Barion Pixel A Szülőség Művészete – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

A Szülőség Művészete

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
49.990Ft
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

A Szülőség Művészete

Minden szülő vágya, hogy a gyermekét boldogságban nevelje fel, megadjon neki mindent, amire szüksége van, és hogy a gyermekének egy csodálatos élete legyen.

Azonban a mai felgyorsult, megterhelő világban a legtöbb szülő annyira elfoglalt az állandó rohanással, a saját életével, a saját problémáival, hogy nem is veszi észre, hogy teljesen tudattalanul neveli (programozza) a gyermekét egy olyan életre, amit lehetséges, hogy nem is szeretne neki.

Ugyanis nem csupán a gondoskodás, a megfelelő iskoláztatás az, amit adunk a gyermeknek, a gyermek egész életének alakulása a szülők kezében van. Amíg az emberek nem tanulják meg, hogyan hozhatnak létre boldog életet és nagyszerű gyermekkort a gyermekeiknek ezen a Földön, addig sajnos tudattalanul is csak a saját meg nem oldott problémáikat, a meg nem oldott konfliktusaikat, boldogtalanságukat, szeretetlenségüket adják tovább a gyermekeik számára, s majd egy napon az ő gyermekeik is ezt adják tovább a következő generációnak.

Tedd fel magadnak a következő kérdést: Mit szeretnél adni a gyermekednek útravalónak az élethez? Ha a válaszod az, hogy a traumák átörökítése HELYETT a képességet egy sikeres, boldog és kiegyensúlyozott élet megteremtésére, akkor EZ A TANFOLYAM NEKED SZÓL! Akkor is, ha már felnőtt(ek) a gyermeke(i)d!

A kurzus során:

  • Megtanuljuk, hogyan tervezzük meg a saját gyermekünket még a fogantatás előtt.
  • Megtudjuk, hogyan hat a gyermek életére, ha nem tervezett gyermek, s később hogyan tudjuk ezt meggyógyítani.
  • Részletesen átvesszük, hogy a fogantatástól kezdve min megy keresztül az anyaméhben a gyermek, és mit kell tennünk annak érdekében, hogy csodás tapasztalatai legyenek a 4 kosárban (fogantatástól a születés utáni első 6 óráig) és hogyan programozzunk számára egy gyönyörűséges életet.
  • Megkapod a segítséget ahhoz, hogy a gyermeked különböző növekedési fázisaiban milyen változások várhatók, és hogyan kezeld azokat (születés utáni első 6 órától 21 éves koráig),
  • Megtanulod, hogyan tudsz a gyermeked számára megfelelő mentális programokat, megfelelő kondicionáltságot, megfelelő megértést adni az életről, hogy szembe tudjon nézni az élettel, valamint hogy sikeres és boldog legyen
  • Lehetőséged lesz a saját és a gyermeked lenyomatait, mintáit gyógyítani. Ahogy Te részt veszel ezen a kurzuson, úgy gyógyulnak be a saját sebeid, és a gyermekednek okozott sérülések is, így a kurzus után már képes leszel egy boldogabb jövőt teremteni a gyermekednek, ami minden szülő álma.

A TANFOLYAM A MEGVÁSÁRLÁSTÓL SZÁMÍTOTT 100 NAPIG KORLÁTLANUL ELÉRHETŐ, VISSZANÉZHETŐ.