Barion Pixel MÁJUS havi részletes asztrológiai előrejelzés – 2. évfolyam – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

MÁJUS havi részletes asztrológiai előrejelzés – 2. évfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

Kedves Csoporttagok!

Fogadjátok szeretettel május havi égi sétánkat. 

A májusi hónap is intenzívnek ígérkezik, bár sokkal lágyabb energiákat hoz mint az áprilisi volt. Az intenzitása nem a gyorsulásra fog helyeződni, hanem az érzéseinkre, az érzéseinket milyen úton-módon tudjuk rendezni, egyensúlyba hozni és kifejezni, elmondani, kimondani. Amit az év elejétől mondok, hogy ez elsősorban saját magunkra vonatkozóan, hogyan kapcsolódunk és rendeződünk mi a bensőnkkel, mit tanulunk meg a múltból és rendezzük jelenleg újra, az itt és mostban. A kapcsolatinkon lesz a hangsúly májusban, hogyan építjük tovább ezt az évet szeretettel, békével, harmóniával, döntéseinket mennyire tudjuk a szívünk szerint meghozni, és ezt követni és beszélni, beszélni, beszélni. Most. Beszélgessünk nagyon sokat ebben a hónapban. 

Május 1. – a Nap bikában – együttállás Hold –Nap – és Uránusz –  A Nap –Hold alkalmas arra, hogy érzelmeinket jobban előtérbe helyezzük, és jobban megértsük, és ez a szeretteinkkel való viszonyainkra is igaz. Bátran, őszintén fejezzük ki mit szeretnénk, mert ez egy jelentős változás kezdete lehet. Ehhez az Uránusz becsatlakozva azt mondja, hogy mindezt szabadon, lazán, pozitívan, felszabadítóan, izgalmasan. Az Uránusz megteszi akár helyettünk, hogy felszabadítja az  ellenállásainkat és nézőpontunkat villámgyorsan másik vágányra tereli, akár meglepetésszerűen. A lényeg, hogy gyorsan és izgalmasan. Legyünk nyitottak, szellőztessük meg érzéseinket, mondandónkat, nézőpontjainkat.

Május 9 – T kvadrát – A Hold a Szaturnusszal szemben áll az oroszlán – vízöntő jegyeiben – kicsit magányosnak és akár lehangoltnak is érezhetjük magunkat, ezek alaptalanok, ne utasítsuk el a külvilágból felajánlott segítséget vagy, ha valaki jobb kedvre szeretne deríteni, párkapcsolati kérdésben pedig  ne ma jusson eszünkbe döntéseket hozni.

és  a Nap Uránusz pedig kvadrátolja a bikából – készüljünk fel váratlan helyzetekre, főleg a közlekedésre figyeljünk oda, mert az uránuszi energia nagyon türelmetlenné tesz bennünket, és ez nem csak a közlekedésben nyilvánulhat meg, hanem a környezetünkben is, ami vitákat hozhat. Ha vita akkor őszintén vitassuk meg és igyekezzünk a régi rutinokat félretenni és inkább új eszközöket keresni, ne legyünk hajthatatlanok. Akár hajlíthatatlanok. Ez egy változást hozó erő, ami kilök a régi kerékvágásból, a rutinjainkból. Az elkövetkező egy hétben a közlekedésre nagyon figyeljünk, a gépekre, szerszámokra, bármilyen technikai eszközre. 

Május 10 – Merkúr retrográd – Ikrek – Mi az amit ismételsz, mit kell átgondolni, átgondolva újrabeszélni mert ott van, visszatért mint téma és ébernek lenni, sokkal nagyobb figyelmet fordítani arra, hogy mit szeretnénk újrarendezni, megbeszélni, tudatosan.

Május 11 – Jupiter a kosba lép –  Az akarat és a cselekvés mellé megérkezik a hit, a szeretet, a kiterjedés. Az erő mellé az optimizmus, a szerencse, a jóindulat és a bizalom. A Jupiter szimbolizálja a tudat és a törvény egyesülését, a feltétel nélküli elfogadást, bármilyen nehézséghez ehhez most kapunk bőven erőt a kosban, csak saját magunk viszonyulásain kell változtatnunk. Ehhez minden segítséget meg is fogunk kapni, ha képesek vagyunk megérteni, megbocsátani a szeretet erejével, a haragunkat és gyűlöletünket letenni, nemeslelkűségünkkel, jóindulatunkkal és az emberek iránti bizalmunkkal elsősorban saját önbizalmunkkal és szeretetével. ☺

Május 16 – Telihold a skorpióban – ez mindig visszavonultságot hoz, a lelki-szellemi energiáink lényünk legmélyebb rétegeibe hatolnak, nem tudjuk kimutatni érzéseinket, annál inkább az akaratunkat. Legyünk bátrak szeretni önmagunkat , engedjük fel a kontrollt, ne érezzük „fenyegetőnek” érzéseinket és ne érdekeljen, hogy mások mit szeretnének ránk „kényszeríteni”. Meditáljunk, csendesüljünk le, halljuk meg lelkünk mélyebb hangjait, járjuk bensőnk útját. Csak bátran.

és Nap bika – Szaturnusz vízöntő kvadrát – a bika a birtoklás, a kényelmesség, a biztonság, a vízöntő – a függetlenség, az önállóság, a merészség, a szabadság – Türelmetlenek leszünk mindenfajta korlátozással szemben, akár a hatalmi pozícióban lévő emberekkel szemben is. Ez lehet a főnökünk, bármilyen emberhez fűződő kapcsolatunk. Kicsit fegyelmezzük magunkat és adjunk lejjebb a saját magunk által támasztott követelményeinkből, nem kell azt éreznünk, hogy a körülményeink súlya alatt roskadozunk. Ülj le és gondold végig mit vállaltál, nem kell mindig mindent megtenni, mert elvárják tőlünk vagy elvárjuk saját magunktól. Pakoljunk le belőle és így meg tud emelkedni energiaszintünk is. Koncentráld energiáidat arra, hogy van választásod, ha hibás a nézeted, írd újra, kérdezd meg magadtól mennyit adsz magadnak és mennyit adsz másoknak és hozd magad újra harmóniába, kérj segítséget, ha úgy érzed jó lenne, hogy valaki lelket öntsön beléd vagy kapcsolódj a földdel, menj ki a természetbe, kertészkedj, ültess virágokat és teremts egy számodra igazán szép és harmonikus valóságot. ☺ Mindezt TUDATOSAN, figyelj arra, tedd fel magadnak újra és újra azt a kérdést, hogy mi is az én választásom, az én tudatos választásom, mit írok én magamnak és ezáltal a környezetemnek, a kapcsolataimnak. Ennek tudatában, hol van az világosság, az a fény, a belső fény amiből adni szeretnék, mert az az én valós választásom. Mert ez az a tapasztalás ami az utadon tart és visz előre. A döntéseidnek, a választásaidnak ez az minősége, amit érdemes olyan tartalmakkal megtölteni, mint a szeretet a harmónia, a béke. Akkor amikor ebben ott a kihívás, hogy mennyire tudom ezt valóban önmagamban, önmagamon keresztül működtetni.

Május 18 – Mars – Neptun együttállás – erő, akarat, lendület, bátorság, elszántság – alkalmazkodás, ködösség, szétáradás, kábulat, a megfoghatatlan- Félreértésekre számítsunk, akaratunkat nem valószínű, hogy keresztül tudjuk vinni másokon és nem alkalmas ez az idő arra sem hogy fontos döntéseket meghozzunk, minden kicsit zavaros, ködös, de az túlfeszítetten. Vigyázzunk magunkra és a körülöttünk lévőkre is, ne feszítsük a húrt, mert könnyen elpattanhat. Ingerlékenyek, akár lehangoltak is lehetünk minden különösebb ok nélkül. Ne feledjük, hogy ez csak egy illúzió, bármit is teszel, azt tedd a legjobb szándékkal igazán önzetlenül, bármilyen jótékonyságra a legjobb lehet.  Itt szeretném megegyezni, hogy nem túl alkalmas a műtétekre. Fokozott érzékenységet fogunk tapasztalni, érzelmeink is szabadon fognak áramlani, akár „lebegni”. A belső feszültségünket a Neptun okozhatja, a belső gyermekünk megpróbálja ezt visszafojtani, a múltból hozza, érzi, hogy szabadon szeretne áramlani,és  az önkontrollal már nem szeretné magát becsapni. Add meg neki, akár művészettel, az önkifejezésednek azzal a módjával ami a benned lévő feszültséget feloldani tudja. Persze mehetsz futni is, de most ne erre az erőre figyelj, a megcsinálomra, hanem az áramlásodra, bentről kifele, csak jöjjön ki, engedd ki szabadon.

Május 22 – Plútó Mars szextil – Céljaink eléréséhez lehet módosítani fogunk terveinken, mert a mélyről fog előtörni min szeretnénk változtatni, hogy sikereinket előmozdítsa és segíti az önvizsgálatot, fejleszteni önismeretünket, világosabbá válik mit is akarunk valójában.

Május 24 – Hold Neptun együttállásÖsszezavarodnak a gondolataink és ez nem segíti a kommunikációt, félreértések, félremagyarázások könnyen lehetnek. Érzelmileg nagyon fel leszünk hangolva, de ebben is lehetnek zavarok, nem, tudjuk jól kifejezni érzéseinket. Inkább olvassunk, vagy álmodozzunk, sétáljunk egy jót.

Május 27 – Vénusz – Plútó kvadrát – Az összes érzelmi kapcsolatunk érzelmi hőfoka megnő, ettől függetlenül, ne zárkózzunk el a mély és őszinte beszélgetésektől, ha változtatnunk kell, csak engedjük átalakulni ezáltal is a kapcsolatot, mert ettől tud mélyülni és megerősödni.

Május 29 – Mars Jupiter együttállás – rengeteg energiánk lesz, mondhatni túláradó, azt érezzük nagyon magabiztosak vagyunk. Ez a sok energia arra buzdíthat, hogy kockáztassunk és számítsunk a sikerre. Így is van, csak nézzük meg jól mi az amit kockáztatunk, mert a Jupiter túlzásokra hajlamosíthat. Egyébként szerencsés, és kedvező az bármilyen új programoknak.

Május 30 – Újhold Ikrek – kifinomult gondolkodás és beszélgetések, tervezések, új nézőpontokkal zárhatjuk a májust és indíthatjuk a júniust hónapot.

Szívből kívánom Nektek a legjobbakat. ☺

Áldás-Áldás Mindannyiunkra

Namaste