Barion Pixel A gyermekkori traumák fajtája és gyógyítása – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

A gyermekkori traumák fajtája és gyógyítása

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

 A gyermekkori traumák fajtája és gyógyítása

1 órás ONLINE tanfolyam (február) a Kapcsolatok Akadémia tagjainak [VIDEÓ]

A gyermekkori traumák fajtája és gyógyítása

Már nagyon sokat tanultatok az elmúlt egy évben arról, milyen hatással van az életünkre a korai gyermekkorunk. Ebben az online tanfolyamban arról fogunk tanulni, mi is igazából a trauma (új megközelítésből), milyen hatása van a feldolgozatlan traumáknak az egész életünkre. Ezeknek a traumáknak a gyökere legtöbbször a szülőkkel való kapcsolatainkból ered, mert sajnos a szüleinknek lehetséges, hogy nem volt lehetősége feldolgozni az őket ért traumákat, sérüléseket, megfelelően kezelni az érzelmi tölteteket, így ezeket sajnos tudat alatt tovább is adták nekünk. Ebben az 1 órában részletesen megvizsgáljuk a gyermekkori traumák fajtáit valamint azt, hogy milyen szülői viselkedés milyen traumát képes okozni, így megérthetjük az életünkben jelenlévő problémáinkat, nehézségeket. Megismerjük azokat a módokat, ahogy a legjobb tudásunk szerint megpróbáltunk megbirkózni velük a múltban, néha sajnos eredménytelenül. Természetesen elhozom a hatékony megoldást a tanfolyam végén és a havi kihívás alatt egy külön erre a programra írt meditációt fogunk egy hónapig gyakorolni.

A havi meditációs kihívás a havi tanfolyammal kapcsolódik össze, ezért nagyon fontos, hogy tedd meg az alábbi lépéseket, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni a havi tananyagból:

  1. Lépés: Nézd meg a havi tanfolyamot!
  2. Lépés: Végezd el a tanfolyam végén az írásbeli feladatot!
  3. Lépés: Végezd 30 napon keresztül naponta a havi meditációt! Gyakorolhatod reggel, napközben és este is, amikor számodra kényelmes.
  4. Lépés: Vegyél részt a havi transzformációs folyamaton vagy az “esőnapon”!