Barion Pixel MÁRCIUS havi részletes asztrológiai előrejelzés – 2. évfolyam – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

MÁRCIUS havi részletes asztrológiai előrejelzés – 2. évfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

Kedves Csoporttagok!


Fogadjátok szeretettel március havi égi sétánkat.


Március 2-án Újholddal kezdünk a Halakban, mely azt üzeni, befelé figyelni, jelen lenni, a külvilág zajait lecsendesíteni, akár meditációval, akár egy finom teával üldögélni, elcsendesedni, merengeni, magunkkal, magunkért picit lelassulni, a gondolatainkban gyomlálgatni, tisztítgatni,méregteleníteni, nemcsak a testünket, hanem a gondolatainkat is megszabadítani attól ami már nem kell, és új erővel, energiákkal a hónapot indítani.


A hét elején a Mars, Vénusz, Plútó találkoznak, ez egy elég erős hatás, a Plútó ráadásul a Mars magasabb oktávja. Mit is jelent ez nekünk: a Plútó a tudatalatinkkal van kapcsolatban, a legbenső, legmélyebb energiáink hordozója, az érzéseket a lélek magasabb szellemi szintjeire emeli és transzformálja. A mélyben lévő dolgokat iszonyatos nagy erővel felhozza és átalakítja. Ehhez adhat óriási erőt, de ugyanilyen erővel rombolni is képes. A cél, a transzformálás , a gyökeres változás, mindezt elemi erővel. A Vénusz (nőies), a szerelem, az érzelmek, a boldogság, a harmónia, az egyensúlyra törekszik, földies (pénz). A Mars (férfias) az akarat, az erő, a vágy, az energia, az akarattal/ból szeretne mindent elérni. Bátor,”nem ismer” olyan akadályt amit ne tudna leküzdeni, ezáltal magában hordozza a feszültséget is. Ezzel a kis kombóval lehetőséget kapunk arra, hogy szembenézzünk a félelmeinkkel, lemenjünk a mélyére, felhozzuk és új irányt szabjunk kapcsolatainknak, kapcsolódásainknak, nem akarattal, hatalommal, megszerzéssel, birtoklással, hanem a szeretet erejével, az EGY-el, varázslatos változáson mehetünk keresztül, óriási átalakító erő ez a lelkünk legmélyéről, tudunk újjáépülni, regenerálódni, szeretetből, szeretettel, bentről kifele tudunk csak magasabb szinteken működni, a terünket növelni. A kulcsszó, hogy engedd meg a változást, a gyökerek szintjéig, engedni, a Plútó ebben támogat, ez az ő területe, ha megengeded, hiszen minden folyamatosan elmúlik és születik, a nézőpontunk a változó.


Március 5, Nap Jupiter együttállás, igazán izgalmas dolgok innen fognak elindulni, a jövő tervezésével kapcsolatban, a belső igazság keresése, a valódi teremtő erőnk kibontakoztatása, mind két bolygó a szeretetre hívja fel a figyelmünket, az önszeretet (-ben/t) bölcsességére, ennek tágítására (kint). A belső igazságunkkal mennyire vagyunk Egy(ség)ben, mennyire tudunk a szív -szeretet bölcsességére ráhangolódni és ezzel a „frekvenciával” jövőnket elindítani. Ez egy aktív hatás, az egész világot naposabbnak, fényesebbnek fogjuk érzékelni, ami ránk is fér január-február után. (Ezt a kis videóban is említettem, hogy érdemes innen tervezni és az év elején tisztítani, lomtalanítani.)


Március közepe Nap Neptun együttállás, merre vesszük az irányt: ha szeretnénk elvonulni, álmodozni, meditálni, ne fogjuk vissza magunkat, érzékenyen reagálhatunk a környezetünkre, vagy úgy érezhetjük, elegünk van a mindennapokból, a valóságból amit minden egyes nap az arcunkba „tolnak”, zajos, sok, nem halljuk a saját hangunkat, annyira rezonálunk másokkal vagy nagyon igyekszünk mindenkinek a segítségére lenni, meghallgatni, szinte úgy érezhetjük allergiásak vagyunk a külső környezetre, mennénk, menekülnénk a külvilág elől, az ábrándjainkba. Olvassunk,sétáljunk, bámészkodjunk, ami csak jól esik a belvilágunknak, adjuk meg azt az elvonulást, álmodozást, az ábrándozást vagy kapcsolódjunk olyan emberekkel akikkel jól esik együtt álmodozni, csak lenni.


Március közepétől feszültségekkel kell számolnunk, Mars Uránusz kvadrát, majd a Vénusz is csatlakozik, legszívesebben világgá szaladnánk. Igen ilyen érzéseink is lesznek nagy valószínűséggel. Mindenféle változás, felfordulás, nyugtalanság, hevesség, meggondolatlanság, akár heves kirohanásaink is lehetnek, főleg a hozzánk legközelebb álló emberek felé. Az Uránusz nyugtalan, lázongó, újító, érzésekre ragadtathat bennünket, mert az izgalmas. A Mars meg szeret versengeni, nyerni, önérvényesíteni, nagy akarattal, lendülettel. A Vénusz próbál majd harmonizálni, nem szereti a felfordulást. Ezeket a belső feszültségeinket, ne a másokkal való viszonyainkban vezessük le, ne akarjuk törekvéseinket mindenáron érvényre juttatni. Adjuk ki mérgünket inkább egy edzőteremben, azt a Mars nagyon fogja értékelni, a szabadban, az Uránusz szintén és kedves emberekkel, a Vénusz így boldog. A gépekre, szerszámokra, közlekedésre figyeljünk oda! Lobbanékony, meggondolatlan energiáinkat inkább önérvényesítsük kreativitásban, sportban vagy egy olyan feladatban, ami igazán erőt kíván. Készüljünk, rá, tudatosan, sokkal könnyebb dolgunk lesz.


Március 18 Telihold a Szűzben szintén annak kedvez, hogy a belső világunkban rakjunk rendet, alaposan figyeljük meg hol korlátozzuk magunkat, hol vagyunk túlzottan racionálisak, hol alkalmazkodunk túlságosan a külvilághoz és ezért úgy érezzük, a belvilágunk akadályozva van. Állítsunk fel egy sorrendet:igazán fontos vagy lényegtelen, ami nem kell azt válasszuk ki, rendezzük „le”, a lényegest tartsuk meg : a változásban találjuk meg a rendet.


Március végén a Mars együttáll a Szaturnusszal, a fizikai erőnket, belső impulzusainkat, kellemetlenségeinket, esetleg csalódásainkat, szintén egy koncentrációt igénylő feladattal kössük le, olyasmivel ami kellő alaposságot, elmélyült odafigyelést igényel, akár részletekbe menően, restauráljunk, fúrjunk-faragjunk, a Mars a belső erőnket, agressziónkat felhozhatja, lehet ez valami régi dolog miatt is(Szaturnusz), a múlt berögződéseit megmozdíthatja. Keressünk valami fizikai munkát ami nehéz, kapcsolódjunk a földdel, kertészkedjünk sokat, legyünk türelmesek elsősorban a belső impulzusainkhoz, környezetünkhez, szeretteinkhez. TÜRELEM.


A március a valódi asztrológiai új év indítása, március 20-án a Nap kosba lépésekor, a tavaszi Napéjegyenlőségtől mondhatjuk, azt hogy elindul az új év, a Jupiter éve. A Jupiter elsősorban saját jelében lesz, a Halakban, mely azt mondja higgy. Az Isteni, a hit, bizalom, szeretet, a szív bölcsessége, a remény, a belátás, az elfogadás, az eggyé válás, a jólét, az optimizmus, a szerencse, az elismerés, az elfogadás, az öröm mind-mind Jupiteri, tágulás, jóindulat, az emberek iránti bizalom. Innen fogunk tovább menni, ahogy ígértük Nektek egy kis videóban, addig is szeretettel ölellek Benneteket!


Áldás-Áldás Mindannyiunkra.


Namaste,

Neisz Andrea