Barion Pixel 3. Tagi workshop, kérdezz-felelek Klárival 2021.12.08. – Téma: Elengedés – Egységben Élni Online Kurzusok by Gálik Klára

3. Tagi workshop, kérdezz-felelek Klárival 2021.12.08. – Téma: Elengedés

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
This tanfolyam is currently closed

3. Tagi workshop, kérdezz-felelek Klárival 2021.12.08.

Téma: Elengedés

Csodálatosan sikerült a harmadik Tagi workshop is! Ismét nagyon jó kérdéseket küldtetek, így a válaszok megint felérnek egy online tanfolyammal! Érdemes megnézni mindenkinek – annak is, aki ott volt, annak is, aki nem.

Milyen kérdésekre kaptok választ?

1. Hogy motiválhatom magam ha TUDOM hogy adott dolog helyes, sőt az én érdekeimet szolgálják de mégsem megy az új szokás(ok) felvétele, a változtatás?
2. Hogyan tudom a gyereknevelés terén megtalálni a határt szabályok és szabadság között?
3. Ha úgyis az történik velünk magától is, ami meg van írva /a lehető legjobb a számunkra akkor miért van “szükség” arra hogy imádkozzunk, Istenhez forduljunk, teremtsünk? Változtatható a sors? Meddig a pontig?
4.Miért nehéz egyeseknek (nekem) az elengedés? Mit lehet tenni azért hogy könnyedén elengedjen az ember mindent, ami már nem szolgálja? Legyen az fizikai tárgy (akár valami ami másnak szemét kategória már), akár érzelmek, vagy sérelem?
5. A kérdésem az lenne, hogy ti tanultatok/tapasztaltatok valami olyat, az Indiában töltött évek alatt, hogy hogyan lehet az elmúlást magasabb/isteni nézőpontból megélni, feldolgozni?

A program felépítése:

00:00 Következő 3 havi programok és fontos információk
34:40 Kérdések és válaszok
1:27:35 Elengedés workshop
1:50:26 Év elengedése meditáció


A videóban említett természetgyógyász elérhetősége: Bolla Miklós természetgyógyász: 06-20-469-3575