába, azt kapod tőle, amire szükséged van, függetlenül a programok témájától, mert a tudatalattit veszi célba, így feloldódik az a gát, ami eddig akadályként jelent meg az életedben.

A programsorozat minden spirituális útba és vallásba beilleszthető, de azoknak is javasolt, akik semmilyen módon nem tartják magukat spirituálisnak, hiszen ez egy vallásmentes, tudományos kutatásokon alapuló módszer, amelyet nemzetközileg a legsikeresebb emberek is alkalmaznak, és általa kimagasló eredményeket értek el, mind egyéni, családi és vállalati szinten (pl. Tony Robbins).

Tudj meg mindent a Kapcsolatok programsorozat®-ról

MIT TARTALMAZ A TAGSÁG?

1.

Részt vehetsz a kibővített Kapcsolatok Programsorozat® eseményein.

Ahol az átalakulás megtörténik! Minden hónapban 5-6 órás élő transzformációs esemény, ahol 3 programban lesz részed, hogy megszabadulj a korlátozó tudatalatti programoktól, felszabadítsd a szíved és elkezd a saját életed teremteni úgy, ahogy szeretnéd.
>>> Nézd meg a programsorozat részletes leírását.

2.

Online tanfolyamon vehetsz részt havonta, ahol megkapod az elméleti tudást.
Minden hónapban egy online – előre felvett – tananyagot fogsz kapni, ami segíteni fog fejlődni és felkészülni a havi élő transzformációs folyamatra.

3.

21 napos kihívásokat teljesíthetsz, hogy rögzüljön az átalakulás az idegi struktúrában.
Minden hónapban indítunk egy közös kihívást, hogy együtt, közösen ültessük a gyakorlatba a tanultakat, alakítsuk át tudatosan az idegi struktúrákat és programozzuk magunkat a pozitív gondolkodásra és egy boldogabb életre.

4.

Megkapod az Örömteli Élet Mindfulness Meditációk albumot

A tagság ideje alatt ingyenesen hozzáférsz a 15 meditációt tartalmazó albumhoz.
>>>Nézd meg az Örömteli Élet Mindfulness Meditációk album részleteit.

5.

Egy támogató, zárt közösség tagja leszel
Nagy szerető családként veszünk részt együtt ezen a belső utazáson, ahol mindenkit támogatunk, és senki nem marad egyedül.

6.

Exkluzív tartalmakhoz férhetsz hozzá

Különleges vendégekkel készítek interjúkat, melyek segítik a fejlődést és tágítják a nézőpontodat. Ezek az interjúk csak a tagoknak elérhetőek.

7.

Egyedi kedvezményekben részesülsz
Egyedi kedvezményeket kapsz a weboldalon lévő online tanfolyamokból, a Tudatos Tervezőből, ezzel is támogatva a további fejlődésedet és álmaid megvalósítását. Együttműködő partnereinknél is jelentős kedvezményekben részesülnek a tagjaink.

A tagságot bármikor el lehet hagyni, de belépni egy évben csak kétszer lehet, amikor erre megnyitjuk a lehetőséget.

Ismerd meg az első 3 hónap részletes programját!

AZ ELSŐ HÓNAP PROGRAMJA

AZ ÉLETÜNK ALAPJA 1.: ÉDESANYA ÉS A NŐKKEL VALÓ KAPCSOLAT

Életünk alapját a szüleink és a hozzájuk fűződő kapcsolatunk határozza meg. A születésünktől kezdve ők kondicionáltak arra bennünket, hogy milyen gondolataink, érzéseink és véleményünk legyen a világról, a nőkről, férfiakról, a bőségről, arról, hogy kik vagyunk, és mire vagyunk képesek, stb.

Amikor igaznak hisszük azt, amit mondtak vagy mutattak nekünk az életről, akkor mindez egy tudattalan programmá, sokszor korlátozó hitrendszerré alakul és akadályoz bennünket abban, hogy azt az életet éljük, amire születtünk.

(A program részletei a fülekre kattintva lenyílnak.)

A megbántódásainkat életünk kezdete óta hordozzuk magunkban, és senki nem tanította, hogy mihez kezdjük a sérelmeinkkel, csalódásainkkal, fájdalmainkkal. Ebben az 1 órás tanfolyamban megtanulod, hogy miért létfontosságú megbocsátanunk, bármilyen dolgot is vétettek ellenünk, és hogyan lehetséges ez a gyógyulási folyamat. A saját tapasztalataimon keresztül mutatom be, hogy minden lehetséges, ha eldöntjük, hogy a kezünkbe vesszük az életünket, és nem hagyjuk, hogy a fájdalom irányítson bennünket.

Az édesanyánk számunkra a nő az életünkben. Minden elvárás, amit a szüleink nem teljesítettek be számunkra, megjelenik a kapcsolatainkban. Ha ez az édesanyával függ össze, akkor a nőkkel való kapcsolatban.

 • Nőként a saját nőiségünkre, női szerepünkre (energiánkra), az anyaságunkra, a nőkkel való kapcsolatunkra (barátnő, munkatárs, rokon, stb.), és a lánygyermekünkre van hatással ez a kapcsolat az életünkben.
 • Férfiként szintén a nőkkel való kapcsolatban, a szerelmi életben léphetnek fel problémák, valamint a lánygyermekkel lehetségesek kapcsolódási problémák, ha az édesanyánkkal való kapcsolatunk nem egészséges.
 • Mindkét nem esetében az egészségre és az életünkben felmerülő szükségtelen akadályokra van negatív hatással, ha ez a kapcsolat érzelmileg terhelt.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-1-1/

A minket megelőző 7 generáció élete, döntései, érzelmei, sérelmei, traumái hatással vannak az életünkre. Minden, ami ott és akkor történt, minden, ami ott és akkor nem került feldolgozásra, feloldásra, benne van a sejtjeidben és a tudatalattidban, mely erőteljesen befolyásolja az életedet.

 • Nőként lehetséges, hogy megszűnik a szexuális vágy, vagy negatív érzések kötődhetnek a szexualitáshoz, a házassághoz, a női szerepekhez.
 • Férfiként szintén lehetséges, hogy egy tudatalatti probléma jelenik meg a nőkkel való kapcsolatban, olyan helyzetekbe kerülhet a férfi, ahol újra ismétlődik a generációs női sérelem, és probléma adódik az egészséges párkapcsolat kialakításában is.

Ebben a programrészben a nők által átélt érzelmi traumák felszabadítása történik egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben, megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól, megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk a nőkkel való kapcsolatban, nőként önmagunkkal, férfiként az ellenkező nemmel. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Az első hónapban a 21 napos Manifesztációs Kihívást kapják a tagok, melyhez korlátlanul hozzáférnek, mivel a Mindfulness Meditációk Mindennapra albumhoz addig korlátlanul hozzáférnek, amíg aktív tagok a Kapcsolatok Akadémiájában. Nem baj, ha már elvégezted korábban a kihívást, ismétléssel válik valami szokássá, csináld újra!

Ez a kurzus befektetés a jövődbe!

Ez egy TELJESEN ÚJ és EGYEDÜLÁLLÓ program Magyarországon: 2 napos intenzív és transzformatív kurzus. Elvégzésével átengeded az életed a teljesen új fantasztikus élet felé, áttranszformálod az életed egy sikeres és boldog, beteljesedett életté (hiszen sose lesz már olyan, mint előtte)! Megtanulod azokat a módszereket, amelyek segítségével:

 • megteremtheted életed LEGNAGYOBB VÁGYAIT.
 • bármilyen körülmények között ELÉRHETED A CÉLJAIDAT.
 • ELTŰNIK A STRESSZ, a szorongás az életedből, ami egyre több ember, család életét teszi tönkre.
 • magad mögött hagyod a múltban gyökerező, rossz, visszahúzó nézőpontokat, szokásokat, beidegződéseket, hiedelmeket, érzelmeket. Esélyt adsz magadnak a jobb élethez, a változáshoz.

Ebben a 2 napos intenzív kurzusban megtanulod, hogyan TARTSD FENN FOLYAMATOSAN A POZITÍV ÁLLAPOTOD! Tudattalan szokássá válik a boldog, kiegyensúlyozott belső állapot, és az ebből az állapotból történő teremtés, a manifesztáció is.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ A KURZUSRÓL: ITT 

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

EXKLUZÍV AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ (Minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

AZ MÁSODIK HÓNAP PROGRAMJA

AZ ÉLETÜNK ALAPJA 2.: ÉDESAPA ÉS A FÉRFIAKKAL VALÓ KAPCSOLAT

Életünk alapját a szüleink és a hozzájuk fűződő kapcsolatunk határozza meg. A születésünktől kezdve ők kondicionáltak arra bennünket, hogy milyen gondolataink, érzéseink és véleményünk legyen a világról, a nőkről, férfiakról, a bőségről, arról, hogy kik vagyunk, és mire vagyunk képesek, stb.

Amikor igaznak hisszük azt, amit mondtak vagy mutattak nekünk az életről, akkor mindez egy tudattalan programmá, sokszor korlátozó hitrendszerré alakul és akadályoz bennünket abban, hogy azt az életet éljük, amire születtünk.

(A program részletei a fülekre kattintva lenyílnak.)

A mostani generáción látszik leginkább, hogy kissé elcsúsztak a férfi női szerepek a párkapcsolatban, és sokszor a férfiaknak nehéz visszatalálni a férfi energiához, a nőknek pedig felébreszteni önmagukban a szunnyadó női minőségeket. Ebben az 1 órás tanfolyamban szeretném megtanítani Neked, hogy miért létfontosságú ezeket az energiákat egyensúlyba hozni, életre kelteni a saját nemünkhöz tartozó energetikai minőséget, és így megteremteni önmagunknak és a családunknak azt a családi közösséget, mely egészséges egyensúlyon és alapokon nyugszik.

Az édesapánk számunkra a férfi az életünkben. Minden elvárás, amit a szüleink nem teljesítettek be számunkra, megjelenik a kapcsolatainkban. Ha ez édesapával függ össze, akkor a férfiakkal való kapcsolatban.

 • Férfiként a saját férfiasságunkra, férfi szerepünkre (energiánkra), az apaságunkra, a férfiakkal való kapcsolatunkra (barát, munkatárs, rokon, stb.), és a fiúgyermekünkre van hatással ez a kapcsolat az életünkben.
 • Nőként szintén a férfiakkal való kapcsolatban, a szerelmi életben léphetnek fel problémák, valamint a fiúgyermekkel lehetségesek kapcsolódási problémák, ha az édesapánkkal való kapcsolatunk nem egészséges.
 • Mindkét nem esetében az anyagiakra, karrierre és az elköteleződésre (bármilyen területen) lehet negatív hatással, ha ez a kapcsolat érzelmileg terhelt.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-1-1/

A minket megelőző 7 generáció élete, döntései, érzelmei, sérelmei, traumái hatással vannak az életünkre. Minden, ami ott és akkor történt, minden, ami ott és akkor nem került feldolgozásra, feloldásra, benne van a sejtjeidben és a tudatalattidban, mely erőteljesen befolyásolja az életedet.

 • Férfiként lehetséges, hogy megszűnik a szexuális vágy, vagy negatív érzések kötődhetnek a szexualitáshoz, a házassághoz, a férfi szerepekhez vagy nem aktív a férfi energia.
 • Nőként szintén lehetséges, hogy egy tudatalatti probléma jelenik meg a férfiakkal való kapcsolatban, ezért probléma adódik az egészséges párkapcsolat kialakításában is.

Ebben a programrészben a férfiak által átélt érzelmi traumák felszabadítása történik egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben, megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól, megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk a férfiakkal való kapcsolatban, férfiként önmagunkkal, nőként az ellenkező nemmel. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

21 napon keresztül egy meditációs gyakorlattal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét. A második hónapban 21 napos Hála Kihívást végzünk azért, hogy elültessük a hála magvait a szívünkben a szüleink felé és kigyomláljuk az elvárásainkat, melyek eltávolítanak bennünket egymástól a kapcsolatainkban.

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

EXKLUZÍV AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ (Minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

AZ HARMADIK HÓNAP PROGRAMJA

SZERELMI ÉLETÜNK

A párkapcsolat egy igazi tükör a számunkra. Ez az a kapcsolat, mely önmagunk megismerésének nagyon hatékony eszköze lehet, hiszen ebben a kapcsolatban hajlamosak azok a dolgok felszínre törni, melyeket nem ismerünk vagy nem fogadtunk el önmagunkban az életünk során. Párkapcsolati kudarcaink elvezethetnek önmagunkhoz, ezért fontos feloldani a párkapcsolatunkban/volt párkapcsolatokban egymásnak okozott sérelmeket, fájdalmakat, és megbocsátani egymásnak. Amíg ez nem történik meg, addig a múltbeli gondolatok, érzelmek és tapasztalatok újra és újra ismétlődnek annyi kapcsolatban, amennyibe csak belelépünk.

(A program részletei a fülekre kattintva lenyílnak.)

Miért végződik olyan sok párkapcsolat vagy házasság kudarccal? Mi az, ami miatt nem képesek a partnerek együtt boldogan élni? Ebben az 1 órás tanfolyamban felfedem, hogy mi a legnagyobb oka annak, hogy a partnerek elfordulnak, elszigetelődnek egymástól a „mézeshetek” után, és csalódottan vágnak bele új kapcsolatba. Ha nem tanuljuk meg, hogyan legyünk képesek egy hosszú távú kapcsolatot életben tartani, hiába keresünk másik kapcsolatot, sajnos azt is előbb vagy utóbb bukásra ítéljük. De ha megfogadod a tanácsom, akkor ezt képes leszel megelőzni.

Ezen a programon nem csak önmagadat és a párodat/volt párodat gyógyítod, hanem mindenkit a családban, így képes leszel felszabadítani az előző generációkat is az érzelmi terhek, traumák alól, melyek átadódnak generációról generációra, illetve megelőzni azt, hogy a következő generáció magával vigye ezt a fájdalmat a párkapcsolat területére.

Részletes leírás a programról: https://galikklara.com/kapcsolatok-1-1/

Sokszor láthatatlan akadályok állják utunkat a közös boldogság felé vezető úton, amikor egy párkapcsolatba belépünk. Ott vannak a szüleink által be nem teljesült elvárások, a feldolgozatlan fájdalmaink a múltbeli kapcsolatokból, valamint a korlátozó hitrendszereink magával a szerelmi kapcsolattal kapcsolatban, stb. Itt az ideje ezeket feloldani!

Ebben a programrészben egy ősi indiai gyakorlattal eltávolítjuk azokat az akadályokat, amelyek gátolnak bennünket a boldog párkapcsolat kialakításában, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Ebben a programrészben, megszabadulva a múlt sebeitől, csalódásaitól, megteremtjük azt a párkapcsolati minőséget, amit tapasztalni szeretnénk a párkapcsolatunkban. Egy pozitív programot ültetünk el, melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrendszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG! ÉLŐ KÉRDEZZ-FELELEK KLÁRIVAL ONLINE A PROGRAMOKON KÍVÜL

40% KEDVEZMÉNY A TUDATOS TERVEZŐ FÜZETRE (A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

EXKLUZÍV AJÁNLAT: 20% KEDVEZMÉNY A 2 NAPOS ONLINE KURZUSOKHOZ (Minden hónapban más. A kedvezmény csak a tagságival rendelkező tagoknak jár.)

A TOVÁBBI HÓNAPOK TÉMÁI

Generációs minták feloldása

Öleld át önmagad szeretettel

Találd meg a helyed a világban

A szívünk meggyógyítása

A következő generáció felszabadítása

Egészséges énkép kialakítása

Bőségtudat kialakítása

Hogyan változtatja meg a
KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA tagság az életed?

A résztvevők a programok után ezeken a területeken éreztek javulást:

Hálaérzet növekedése
Produktivitás növekedése
Harmónia növekedése
Optimizmus növekedése
Elégedettség növekedése
Boldogság növekedése
Depresszió csökkenés
Hálaérzet növekedése
Produktivitás növekedése
Harmónia növekedése
Optimizmus növekedése
Elégedettség növekedése
Boldogság növekedése
Depresszió csökkenés

Légy Te is az Akadémia tagja! Szabadulj meg a láthatatlan láncoktól a programsorozat transzformációs folyamatainak segítségével, tapasztald meg a változást. 

Egy év múlva már nem leszel ugyanaz az ember: a belső átalakulás, amin keresztülmész, pozitív hatással lesz minden életterületedre, és így képes leszel egy új életet, egy új sorsot teremteni önmagad számára. Készen állsz? TARTS VELÜNK!

MENNYIBE KERÜL, HOGY ÁLMAID ÉLETÉT ÉLHESD?

AJÁNLATOK

Havi mindössze
9.990 Ft

A tagsági csomag tartalma:

összérték 55.817 Ft helyett
MOST CSAK

9.990 Ft/hó
3 havi mindössze
26.973 Ft (29.970 Ft helyett)

A tagsági csomag tartalma:

összérték 167.451 Ft/3 hó helyett
MOST CSAK

26.973 Ft/3 hó (10% kedvezménnyel!)

Miért működik a Kapcsolatok Akadémiája?

Van az a mondás, hogy minden az agyban dől el. A tudományos kutatások már felfedték, hogy 95%-át az életünknek a tudatalatti programok határozzák meg, csupán 5%-a az életünknek tudatosan meghatározható. 95%-át az életünknek azok a programok határozzák meg, amelyeket életünk első 6-7 évében alakultak.

Tudományos tény az is, hogy ezeket az első éveinket egyfajta hipnotikus állapotban, mélyebb tudati állapotban töltjük. Figyeljük a körülöttünk lévő embereket, letöltjük a környezetünkből áradó információkat, és ezek alapján alakulnak ki a benyomásaink, hitrendszereink és a tudatalatti viselkedésformáink, a kondicionáltság, ahogy az életünket éljük. Ezért van óriási hatással ránk a mai napig tudattalan szinten (95%-ban) a gyermekkorunk, egészen a fogantatásunktól kezdve.

Amikor ezek a programok negatívak, akkor képesek vagyunk szabotálni a saját boldogságunkat és a sikereinket. Ekkor úgy érezzük, mintha minden törekvésünk ellenére egy láthatatlan lánc lenne rajtunk, és nem tudunk kilépni az adott problémából, ami az életünkben van, nem tudjuk irányítani az életünket, bármit is teszünk.

Ha elindulsz befelé és kigyomlálod a tudatosságodból a régi sérelmeket, a negatív meggyőződéseket, hitrendszereket, a korlátozó programokat, kondíciókat, akkor nem csak belsőleg leszel boldog, de a külvilágban is sikereket fogsz elérni. A Kapcsolatok Akadémiája ebben segít Neked.

A résztvevők így éreztek az Akadémia előtt:
Szomorúság
63%
Elégedetlenség
68%
Szorongás
66%
Bizonytalanság
66%
Kimerültség
45%
Reménytelenség
55%
Frusztráció
62%
Álmatlanság
43%
Harag, Düh
29%
A programok után az alábbi javulást érzékelték:
Szomorúság
9%
Elégedetlenség
5%
Szorongás
11%
Bizonytalanság
11%
Kimerültség
4%
Reménytelenség
4%
Frusztráció
2%
Álmatlanság
Álmatlanság 2%
Harag, Düh
9%

Az Akadémia tagjaként megtapasztalod milyen, amikor megtörténik:

 • a múltbeli sérelmek, csalódások és fájdalmak feloldása
 • az előző generációs sérelmek feloldása
 • a következő generációk felszabadítása (a generációk által átadott érzelmi terhektől)
 • a korlátozó hiedelmeink feloldása, átalakítása
 • a korábbi nézőpontunk teljes átalakulása, a másik személy és az adott (traumát okozó) esemény megértése, elfogadása, megbocsátása
 • egy új és teljes jövő megteremtése, a kapcsolatok gyógyítása, az álomkarrier elérése (a testi és lelki egészségünkért)

A résztvevők videós megosztása

KAPCSOLATOK AKADÉMIA

kapui jelenleg ZÁRVA vannak.

Iratkozz fel az értesítő listámra, hogy első kézből értesülhess az Akadémia következő megnyitásáról!

Gyakran feltett kérdések

A Kapcsolatok Akadémiához akkor tudsz csatlakozni, amikor megnyitjuk erre a lehetőséget. Erre egy évben maximum kétszer kerül sor, de mivel maximáljuk a tagok létszámát, ezért lehetséges, hogy csak egyszer kerül rá sor. Ezért is ajánljuk, hogy ne lépj ki az előfizetéses rendszerből, mert a programok tematikusan egymásra épülnek és a tapasztalatok is azt mutatják, hogy úgy a leghatékonyabb a módszer, ha minden életterületen megtörténik a transzformáció.

Amennyiben nem tudod megoldani a bankkártyás fizetést, de mindenképpen szeretnél velünk tartani, javasoljuk, hogy állíts be egy családon belüli bankkártyát, ha meg tudod oldani. Ha nincs erre lehetőséged, akkor kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com címen és tájékoztatunk a teendőkről. Tekintettel arra, hogy minden automatikusan történik (fizetés, számlázás, stb.)  a weboldalon, ezért csak kivételes esetekben engedélyezzük ezt az opciót, mert jelentős adminisztrációs terhet ró ránk a nem automatikusan történő fizetések manuális követése.

Minden hónap 15. napján történik a levonás és a 16. napon küldjük ki a tárgyhavi programot és a tagi tartalmakat.

Ebben az esetben kapsz egy értesítő levelet és kérjük, kövesd az abban leírtakat. Ha nem érkezett meg a levél, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com címen.

A tárgyhavi tagsági díj beérkezését követő naptól addig, ameddig fizeted a havi előfizetési díjat.

Az online élő programok minden hónap utolsó szombatján lesznek. Ha ettől bármi ok miatt eltérünk, időben tájékoztatjuk a tagokat. A változás jogát fenntartjuk.

Az élő online események zoom rendszeren keresztül kerülnek megtartásra. A www.zoom.us oldalon tudod letölteni az alkalmazást és kérjük, a program előtt teszteld le, hogy működik-e minden rendesen, ne a program napján derüljön ki a hiba, mert akkor lehet, hogy nem tudsz részt venni az adott alkalmon.

Kérjük, hogy próbálj meg részt venni ezeken az alkalmakon, mert Klári csak havi 1 élő bejelentkezést tud biztosítani, így nem szeretnénk, ha bárki lemaradna ezekről az erőteljes folyamatokról. Amennyiben nem várt dolog miatt nem tudsz részt venni, kérlek írj az info@galikklara.com címre és igyekszünk megoldást biztosítani a számodra. Vedd figyelembe, hogy ezek az alkalmak élőben a legerőteljesebbek, tekintettel Klári és a csoport jelenlétére és az energiák összeadódására.

A www.kurzus.galikklara.com oldalra történő regisztráció után a Profil/Megvásárolt kurzusaim menüpont alatt találod azokat a tanfolyamokat, amelyek csak tagoknak elérhetőek.

Az Előfizetések menüpontra kattintva éred el az előfizetésedet, itt tudsz módosításokat végrehajtani.
A www.kurzus.galikklara.com oldalra történő belépés után a Profil/Megvásárolt kurzusaimra kattintva, az Előfizetések menüpont alatt az Előfizetés megszakítása gomb segítségével tudod bármikor lemondani az előfizetést. Ez esetben a tárgyhó 14. napjáig hozzáférsz a tagi tartalmakhoz, de utána már nem lesz erre lehetőséged. Visszalépni a tagságba pedig csak akkor tudsz, amikor erre újra megnyitjuk a lehetőséget.

Közösséghez tartozni jó

Csatlakozz Te is!

Kövesd az Egységben Élni oldalt a Facebookon

Meditációs tippekért a mindennapokban

Kövesd az Egységben Élni oldalt az Instagramon

Meditációs tippekért a mindennapokban

Csatlakozz az Egység Közösséghez

Legyél egy szerető és támogató közösség tagja.